![]() |
|
Re: Diverse discutii
=))........ala e dus cu capul rauuuuuuu,cred k a trecut si el d la LADA 1500 din 80 la Logan si i se pare fantastic,e la fel d penal k ala cu M3 =))......poate gaseste vreunul mai jmecherash sa ii ia cheile d la masina dak e asa de fraier pe cat pare :))
|
deci ...stai asha bogdane...k logan de 1.4 vrea sa`si ia si tata...sa vezi ce ma dau yo cu vr6`le=))
|
pai si pe mn ma excluzi Kraven???ma bag si euuuuuuuu:)))))
|
kraven..las amasina parintilor in pace...
plus de alta..esti constient ca R5 alea ii dau lui don bon tiruri, da? >200 de cai si 850 de kg.... da? |
Quote:
|
lasa mha...noi sa fim sanatoshi`..k mi`oi lua si yo permisu`...
|
Quote:
|
bauy..hai mai bine sa radem de asta
https://forum.4tuning.ro/61-provocari/36572-logan-1-4-stock-vs-masina-pana-120cp.html |
iar e ratatul ala cu loganul lui???auzi u 210 cu un logan stock =))..kre mai mult de 180 nu vrea....mai are si 26 d ani,sa ii fie rusine :))))
|
Quote:
nu-l mai pupati in c*r atata ca sa va mai plimbe cu masina ;) ca sa nu ziceti ca eu sunt ala care cauta raca ... uitati-va si voi putzin, la posturile lu` skama... pe forumu mare ... in diverse topicuri(o sa caut lincuri sa va dau ca sunt destule) ... jigneste lumea |
Quote:
si eu am renuntat a mai posta aici din cauza unora. |
Quote:
|
vad ca te ataci. vezi sa nu te enervezi prea tare ca iti apar cosuri pe fatza ;)
am zis de faza cu pupatu ca stiu ca asa ziceti voi mereu de mine. nu are rost sa ma agit. eu ies cu lumea mai mult in week`end(2 zile si alea seara ... nu toata ziua cum spui tu)...vad o oarecare oftica pe tine ?! nu am facut nici un favor nimanui ca sa ma dea vreo tura sau mai stiu eu ce. AML mi-a fost coleg 4 ani si prieten .. ti se parea normal sa ma indepartez de el cand ati avut voi "mica cearta"? Si vezi cu jignirile alea... ;) |
Quote:
|
Nu mi-a dat mey masina sa ma plimb in schimbul unui hamburger de la Criss. eventual am mai dat eu asa sub forma de cinste.
In afara de DONu nu prea obisnuiesc sa merg cu altii... si pe el il intreb de fiecare data daca `se poate` .De unde ai scos 7 masini? :D Cum adica am uitat de unde am plecat?Daca stau sa ma gandesc... nu m-am schimbat cu nimic de cand ne stim. In fine ... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:55. |
|
- Copyright 2026 4Tuning