Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

PH86MIN 23-03-07 09:44

Re: Diverse discutii

=))........ala e dus cu capul rauuuuuuu,cred k a trecut si el d la LADA 1500 din 80 la Logan si i se pare fantastic,e la fel d penal k ala cu M3 =))......poate gaseste vreunul mai jmecherash sa ii ia cheile d la masina dak e asa de fraier pe cat pare :))

kraven_4_all 23-03-07 09:46

deci ...stai asha bogdane...k logan de 1.4 vrea sa`si ia si tata...sa vezi ce ma dau yo cu vr6`le=))

PH86MIN 23-03-07 09:51

pai si pe mn ma excluzi Kraven???ma bag si euuuuuuuu:)))))

bogdan_wrc 23-03-07 10:01

kraven..las amasina parintilor in pace...

plus de alta..esti constient ca R5 alea ii dau lui don bon tiruri, da? >200 de cai si 850 de kg.... da?

Aadryan 23-03-07 10:14

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 813340)
deci ...stai asha bogdane...k logan de 1.4 vrea sa`si ia si tata...sa vezi ce ma dau yo cu vr6`le=))

Tu ia-ti permis intai mah si dupa aia sa de dai:D

kraven_4_all 23-03-07 10:23

lasa mha...noi sa fim sanatoshi`..k mi`oi lua si yo permisu`...

RZV_1_XDD 23-03-07 11:59

Quote:

Originally Posted by tng (Post 812813)
Aualeuuu... n -am avut timp sa intru azi.Vorbe`n vant !!!

In primul rand Pozele si anuntu e incadrat f bine aici.Nu am vrut sa se faca tam tam .. asa ca nu l-am pus la bazar, am vrut sa fie mai discrect... dar m-am gasit si eu cu cine sa vorbesc despre discretie ! Skama ...
Nu am facut treaba asta ... ptr ca sa primesc o plimbare asa cum ai zis tu Skama !

Cat de mult te-a schimbat skama,ce te-au sucit banii ... ai uitat cand vindeai cartofi la ... :evil:
Te-ai ajuns acuma... ai Vectra, ce plt ... ai uitat de unde ai plecat.

Sincer ... m-am saturat de jignirile si reprosurile tale.Chiar ma bucur ca parasesti zona asta.Chiar te rog ....

mai bine sa vinzi cartofi in selgros sau in piata decat sa stai toata ziua sa te plimbe altii cu masina, poate din vanzarea cartofilor aia o aparea o dacie personala ceva. Nu vreau sa te jignesc vere, dar plm, nu te mai lua de faptul ca altii muncesc cand tu stai acasa pe banii parintilor

bogdan_wrc 23-03-07 12:33

bauy..hai mai bine sa radem de asta

https://forum.4tuning.ro/61-provocari/36572-logan-1-4-stock-vs-masina-pana-120cp.html

PH86MIN 23-03-07 12:38

iar e ratatul ala cu loganul lui???auzi u 210 cu un logan stock =))..kre mai mult de 180 nu vrea....mai are si 26 d ani,sa ii fie rusine :))))

tng 23-03-07 13:38

Quote:

Originally Posted by RZV_1_XDD (Post 813534)
mai bine sa vinzi cartofi in selgros sau in piata decat sa stai toata ziua sa te plimbe altii cu masina, poate din vanzarea cartofilor aia o aparea o dacie personala ceva. Nu vreau sa te jignesc vere, dar plm, nu te mai lua de faptul ca altii muncesc cand tu stai acasa pe banii parintilor

nu am nimic impotriva.fiecare lucreaza unde vrea si unde poate.nu ma intereseaza.ma refeream ca A UITAT DE UNDE A PLECAT .. mai ales de cand are masina nu mai poate de el.

nu-l mai pupati in c*r atata ca sa va mai plimbe cu masina ;)

ca sa nu ziceti ca eu sunt ala care cauta raca ... uitati-va si voi putzin, la posturile lu` skama... pe forumu mare ... in diverse topicuri(o sa caut lincuri sa va dau ca sunt destule) ... jigneste lumea

markA 23-03-07 14:00

Quote:

Originally Posted by tng (Post 813751)
nu am nimic impotriva.fiecare lucreaza unde vrea si unde poate.nu ma intereseaza.ma refeream ca A UITAT DE UNDE A PLECAT .. mai ales de cand are masina nu mai poate de el.

ca sa nu ziceti ca eu sunt ala care cauta raca ... uitati-va si voi putzin, la posturile lu` skama... pe forumu mare ... in diverse topicuri(o sa caut lincuri sa va dau ca sunt destule) ... jigneste lumea

ai dreptate tng.

si eu am renuntat a mai posta aici din cauza unora.

RZV_1_XDD 23-03-07 14:17

Quote:

Originally Posted by tng (Post 813751)

hai ca acum m-ai enervat, tu vorbesti ma de pupat in ... , ma frate, eu am masina, nu pup pe nimeni nicaieri ,tu uiti cand te milogeai de aml sa iti dea nova o tura, stai toata ziua la altii in masina, numai sti ce sa faci sa te dea o tura si comentezi de mine ma? vezi-ti de abonamentul ala pe 30 pe care il ai si scuteste-ma, eu i-am luat apararea fiindca mi-e prieten nu ca are masina sau ca nu are, eram prieten cu el si cand ''vindea cartofi'' si mergea pe jos ma lingaule, hai du-te si ia un Happy Meal ceva si da-i lu' aml, poate te duce acasa ca ploua

tng 23-03-07 14:24

vad ca te ataci. vezi sa nu te enervezi prea tare ca iti apar cosuri pe fatza ;)

am zis de faza cu pupatu ca stiu ca asa ziceti voi mereu de mine. nu are rost sa ma agit.
eu ies cu lumea mai mult in week`end(2 zile si alea seara ... nu toata ziua cum spui tu)...vad o oarecare oftica pe tine ?!
nu am facut nici un favor nimanui ca sa ma dea vreo tura sau mai stiu eu ce.
AML mi-a fost coleg 4 ani si prieten .. ti se parea normal sa ma indepartez de el cand ati avut voi "mica cearta"?

Si vezi cu jignirile alea... ;)

RZV_1_XDD 23-03-07 14:39

Quote:

Originally Posted by tng (Post 813880)
vad ca te ataci. vezi sa nu te enervezi prea tare ca iti apar cosuri pe fatza ;)

am zis de faza cu pupatu ca stiu ca asa ziceti voi mereu de mine. nu are rost sa ma agit.
eu ies cu lumea mai mult in week`end(2 zile si alea seara ... nu toata ziua cum spui tu)...vad o oarecare oftica pe tine ?!
nu am facut nici un favor nimanui ca sa ma dea vreo tura sau mai stiu eu ce.
AML mi-a fost coleg 4 ani si prieten .. ti se parea normal sa ma indepartez de el cand ati avut voi "mica cearta"?

Si vezi cu jignirile alea... ;)

inseamna ca si tu ai uitat de unde ai plecat, vezi ca mai erau si altii la cris cand ii cumparai lu' aml un hamburger sa iti dea masina si nu zic sa te indepartezi tu de el ca m-am certat io cu el, faceti ce vreti, dar nu mai comenta de altii, intai uita-te in oglinda si dupa vorbeste, aa si stai linistit ca nu ma oftic fiindca nu ma plimba 7 masini intr-un wekeend, hai ca n-are rost sa ne mai certam, cu asta am incheiat

tng 23-03-07 14:47

Nu mi-a dat mey masina sa ma plimb in schimbul unui hamburger de la Criss. eventual am mai dat eu asa sub forma de cinste.
In afara de DONu nu prea obisnuiesc sa merg cu altii... si pe el il intreb de fiecare data daca `se poate` .De unde ai scos 7 masini? :D
Cum adica am uitat de unde am plecat?Daca stau sa ma gandesc... nu m-am schimbat cu nimic de cand ne stim.
In fine ...

All times are GMT +2. The time now is 21:55.

- Copyright 2026 4Tuning