![]() |
|
Re: Club CIELO
si ai rezolvat tu problema sau te-ai dus la un service ceva sau electrician???sa fie din cutia cu sigurante???
|
si am mai observat ca nu mai imi merge nici aeroterma pe pozitia 4
|
1 Attachment(s)
Are o siguranta ventilatorul pentru pozitia 4.mai mult ca sigur e arsa
|
m-am uitat la sigurante si nu sunt arse...banuiesc face masa vreun fir de la pozitie cu vreunul de la aerul conditionat...
|
incearca la un electrician atunci :(
|
Daca e de cand ai umblat la faruri, inseamna ca de acolo e. Uita-te sub panoul de sigurante poate atarna ceva pe acolo un fir. Daca nu, ti-am zis... cauta un releu la fel, il pui in locul celui de la faruri si vezi daca merge :)
|
Unde e al doilea panou de sigurante la Cielo? Cel de langa volan, logic :-), iar celalalt unde este amplasat?
|
Da, sa stii... :D Acuma ma gandesc si eu si realizez ce tampenie am spus. Ca la mine nu prea am umblat la sigurante, cat am umblat pe la Ing3r la espero si faceam confuzie :D El are la espero si in compartiment motor si in habitaclu langa volan...
|
Mai mult ca sigur are un fir care face masa.
Bag mana in foc, mai ales ca simptomele seamana cu ce mi s-a intamplat mie ... |
Quote:
|
Vin si eu din spate cu al meu cielo GLE an 2000..atasez intai niste poza inainte sa o inmatriculez de DJ....era saraca plimbata pe la SJ de unde am luat'o...
|
Salut . Vad ca mai sunte-ti pe aici si de prin Craiova . Noi ne-am pus pe picioare un grup , si organizam meet-uri saptamanal (vinerea) .Pana acum suntem 8-9 cielo , 2 nubira , un matiz , un spark , leganza ,si mai vin si alti baieti care nu au neaaparat o masina daewoo . Daca vreti sa va alaturati noua da-ti-mi un semn pe YM : k_greku . Va salut !
|
sal..ti'am adaugat id'ul de mes...in legatura cu grupul celor cu daweoo....
|
in sfarsit am rezolvat si eu problema de care va spuneam zilele trecute despre scurtul acela....am fost la un service si mi-au descoperit baietii un scurt p instalatia electrica....erau toate firele lipite pe o portiune d vreo 15 cm....mare noroc am avut ca nu am gasit-o in flacari...nu este de joaca cu partea electrica...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:54. |
|
- Copyright 2026 4Tuning