Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

florin_cars 20-07-09 00:16

re: Club Ford Capri

nu exista 1.9 diesel la Ford, in perioada Sierrei, poate 1.8TD, oricum, ai avut noroc ca s-au potrivit, difera de la motorizari la motorizari.

nitu_ovidiu82 20-07-09 13:00

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 2498058)
nu exista 1.9 diesel la Ford, in perioada Sierrei, poate 1.8TD, oricum, ai avut noroc ca s-au potrivit, difera de la motorizari la motorizari.

asa cum zici. nam retinut motorul, stiam doar ca e diesel

capricosti 22-07-09 21:31

Quote:

Originally Posted by nitu_ovidiu82 (Post 2496037)
io din cate tin minte am pus cilindri pe spate de pe un siera din 89, 1,9 diesel

E ok, am rezolvat cu franele pe spate, de vina fusesera ferodourile. Nu am gasit insa burdufuri de protectie pt cablu de frana la intrarea in tambur iar alea vechi sunt coapte si rupte, dar incerc sa le carpesc cumva pana procur altele noi sau mai bune...

florin_cars 24-07-09 00:15

Imi pare rau ca nu ne-am vazut, desi am fost foarte aproape de locul propus de tine(linia 2) :(
Am fost intr-o viteza si cu atatea probleme, mecanicii astia si tinichigii din Ar, respectiv din Zarnesti, m-au lasat fara un bloc motor + pompa ulei si alte acareturi minore, respectiv, jumate de masina(un cur si ceva), asta se intampla cand ai incredere in "mesteri", macar n-am mers degeaba, am mai recuperat diverse si a fost o plimbare de vara..cu clima :-p

Cine are un 1.6 ohc, sunt dispus sa dau un 2.0 ohc la SCHIMB fara diferenta, prefer zona apropiata de mine...sa nu fie transportul scump?????????

capricosti 24-07-09 15:32

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 2508880)
Imi pare rau ca nu ne-am vazut, desi am fost foarte aproape de locul propus de tine(linia 2) :(
Am fost intr-o viteza si cu atatea probleme, mecanicii astia si tinichigii din Ar, respectiv din Zarnesti, m-au lasat fara un bloc motor + pompa ulei si alte acareturi minore, respectiv, jumate de masina(un cur si ceva), asta se intampla cand ai incredere in "mesteri", macar n-am mers degeaba, am mai recuperat diverse si a fost o plimbare de vara..cu clima :-p

Ramane pe alta data cand o fi mai mult timp la dispozitie.
Regret ce-ai patit cu "mesteri" din Ar- de fapt din Zabrani sau Zadareni- de-astia e plin in toata tara, pe la toate colturile, bine ca ai reusit sa mai recuperezi ceva...Trebuie avut mare-mare-mare grija pe mainile cui ajung masinile personale. Eu am noroc cu fratele meu, daca nu-mi facea el Capri-ul probabil eram si acum pe "dreapta" sau renuntam deja de mult la masina asta.

florin_cars 26-07-09 16:29

Zadareni, visam la altceva atunci :lol:

1.6 OHC nu are nimeni? Macar blocul si chiulasa bune, fara anexe...[/U]

costybanica 26-07-09 17:25

salut; motorul pe care il am eu e de 1.6 de taunus si acum cateva luni cand am luat capri-ul, cu motorul asta a mers masina.

florin_cars 26-07-09 23:28

lasa-mi un nr de tel pe PM, pacat ca e asa o distanta intre noi, poate gasim ceva transport dus-intors mai ieftin.

MAiu 28-07-09 06:44

ma intereseaza si pe mine suspensia fata de capri cine ma poate ajuta
multumesc

costybanica 28-07-09 20:35

(florin cars) e posibil ca in zilele urmatoare sa ajung la Cluj la un prieten si poate facem trampa mai repede si fara dureri

capricosti 29-07-09 10:10

-Pe bestauto ro este de vanzare, in Bucuresti, un Ford Capri din 1978, motor 1,6, cu 1 100 euro. In caz ca intereseaza pe cineva, acolo puteti vedea foto si detalii.
- In ceva revista germana, de luna asta, am vazut de vanzare un Capri 1,6 GT, mk2, din 1974, la numai 6 900 euro...(!?) E adevarat ca parea in stare buna, aspect stoc (dar insipid),si banuiesc ca la pretul asta trebuie sa mearga ireprosabil insa nu cred sa capete vreodata atatia euroi pe el.
- Stiti vreunul de unde se poate procura nisip fin pt sablare cu pistol de aer ? Ma gandesc sa imi reconditionez jantele de Al ce le-am avut pe Capri. Am incercat cu decapant dar mai raman locuri in care e migalos si greu de curatat cu smirghel resturile vechi de vopsea si vreau sa incerc cu sablare.

silencer 29-07-09 10:39

am avut eu o galeata de nisip si iti pot spune ca nu e o solutie viabila sa-ti sablezi singur ceva. ai neaparat nevoie de un sistem de reciclare a nisipului. altfel, o galeata te tine cam 30 cm patrati.

DASCALUGABRIEL 29-07-09 11:01

Quote:

Originally Posted by MAiu (Post 2517256)
ma intereseaza si pe mine suspensia fata de capri cine ma poate ajuta
multumesc

CE ANUME TE INTERESEAZA?suspensia completa cu tot cu etriere si discuri?daca da putem vb pe mess.....

criss 29-07-09 12:45

Caut motor 2.3 v6 chiar si dezmembrat,ma intereseaza in special chiulasele,galeria de admisie si carburatorul.

Pe florin_cars l-am prins in flagrant cu un 2.3 in remorca :-) , dar inca nu am un raspuns favorabil de la el :-)

Silencer Power 30-07-09 11:25

Are cineva niste suruburi pentru prinderea discului de frana de butuc (8 suruburi)?

All times are GMT +2. The time now is 20:56.

- Copyright 2026 4Tuning