![]() |
|
re: Club Ford Capri
nu exista 1.9 diesel la Ford, in perioada Sierrei, poate 1.8TD, oricum, ai avut noroc ca s-au potrivit, difera de la motorizari la motorizari.
|
Quote:
|
Quote:
|
Imi pare rau ca nu ne-am vazut, desi am fost foarte aproape de locul propus de tine(linia 2) :(
Am fost intr-o viteza si cu atatea probleme, mecanicii astia si tinichigii din Ar, respectiv din Zarnesti, m-au lasat fara un bloc motor + pompa ulei si alte acareturi minore, respectiv, jumate de masina(un cur si ceva), asta se intampla cand ai incredere in "mesteri", macar n-am mers degeaba, am mai recuperat diverse si a fost o plimbare de vara..cu clima :-p Cine are un 1.6 ohc, sunt dispus sa dau un 2.0 ohc la SCHIMB fara diferenta, prefer zona apropiata de mine...sa nu fie transportul scump????????? |
Quote:
Regret ce-ai patit cu "mesteri" din Ar- de fapt din Zabrani sau Zadareni- de-astia e plin in toata tara, pe la toate colturile, bine ca ai reusit sa mai recuperezi ceva...Trebuie avut mare-mare-mare grija pe mainile cui ajung masinile personale. Eu am noroc cu fratele meu, daca nu-mi facea el Capri-ul probabil eram si acum pe "dreapta" sau renuntam deja de mult la masina asta. |
Zadareni, visam la altceva atunci :lol:
1.6 OHC nu are nimeni? Macar blocul si chiulasa bune, fara anexe...[/U] |
salut; motorul pe care il am eu e de 1.6 de taunus si acum cateva luni cand am luat capri-ul, cu motorul asta a mers masina.
|
lasa-mi un nr de tel pe PM, pacat ca e asa o distanta intre noi, poate gasim ceva transport dus-intors mai ieftin.
|
ma intereseaza si pe mine suspensia fata de capri cine ma poate ajuta
multumesc |
(florin cars) e posibil ca in zilele urmatoare sa ajung la Cluj la un prieten si poate facem trampa mai repede si fara dureri
|
-Pe bestauto ro este de vanzare, in Bucuresti, un Ford Capri din 1978, motor 1,6, cu 1 100 euro. In caz ca intereseaza pe cineva, acolo puteti vedea foto si detalii.
- In ceva revista germana, de luna asta, am vazut de vanzare un Capri 1,6 GT, mk2, din 1974, la numai 6 900 euro...(!?) E adevarat ca parea in stare buna, aspect stoc (dar insipid),si banuiesc ca la pretul asta trebuie sa mearga ireprosabil insa nu cred sa capete vreodata atatia euroi pe el. - Stiti vreunul de unde se poate procura nisip fin pt sablare cu pistol de aer ? Ma gandesc sa imi reconditionez jantele de Al ce le-am avut pe Capri. Am incercat cu decapant dar mai raman locuri in care e migalos si greu de curatat cu smirghel resturile vechi de vopsea si vreau sa incerc cu sablare. |
am avut eu o galeata de nisip si iti pot spune ca nu e o solutie viabila sa-ti sablezi singur ceva. ai neaparat nevoie de un sistem de reciclare a nisipului. altfel, o galeata te tine cam 30 cm patrati.
|
Quote:
|
Caut motor 2.3 v6 chiar si dezmembrat,ma intereseaza in special chiulasele,galeria de admisie si carburatorul.
Pe florin_cars l-am prins in flagrant cu un 2.3 in remorca :-) , dar inca nu am un raspuns favorabil de la el :-) |
Are cineva niste suruburi pentru prinderea discului de frana de butuc (8 suruburi)?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:56. |
|
- Copyright 2026 4Tuning