Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

Hellman 16-03-09 23:39

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

Quote:

Originally Posted by B94UVX (Post 2154558)
salut lumee, de vreo 2 zile stau si citesc ce se scrie despre club si vad ca unii rad iar altii cat de cat ne "apreciaza" ca am avut curajul sa infiintam un club nou, stiam ce o sa ne astepte si nu nea fost greu sa trecem peste vorbele unora dintre voi, si ca sa raspund si la intrebarea lu' Most_Wanted........ nu a fost nici unul dintre noi in alt club pana cand a venit un fost membru de la LOGAN club si sa inscris la noi....cat despre numele clubului si noi suntem cam indecisi, dar mai avem cateva variante si ramene sa vorbesc cu restu membrilor sa vedem ce o sa facem, daca il schimbam sau nu...speram sa iasa ceva frumos..;)

Logan Club nu este un club al pasionatilor de curse, ci un club al celor care au logan si se intalnesc sa vorbeasca despre asta si bla bla bla .... deci nu are cum sa fie fost membru de club , dar nu conteaza prea mult.

mult succes in ce vreti sa faceti si ne vedem pe strazi

am si eu o curiozitate , ce masini aveti ?

Most_Wanted 17-03-09 06:27

ca sa nu se rada de voi trebuie sa aveti grija si la comportamentul in trafic..... ca daca un membru este zmeu si face vreodata pe eroul si se intampla sa vada cineva din lumea asta,vor iesii vorbe despre tot clubul...., asa ca ardetio calumea la legale....si altfel se va discuta....

sonykel 17-03-09 08:30

chiar sunt curios cine e acel fost membru logan club? si de ce e ``fost`` :lol:
oricum hellman a zis ce era de zis , logan club nu e un club e o adunatura de posesori de loganuri :lol:

zbuf 17-03-09 10:26

:lol: :lol: hahahahaha.adunatura deci...bvo mai sonyk.poi ce sa intamplat cu gasca de posesori,grupul de pasionati and other....?
sa transformat acum in adunatura:D

B94UVX 17-03-09 22:33

Quote:

Originally Posted by Hellman (Post 2154891)
Logan Club nu este un club al pasionatilor de curse, ci un club al celor care au logan si se intalnesc sa vorbeasca despre asta si bla bla bla .... deci nu are cum sa fie fost membru de club , dar nu conteaza prea mult.

mult succes in ce vreti sa faceti si ne vedem pe strazi

am si eu o curiozitate , ce masini aveti ?

poi de mashini nu ne plangem....pana acum sunt vreo 3 loganurii, 2 pisicutze, un golf 3 si 4, 2 passaturii si 2 dacii ca fara ele nu se putea:D ..fiecare cu perechea lui..=))=))

j.v.l 18-03-09 00:05

dupa socoteala mea cred ca aveti 5 dacii

unEL 18-03-09 10:19

Spor la treaba cu noul club.

P.S. Vedeti-va de treaba voi intre voi si nu plecati urechea la "experti"

YZF-PWR 18-03-09 11:19

Mai bine vezi-ti tu de treaba si nu mai ironiza lumea aici ca le dau oamenii cateva sfaturi , caci si tu esti unu dintre aia care ii specifici ironic din cate stiu eu.
In mare parte vad numai sfaturi nu vad rostul ironiilor tale contra baietilor care au postat..

andy_x3m 18-03-09 12:56

Quote:

Originally Posted by B94UVX (Post 2154558)
[...] a venit un fost membru de la LOGAN club si sa inscris la noi....[...]

Chiar sunt curios cine e fostul membru Logan Club. O fi plecat de pe forum? O fi luat ban pe forum, pentru ca Logan Club e doar un forum si nu o asociatie sportiva.
Numai de bine

B94UVX 18-03-09 15:18

poi oricum aveam de gand sa ne vedem de treaba noastra dar niste sfaturii sunt bine venite oricand

sonykel 18-03-09 19:38

zbuf e adunatura de cand neai parasit si ai plecat cu pejou :))

zbuf 24-03-09 10:13

sonik nu v-am parasit doar ca timpul este destul de limitat la mine acum...si app peugeot-ul sa transformat in stea acum:D

-=X-Team=-82-MDN 27-03-09 11:54

2 Attachment(s)
ce am vazut azi de dimineatza si m-a bufnit rasul :))

Urban_Racing 27-03-09 12:20

Si cand se da jos le ia sa nu i le fure sau cum ? fel si fel de oameni frate ! tanar loganist plin de imaginatie ! nfs next generation! dintre a pune un sticker si a scoate foliile care cred ca il ajuta f mult incepator fiind mai ales noaptea cand ploua el a ales solutia asta! :D

GRIGO 27-03-09 13:56

Quote:

Originally Posted by Urban_Racing (Post 2188332)
Si cand se da jos le ia sa nu i le fure sau cum ? fel si fel de oameni frate ! tanar loganist plin de imaginatie ! nfs next generation! dintre a pune un sticker si a scoate foliile care cred ca il ajuta f mult incepator fiind mai ales noaptea cand ploua el a ales solutia asta! :D

la folia care o are pe masina....
crezi ca daca le pune pe interior s-ar vedea ceva ? :rolleyes2

ma rog .. ar putea sa isi faca autocolante...

All times are GMT +2. The time now is 16:00.

- Copyright 2026 4Tuning