![]() |
Re: Club Renault 5
Quote:
|
Tu ai motorul turbo si nu se da seama la cauciucuri , e chiar mai bine sa fie late sa ai stabilitate.
EU ma gandeam k la motorasul meu de 1,1 sa nu apara complicatii sau sa traga mai greu si sa solicit mai rau planetarele si rulmentii. |
Quote:
Fata de motorul de dacie, R5-ul mai are un orificiu prin care se unge pompa de benzina, chiar sub orificiul camei. Mi se prelinge si mie ulei pe acolo dar nu intr-un mod alarmant. |
bandouri pentru aripi si usi are cineva din intamplare? sau daca stiti pe unde as putea gasi... ca noi vad ca nici o sansa
|
Club Renault 5
Vand Renault 5 Alpin 1981, 93 cp 1397cc, 147000 km, 850 kg (5,6 l la 90 km/h, 9 l urban si 10 l la 120 km/h, culoare neagra in stare foarte buna nemodificata exact ca din fabrica, jante gotti de tabla cu cauciucuri de iarna, jante aliaj originale gotti cu cauciucuri de vara. Cumparata cu 2000 de euro din bucuresti motorul pus la punct, electric, aprindere, garnituri, bucsaraie, articulatii,directie, antifonata si retusata la exterior. Inmatriculata, ITP pana in 2008 obtinut fara probleme
Pret fix 2500 Euro Mobil: 0728 102856 |
mersi 50mps pai mie imi cam curgea rau ptra ca ma descoperit ca era sparta o garnitura din pompa si scapa pe langa coda defapt pompa ulei afara.Acum am o alta bela carnitura de Kiuloasa sa dus ptr ca imi ridica apa invas imediat ce se incalzete si furtunele prind aer.Cam cat e o garnitura aveti idee am motor de 1,1???//
|
sal are cineva furtunul de la radiatorul de ulei ? returul care vine din motor in radiatorul de ulei .... si furtunele de la intercooler cele calsice ca nu le mai am ..
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Ok ...m-ai convins asa o sa-i iau.
Acum vreau sa t intreba altceva....:D.....am vazut k ai jantele vopsite albe, eu vreau sa le fac tot albe dar vreau sa stiu ce tip de vopsea alba ai folosit? Pt k nu vreau sa fie albul ala urat saritor in ochi....vreau sa fie ceva mai spre crem. Tu ce fel de vopsea ai folosit ?? |
Eu am pe jante asa:Spritchit,Vopsea[nu mai retin de care alb] si Lac de la AutoColor,cica sunt speciale de jante,asa au zis de la magazin.
|
AHA...ok ms ....probabil si eu o sa cer parerea vanzatorului..;)...inainte sa le iau..:D
|
SI apropo......imi vand vechile jante de tabla sunt 5 bucati de 13" cu 4x100 ,et 35 si j 5,5!!
|
Quote:
eu tot motor de 1,1 am. sa ai grija sa nu iti arunce benzina in baia de ulei ca pot aparea complicatii (experienta) |
Quote:
|
de pe 23 august, motormania, daca nu le au pe stoc le aduc pe comanda. dureaza 2-3 zile
|
salutare, am si eu nevoie urgenta de un geam de la usa din dreapta pt r5 cu 4 usi , ca a intrat un prost in mine cu o bicicleta si sa dus dracului am altul dar e patat de flex , asa ca am nevoie urgent platesc evident. ms mult astept raspuns
|
4 Attachment(s)
Vand Renault Super 5 , 1987, 93 cp 1397cc, jante aliaj, servo, geamuri electrice, inchidere centralizata, proiectoare, modificata. pret 2000 euro..
|
hai cu geamul ala nimeni nu il are disp,sau aveti idee se poate comanda pe la mag de piese auto.
|
Quote:
Din cate stiu parca GTE-ul avea in jur de 93cp da ala parca era cu motor de 1.7 nu de 1.4 |
Club Renault 5
2 Attachment(s)
|
vand R5 GTT al meu, cine e interesat si pasionat... 3500E
|
3 Attachment(s)
0723 285 320 sau 0747 298 858 3500e fara muzica.
|
Salut!
Cu parere de rau (pentru mine), am o veste buna pentru pasionatii de R5 :) Am doua de vanzare: - unul inmatriculat, in 4+1 usi, nr. noi, carte de identitate (necesita ITP), tinichigerie + vopsitorie recent (ca pentru mine, ca nu vroiam sa-l vand), necesita re-amenajarea la interior (echiparea), cu "gume" noi (reesapate) puse deoparte, an fabricatie '85, motor 1100 si cutie 4 trepte; - unul tot in 4+1 usi (caroserie similara), radiat, motor 1400 + cutie 5 trepte, complet, pentru piese. Pe cel de-al doilea l-am cumparat, evident, ca sursa de piese pentru cel inmatriculat si am inceput sa-l dezasamblez. Evident, piesele deja dezmembrate intra in "oferta" :) Precum si alte piese stranse, cu grija, de-a lungul timpului. Prefer sa le dau impreuna! Locatia masinilor este Bucuresti. Sa nu uit: niciuna dintre masini nu (mai) are acumulator. Motivul pentru care renunt este ca nu mai am timp sa ma ocup de el (ele) si, in plus, am totusi o chestie pe 4 roti cu care ma deplasez... Pretul este de bun simt, iar pentru detalii astept mesajele pasionatilor pe privat. |
si eu am ren5 gt turbo 87 ,si am avut multe 5 gtl si tl , dar abia acum am descoperit clubul , o sa ma inscriu si-n club clio deoarece si clio detin, sunt aradean si oricand aveti vreo problema prin zona nu ezitati sa apelati.
|
Cine are de vanzare o turbina de Gtt racita cu apa, so fara joc ??????
|
Quote:
fac cinste cu transportul ;) |
pls do ... cat e un parbriz nou cu tot cu inimi ?
|
caut polita original de la potbagaj ...
are cineva in plus .. sau a vazut asa ceva pe la dezmembrari ??? pls :D |
Salut baieti,
Vreau sa stiu si eu daca e cineva dispus sa schimbe un renault 5 1.1 orice an ofer in schimb un renault 5 alpine. Daca da o sa dau mai multe detalii despre el. Il aveti mai sus in poza. Alex |
Vand renault 5 tl ,motor de 1108 masina are cauciucuri noi,pompa de apa noua,carburatoru a fost reinoit cu un chit de reparatii,planetara dreapta noua nu are 1 luna de cand e pusa+amortizore spate noi+1cablu frana de mana este imatriculata in RO are itp asigurare,rulmenti spate noi,saboti+placute noi+conducte de frana noi pe spate +doau pistonse de frana spate.In masina sau bagat bani ptr ca vroiam sa o pastrez si sa o fac unicata dar problemele personale cum toti romani au m-au facut sa rent la ea.Pentru detali poze si alte intrebari referitor la masina va astept pe id meu dj_nick_radio_xtrem .
|
am mare mare nevoie de sinele pt scaunele fata!!!sau de scaune rabatabile....
|
Chiar nu are nimeni polita din spate de la luneta .. ?
sau unde gasesc sa cumpar una ... ? ? sau pe unde sunt dezmembrari de 5-uri .. :?: |
un carburator bun de ren 5 turbo gasesc?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
question... mi-am tras bara noua si cum diferenta de la bara simpla la bara cu locuri de proiectoare + proiectoare era de peste 100 eur (fara tva:D) am ales bara simpla... de proiectoare am totusi nevoie, si am facut un virtual tuning... astept pareri pozitive, negative, agresive etc.
|
Dak o sa iasa k in poza e chiar OK,dar parerea mea e sa nu-ti bati capul si energia,putem trai si fara proiectoare :P:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning