![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
BAAA PANA LA URMA VINE VREUNU DIN VOI LA SLATINA??
|
La zlatina nu se face plecare oficiala.. nu stiu insa daca e vre-un doritor... tinand cont si de deplasarea de pe 1 mai de la ct (unde sunt cam tot atatia km)
|
din cate am auzit..nu merge nimeni de la noi la slatina....
@ cozo : tartita se rupe doar la ursii, nu si la ratzoi:lol: |
Quote:
Gataa cozo te-a zăpăcit cu aceea replică :lol: :lol: |
Am impresia ca o sa iasa ceva frumos la ZLATINA:shock:,si o parere diferita despre Cta,acolo or sa vina MULTI MULTI,FOARTE MULTI .. si unde`i multa lume e si multa prostie
Sper sa ma insel |
@daffy : tartitza este numai la pasari definitia ei (pe limbajul tau) este: portiunea formata din carne(foarte putina), zgarci, un pic de os, pielita si pene.
din cate vad tu le cam ai pe toate!!!!! =)) cate un pic....cat de MIC !!!! din cate stiu eu ... ursii au doar fortzaaaaaaaaa!!!!! unii doar bruta fara nici un pic de creier, altii ceva mai putina fortzaaaaaaa dar dozata unde trebuie. in general mamiferele au un cuc impresionant, pe cind gastele au un zgarci amarat si nu prea stiu ce sa faca cu el... @tweety: stii f bn k nu prea stau pe forum asea k nu pot sa dau o replica imediata.... |
nush de ce dar zic eu k nene Jac-u i-a cam ziso-o lu duffy=rata cu zgarciu mic:))):):):):
|
tataica e un dex viu :shock: :)))) deci diseara iese scandal :))
|
foarte caterinca postul lu tataica
|
Quote:
lasa ca ma fac io mare si iti arat eu :cry::cry: :lol::lol::lol::lol::lol: |
Îţi arată _)_ când îi mai creşte şi lui:lol: să vezi atuncia :yes::yes::yes::yes: :lol:
|
Quote:
":yes:" _)_ =))))))))))))) |
Quote:
pina atunci ...... CIOCU MIC! :)):)):)) THE END |
1 Attachment(s)
Pun si eu o poza(este o reclama la connex defapt...).. care mi s-a parut foarte potrivita pentru vremurile in care traim :)).
Am uitat sa specific.. nu este modificata de mine, poza este un original in totalitate :) |
@ cozo : deci s-a terminat smecheria....nu mai zic nimic frate ca se infunda la orice faza
@ GXZ : prea tare poza :lol: P.S dragi pretini si tovarasi, nu va sfatuiesc sa va luati in gura cu cel batran ca o puneti original...respect tataica!! |
Quote:
ba daffy sti ca eu nu am nimic cu tine :)) dar cate odata ai niste replici in tine de .... :no: |
@Robynet diseara sa aduci folie de transfer aia ca o ai @ lume Salut bai baietzii mei !
@tataica ia zi ai gasit table pt alea ? |
@ALL: Adevarul ca tre sa stai bine pe replici si caterinca sa te potzi tzine cu tataie :) manca-mi-ar cele 2 ....
|
0_0 :lol: :lol: :lol:
|
@LUCIAN : ti-am mai zis ca multi se lauda cu pielitele lor dar putini au cojones cu adevarat
@BOGDY : se gasesc table pt alea nu-i problema! @DAFFY : de la un timp iti cam face placere sa te INFUNZI !!! este chiar cuvantul folosit de tine =))=)) @ ALL : la ce ora ne vedem diseara si unde?????? |
suna-ma si iti zic io...sau vb cu jhonny
|
1 Attachment(s)
pt bughy
|
2 Attachment(s)
O seara sub titlul: tuning-ul si violentza fizica!
Incep uploadul cu faza serii |
21 Attachment(s)
Continuare...
|
1.a fost prea tare aseara mai ales drumul spre casa:)
2.femeia putin mai invarsta din poze este cu noi nu va speriati este sotia lui Tataie ps:sotia lui Jac a intrat in club aseara cu minunata Dacia 1310 fab 99 cu doar 400km reali |
Quote:
|
Doamna dupa ce ca avea o daicie din 99 tzipla cu 400 km avea permis de 30 de ani categoriile B C D respect pt ea esti nebun am ramas marcat de masina iei
|
de 30 de ani.. dar si sofer pe autobuz :|
|
baaaaaaaaa .... am desfacut de tot motoru :))
|
motorul de 1.2?
|
da cumetre.....da
|
Vezi ca cumatrul meu este Bogdy :))
|
da cumetrashu meu e Lucian =))) sau daca ma gandesc bine cred ca l-ash prefera pe ghetto :))))stii tu dc
|
:)) hahahahahahha. O sa-l intreb pe tataie daca mai are coarba aia de-aseara sa itzi fac niste prize in bara!
|
am luat sala...:lol:
|
3 Attachment(s)
pt andu ;)
|
Quote:
Hai si cu traseul.. |