![]() |
Re: Propuneri!
Quote:
Eu zic sa mai asteptam cu CASS , daca merita ne va dovedii in curand . asteptam sa vedem cum te misti ! Apropos , pentru DesignTeam nu se propune ca in Grupul Virtual Tuning ! asa ca nu va mai ingramaditi ca va ingramaditi degeaba cu pareri ! Eu , Wlady , Shantzu , Horicutz ... astia eram pe lista ... celor care hotaram |
Parerea mea, Ca$$, faci lucruri foarte bine dar faci unele lucruri in plus care desi pot aduce masina la extrem in unele cazuri nu o fac. Mai trebuie adus un plus masinilor tale ( chiar daca acest plus ar insemna un - in cantitatea modificarilor ). Esti aproape. Spor la treaba.
|
subscriu la ce a zis wladu...mai bine n`o puteam zice...ai mare grija si la imbinari, si la reflexiile aiurea,care chiar daca dau bine...devin enervante...
|
o sa revin pe sfarsitul saptamanii cu inca o lucrare >:)
|
4 Attachment(s)
i'm back!!!
|
Inca o lucrare buna si esti intrat . te asteptam !
|
Quote:
|
Eu zic sa nu-l mai amagim pe baiat. :) Sunt sigur ca urmatoarea lucrare va fi si mai buna ca asta. :)
|
Nu avem nevoie de tema , il lasam sa faca ce vrea doar sa faca bine sa ne impresioneze .
|
chiar vreau sa imi dati o tema...sa demonstrez ca merit sa intru
|
Am rezolvat cu Ca$$ , trebuie sa faca o masina modificata maxim , tuning nu concept , ceva extrem sa ne impresioneze , i-am dat eu vreo 2-3 exemple ... o sa vedeti ,
asteptam ... |
2 Attachment(s)
gata si tema mea
e bineeee??? |
SIncer nu sunt impresionat deloc ... nu imi place .. din partea mea un NU!
sa vedem ce zic ceilalti |
am sters ultimele 2 posturi , am spus clar cine hotaraste traba cu Design Team . nu se voteaza lafel ca la virtual tuning .
|
Eu zic da .
Ai unele greseli , probabil din graba facute la ultima lucrare. Am zis da datorita lucrarilor anterioare :) |
3 Attachment(s)
Două lucrări mai simpliste,aştept păreri !
|
Ca să ajungi īn DT, trebuie să faci parte din VT īnainte, iar lucrările astea nu sunt ceea ce trebuie pentru VT. Mai ai mult pānă la DT, dar de tine depinde cāt de mult.;)
|
Ca$$, masina asta nu e cea mai buna a ta, clar. Tinand cont de calitatea ultimelor lucrari, cred ca o sa faci o figura buna in continuare si ma declar PRO.
|
Cass , Poti da JOIN .
Bine ai venit! |
multumesc...sper sa nu va dezamagesc
|
12 Attachment(s)
ultimele lucrari ale mele..spre sa fie pe plac :D
|
o sa vin si eu cu cateva poze poate ma acceptati si pe mine
|
8 Attachment(s)
cateva lucrari.....
|
2 Attachment(s)
pun si nissanu:)
|
Mai dane pe spate cu una si esti de-al nostru!
|
2 Attachment(s)
vin cu focusul asta inceput de ceva zile si abia finisat acum....sper sa va placa
|
Eu zic da la manson :-)
Altcineva ? |
Manson poti da join !
Bun venit in breasla! |
multumesc baieti...am dat join acum astept..
|
Quote:
cum ma tu nu erai in dt ? de ce aveam impresia ca esti de mult :lol: oricum eu nu-s de acord plm ,daca voi il lasati la grupa mare e treaba voastra :lol: clar ca da ,ar fi trebuit sa fii de mult omu' , nu stiu de ce nu ai dat add pana acu.. |
am dat add dar astept acum sa dea aceeptul:D
|
1 Attachment(s)
sper ca cu asta intru
|
Quote:
Oricum, ca să intrii in DT , trebuie să faci parte din grupul VT, dar cu lucrări de astea nu poți intra. Mai ai mult de muncă pānă la vt, dar nu e imposibil.;) |
Quote:
|
Quote:
Ca sa intrii in grupul de Virtual Tuning, trebuie sa fii la un nivel cel putin mediu, si trebuie sa-ti postezi lucrarile aici :arrow: click Deocamdata, mai ai un pic de lucrat pana la nivelul de Virtual Tuning, deci.. nu te obosi sa postezi si acolo deocamdata. Mai lucreaza, mai uitete peste cateva tutoriale, si revin-o cu niste lucrari bune. ;) Multa bafta! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
incepi cu o janta schimbata, coborata garda la sol, o grila.... iar apoi dai complexitate lucrarilor tale. arunca o privire pe lucrarile baietilor din DT si intelegi tu cum sta treaba. un vt frumos trebuie sa reflecte cat de cat realitatea, nu facem OZN-uri aici:D |
Quote:
|
Quote:
cu alte cuvinte lasate ka esti jalnic nu ai nici talent si nici nu sti nimik despre "tuning" |
| All times are GMT +2. The time now is 02:30. |
- Copyright 2026 4Tuning