![]() |
Re: Constanta - Accidente
da nasol azi cu vantu asta... azi am fost pan la navodari si am luato pe la ovidiu... oh my god ce ma zbura vantu parca conduceam pe circuit dala nascar oval... erau shoferii care pur si simplu au fost pe dreapta era nasol rau... si intre eforie sud si nord acolo unde pe o parte e marea pe o parte e ghiolu...
|
Vantul a daramat si cativa copaci de pe varianta. Pe la ora 15 era unul aproape de semaforul de la vapor care blocase un sens de deplasare. Sper ca soferii nu au avut probleme cu crengile. Oricum vantul misca masinile de abia le puteai tine pe sosea. Nasol de tot.
|
eu prima oara cand am iesit ieri din oras ma crezut ca am eu ceva probleme la directie... desi am carnetu de 2ani nu-mi amintesc sa mai fi prins asa vant...
|
cica in tomis nord ia cazut lu unu o bucata mare de "zid" de la un bloc in cap...cik a intrat in coma...a dat la tv..
|
a aratat si un semafor cazut sau un stalp nu mai stiu p unde
|
kred ca era semaforul de la casa de cultura (lapusneanu) il reparau aia aseara pe la 19,oo-2o,oo cand am trecut pe acolo
|
la tv... arata semaforu` de la RUSTIC de acolo...vis`a vis de Rest. Rustic
|
inel 2....marinaru, bmw seria 3, a rupt stalpu d la baza....mashina praf facuta...au sarit rotzile, cu tot cu o bucata d shasiu...shoferu cu picioare rupte...shi mainile parca...fiu de politzai...se intrecea cu unu cu audi....a venit ala mai tarziu...avea shi el mashina julita....probabil s-au atins shi l-a proiectat p-asta in stalp...acu la vitezometru oprit la 180....pacat k n-am facut poze
|
si-a facut-o cu mana lui tata ,nici nu incape loc de alta discutie
|
azi veneam tropa tropa pe varianta .. in fatza mea face stanga sa intre pe varianta acolo la liniile de tren de la energia un trailer d`ala care cara mashini ... asa .. si face omu stanga ... si face stanga si vad in spatele lui o bara de dacie .. care apartinea uni breack cu 1 m mai in spate ... .. acuma omu opreshte ... se uita la bara .. si nu zice nimik .. ala din break se da jos sa isi ia bara ... dar vai ... nu era bara .. nu mai era armatura .. mai era o bucata din aripa :) ... eu radeam k prostu ... si tineam circulatia .. :)
... si uite asa am mai vazut unu ... ;) .. k sa nu spun de cel de pe tomis .. aproape de ieshire .. unde un papuc a nenorocit un tico ;) azi ... ;) |
da l-ai vazut pe ala in care unu spooof era sa fie facut zebra pe atelierelor de un polo?
Si rosu pe deasupra? :D |
Ia-ti vazut pe politaii aia care s-au rasturnat cu solenta pe drumul inspre eforie ?cica ar fi pierdut controlul din cauza ca ia aparut un caine in fata.
|
itzi dai seama ce tare sau speriat de cane......incat au pierdut controlul mashinii shi s-au rasturnat....ma intreb ce ar fi facut daca erau la munte shi le ieshea un urs in cale...mii shi imaginez:))
|
lasati cainii si trailerele.. la far aproape de statia de autobuz accident grav.. unu cu opel astra cu parbrizu spart, un om pe jos... asta din cat am putut intelege din autobuz.. 2 ambulante venite la fata locului... daca nu au dat azi la stiri, maine dimineata sigur o sa fie :|
|
accidentul de la far s'a soldat cu moartea unui om in varsta de 50 de ani
|
Poze ceva ??
|
nu am avut cum sa fac poze... stateam pe scaun in stanga autobuzului, la geam.. a trebui sa ma ridic in picioare ca sa vad ce se intampla... + ca mai era si aglomeratie mare
|
hmmm...
a murit pe trecerea de pietoni? :( |
nu era pe trecerea de pietoni... a aratat si la NEPTUN... batranelul a incercat sa treaca prin loc nepermis...alergand printre masini... a fost evitat de o Dacie Berlina...dar un Opel Astra nu a reusit sa faca acelasi lucru...
Miercuri 10.01.2007 Ora 00:30 Zona Casa de Cultura un Kalos (IG DUCA->DEZROBIRII) nu a acordat prioritate MATIZ (Lapusneanu - Trocadero->Gara) si POC... in lipsa semaforului... soferita de pe KALOS a considerat...ca are prioritate :peace: ... intrand destul de tare in intersectie :twisted: fara sa mai verifice...daca vine cineva din stanga/dreapta... |
I.G. Duca nu se intersecteaza pe nicaieri cu Dezrobirii....cel putin nu in orasul asta.:)
|
Io nam inteles nimic din accidentul cu matizu si kalosu...
|
scuze :oops: IL Caragiale ii spune la strada... ma gandeam la altceva... intersectia este cea de la Casa de Cultura... Kalos-ul venea dinspre SILVIAN si mergea spre INTIM... si Matiz-ul dinstre Trocadero si mergea spre ICIL :D
*Kalos-ul nu a acordat prioritate la Matiz...si POC... simplu si frumos 8) |
asa da...mi-am si imaginat :))
|
bah a fost teroare azi cu semaforu de la casa d cultura nu a mers toata ziua ... am disperat
|
nu merge nici cel de la gara,cel de la casa de cultura au lucrat la fire luni si marti si inca nu ia dat drumul dar erau politai in intersectie.
|
Azi la intrare in Cumpana sa rasturnat o masina si a murit soferul ceilalti 2 au scapat,dar avea acoperisul taiat ca o conserva(de jur imprejur) cand sa lovit de un ciot.Se mai zice ca dupa ce sa rasturnat s-ar fi invartit de cateva ori.
|
Quote:
|
Quote:
|
inca 2 victime in seara asta pe la 21.oo-21.3o la casa de cultura... un espero(taxi) si o dacie brek
|
presupun ca e din cauza lipsei semafoarelor...ziua mai e cum e, ca e politaiu acolo (daca e), dar noaptea nu mai sta nici dracu
|
Un accident urat cred imediat dupa miezul noptii la icil un logan si un ursulet. Loganul are partea stanga fata distrusa complet, cred ca a vrut sa intoarca inainte de semafor, iar ursuletul venea cu viteza pe linia de tramvai si cred ca a incercat sa evite coliziunea dar nu a mai avut timp si a lovit loganul apoi invartindu-se pana dupa intersectie trecand la un metru de bordura si stalp. A fost o victima care a fost transportata la spital. Am poze dar momentan nu am cum sa le scot. Revin
|
eu cred ca loganul venea dinspre trompi iar ursul dinspre casa de cultura ,nu s-a respectat semaforul .parerea mea acum.sigur va iesii ursul de vina ,viteza clar
|
Ai fost si tu acolo Gabby? Eu am vorbit cu cei de fata si asa au zis. Daca sti tu alta varianta asa o fi
|
un pic de atentie si cred ca putea fi evitat ,atat zic.acum nu mai conteaza cine a fost .
|
2 Attachment(s)
poze :-P oricum este de apreciat ca la logan usile fata se inchideau si se deschideau perfect.
|
care cum de unde venea?
|
Quote:
|
aman2 veneau dinspre casa de cultura!
|
Quote:
|
logan cred ca a vrut sa intoarca sau mama lor de table :) imp e viteza trebuia combinata cu un pic de atentie
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning