![]() |
Re: Diverse poze/filme
ca veni vb de fete suparate la volan era una parac cu un Audi A4 turbo decapotabil.. prin orash
|
6 Attachment(s)
Opel Vectra A!
Motor x30xe Opel Omega B MV6 3.0i 211cp, cutie F28 de Calibra Turbo, exterior: jante 8,5 & 10x17 AZEV E, gume VA 215/40 ZR 17 HA 245/35 ZR 17 Dunlop SP9000, angel eyes cu xenon,grila Mattig,spoilere Mattig,eleron Vectra 2000, interior: bord digital Opel Senator,scaune WTS scoica,head unit JVC KD-SH909 Dolby Digital 5.1 & DTS Decoder XETEC DSP5800,15” TFT Monitor , boxe fatza 4x Audiosystem AX-165K + 2x AX100 + 1 HS25vol, boxe spate2 x Steg QM310.2 (Sub’s) Subwoofer: 2x Audio System Helon 15” condensatoare 2x 10 F Dietz 2 baterii 68 Ah 1000A + 95 Ah 1500 A :lol: total power ca. 2700 W RMS! :twisted: |
wooow e mortala masinutza.. no comment;)
|
super ;) un singur lucru nu imi place : ca nu are wallpaper cu masina lui la navigatie (sau ce o fii ) :mrgreen:
|
si un pret nu are?
|
Quote:
|
Quote:
vreo problema cu el ? |
mi se pare super tare....felicitari.....si eu zic sa continui cand mai ai timp....mie chiar imi place....sper sa nu te opresti aici....
|
e frumos ;) dar din pacate nu prea avem poze sa punem pe el :mrgreen:
|
eu am cerut poze si mi s-a aratat dosul
|
am intrat eu pe site ;) acolo sunt majoritatea pozelor care sau facut pe la noi ;)
|
http://www.protv.ro/filme/organizato...egea.html#4600
ce ziceti ...:) tupeu .. nu gluma ... i legal cursa |
Quote:
|
Quote:
|
Bon..BOn frumoasa culoare a iesit masina ta. te-am zarit ieri dupa masa prin oras! sa ai noroc de ea.
|
Pai i-a sa pui DONule niste poze, sa ne delectam si noi ochii :-)
|
Maine va promit cateva poze frumoase cu masina mea.
Bogdan, cand m-ai vazut tu o adusesem de la service. Era proaspata ;) Multumesc tuturor pentru urari. M-a vazut aproape toata lumea. Si eu ma bucur de cum a iesit masina, nu ma asteptam sa iasa atat de bine (mai sunt cateva retusuri de facut, dar e foarte bine...). |
Quote:
|
Mai ai multe vorbe d-astea in vocabularul tau...? Auzi la el, "s-o forjezi la maxim :lol: "
|
3 Attachment(s)
O sa fac si niste poze de calitate mai buna..., astea sunt dupa telefon... de ieri de la munte...
|
Quote:
|
Quote:
insa mie imi placea mai mult albastrul acela deschis care era innainte ;) oricum dai forja , nu o lasa sa respire ca nu merita :mrgreen: |
donule alti bani alta distractie
|
Don-ule ai trecut p bulevardu' Independentei...
"Maraie" frumos toba... Felicitari! Frumoasa si culoarea! ;) |
foarte frumoasa sa ai grija de ea de acum incolo o prinde si bine culoarea eu ma uitam dupa masina ta dar cu albastru ala care il aveai si inainte bft all
|
Niste poze cu niste GT-uri
|
pot sa pun aici o poza cu o masina din ph??
|
da poti ...........
|
intreaba si p tng
|
nu e deocamdata..astept pana maine :) k sa fiu sigura oricum thanks
|
hai k ies pa all
|
nb, vise placute...;)
|
Ce ai facut DONULE ? parca o facai albestru deschis ?
|
asa a vrut, dar i-a scapat un pic de ulei (stii ca pierde...pe sub motor) in vopsea si cum uleiul e asa negru rau de tot (deh..."forjata la maxim") asa a iesit vopseaua!... se mai intampla!
donule, cat scoti tu pana la 100 ? |
0-100 km/h cronometrat, cu benzina OMV Super 100 sau cu MOL Euro 5, scot 7,5 secunde.
Am vrut un albastru cat mai deschis care sa bata in argintiu insa omu' n-a reusit sa faca rost de culoare si mi-a facut-o asa. Oricum noaptea masina pare neagra iar ziua are albastrul asta shmeker rau de tot. Imi place mult cum a iesit. Vad ca deja stie tot orasul ca am scos-o pe strazi. Ieri cel putin... m-am jucat cu ea la toate semafoarele, limitari, ambalari, plecari spectaculoase cu rotile pe spate blocate in timpul mersului... ;), nebunie curata, ca sa nu mai zic ca seara am facut in derapaj tot rondul de la gara de sud si cand ma intorceam pe bulevard in fatza mea era un logan si n-aveam loc de el. L-am depasit pe contrasens ca sa vad apoi ca erau 2 gabori in masina. Logan albastru cu folie (o fi omologata?) :lol: Asa ca dragilor, ne vedem pe strazi! |
si cum...
??? nu comentezi nimic despre ce am scris eu ? :D :D :)) ps: mult noroc cu ea ;) |
pai sa te dai cu kostas atunci ma nu cu mine, ca a lui ar trebui cam 7,2 sa scoata pan la 100. in ce treapta esti cand atingi 100?
|
Intr-a doua (ca ma duce pana la 110) dar la 110 e sarita din cuplu...; eu schimb a treia cam pe la 95-100 km/h
|
din ce e sarita ma?! :D
in fine, zi-mi si mie, treptele 1, 2 si 3 la cati km/h ajung si la cate ture schimbi. |
DONule si cutia ce zice frate!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning