![]() |
Re: My KYS !!
Quote:
|
Cosmin nu a avut astfel de "tiganii" pe masina
|
Quote:
|
Quote:
KYS-ule poti sa-mi spui si mie ce J au jantele tale, ce dimensiuni ai la anvelope, si ce firma sunt? am cautat pe thread si am uitat exact unde ai zis. pe table ai 185/65/15 ca in talonul masinii daca nu ma insel.... mersi anticipat. succes in continuare! |
Quote:
Salut! Jantele parca au 7 J si le am incaltate , pe fata , cu Michellin Pilot Sport 215/45/17 si pe sapte cu Fulda Excelero 215/45/17. In talon nu mai am nici o dimensiune trecuta dar cele stock sunt 185/65/15 :) Am talon european acu' ... |
Imi place!Imi place!8)
Felicitari pentru munca! |
34 Attachment(s)
Poze profi by Daffy & Claudia . MULTUMESC
|
Daffy !!!!!!!!!! :lol:
placerea a fost de partea noastra!!!!!! |
Foarte tari imaginile....cu un hdr putin mai accentuat ar arata excelent masina(avand folia mata).Bv.;)
|
Sigla Ghetto face toti banii :D
|
Super!:-P
L-am vazut si eu azi la obor...statea fain frumusel la locul lui si ca de obicei atragea priviri:D |
cel mai frumos logan dupa parerea mea . .. kis-ul si ggd-ul
|
24 Attachment(s)
set 2
|
Poza aia cand iei intre roti borna aia Kilometrica nu o ai? sa vada lumea ca e cat porcu ??:))))
|
Quote:
|
Quote:
raspuns : e ca porcu...dar eu pot circula cu ea, pe cand altii ....folosesc taxiurile :)) |
Si eu pot iesi cu ea dar sa termine strazile astia :))
|
5 Attachment(s)
Quote:
Din cauza unor mici probleme la colantul , am luat decizia de a face cu gri mat zona difuzorului . Intre timp am mai schimbat si tipsul cu unul rotund - YED. Referitor la culoare si cum vine difuzorul in alta culoare, nu am nici o impresie : poate il las asa..poate-l fac negru mat sau poate din nou culoarea masinii...vedem! Nu ma supar daca impresiile sunt contra.. Cateva poze! |
Sunt pro, chiar daca e gri, arata chiar bine, se evidentiaza frumos.
|
Cred ca ar da mai bine daca ar fi negru mat....:-)
|
1 Attachment(s)
si eu sunt de parere ca negru mergea cel mai bine....
|
Neeeegru mat :-)...si gri arata bine acuma depinde cum iti place tie
|
Cum iti place cel mai mult asa e cel mai bine,tie sa iti placa nu altora,felicitari inca odata ;)
|
la cat de bine arata si la ce rosu mat are pe ea:shock:eu cred ca i se potriveste oricare din ele:D
|
bv bv bv pt munca depusa.....masina e prea tare asa cum e.......fara tiganeli pe ea sau mai stiu eu ce.important e sa-ti placa tie...nu altora....
|
+1 Negru mat!...
|
nu te mai kinui...las o asa e frumoasa oricum;)
|
7 Attachment(s)
Quote:
|
Frumos eleronul...arata bine bravo ;)
|
3 Attachment(s)
Azi am incercat sa remediez o problema la bara spate...care ma streseaza de ceva vreme : inca mai am de lucru si improvizat putin pentru a fi pe deplin multumit
|
Si care e stresul la bara ?
|
1 Attachment(s)
Quote:
ma gandesc la alte variante.. |
culoarea asta are priza prin brasov un rover si un pegeot 206 au adoptat colatarea masini.
|
Im place mult loganul asta :) Bravo!
|
Quote:
|
Quote:
@Tazmaniak - Multumesc ptr apreciere...incerc sa-l fac frumos ptr mine, iar daca place si altora cu atat mai bine :) @alex30 - tre sa recunoastem - nu e decat un Logan...Ptr cei tipicari e cam greu sa-l duci unde trebuie. La bara fata, treaba e rezolvata... |
daca tot ti-am dat o veste proasta.... macar sa iti spun ca pe loganu tau vine mai bine decat pe celalalte masini vazute cu nuanta asta :D viitoarea optiune dupa mine flacara violet...
Apropo cum de ai ales culoarea asta ? ca eu am un nokia e 65 si are aceeasi culoare :shock: https://www.samstores.com/_images/pr...okia%20E65.jpg |
[QUOTE=golidix;3387722]daca tot ti-am dat o veste proasta.... macar sa iti spun ca pe loganu tau vine mai bine decat pe celalalte masini vazute cu nuanta asta :D viitoarea optiune dupa mine flacara violet...
Apropo cum de ai ales culoarea asta ? ca eu am un nokia e 65 si are aceeasi culoare :shock: Oleeeeee :) asta da veste buna ! Cum am ales ?? Simplu ! Eram in fata culorilor si am intrebat : ce culoare nu s-a facut EVER in Romania ? :) si din cele expuse asta mi-a facut cu ochiul.. |
Quote:
Vorba aia...Altii mor si asa n-au :lol: |
mda... cam naspa luftu ala la bara spate, dar se rezolva. cat despre difuser, asa cum zise geo, merge oricare... dar daca ar fi dupa mine as alege negru mat, parca face un contrast mai frumos.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:41. |
- Copyright 2026 4Tuning