![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti
Care vineri?
|
Quote:
|
aaa..fuck...u nu esti din buc ,nu ? sorry...
|
ba da e din bucuresti ... park asa stiu..corect? cine se anuntza vineri prezent??
|
cioky maine seara trb sa ajung akolo la favorit sa vi.. dau la benz sa ma duci si pe mine pan akolo cand ne spargem..
|
Ne vedem maine seara la orele 21.00 la Polivaleta sper sa am timp maine sa fac marile modificari.
|
apropo maine seara la poli e prostu ala de van dick si are concert nu cred ca va merge sa ne int akolo.
|
ma eu din pakte imi anunt inca o data neprezentarea d maine seara dar...fara masina parca nu imi vine....
|
sper sa ajung si eu maine.....propun sa ne intalnim in fata la palatul copiilor.....jos dc canta ala la polivalenta
|
OK pai hai sa ne vedem la palatul copiilor in fata.
|
eu astept lumea la pescarus
|
mah..eu zic sa amanam intalnirea din seara asta...k o sa fie nebunie k la ora 24 se termina francofonia si o sa fie aigtatie mare si politie pe toate partile.cioky pleaca nush unde azi , iar eu cu mirciu ne gandeam sa mergem la van dyke (k avem intrare gratis :lol: ) dupa concert ar fi cel mai bine sa ne vdm..adik pe la 2 max 3...cand cred k deja au strans aia si jaloanele si plm...
ps. am mai adus pe cineva in club...o sa vina sambata la pecarush sa il cunoastem cu totii mai bine :-P |
am vb cu lumea si am zis... ASTA SEARA ORA 9:00 La PESCARUs..veniti akolo va asteptam...
|
atunci toata lumea la pescarus la ora 9....fara exceptii
|
Quote:
|
in jur de 10 onorez si eu cu prezentza
|
am vorbit aseara cu baietii si.....marti 3 octombrie la ora 21 intalnire Crazy drivers bucuresti la sala polivalenta....!!!!!!! PREZENTA OBLIGATORIE !!!!!!!!... tre sa discutam cine vrea sa ramana in club si cine nu........se pare k multi membrii sunt doar p net si nu prea onoreaza cu prezenta. asteptam toti membrii....seniori si juniori.
|
cristi nu mai fii mai asa hotarat :D
|
pai si dc marti si nu vineri?oricum dak e eu vin si marti,iar dak nu prea am onorat cu prezenta ultimele 2 sapt a fost din kuza k am masina "pe dreapta"
|
aoleoo...hai k vin chit ca miercuri am scoala..si cand drq ati vb aseara ?:O?
|
opaaaaa .... sa suparat lumea :lol: ...
|
cine sa suparat mha.. boule? :))
|
ffa......moshule....barosane....chiparosule.....(a m baut) moshule eu daca vin nu pot sa stau mai mult de 30 min...adica maxim 30....ca ma cert cu maica mea acasa......ca ma duc dimineata la scoala....si ....trebuie sa ma culc devreme.....si grisu il pune la 21:20.....*:*::*:**:
|
nici eu nush dak pot sa vin..dar vedem...intrebarea e ce facem in seara sta ?! ne strangem toti sau tot k aseara slabut ?
|
bha am vb cu ffa a zis ca vine magicone vine.yo vin mihai nu e sigur dar cred ca vine vio nu ca are trb.. eu zic ca ne strangem a si rebel nu e sigur ..
|
marti seara ne strangem sa vorbim ..... nu dureaza mult stai linistit mirciulica.....si nu tu esti problema..... problema sunt astia care sunt in club doar pe net si nu prea ne onoreaza cu prezenta....... vrem si noi sa vedem cine e in clubul nostru si cine nu.
|
man ... din pacate nici eu nu o sa pot sa stau mai mult de 30 de min ... aceasi problema ca la mirciulica ... hard mama
|
Quote:
marti, ora 21. |
FFA io din care fac parte? :lol: ... in caz ca nu pot ajunge ma exmatriculati? :lol: ....
|
nu absenta si la 10 abs un punct la purtare la 30 obs exmatriculat 3 zile.
|
rebelule ghici........nu cred k se pune problema asa la tine.....dar poate reusesti sa vii ca sa putem sa luam niste hotarari impreuna.....stiii ce zic
|
Deci ne vedem diseara pe la orele 21.00 la Polivalenta.
|
eu nu stiu dak pot sa ajung....totul depinde de cand ajung acasa k am neste treaba...sper sa ajung in timp
|
re all :D nu am mai postat pe aici de ani :D, deja au inceput sa rugineasca butoanele de la tastatura ;). care mai e treaba pe aici deja vad ca va-ti mai imultit si asta e bine. Bafta in continuare si sa aud cat mai des de Crazy Drivers.
Cu respekt aDytZu |
cred ca deja sunteti in discutzii, eu si akum sunt prins prin calculator, abia peste vreo ora scap, sry n-am avut cum sa ajung
|
salut salut....va anunt ca ma retrag din club:sad: ptr ca nu fac mai nimic shi nu pot ajunge la nici o intalnire intre membrii...asa ca nu mai are rost...mi-a facut placere sa va cunosc...dk vreti sa mai vb cu mne ma gasiti pe mess la id'u-ra2steg ... unii dintre voi ma au deja in lista....BAFTA MAI DEPARTE;)
edit: am dat si leave group:!: |
nici eu :( sper sa nu fiu kick-uit...:cry:
|
nu afa stai linistit.. si adytza poti sa te duci in Anonymous unde ma tot disperi pe mine si vad ca mi-ai dat ignore... din partea mea eshti PA><
|
ultimul update de membrii Crazy Drivers Bucuresti:
MIHAI CVJ - DACIA LOGAN (B$&CVJ) CIOKY - DACIA 1310 (CIOKY) REBELU - BMW E21 (REBEL_BOY) IONUTZ KAR - VW GOLF MK2 IONUTZ UBH - RENAULT 9 (IONUTZ_UBH) VIO - DAEWOO NUBIRA (P_VIO46) CRISTI FFA - DACIA 1310 (B-13-FFA) MIRCEA - DACEA SUPERNOVA (MIRCIU) KLU - DACIA LOGAN (B-21-KLU) MAGICONE - DACIA 1300 (MAGICONE) PHLOW - BMW 316 (PHLOW) PIZZI (PIZZIRG) MIHAI SLIM (SLIM4R5) AFA (59AFA) SABIN - DACIA 1310 KIROS ACESTIA SUNT MEMBRII DIN BUCURESTI.....CARE VIN LA INTALNIRI.....AM HOTARAT CA RESTU SA FIE EXCLUSI DIN CLUB PE MOTIV DE NEPREZENTARE. ROG MODERATORII K P RESTU SA-I SCOATA DE LA USERGROUPS DEAORECE NU MAI REPREZINTA CLUBUL NOSTRU. |
dc am uitat p cineva scuze si adaugati...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
- Copyright 2026 4Tuning