![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
9 Attachment(s)
Da, azi am reusit sa montez scaunele, cu ajutorul lui gmT** - Multumesc mult, raman dator! (a stat baiatu' cateva ore bune sa ma ajute cu scaunele...a fost destul de greu)
Inainte de asta, am dat mocheta jos din masina...mi-am facut cruce de ce-am putut sa vad acolo, apoi m-am apucat de aspirat, am scuturat si mocheta si intentionez sa o dublez, intrucat are pe spate (lipit) un fel de burete ciudat, de mai multe culori care e bine sa ramana acolo. ERY, mocheta in cazul asta nu prea am cum sa o lipesc (peste cealalta mocheta), si am ales sa nu o inlocuiesc inca de tot pentru ca dupa show vreau sa refac tablaria (podeaua in special). Asa, sa revenim la scaune: le-am adaptat pe sinele originale de Tico, astfel incat sunt reglabile fata-spate. Inaltimea - surprinzator - nu a trebuit ajustata decat spre usa, la ambele scaune -> am folosit teava dreptunghiulara si suruburi pentru a face un fel de prelungire, foarte solida dealtfel. Cel mai greu a fost cand s-a rupt spiralul pt. metal si a trebuit sa apelez la un alt spiral tip vidia :shock: - placerea de pe lume - in fine, pana la urma a iesit bine :D mie mi se par confortabile scaunele. Poze: |
Uite asha ushor ushor masina incepe sa capete forme :D
|
Scuze Scoop, tie am uitat sa-ti multumesc ca m-ai dus sa cumpar teava si suruburi :D dau o bere la jumate dintre membrii DWC :lol:
|
Sunt cu masina, un pepsi si daca mai e ceva call matizache al meu arde de nerabdare
|
Daca mai e nevoie de o masina de gaurit sau un flex aruncati cu piatra ca vin si eu ;)
|
Quote:
|
foarte misto scaunele...! volanul il lasi negru ?
|
Quote:
sau cand luati o pauza ..si incepeti cate o bere ..sau ceva ..dati un semn :)) spor la treaba cu masina ..imi place la nebunie ce vad pana acum ai grija cu scaunele ..ca nu le vad prea bine ..se vor murdari .. |
Lukas numai la beute vine bv ma :D
|
Ie superb ... felicitari pt munca depusa si pt rezultat ... Quicky ... daca ajung vineri seara in Cta ... tragem o bauta ? :)
Tre' udat monstruletzu :)) |
Quote:
@LKS: scaunele s-au cam murdarit un pic, le spal la sfarsit (dupa "vopsire") Vorba lu' Scoop: unde-i bere, e placere, unde-i munca, e de duca :lol: las' ca bem, e timp, e loc ;) |
S-ar putea sa ajung Sambata ...
Daca mi se da liber la munca ... Atlfel ... nu stiu ce dracu' ma fac ! |
Aa voi o luati de vineri cu bautele ? :)) vin si eu :lol:
Alex lasa-mi te rog un nr de tel de`al tau, vreau sa vin si eu sa vad skytico`ul ! ms. |
Vin si eu sa spalam kitu :D
|
bah masina e belea.Felicitari. Poate iese combinatia de care am vrb sa facem un transplant de inima.Vrb la salon
|
Salut ,te rog sami spui daca a trbuit sa faci vreo modificare la suspensie sau la caroserie cand ai pus jentile de 15 ca vreau sa le combin de la"matizul oradean" al lui tavisor de 15" Bellini te rog sami raspunz cat mai repede , multumesc !
|
Nu o sa pot sa ajung vineri la show cel putin nu dimineata, mi-a lovit un bou bara spate si tre sa ma duc la asigurare.
Roby - aseara l-am intrebat si eu pe Alex aceeasi chestie si chiar am pus o roata normala pe langa asta diferenta nu e f mare pt ca aia normala are talonu mare pe cand cauciucurile lui sunt 195/45 deci s-ar putea sa n-ai probleme dar oricum la el este mai mult spatiu. Sa vedem ce zice si Alex ! |
Circumferinta este aceiasi dar iti va freca in interior la contra aripa dar numai atunci cand iei volan maxim, daca te inveti sa iei doar 3 sferturi n-o sa ai nici o prob, dar la tico oricum alex mi-a spus ca si cu rotile originale la volan maxim freca in interior
|
"ticolinoooo " a iesit frumos fierul de calcat dar cam nesimtit proprietaru promite o bere de vreo doi ani si nimic :P:)) unde s-au dus show-urile de alta data??
|
6 Attachment(s)
Baieti, vin si eu cu vesti, dar nimic nou...azi am dat masina cu sprit-chit, nu sunt deloc multumit de cum a iesit pentru ca nu a fost timp si n-au fost nici bani, insa e de inteles daca ma apuc sa trag linie...
Cu ajutorul a 2 baieti am reusit sa montez si plasa (mai mult pe intuneric), am mai tras niste fire prin masina, am mai curatat pe la interiorul usilor si am mai facut alte mici tampenii care erau necesare. Azi dimineata m-am trezit la 7.00 si imi aduc aminte ca azi am apucat sa mananc de 2 ori cate 5 minute (m-a prins ora 2.00 noaptea pe langa masina...) si tot n-am rezolvat mai nimic, cum bine a anticipat si ERY acum ceva timp. Mai sunt muuuulte de facut ca sa pot participa la vreun concurs...dar nu-i nimic, se contureaza din ce in ce mai bine si abia astept sa o pot conduce prin oras / tara. @Roby: au intrat, dar nu chiar fara probleme, sunt cu ~1 cm mai mari in diametru si muuuult mai late jantele...ai nevoie distantiere ca sa ai un unghi de viraj cat de cat decent. Incearca varianta lui Pepinno, cu jante pe 14 si cauciucuri '45, si atunci o sa ai si performante, si probleme mai mici. E prea mult 15 pentru Tico :rolleyes2 . La mine s-a mai marit si spatiul un pic. @Axel: imi pare rau pentru incident! nici eu nu ajung la show chiar dimineata, dupa cum se poate deduce. @UST: pai daca tu tot vii cu masina, cum sa-ti dau de baut? Doar iti sunt prieten! Vrei sa ajungi ca mine??? :cry: (vezi ca au oferta la biciclete la Metro :lol: ) @DMX: multumesc! vorbim acolo ;) |
Spune-i lu Mishu sa frace mai bine la bara aia..spor la munca ....te astept la show.
|
omule..ti-am vazut masina. E prea belea spatele ala lat. Tine-o tot asa si la mai mare!
|
Quote:
imi place.... asa. se vede. frumos.. linie tot.. felicitari.. quick si astept sa o vad.. live.. neaparat.. trec. spre jumatea luni august in constanta.. bafta in continuare |
da..am vazut`o in seara asta live ..foarte tare !!! intradevar se vede bine spritz chitul pe ea (ar prinde-o bine o culoare mata :D)
|
bai hahalera te-am ajutat sa montezi plasele la bari dimineata am venit la tine sa-ti duc masina la spalatorie si pe urma la show ti-am prezentato pe-acolo au facut oamenii poze cu ea......sambata am stat cu tine si am baut cot la cot pana am cedat amandoi nervos ...faza e ca am uitat ce vroiam sa zic ceva .....
P.S.: la urmatoarea betie no women aloud abia am reusit sa o impac pe raluk azi ca aseara mi-a vazut si fata de monstru :)):)):)):)):)):)) moptto-ul nostru dupa sambata seara: bere bere bere pauza de wiskey...bere bere bere pauza de wiskey si tot asa :)) |
6 Attachment(s)
A fost un show pe cinste!
Cu ce sa incep...am cunoscut multa lume, nu dau nume acum ca au fost prea multi....am baut multa bere cu Dacu, Porcu si cativa prieteni...am dormit 2 nopti in masina lui Mark_uss (multumesc mult Marius!!!) si am stat si pe langa masina, am facut baie in mare la pauze, am ascultat muzica, am umblat mahmur, dar camuflat sub sapca :lol: si multe altele....a, sa nu uit, sambata noaptea am ajuns si pe la spital cu un mic incident, dar s-a rezolvat cu ajutorul prietenilor :D M-am distrat de milioane, dupa parerea mea a fost foarte bine organizat show-ul, in ciuda micilor inconveniente...deja mi-e dor de alea 3 zile, abia astept urmatorul show! Sa ne intoarcem la masina...cu ajutorul lui Porcu' (CT-05-UST) si a unui alt prieten am montat plasa in noaptea dinaintea show-ului. In zilele precedente, Scoop, GMT si Axel VIX mi-au dat cate o mana de ajutor cu plasa si scaunele...va multumesc baieti! o sa vina si berea aia dupa ce scap de datorii! In ziua dinaintea show-ului, Leo a reusit sa-mi dea si mie pe masina un sprit-chit, in ciuda faptului ca era full la el in garaj/curte/strada de alte masini... Duminica, la decernarea premiilor, am avut parte de o mare surpriza: am castigat cupa pentru "Best Work Effort", o revista 4tuning si un set de difuzoare ovale Hertz Dieci (motiv pentru care o sa schimb toata linia Pioneer cu Hertz Dieci, asteptam de mult un pretext :D) Cupa va ramane la mine, dar o dedic clubului din care fac parte (XCE) si lui Protuning, care oricum a mai castigat 3 cupe cu Loganul...felicitari! Felicitari tuturor celor care au participat si mai ales celor care au castigat! Poze: (daca mai are cineva poze cu masina mea, nu ma supar! :lol: ) Revin cu alte poze maine, deocamdata sunt cam obosit :rolleyes2 |
dar vai!!!! ce masinutze...daewoo a facut legea la custom :D
|
cel mai frumos tico pe care l-am vazut :d. felicitari pt masinutza . ai grija de ea ;)e super
|
11 Attachment(s)
Dar de unde sa incep cu pozele :D
Cu bunavointa lu quick v-a urma si un set mai pe nocturna dupa ce o sa coboare masina |
felicitari.. quick.. sooper arata in sprit-chit abia astept sa o dau si pe a mea..
si felicitari ..lui robi.. se pare ca protuning. a facut legea. pe acolo bafta pe mai departe quick. sa ne auzim. cu bine:D |
1 Attachment(s)
|
ardealul a facut legea:D
micul scailain:)))).bestial.evazarile imi plac enorm |
foarte tare ! a facut impresie foarte buna la show !
|
mai multa bereee acum ca ai luat si cupa tre sa dai si pe urma dau eu cand iau 1000 de $ :)) oricum cea mai tare masina a fost matizu ala albastru de la com unison nu?? :)):)):)):)):)):))
|
intrebare intrebatoare...fetele de usi cand le pui??
|
Nu le mai pun, le vand ca mi s-a pus pata pe difuzoare Hertz :lol: si vreau sa le vand pe toate celelalte Pioneer...sau sa vad, oricum fetele de usi nu mai sunt cu prioritate momentan...m-am apucat sa comand pentru Tico tot ce stiu eu ca trebuie schimbat (ex.: burduf planetare, ornamente plafon etc.) si apoi ma pregatesc sa o duc la tinichigiu, sa o vopsesc si sa-mi iau centuri "H".
Muzica va trebui sa mai astepte, si interiorul la fel. La urmatorul show voi participa doar daca masina va fi gata toata, altfel...nu mai are rost, mi-am facut damblaua, am expus-o o data, acum va trebui sa vin cu ceva nou, altfel risc sa ajung "familiar" :lol: @alexufo: Matizul a facut legea, ai vazut cum statea lumea pe langa el...unora le-a placut si Tico, pentru simplul fapt ca e ceva neobisnuit si e si lucrat bine la exterior, dar in rest se vedea clar: muzica nu aveam, era prea inalta, interiorul era pustiu (chiar vorbea un "cunoscator": ia uite frate cat STANIOL are asta in masina! :lol: :lol: - i-as fi raspuns: "pai daca mananc multa ciocolata..." :D ) Oricum, o s-o iau pe drumul cel bun :lol: |
@all: multumesc pentru aprecieri!
|
daca proprietarul e serios poate pana la urmatorul show o sa facem si interiorul.dar daca e serios
|
daca proprietarul e serios poate pana la urmatorul show o sa facem si interiorul la matiz.dar daca e serios
si stai linistit ca daca enumar ceva perle adresate matizului...:)) picati pe jos. matizul de de plastic sau ca matizu e din fibra de carbon tot . mai era un baiat vorbea la telefon: ma hai sa vezi la show masini tari porsche lamborghini ferrari matiz>:O a facut o pauza apoi a zis:da ma prostule matiz sa vezi ce tare ii !!! :))))) |
Quicky mai da pe mess sa te combin cu fetzele de ushi :) CIP'u meu e in santier :joy: si nu pt ca s'a stricat ceva la el :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:50. |
- Copyright 2026 4Tuning