![]() |
Re: Club Cielo
Bun venit B-58-MAL poate te prezinti si tu duminica la intalnire:lol:
|
bine ai venit bobby ! ! !
|
bine ai venit bobby!!!
|
ktl : nu cumva tu ai mers cu mine in masina la prima intalnire ?
sfatul meu ( credema sunt ffffff bine pus la punct in ceea ce priveste muzica pe masini ) : intr-o masina nu ai nevoie de boxe pe spate decat daca vrei un nivel de zgomaot mare. baga banii in boxe fata, eventual in portiere....mai bine cautama pe mess si iti dau informatii despre ce vrei tu sa faci , poate te ajuta cu [email protected] fast wheels : zgomotul difera foarte tare daca se scoat amortizoarele de zgomot care sunt din fabrica, tubulatura nu importa daca este metalica sau nu, eu am filtru secvential home made si se simte f tare, ceea ce conteaza este ce aer trage ( tre sa fie cat mai mult si cat mai rece) |
KTL : ca sa vezi cam despre ce vorbesc : https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale/54326-izolare-usi-capace.html daca te intereseaza ceva ca lumea sunt pe mess
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
sal people
as vrea si io sa ajung duminica la Polivalenta, dar daca imi explica si mie cineva cum ajung de la aeroport baneasa pana acolo, ca nu am nici cea mai vaga idee :D daca va intrebati de ce nu stiu inca, e simplu: nu mam dat jos de mult din copac. si pt ca pana acum 3 luni jumate am mer numa cu metrorex+ratb |
de ce n`ai scos cutia?
tubul ce duce la acumulator? vasu de sub aripa? mai usurai masina cu vreo 20 de kile in total. |
1 Attachment(s)
io motoru celalalt...
|
asta e motorul tau diesel?nu prea inteleg de ce atatea diferentze...sau nu e ohc?
|
este dar este ala cu o singura axa.
|
aham...poi nu dar am fazut capacu de delcou altfel..si nush mai multe maruntisuri altfel asezate de aia am intrebat:D
|
Ce intalnire k akm am vazut :D ??
|
duminica 27 ianuarie, ora 16.00 in parcarea Salii Polivalente
anuntul este cateva pagini mai in urma :D deci stie careva sa imi spuna si mie cum ajung de la aeroport baneasa la polivalenta ? |
http://harta-bucuresti.bucharest-guide.ro/ si cred ca o sa te descurci.... :D
|
1 Attachment(s)
deci... cine ma ajuta si pe mine.... cum desfac si eu fata de usa ???
ce e cu rosu incercuit stiu cum trebuie desfacut... dar ce am incercuit cu verde cum desfac ? si manivela de la geam cum iese ? trag mai tare de ea ? pls HELP !!! |
aia de ridicat pentru deschis usa iasa prin invarteala.
manerul trebuie sa aiba 2 suruburi, bagi o surubelnita stea si invarti . unde`i cu verde..bagi un ac subtire si trebuie sa ridici un capac. |
deci care vine duminica la intl sa va vad si eu :suspiciou
sa faca cineva o lista :lol:8) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hai sa deschidem lista cu userii care vin la intalnire.:
1. b-64-ktl ...prezent cu tot cu masina |
ktl da cred ca merge, cu rabdare si ulei...ce ie aia satoza ?????????
duminica negresit vin si eu cu caruta la targ !!!! |
gata am gasit . pai nici io nu am avut asa de la inceput....ie de munca dart merita. eu acum am in usi difuri de 16 de pe bmw seria 5, difurile de pe spate ( 22cm)le tin inchise . cross-overe pe fata medii si twetere 2 statii , un sub... fata de usa este din pal melaminat cu fibra, usile si fetele sunt insonarizate cu izopren de 3, singurul inconvenient este ca mi sau rupt 2 putze din alea de plastic care tin fata...si nam chef sa le schimb..aaa hu este alpine la fel ca si tweterele
|
ma prezint si io cu "Mustang"-ul meu (B 02 ZBR) in cazu in care nu ma ratacesc pe drum :D
|
Quote:
|
korbule daca ie merem impreuna ca io stau pe langa casa presei.
aia tre sa o stii.... |
n`am fost niciodata`n bucuresti si ai mei ma sfatuiesc sa nici nu intru.
eu nu pot intelege o treaba. cum nu stiti strazile, marile strazi din bucuresti. am stat 3 saptamani in paris si m`am descurcat fara nici o problema. si parisul cred ca`i umpic mai mare decat bucurestiul. in cluj cam 80% din strazi le cunosc, am fost macar o data pe ele. dar in bucuresti ii asa de greu incat s`ti trebuiasca harta? n`am fost nu stiu, dar m`as duce sa vad daca`i asa de nasol cum zice toata lumea. numai ca din cluj mai repede ajung la budapesta decat la bucuresti |
momentan nu stiu ce fac dar spre sa ajung si eu duminica
|
Quote:
@DACIA mosule io am masina de 3 luni si de atuncia circul prin traficu de bucuresti :D pana acum 3 luni foloseam metrorex la greu + ratb cand nu aveam de ales deci io stiam la statia X iau autobuzu / troleibuzu / tramvaiu xyz sry da inca invat bucurestiu ps: nu lua in calcul ca stau de 25 de ani in capitala, pt ca de 1 an mam dat jos din copac :D |
Lista Contine.........
B-64-KTL Diesel_IQ B-02-ZBR PetricaPTK (B 25 CBD ) B 45 NKW ( Se Gandeste ) B 92 FRD ( Man3l3 ) Sper sa veniti poate iar ne trezim tot aia 4 :poke: |
Diesel_IQ vin eu duminika pe la mama prin Pajura si trec sa te iau pe la 3:20 3:30 daca vrei imi zici si te sun eu duminica :lol:
|
sincer nu va suparati...dar nu e bine sa va faceti planuri de akm...k e dabia marti...orikm bafta si sa vedem poze "la valoare"
|
salutare.....ce facetzi fratilor.........am facut misto aseara de unu cu cielo(cred k era RACER omu).....eram pe la tragul autovit(vroiam sa fac stanga pe cheiul Dambovitei spre Glina)si stateam la semafor si tot o turam pana in 2000 d ture....cand s-a dat verde.....a plecat ala de langa mine de nu l-am vazut.....si s-a dus...apoi am plecat si eu usor batraneste,l-am prins din urma si ma duceam in spatele lui la 5-10m....iar se ducea la 100 de m de mine....si aveam eu 120KM/H cand cred k l-am suparat k s-a dus nene......apoi am lasat-o la 70...lejer,el deja ajunsese in capat....era caterink omu...era RACER:lol:
|
sau avea racer :) care daca era motorul de 2000cm3 avea 168 de cai :)
este una in cluj si nici cum nu vrea proprietaru s`o vanda...si decate ori l`am sunat si l`am batut la cap si nici cum nici cum nu pot pune mana pe masina aia :( |
Quote:
|
imi zici si mie cineva cum fac sa pun si eu poze ?:D k am poze da nu stiu cum sa pun...:D
|
Quote:
|
si eu am cielo rosu , pot sa intru si eu in gasca ?! :)) :D Glumesc , as fi interesat daca aveti membrii in Galati ... ?
|
da sunt 2 membri din cate stiu;) dar nu mai stiu care.bgd_nne ..unu mi se pare si nu mai stiu
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:11. |
- Copyright 2026 4Tuning