![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
Quote:
inainte, la bodykit-ul initial, influentele "lambo" parca nu erau ATAT de evidente. acum, indiferent cat de WIP e sau nu, tot e ceva grotesc. proportiile diferite fata de un lambo nu fac decat sa accentueze kitsh-ul. vorba lu' ala' cu clima bizonica, IN-CRE-DI-BIL !!! :shock: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca e sa o luam dupa gandirea ta dogy_10 ... barile alea de pe M3 care sunt adaptate la orice masina ... nu ar trebui considerate kitsch?
|
Quote:
|
pai daca nici ala nu mai e tuning...atunci ce inseamna tuning? prelungire din bazar si "spinăre" din bazar?
|
1 Attachment(s)
parerea mea e ca masinile trebuie modificate in stilul fiecareia pentru ca designu unei masini sport italiene are alt stil decat una japoneza, parerea mea e ca 300z putea sa-l modifice altfel si sa arate beton, intrebati orice designer de specialitate si o sa zica acelasi lucru
ps: uite putea sa-l faca in genu asta, dar nu e masina mea si pana la urma fiecare cheltuie bani cum vrea el |
app nissan 300zx e facut sa "concureze" la design cu una gen lamborghini ferarri... daca ai urmarii atent linile caroseriei d la un 300zx stock ... si un lamborghini murcielago , gallardo .... ai vedea ca se aseamana oarecum , iar ca sa ti faci un kit unicat si sa fie si frumos , facut cu simt de raspundere tre sa platesti cat dai pe un logan :))))) p cand asa ... se cauta schite pe net la la bari de masini si se adapteaza ... apoi se lucreaza ... deci ... e mult mai ieftin ... si cere si mai putin timp asa
|
daca citeste postul tau un designer de la lamborghini isi da pumni singur
|
300 zx nu seamana asa de mult cu Gallardo sau Murcielago cum seamana cu Diablo
http://www.imagestation.com/picture/...c/fa762785.jpg http://www.snowmobile-canada.com/Car...iablo-Auto.jpg http://www.linternaute.com/auto/diap...ini-Diablo.jpg http://www.autointell.com/european_c...04-300-199.jpg |
stiti vorba aia: "seamana dar nu rasare", e kitch cat casa poporului, cum spun americanii, lamborghini e exotic car si 300z e import car, astea nu se combina
numai bine la toata lumea ca mi-am luat destule injuraturi pe aici |
se cheama 300zX nu 300z
|
Quote:
Numa bine! |
1 Attachment(s)
am dat de ea in timp c cautam nijte poze cu dacii ... c parere aveti!?
|
Quote:
o adevarata "arta"....;) |
1 Attachment(s)
O fi 'kitch'... dar iti vine sa crezi ca masina de baza a fost un Peugeot 406?
Vorba lui dj16xxs - "sa vedem masina terminata si apoi sa aruncam cu "noroi" in ea..." |
Quote:
nustiu care ar fi fost in stare sa faca asa un asa c...t pe masina , nici daca dadea in mintea copiilor nu facea dacia in halu asta fara comentarii .... |
6 Attachment(s)
alte poze cu 300-le
|
Quote:
|
Era un fel de apropo .... o solutie ieftina ;)
|
1 Attachment(s)
Lasati Nissanurile si altele! Uitati aici tuning pur romanesc, in adevarata traditie a taranului de oras:lol:
|
Da ON (adica Ion - proprietarul -nu mai avea de unde sa ia si i-ul) E (adica e :lol: ) ILL (adica bolnav)... la cap. Corect :D
|
mie imi plac jantele de aur
|
Si nu numai...la interior veste reflectorizante colectia toamna-vara 2008, pracum si masinute lipite pe bord,si cel mai tare, una lipita PE VOLAN, si nu in mijloc, ci pe "covrig", pacat ca n-am prins in poza, era o priveliste minunata, dar vad masina tot timpul, asa ca probabil o sa mai apara pe aici:twisted:
|
Dacia aia ... e baza .... ar trebui expusa.....
|
Quote:
|
Quote:
|
nu fiti asa de rai .. k fiecare are gusturi si gusturi .. nu te poti kaka in gusturile omului ... deci ... nu mai fiti asa rai .. poate la el in sat mashina e vedeta si da toate pisdele pe spate :D
|
Unde la sat?? K si acolo, daca n-ai macar logan acum, degeaba. Cu 1310 cari cartofii si cu loganu te dai jmenar pe ulita. Si mai are si nr de Bucuresti:lol:
|
jantele alea tip impretza fac toata masina :)) :)) :D :D lol
|
asa o place la om :)) :)) jante de aur ....si flacarile alea:))) de a incins pasaju. :)) tare.
|
ce-o avea saracu in cap?????:oops: :shock:
|
2 Attachment(s)
uitati aici un meserias. nu stiu de unde a mai aparut si cotetul asta. tunningatorul tocmai adusese un ditamai dulapul la cineva cu portbagajul deschis la maxim evident cu al sau MPV
nr de la masina DiRT (mizerie) |
2 Attachment(s)
i facusem si alta data poze dar am uitat de el. mi-am adus aminte ca m-a oripilat din nou azi cu mizeria aia si a si reusit o minunata parcare prin care a blocat 2 locuri.
a si nu stiu daca se vede dar spoilerul spate e rupt... lipseste o bucata din el... |
are el stalpii negrii?? e crima masina, 2 eleroane p plafon, unu reglabil in fct d viteza p portbagaj...
e crima masina :)) |
ma de aia probabil prinde schiurile cand se duce la conacul lui din Poiana Brasov :lol: . NOT
|
din starea masinii se vede ca omul nu prea are bani sa o intretina, sau poate nu il intereseaza. pur si simplu masina sa fie tehnic ok, ca in rest nu conteaza.
chestiile alea de pe plafon "se numeste suport pt portbagaj". erau la mare cautare pana la mijlocul anilor 90, cand dacia berlina era regina si nu intrasera masini noi straine in romania, decat f putine...acum poate multi tineri nu le stiu, dar parintii lor sigur stiu cat de apreciate erau |
:lol::lol: tare !!!!!!!
ma mir ca nu cara cu ea porci.... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:28. |
- Copyright 2026 4Tuning