![]() |
Re: E30 - B 65 LAF (rosu)
Quote:
|
2 Attachment(s)
incerc ceva filmulete dar nu stiu de ce nu mere
|
1 Attachment(s)
V I N D FINALA CU VECHIUL SOUND LAF .100E
|
316 cu steroizi :)
|
eu te astept cu niste poze pe mess...ai id`ul pe profilul meu...si poate facem ceva frumos :) cat despre muscle car..go for it...pana acuma nu a iesit nimic urat de la tine deci nu cred k se va intampla acuma :)...
L.E : sa stii ca adresa ti`am memorato asa ca daca te trezesti intr`o zi cu cineva batand in poarta si zice ca e f0cs de pe 4tuning sa nu ma alungi :)) :oops: |
tare de tot
|
ma intereseaza toba.. ;)) ...... lasami id tau in prv .. ca vreau sa te intreb cate cv despre toba ;))
|
8 Attachment(s)
Quote:
|
hehe ... ai incinso un pik dupa ce am plecat noi :D
|
Se pare ca trebuie sa cauti vreo 2000 ron pt ambreiaj!
|
o fi grupu......n-o fi grupu......???????
|
"Scurt si la obiect" burn-ul lui LAF a umplut pista de fum :D unu din motivele de care nu-mi pare rau ca am venit si duminica. Inconfundabil sunetul motorului...V8 ala se aude intr-un mare fel. Am si io o curiozitate...dc ai folosit difierential open, ai vrut sa menajezi vreo piesa ceva, sau au fost alte motive?
Hai ca n-o mai lungesc mult! Bafta in continuare LAF...cati mai multi km fara incidente! |
grupul A FOST autoblocant,dar a cedat in timpul show-ului.
de aici va dam un sfat la toti.NU MAI DATI CERCURI dupa ce va explodeaza un cauciuc,pentr k stricati autoblocantul din grup.o sa bagam poze cu grupul stricat sa vedeti. |
Quote:
|
5 Attachment(s)
(L A F )pagubele la romexpo;):lol:dar a fost frms . va rog frumos care aveti vreun filmulet cu laf de la romexpo ,punetimil si mie aici.plz:lol:
|
da e tare......
|
dany pare rau pt sambata...florica spunea ca o sa fie si demonstratii...in care sa te dai,iar gratian...invers...
si mai imi pare rau ca nu te-am vazut duminica...dar am inteles ca ai facut ceva frumos pe acolo. Bafta si la mai mare...si schimba tobele alea..de fiecare data cand le vad,ma bufnesc un ras:lol:.... |
cam atat am de obiectat la masinuta asta....as prefera tobele pe o singura parte...evident 2 iesiri rotunde..stilul m.
dar aici e chestie de gusturi..poate lui dani ii place...sau gresesc?:) |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
uite k au venit si filmuletele cam tarziu da merge, fara alte comentarii filmele zic tot
|
Quote:
|
Quote:
|
nu ai ce sa-i reprosezi acestei masini la burn-out :)) e grava rau ma nene cum s-a ales prafu de cauciuc dupa ce s-a spart :))
|
sunetul asta de v8 e unic :)
|
4 Attachment(s)
Uite si ceva poze de la mine pt RED LAF :)
|
10 Attachment(s)
Cine v`a mintit ma? tobele alea sunt fucking fortzaa :))
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
2 si dl me
|
periculos rau de tot ursu asta, ma uitam pe filmare cand a spart cauciucu dp dreapta...
era sa-l lase pe baiatu care filma fara... ochishori :D grija mare cu ursulake asta ca e rau rau de tot.. oricum incredibil cum in mai putin de 2 minute a reusit sa sparga 2 caucioace |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
aproape este gata si LAF negru ,cu un 25 24 deocamdata;)
|
3 Attachment(s)
in curind adi citeva saptamini pina cind or veni piesele ,incepem un proiect nou.18 m10 turbo;)facut cu tot ce trb sa iasa boosstt mare:twisted:
|
omg de la v8 treci la m10 turbocharged ? :D o sa traga ala macar pe jumatea la v8 ?
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
noul sound lui LAF.o finala a venit mai trb una si gata .si se face comanda si de un turometru;)
|
bai dany nu am apucat sa-ti zic dar iti zic acum :d deci motorasu asta topsete cauciucurile intr-un stil barbar :D vezi si u cu grupu acum ce faci , k pana acum te lasa ambreaju , acum te-a lasat grupu , deci normal ar trebui sa se incheie aici sirul de piese care se strica la showuri :)) bafta maxima :D
|
Quote:
|
am vazut si eu toba aia azi...in timp ce lucrai la o pisica parca...arata absolut bestial...dar...cu cele dp laterale cum ramane?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:16. |
- Copyright 2026 4Tuning