![]() |
Re: Evenimente
ati venit???cum a fost??
|
1 Attachment(s)
A fost frumos, zapada destula, ne am intors cu doua cupe.
Concurs de Indemanare pe zapada Winter Racing Comandau 06/02/2011 http://www.autocrono.ro/modules.php?...1&do=rezultate Felicitari si lui Robert si sotiei lui, nu i stiu exact nick ul pe forum. In curand o sa apara si ceva poze si filmulete. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Felicitari tuturor participantilor;a fost un spectacol frumos,pacat ca la plecare s-au mai produs si mici incidente:sad:Cred ca s-a rezolvat cu bine. P.S. La cat mai multe cupe "aduse" in Brasov!!;) |
vezi Flow, noroc cu cusca :)
|
Multumim Flow,si sper sa ne vedem si la Tg Mures la urmatorul concurs de indemanare.
P.S.Eu nu prea am fost in apele mele.Cred ca s-a vazut. |
@Il Capo
Noroc noroc cu teava de gaz :lol: Hai cu pozele si cu filmuletele, sa se vada puterea integralistilor :lol: @Robert Poate facem o grupare mai numeroasa si mergem la concurs, mai schimbam aerul, muresul nu este chiar departe. ps: poate nu ti prieste zapada :D |
Le urc, dar ma domina tehnologia de la ifon :)
Mergem si la Mures, eu as vrea sa merg la coastele pe care le organizeaza Autocrono anul asta... :) Trebuie sa ma invart de niste teava de gaz intr-o masina de 500 de euro. |
Ar fi frumos sa facem macar o mana de masini pt Tg Mures,350 Km dus intors nu e un capat de tara.
Zapada e suprafata mea preferata de concurs,dar nu mi-a placut in ziua aceea acolo!:cry:Pana acolo de la Covasna,a mancat jar Loganu pe dictarea lui Vali P.:-) Il Capo,eu lucrez de ceva timp la teava de gaz.Poate le terminam in timp util si vom fi la start.Am inteles ca a mai introdus o etapa.Deci vor mai fi inca 4+un raliu de macadam pe care nu pot sa il ratez si anul acesta! |
Mda, eu numai acum m-am trezit...sper sa ma misc repede.
|
M-am miscat =)))) 90% sunt la start.
|
Buuuun!lLa ce grupa vei fi?
|
H3...la saraci acolo :), glumesc asa s-a nimerit 1.8
|
Vom fi la aceeasi grupa!
|
Sa speram ca si cu masini apropiate ca putere, ca la h3 poti sa ai si 90 si 250
|
Da corect.Pai,la mine sunt doar 110.Nimic mai mult.Pentru inceput,e destul!
Ai vazut ca a aparut si calendarul competitional pe Autocrono. |
125 :) prima de la sf ana e antrenament pt CVCR :)) in cazul in care sunt bani pentru toate. Cine stie poate e un inceput bun de an.
|
|
Quote:
|
Imposibil :)
|
o sa fie;)) e in echipa lui manu mihalache si il muta de colo colo la fiecare etapa :lol:
|
Quote:
|
Poate fi prezent la fiecare PS doar daca este membru al unui echipaj.
Eu cred ca voia sa spuna ca este prezent la fiecare raliu. |
nu nu prezent la fiecare etapa tocmai a spus mai sus ca ori cu gugu sau giri ;)
|
bai da gata cei atata zarva pentru mine....inchidem subiectu
|
01 mai Arad- etapa I DragRacingEvents
2 Attachment(s)
Etapa de debut din campionatul Dragracing Events va avea loc pe Aeroportul Arad in data de 1 mai. Vom avea la dispozitie o pista de calitate, din pacate fara adeziv(pista mare de beton)
Atasat aveti orarul evenimentului si regulamentul de concurs, vor mai urma detalii pe parcurs. un mic film cu suprafata de concurs cu o plecare din 4500 de ture si una de la 6500 de ture la o masina cu tractiune spate si echipata cu semislick https://www.youtube.com/watch?v=ltbf4...layer_embedded restul de detalii o sa urmeze in curand |
Curasa amanata
Cursa de accelerare din 17.04.2011 de la Sf Gheorghe sustinuta de Autocrono se amana din motive de vreme nefavorabila.Organizatorii au reprogamat cursa pentru data de 01.05.2011
|
Ciudat...pe site nu arata nimic.
|
E pe burtiera aia care se plimba...
|
VTM maine la Campulung. Vine careva? Sunt cam 75km pana acolo. Traseul se inchide pe la 7. Nu prea sunt locuri de parcare. Eu vreau sa plec pe la 6 sa ajung la finish ca este loc de parcare sus.
|
Concurs de accelerare 200m 1 MAI Sf. Gheorghe
care sunt cei ce merg din Brasov?
|
Re: Concurs de accelerare 200m 1 MAI Sf. Gheorghe
Quote:
da cum e cu inscrierea? |
prezenta multa lume :P
|
Quote:
|
Prezent cu masina mea de femei......:))
|
prezent si eu cu polizorul la grupa kinder;)
|
1 Attachment(s)
Clubul Sportiv AUTOCRONO prezinta concurs de accelerare Speed Racing la Sfantu Gheorghe editia XIV in data de 01.05 2011 ora 12:00 Strada Constructorilor
|
Ne vedem maine la 10:45 , Petrom triaj.
|
vin si eu cu micra albastră
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2026 4Tuning