Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Cea mai urata masina a momentului (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/41682-urata-masina-momentului.html)

ondin 19-05-11 16:27

Re: Cea mai urata masina a momentului

arata urat rau asta, serios, am vazut-o eu live, zici ca era un dric modern. dar acum depinde de gustul fiecaruia. cred ca familiei adams le-ar placea.
:)
numai sa fie neagra.

RacerJunior 20-05-11 16:13

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 4331637)
unii chiar nu sunteti pregatiti pt generatii noi ... ar trebui sa ramaneti si sa conduceti coji vechi... woohoo.. dar sa arunci cu cacat in modele noi care arata delicios mi se pare cam deplasat.

cand vreodata o tigaie de e36 o sa arate mai bine decat cea din imagine? mai terminati-va cu prostiile .. ca suntem satuli cu toti de conducatori teribilisti si fani infocati de motani pisici si alte animale pe cale de disparitie ;)

Sincer ... tu vorbesti serios?

Dar facem altceva ... cand il vor scoate din productie, sa ne uitam pe vanzarile animalelor si pe vanzarile acestui model, ok? Ca e clar ca nici un om cu 1% minte nu isi cumpara o masina urata ...

_anaconda_ 20-05-11 16:39

Seria 5 GT chiar e sub orice critica, indiferent cat de noua este.

22VIN 21-05-11 11:11

Quote:

Originally Posted by RacerJunior (Post 4339240)
Dar facem altceva ... cand il vor scoate din productie, sa ne uitam pe vanzarile animalelor si pe vanzarile acestui model, ok? Ca e clar ca nici un om cu 1% minte nu isi cumpara o masina urata ...

Pustiule tu mai ai 2 ani pana la permis, tu deocamdata habar n-ai cu ce se mananca o masina, habar n-ai ce inseamna sa bagi bani in piese, consumuri mari si altele.
E foarte simplu sa vorbesti cand n-ai masina, ai numai idei bune si nebunii in cap. Iti doresc sa ai si tu masina ta, sa vezi atunci cum e. Pana atunci nu-ti mai da cu parerea, ca-ti dai degeaba.

Imi place cum scrie in semnatura ta, ca placerea nu se masoara in litri/km. Mai vorbim peste 2 ani.

ondin 21-05-11 22:17

poate e copil de patron de peco si atunci e foarte adevarat ce spune colegul de 16 ani.

Gixer 21-05-11 23:57

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 4331637)
unii chiar nu sunteti pregatiti pt generatii noi ... ar trebui sa ramaneti si sa conduceti coji vechi... woohoo.. dar sa arunci cu cacat in modele noi care arata delicios mi se pare cam deplasat.

cand vreodata o tigaie de e36 o sa arate mai bine decat cea din imagine? mai terminati-va cu prostiile .. ca suntem satuli cu toti de conducatori teribilisti si fani infocati de motani pisici si alte animale pe cale de disparitie ;)

Nu stiu daca si la mine te refereai dar, eu ziceam totul raportat la cat costa.....pai de banii la un E60 adica sa zicem 15000E, imi iau 5 E39 540i cu numere straine, unul in fiecare an si-l duc in dezmembrari cand nu mai pot merge cu el din varii motive si cred ca ies mult mai bine.
Aveti idee cam cat costa o serisare medie la un 530d E60? Intrebati un posesor, dar sa aveti un scaun prin preajma.

O tigae de E36 clar nu arata mai bine decat ozn-ul din imaginea aia, la fel cum nici 2000E nu arata nicidecum precum 50mii E. Noi urmarim raportul calitate-pret in principal.....cand te uiti numai la masini noi top-premium si high lux, atunci clar nu te mai intereseaza raportul asta, pt ca banii nu mai sunt o problema, dar asta e pt "top 300" deci sub 1% din populatie!

Sasha 23-05-11 13:27

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 4342085)
Nu stiu daca si la mine te refereai dar, eu ziceam totul raportat la cat costa.....pai de banii la un E60 adica sa zicem 15000E, imi iau 5 E39 540i cu numere straine, unul in fiecare an si-l duc in dezmembrari cand nu mai pot merge cu el din varii motive si cred ca ies mult mai bine.
Aveti idee cam cat costa o serisare medie la un 530d E60? Intrebati un posesor, dar sa aveti un scaun prin preajma.

O tigae de E36 clar nu arata mai bine decat ozn-ul din imaginea aia, la fel cum nici 2000E nu arata nicidecum precum 50mii E. Noi urmarim raportul calitate-pret in principal.....cand te uiti numai la masini noi top-premium si high lux, atunci clar nu te mai intereseaza raportul asta, pt ca banii nu mai sunt o problema, dar asta e pt "top 300" deci sub 1% din populatie!

tocmai.. ca topicul este Cea mai urata masina a momentului unde mi se prezinta e36 mai frumos decat superbitatea aia.. sa fim seriosi.. nu vorbim de raportul calitate/pret vorbim doar de designul masinii... care sa-mi fie cu iertare dar trebuie sa fii un pic dus cu capu' sa nu vezi diferentele.

ah si RacerJunior .. da, eu chiar vorbesc serios.. si cand o sa mai cresti o sa iti dais eama despre ce vorbesc ;)

nicholas 23-05-11 17:25

Nissan Juke. E oribila (din punctul meu de vedere). Bineinteles ca sunt oameni pentru care masina asta e superba, dar sa trecem peste.

22VIN 23-05-11 18:04

Eu incadrez Peugeot 3008 in top 5...

Gixer 23-05-11 20:11

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 4345176)
tocmai.. ca topicul este Cea mai urata masina a momentului unde mi se prezinta e36 mai frumos decat superbitatea aia.. sa fim seriosi.. nu vorbim de raportul calitate/pret vorbim doar de designul masinii... care sa-mi fie cu iertare dar trebuie sa fii un pic dus cu capu' sa nu vezi diferentele.

Doar in gluma putea spune cineva asa ceva....cum am spus mai plastic mai sus: nici 2000E nu arata mai bine decat 50miiE si in plus eu am un E36 d-asta....nu ma plang de ea, dar stiu ca are destule neajunsuri, iar la capitolul design si dupa mine atat ca arata mai bine ca multe masini de pe strada mai ales cele mici, dar cam atat!

boy_wonder 23-05-11 20:18

2 Attachment(s)
Yep, money can't buy taste.

Attachment 2015695 Attachment 2015696

Sasha 24-05-11 02:49

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 4346127)
Doar in gluma putea spune cineva asa ceva....cum am spus mai plastic mai sus: nici 2000E nu arata mai bine decat 50miiE si in plus eu am un E36 d-asta....nu ma plang de ea, dar stiu ca are destule neajunsuri, iar la capitolul design si dupa mine atat ca arata mai bine ca multe masini de pe strada mai ales cele mici, dar cam atat!

nu cred ca m-ai inteles.. nu am nimic cu tine.. sau cu masina ta.. sau in general cu e36, doamne fereste, dar cred ca s-a inteles unde vreau sa ajung, nu?

adica oricat de fanatic ai fi si de nebun dupa modelu' x trebuie sa recunosti niste lucruri... asta e pt toata lumea !

viruszatu1 24-05-11 08:43

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 4346144)
Yep, money can't buy taste.

Attachment 2015695 Attachment 2015696

ce uratica e, si din spate sigla aia parca e butonu` de shut down :))

ondin 24-05-11 12:22

nu e urata, e doar futurista rau.

Gixer 24-05-11 14:33

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 4346853)
nu cred ca m-ai inteles.. nu am nimic cu tine.. sau cu masina ta.. sau in general cu e36, doamne fereste, dar cred ca s-a inteles unde vreau sa ajung, nu?

adica oricat de fanatic ai fi si de nebun dupa modelu' x trebuie sa recunosti niste lucruri... asta e pt toata lumea !

Da, stai relax, nici eu nu agreez foarte tare modelul asta, dar in mare parte faptul asta imi da de mancare si-mi ingrasa bugetul(mai mecanicesc la bmw-uri si E36 in general pt ca sunt foarte multe deja). Treaba e ca timpurile se schimba, gusturile se schimba si plus de asta nici nu prea pot fi comentate gusturile, dar intr-adevar e ca si cum ai compara balerina cu matusa :D

Tre sa fii intr-o dunga bine sa iti placa la nebunie numai un model de masina si restul sa te lase rece....

BR96FLR 09-06-11 20:28

2 Attachment(s)
Stati sa va arat si eu una si mai urata:))
Nissan Juke

xfactor 09-06-11 20:43

1 Attachment(s)
Cea mai urata masina a momentului

BR96FLR 09-06-11 20:46

Bmw e chiar frumos ar vrea multi sa il aiba

Gutuie 09-06-11 20:50

Quote:

Originally Posted by BR96FLR (Post 4386370)
Nissan Juke

E sinistra masina asta :|

cata_golf 09-06-11 20:51

Quote:

Originally Posted by Gutuie (Post 4386446)
E sinistra masina asta :|

Poate mai apare si vreo dacie la fel ca asta,si asa ca nisan este detinuta de renault...

BR96FLR 09-06-11 20:53

da sa o vezi in realitate si cu farurile aprinse:|...doamne te sperii:p eu am vazut-o in port

du0n 09-06-11 23:34

Quote:

Nissan Juke

Nu e urata.Nu sunteti voi obisnuiti cu noile designuri mai indraznete pe care le-au adoptat asiaticii.E o masina diferita,mai nonconformista,dar in niciun caz urata.Mie-mi place,e draguta.

RideTheRiddle 10-06-11 01:23

Quote:

Nissan Juke

poate ca sunt eu ciudat, dar mie chiar imi place juke-ul, chiar daca nu imi dau seama care sunt farurile si care proiectoarele :D

alyn88 11-06-11 08:55

1 Attachment(s)
nu am citit toate paginile da din punctu meu de vedere cea mai urata masina e fiat multipla. parca zici ca au pus 2 masini una peste alta

marian92 11-06-11 11:30

Quote:

Originally Posted by alyn88 (Post 4389419)
nu am citit toate paginile da din punctu meu de vedere cea mai urata masina e fiat multipla. parca zici ca au pus 2 masini una peste alta

A fost pusa de 1000 de ori.

nicholas 11-06-11 12:56

Quote:

Originally Posted by du0n (Post 4386918)
Nu e urata.Nu sunteti voi obisnuiti cu noile designuri mai indraznete pe care le-au adoptat asiaticii.E o masina diferita,mai nonconformista,dar in niciun caz urata.Mie-mi place,e draguta.

Design indraznet? Cred ca glumesti. Chestia asta cu indrazneala incepe sa ia amploare si nu prea e bine.

_anaconda_ 11-06-11 13:01

Nici mie nu mi se pare urata, e ciudata, inedita, etc dar nu urata.

fasso 11-06-11 17:06

Quote:

Originally Posted by marian92 (Post 4389705)
A fost pusa de 1000 de ori.

tocmai ce a zis ca nu a citit paginile deci probabil nu avea de unde sa stie ca fiat multipla e in top pe acest thread ;)

Predator 11-06-11 17:16

Pai sa citesti ba baiatule, ca de asta a fost scris. M-am saturat sa vad aceeasi masina pusa de 10 ori.

22VIN 11-06-11 17:17

Quote:

In dreapta sus ai un buton "Search this thread". Foloseste-l.

alyn88 11-06-11 19:12

imi cer scuze pt cei pe care ia deranjat ca NU AM CITIT tot threadu cum am si mentionat, da vreau sa vad cne sta sa ia pagina cu pagina un thread de 80 si de pagini.

aleks 11-06-11 19:54

Băieţii ţi-au sugerat funcţia search, nu te enerva :)
Cāt despre Juke, e chiar interesant, e tare diferit şi nu la modul hidos, ca multipla.

R-NOS15 11-06-11 22:56

1 Attachment(s)
poate nu e cea mai urata masina... dar e ciudata rau.. mai ales pt un bmw

22VIN 11-06-11 23:05

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 4390607)
Cāt despre Juke, e chiar interesant, e tare diferit şi nu la modul hidos, ca multipla.

Mie nu-mi place neam. L-as parca intr-un tomberon si l-as abandona :lol:

nicholas 12-06-11 11:30

Quote:

E Fiat. Chiar crezi ca puteau face ceva bun? Bineinteles ca nu. De fiecare data demonstreaza asta. Bineinteles ca unii vor sari cu chestii de genul: Ce vrei ba, fiat-urile "e" masini bune, ce stii tu ..." etc etc

Gixer 12-06-11 14:05

Quote:

Originally Posted by nicholas (Post 4391484)
E Fiat. Chiar crezi ca puteau face ceva bun? Bineinteles ca nu. De fiecare data demonstreaza asta. Bineinteles ca unii vor sari cu chestii de genul: Ce vrei ba, fiat-urile "e" masini bune, ce stii tu ..." etc etc

Cu fiatu treaba e mult mai ciudata decat cu alte marci, si anume: ori prinzi o masina de-ti rogi moartea si-i dai foc in cel mai scurt timp, ori prinzi una ce nu-ti face probleme nici cat un S-klasse nou!

Predator 12-06-11 14:08

Eu cred ca sunteti magnet de probleme.

PS. Eu inca sunt curios de explicatie.

KTA87 12-06-11 15:27

Quote:

Originally Posted by R-NOS15 (Post 4390932)
poate nu e cea mai urata masina... dar e ciudata rau.. mai ales pt un bmw

Subscriu...
Actualul Serie 1 arata decent in comparatie cu modelul asta..

nicholas 12-06-11 17:08

Quote:

Originally Posted by Predator (Post 4391808)
Eu cred ca sunteti magnet de probleme.

PS. Eu inca sunt curios de explicatie.

Nu mai lua apararea acestor masini fara valoare sau cu valoare foarte mica bineinteles. Vad ca tii la ele mai mult decat la marcile de prestigiu.

Predator 12-06-11 17:16

Nic-o-lae, Fiat nu este chiar un pion pe tabla de sah.

All times are GMT +2. The time now is 14:48.

- Copyright 2026 4Tuning