![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Cauta aici,ar trebui sa gasesti.
|
baieti... unde as putea gasi si eu un amortizor spate in genu` la alea de la DHS si FB ... un magazin ceva... si la cam ce pret ajunge???
|
Se gaseste in magazine dinalea care aduc piese de biciclete chinezesti.Un prieten,a dat in primavara 20 RON pe unul.
|
1 Attachment(s)
sall ce parere aveti de noile mele aparatori de noroi??leam pus pe astea si am renuntat la alea pe toata roata cum sun la bicicletele alea mai vechi
|
2 Attachment(s)
my bike .....panasonic:D echipata full shimano st
ce parere aveti |
Quote:
Mie nu îmi plac culorile cum dau pe ea. L.E: aşa mai merge.. |
Quote:
vopseaua nici mie nu prea imi place asa am luat-o ....poate va primi una frumoasa la anu daca e cuminte... |
2 Attachment(s)
Zilele trecute mi s-a furat bicicleta...
Va rog, daca auziti sau vedeti ceva, sa imi da-ti de veste. Locuiesc in Timisoara. Denis: 0728 296 257, [email protected] Alin, te rog frumos sa le spui si prietenilor tai. Sper sa vezi acest post... Nu dau de tine altundeva.:sad: Cannondale F5 cu Headshok: |
5 Attachment(s)
Quote:
sa imi prezint si eu beleaua.. cu toate ca sunt multumit de ea, sezonul viitor as vrea sa imi iau altceva. am mers cu un cube analog si ma fascinat |
Quote:
Spune-mi sa stiu pe unde sa ma uit. Mergi in Flavia in weekend,poate o fi pe acolo! |
Din scara blocului. Locuiesc prin zona Dambovita. Voi merge sambata si in Flavia si in Mehala dar sunt sanse slabe sa o gasesc pe acolo...
Cine stie, poate o vad vreodata pe strada, de aceea te rog si pe tine, daca cumva o vezi, sa ma anunti si pe mine. |
Quote:
Quote:
Ce oameni.. |
Quote:
Las-o aşa. Îmi plac la nebunie astea cu cadru drept! |
Am si eu o probema cu bicicleta. Imi joaca destul de rau furca din cuveti. Stie cineva cum as putea rezolva problema? Mersi.
|
Quote:
scoate pipa din furca..... desfa cuvetele.. schimba bilele ca sigur sunt praf.. baga ceva vaselina.. pune totul la loc.. ai grija sa strangi cum trebuie.. si asta e tot... P.S... Vand chopperul... pt detalii pm... |
Daca mai strang mi se strange tot si se invarte furca greu.
|
Quote:
Dacă nu e strânsă mult are puţin joc, dacă o strâng mai mult nu mai are deloc joc, dar se mişcă greu.. |
Quote:
|
nu are nevoie de distantier..
se refere la faptul ca daca mai strange piulitza.. se blocheaza ghidonul... desfa si tu.. si baga 2 coroane noi.. si se rezolva prob... ai grija cum le pui... |
1 Attachment(s)
Quote:
app... unde gasesc si eu un amortizor DHS First Bike ceva de genu... prin bucuresti.. multa bafta |
Quote:
|
Pai am pe rulmenti. Am rezolvat problema, mersi mult tuturor!
|
Quote:
cea neagra e data de mine ca era zgariata cam rau si am mai avut putin negru intr-un spray ... |
Quote:
Ai putea să mai remediezi acolo unde ai vopsit cu negru, în rest arată bine bicicleta. Atâta vreme cât este curată şi funcţionează tot pe ea, nu îi mai trebuie nimic. |
Bicicleta daca mergi cu ea numai pe strada se merita sa o ai impecabila,fara nici o zgarietura,etc..Daca mergi cu ea prin padure,pe la munte,etc... daca mai capata cate o zgarietura asta e,nu moare nimeni.Eu cand mi-am luat cadru nou,dupa ce mi-am montat bike-ul in doua zile avea deja 2-3 zgarieturi si am mai dat si vreo 1000 de lire pe el.Asta e,daca te dai pe unde te dai nu ai cum sa feresti tot.Cand s-o zgaria rau de tot o demontez frumos si duc la vopsitorie cadru.
|
ce cadru XgeoX ?? :)
|
1 Attachment(s)
|
up up up... chopper de vanzare... hai frate ca la ce pret cer pe el.. nici o furca tzapana nu pot sa-mi iau...
|
Baieti, v-am vazut discutiile..si am o intrebare.intentionez sa-mi vopsesc cadrul de la Bitza.Este un Tiger 3.0 made for Swiss bla bla, adus de cineva din Elvetia ptr mine.este galbena, dar eu vreau sa o fac neagra(mat)si cu alb.Vopsirea se va face intr-un atelier specializat vopsitorie.la ce sa fiu atent cand o demontez si la ce sa fiu atent cand montez piesele? Ca sa nu zgariu vopseaua stiu, app..o vopsesc doar fiindca ma enerveaza ca-i galbena si-mi place negru, de zgariat se va zgaria apoi camerg cam tare si inconstient dar asta-i altceva.Bicicleta este echipata full Shimano, schimbatoare 3000GTS si in rest nu mai tin minte.Are 2 cesuri frumoase pe ghidon pentru a vedea viteza si cam atat.ce ma sfatuiti?
|
@xgeox mi se pare mie din poza ca e cam scurta si inalta?.... sau chiar asa e... te tine bine in curbe? nu tinde sa te arunce?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
xgeox frumos cadru ;) in sfarsit un tip pe aici cu bike calumea si care stie ce-i ala bike ;) Te astept pe la Sinaia sa ne dam la DH :) ca eu sambata acuma imi iau DHX :) ca am rupt Freddy-ul de tot :)))) |
Bun DHX-ul.Eu nu am gasit atunci pe stoc cand mi l-am luat pe asta.Pai sa se mai indrepte vremea asta ca ma dispera si nu pot veni decat in wikend cu baietii la munte.Ca m-a prins ploaia de vreo 2 ori pe la cota si am blestemat toti zeii.
|
baieti.. cum umflati voi cauciucurile?? la ce presiuni?? sau la ochi?
cat bagati in functie de balonul cauciucului??? |
Quote:
|
@emy bike stai linistit ca ma pricep si la bike-uri destul de bine ca sa stiu ce intreb sa nu fie prostie... stii si pe traseele de downhill sunt contrapante.... iar daca bike-ul nu te tine bine in el te cam poate arunca afara din cauza ca e prea inalt si centru de greutate nu este destul de jos cand esti in curba... asa ca stai linistit ca stiu de ce am intrebat. iar daca crezi ca doar cei cu full is cei buni la bike te inseli... daca tot vrei sa te dai te asteptam la baisoara cand e gata traseul...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salut dragi colegi si bikeri!
Am mai "avansat" si eu cu "bicla" mea.Dupa ce mi-am facut damblaua cu trialul,m-am potolit si mi-am zis:"ia sa imbin eu utilul cu placutul".Dupa multe cautari,am gasit un cadru pe placul meu+cumparat piese marunte. O intrebare as avea:cand dau din pedale apare un "carait",dar nu pe toate vitezele.Precizez ca pinionul este nou. Negresa mea: (cred ca e destul de bine vopsita,avand in vedere ca a fos facuta cu spray) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:42. |
- Copyright 2026 4Tuning