Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

alynex 18-06-10 19:15

Re: Pentru pasionaţii de biciclete

Cauta aici,ar trebui sa gasesti.

gabi1294 21-06-10 14:05

baieti... unde as putea gasi si eu un amortizor spate in genu` la alea de la DHS si FB ... un magazin ceva... si la cam ce pret ajunge???

rob3rt0 21-06-10 18:06

Se gaseste in magazine dinalea care aduc piese de biciclete chinezesti.Un prieten,a dat in primavara 20 RON pe unul.

vale13 21-06-10 18:13

1 Attachment(s)
sall ce parere aveti de noile mele aparatori de noroi??leam pus pe astea si am renuntat la alea pe toata roata cum sun la bicicletele alea mai vechi

ays-ul 24-06-10 12:25

2 Attachment(s)
my bike .....panasonic:D echipata full shimano st
ce parere aveti

D.Y ¬ 24-06-10 12:27

Quote:

Originally Posted by ays-ul (Post 3466358)
my bike .....panasonic:D echipata full shimano st
ce parere aveti

Totuşi puteai să întorci şi tu pozele înainte să le încarci pe forum.
Mie nu îmi plac culorile cum dau pe ea.

L.E: aşa mai merge..

ays-ul 24-06-10 12:30

Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 3466367)
Totuşi puteai să întorci şi tu pozele înainte să le încarci pe forum.
Mie nu îmi plac culorile cum dau pe ea.

L.E: aşa mai merge..

gata am vazut dupa ce le-am pus:D
vopseaua nici mie nu prea imi place asa am luat-o ....poate va primi una frumoasa la anu daca e cuminte...

denees 24-06-10 12:30

2 Attachment(s)
Zilele trecute mi s-a furat bicicleta...
Va rog, daca auziti sau vedeti ceva, sa imi da-ti de veste.
Locuiesc in Timisoara.
Denis: 0728 296 257, [email protected]

Alin, te rog frumos sa le spui si prietenilor tai. Sper sa vezi acest post... Nu dau de tine altundeva.:sad:

Cannondale F5 cu Headshok:

RAZvan15 24-06-10 13:06

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by denees (Post 3466383)
Locuiesc in Timisoara.

Alin, te rog frumos sa le spui si prietenilor tai. Sper sa vezi acest post... Nu dau de tine altundeva.:sad:

pacat...eu cred ca o sa se gaseasca, daca nu o dezmembreaza sau altceva.. ca nu vezi peste tot asa ceva

sa imi prezint si eu beleaua.. cu toate ca sunt multumit de ea, sezonul viitor as vrea sa imi iau altceva. am mers cu un cube analog si ma fascinat

alynex 24-06-10 19:44

Quote:

Locuiesc in Timisoara.

De unde ti-au luat-o?
Spune-mi sa stiu pe unde sa ma uit.
Mergi in Flavia in weekend,poate o fi pe acolo!

denees 24-06-10 21:34

Din scara blocului. Locuiesc prin zona Dambovita. Voi merge sambata si in Flavia si in Mehala dar sunt sanse slabe sa o gasesc pe acolo...
Cine stie, poate o vad vreodata pe strada, de aceea te rog si pe tine, daca cumva o vezi, sa ma anunti si pe mine.

D.Y ¬ 24-06-10 21:40

Quote:

Originally Posted by ays-ul (Post 3466380)
vopseaua nici mie nu prea imi place asa am luat-o ....poate va primi una frumoasa la anu daca e cuminte...

Dacă o vopseşti.. decât o culoare sau 2 să o faci.

Quote:

Locuiesc in Timisoara.

Nenorociţi. O să mă uit pe forumuri poate vor să o vândă.. dar nu cred că sunt aşa proşti.

Ce oameni..

andi_cimpean 24-06-10 23:41

Quote:

Originally Posted by ays-ul (Post 3466380)

Dacă este originală, nu face prostia să o revopseşti.
Las-o aşa.
Îmi plac la nebunie astea cu cadru drept!

mnc.risty 28-06-10 22:17

Am si eu o probema cu bicicleta. Imi joaca destul de rau furca din cuveti. Stie cineva cum as putea rezolva problema? Mersi.

(!8Y_M 28-06-10 22:23

Quote:

Originally Posted by mnc.risty (Post 3478337)
Am si eu o probema cu bicicleta. Imi joaca destul de rau furca din cuveti. Stie cineva cum as putea rezolva problema? Mersi.

mai strange putin... poate-s desfacute doar.. daca nu merge asa...
scoate pipa din furca..... desfa cuvetele.. schimba bilele ca sigur sunt praf.. baga ceva vaselina.. pune totul la loc.. ai grija sa strangi cum trebuie.. si asta e tot...

P.S...

Vand chopperul... pt detalii pm...

mnc.risty 28-06-10 22:25

Daca mai strang mi se strange tot si se invarte furca greu.

D.Y ¬ 28-06-10 23:04

Quote:

Originally Posted by mnc.risty (Post 3478365)

Aceiaşi problemă am şi eu la semi-cursieră.
Dacă nu e strânsă mult are puţin joc, dacă o strâng mai mult nu mai are deloc joc, dar se mişcă greu..

alynex 29-06-10 20:17

Quote:

Daca e stransa bine si are joc iti trebe un distantier deasupra pipei.E 3 lei unu.

(!8Y_M 29-06-10 20:21

nu are nevoie de distantier..

se refere la faptul ca daca mai strange piulitza.. se blocheaza ghidonul...

desfa si tu.. si baga 2 coroane noi.. si se rezolva prob... ai grija cum le pui...

gabi1294 29-06-10 20:55

1 Attachment(s)
Quote:

posibil ca de la joc.. lighenasul de e prins pe furca...nu de pe cadru.. sa fie ovalizat si uzat neuniform..de aia se intampla asa.. schimba cuvetaria.. daca e pe 1 " te costa in jur de 20 de lei.. bafta

app... unde gasesc si eu un amortizor DHS First Bike ceva de genu... prin bucuresti.. multa bafta

xgeox 30-06-10 12:04

Quote:

Originally Posted by mnc.risty (Post 3478337)

Schimba-le.Pune-ti pe rulmenti.

mnc.risty 30-06-10 18:39

Pai am pe rulmenti. Am rezolvat problema, mersi mult tuturor!

ays-ul 30-06-10 19:00

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3468149)
Dacă este originală, nu face prostia să o revopseşti.
Las-o aşa.
Îmi plac la nebunie astea cu cadru drept!

cu exceptia la vopseaua neagra cred ca restul e cea originala...:rolleyes2
cea neagra e data de mine ca era zgariata cam rau si am mai avut putin negru intr-un spray ...

andi_cimpean 30-06-10 19:25

Quote:

Originally Posted by ays-ul (Post 3483544)
cu exceptia la vopseaua neagra cred ca restul e cea originala...:rolleyes2
cea neagra e data de mine ca era zgariata cam rau si am mai avut putin negru intr-un spray ...

Din poze nu pare aşa zgăriată!
Ai putea să mai remediezi acolo unde ai vopsit cu negru, în rest arată bine bicicleta. Atâta vreme cât este curată şi funcţionează tot pe ea, nu îi mai trebuie nimic.

xgeox 01-07-10 07:19

Bicicleta daca mergi cu ea numai pe strada se merita sa o ai impecabila,fara nici o zgarietura,etc..Daca mergi cu ea prin padure,pe la munte,etc... daca mai capata cate o zgarietura asta e,nu moare nimeni.Eu cand mi-am luat cadru nou,dupa ce mi-am montat bike-ul in doua zile avea deja 2-3 zgarieturi si am mai dat si vreo 1000 de lire pe el.Asta e,daca te dai pe unde te dai nu ai cum sa feresti tot.Cand s-o zgaria rau de tot o demontez frumos si duc la vopsitorie cadru.

Emy_bike 03-07-10 10:16

ce cadru XgeoX ?? :)

xgeox 04-07-10 08:45

1 Attachment(s)
Cove http://www.chainreactioncycles.com/M...?ModelID=15500

(!8Y_M 04-07-10 21:45

up up up... chopper de vanzare... hai frate ca la ce pret cer pe el.. nici o furca tzapana nu pot sa-mi iau...

FED express 06-07-10 21:38

Baieti, v-am vazut discutiile..si am o intrebare.intentionez sa-mi vopsesc cadrul de la Bitza.Este un Tiger 3.0 made for Swiss bla bla, adus de cineva din Elvetia ptr mine.este galbena, dar eu vreau sa o fac neagra(mat)si cu alb.Vopsirea se va face intr-un atelier specializat vopsitorie.la ce sa fiu atent cand o demontez si la ce sa fiu atent cand montez piesele? Ca sa nu zgariu vopseaua stiu, app..o vopsesc doar fiindca ma enerveaza ca-i galbena si-mi place negru, de zgariat se va zgaria apoi camerg cam tare si inconstient dar asta-i altceva.Bicicleta este echipata full Shimano, schimbatoare 3000GTS si in rest nu mai tin minte.Are 2 cesuri frumoase pe ghidon pentru a vedea viteza si cam atat.ce ma sfatuiti?

oq 07-07-10 13:50

@xgeox mi se pare mie din poza ca e cam scurta si inalta?.... sau chiar asa e... te tine bine in curbe? nu tinde sa te arunce?

rob3rt0 07-07-10 15:56

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 3478472)
Aceiaşi problemă am şi eu la semi-cursieră.
Dacă nu e strânsă mult are puţin joc, dacă o strâng mai mult nu mai are deloc joc, dar se mişcă greu..

Aceeasi problema am avut si eu la asa zisul "trial".problema e ca,la montare,am incurcat cuvetele(sau cum le-o zice{vezi poza}).Printr-o prostie le-am desfacut si am constatatca cea de sus e mai subtire,iar cealalta avea buza frecata.Concluzia?Cea de jos e mai groasa,iar cea de sus e mai groasa.

gabi1294 07-07-10 20:08

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 3499977)
Aceeasi problema am avut si eu la asa zisul "trial".problema e ca,la montare,am incurcat cuvetele(sau cum le-o zice{vezi poza}).Printr-o prostie le-am desfacut si am constatatca cea de sus e mai subtire,iar cealalta avea buza frecata.Concluzia?Cea de jos e mai groasa,iar cea de sus e mai groasa.

Cea de jos e mai groasa,iar cea de sus e mai subtire***.

xgeox 08-07-10 07:08

Quote:

Originally Posted by oq (Post 3499675)
@xgeox mi se pare mie din poza ca e cam scurta si inalta?.... sau chiar asa e... te tine bine in curbe? nu tinde sa te arunce?

In poza e inaltata seaua pentru mers pe strada ca lumea si de aia probabil pare inalta.Cand ma dau o las un pic mai jos si ma simt f.bine pe ea.

Emy_bike 08-07-10 12:55

Quote:

Originally Posted by oq (Post 3499675)

Ce treaba ai cu curbele nene? :)))))) ala e bike de FR (freeride) :) te dai prin padure, pe bolovani pe toate coclaurile :) . doar nu iti faci bike de FR si te dai pe sosea in blana :))))).
xgeox frumos cadru ;) in sfarsit un tip pe aici cu bike calumea si care stie ce-i ala bike ;) Te astept pe la Sinaia sa ne dam la DH :) ca eu sambata acuma imi iau DHX :) ca am rupt Freddy-ul de tot :))))

xgeox 10-07-10 08:05

Bun DHX-ul.Eu nu am gasit atunci pe stoc cand mi l-am luat pe asta.Pai sa se mai indrepte vremea asta ca ma dispera si nu pot veni decat in wikend cu baietii la munte.Ca m-a prins ploaia de vreo 2 ori pe la cota si am blestemat toti zeii.

gabi1294 10-07-10 21:28

baieti.. cum umflati voi cauciucurile?? la ce presiuni?? sau la ochi?
cat bagati in functie de balonul cauciucului???

(!8Y_M 10-07-10 23:18

Quote:

Originally Posted by gabi1294 (Post 3508620)
baieti.. cum umflati voi cauciucurile?? la ce presiuni?? sau la ochi?
cat bagati in functie de balonul cauciucului???

citeste cateva pagini in urma.. nu are rost sa reluam discutia iar...

oq 11-07-10 13:56

@emy bike stai linistit ca ma pricep si la bike-uri destul de bine ca sa stiu ce intreb sa nu fie prostie... stii si pe traseele de downhill sunt contrapante.... iar daca bike-ul nu te tine bine in el te cam poate arunca afara din cauza ca e prea inalt si centru de greutate nu este destul de jos cand esti in curba... asa ca stai linistit ca stiu de ce am intrebat. iar daca crezi ca doar cei cu full is cei buni la bike te inseli... daca tot vrei sa te dai te asteptam la baisoara cand e gata traseul...

Emy_bike 12-07-10 17:03

Quote:

Originally Posted by oq (Post 3509894)
@emy bike stai linistit ca ma pricep si la bike-uri destul de bine ca sa stiu ce intreb sa nu fie prostie... stii si pe traseele de downhill sunt contrapante.... iar daca bike-ul nu te tine bine in el te cam poate arunca afara din cauza ca e prea inalt si centru de greutate nu este destul de jos cand esti in curba... asa ca stai linistit ca stiu de ce am intrebat. iar daca crezi ca doar cei cu full is cei buni la bike te inseli... daca tot vrei sa te dai te asteptam la baisoara cand e gata traseul...

Avem si noi destule trasee in zona,stai chill.Cum tu imi zici sa vin la CJ sa ma dau asa iti zic si eu sa vi la Sinaia sa ne dam. Nu o sa vin pt ca n-are rost sa sparg banii prin CJ aiurea pt 1-2zi de dat. In Sinaia e Traseu de competitie, DH Extrem.Cu banii aia care i-as cheltuii in CJ mai bine stau la Sinaia 3-4zile si e distractie+ show la maxim.Barem aici am o gramada de prieteni. In CJ nema... si mie nu-mi place sa stau cu un grup unde nu cunosc pe nimeni. Ma simt in plus. Nu bikeu te tine in el ;) Tu trebuie sa te lasi muuult pe spate. Iar daca unghiul e ciudat iti pui roata de 24 pe spate si un 888 sau o furca DC cu cursa de 210mm.

rob3rt0 13-07-10 09:42

2 Attachment(s)
Salut dragi colegi si bikeri!
Am mai "avansat" si eu cu "bicla" mea.Dupa ce mi-am facut damblaua cu trialul,m-am potolit si mi-am zis:"ia sa imbin eu utilul cu placutul".Dupa multe cautari,am gasit un cadru pe placul meu+cumparat piese marunte.
O intrebare as avea:cand dau din pedale apare un "carait",dar nu pe toate vitezele.Precizez ca pinionul este nou.
Negresa mea: (cred ca e destul de bine vopsita,avand in vedere ca a fos facuta cu spray)

All times are GMT +2. The time now is 15:42.

- Copyright 2026 4Tuning