![]() |
1 Attachment(s)
ce mashina esta aceasta? moaahaaahaaaa :D
|
nuuu, unde este???
o vreauuuu este Ford Taunus 17m coupe, 20m coupe sau 20m TS coupe sau 23m/26m P7 coupe, oricum toate tin de motorizare variantele astea si alte diferentze :P anii 60-72 parca |
3 Attachment(s)
man, kiar ai nimerit-o :D ! 17m RS
masina e de vanzare!!!!vrea 1000 da' daca-i dai cu 800 in nas o iei. e ceva bestial.in poze arata doar 30% din ce are,si ma refer la detalii.vb la tel. sau pe yahoo daca vrei amanunte.ai de bagat in tabla dar merita...si inca ceva,margand pe legea exceptiei,tre sa mai fie doar 1 in tara. |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
chevrolet monte carlo?
|
ceva opel
|
e prea mic pt chevy de orice fel, xxdadixx stie ceva, culmea ca vectra_gts e in domeniul Opel-lelor :lol:
este un opel, di caree? ajutor: n-am vazut si nu stiu de nici unul k ar fi in Romania noastra de k k t, sunt foarte comune generatiile urmatoare in schimb, la noi in tara :wink: EDIT: vad k cineva mai mare deja ne cunoaste subterfugiile limbajului si din start ne pune * la cuvinte de k k t, da i-am outrun eu :twisted: |
kadett?
|
opel rekord..zic yo 8)
|
1 Attachment(s)
aaa....e opel ascona , generatia 1970-1975
|
ascona A este
bravo baga pozna :wink: |
1 Attachment(s)
aha...gata ....sa va vad :lol: .....sper k nu e greu
|
rover 8xx Sterling??
|
nu....esti cam departe :D
|
ahh... nissan skyline?
|
mai cauta.....e tot asiatica :wink:
|
Mazda? :?
|
nici mazda nu e.. keep searching :wink:
|
cred ca este mitsubishi dar nush exact ce model...cumva galaxy?sau ceva de genu :)
|
offf....nu`i mah mitsubishi....nici nissan...nici mazda....haideti....k nu mai sunt multe branduri asiatice :lol: ...e prea greu???
|
nissan bluebird
|
1-- prea mica pt blubi :lol:
2-- omu' zice ka nu-i nici nissan :roll: da ce o fi... :roll: |
aduce putin a Toyota Camry dar aripile alea umflate nu prea :evil:
|
haide`ti mai baieti....nu sunteti in mana azi..nu va da`ti seama...va da`ti batuti??? pun alta pozna??sau va mai chinuiti?? :lol:
|
Talbot?.....dar nush sigur dak e asiatica :lol:
|
aia-i frantzuzeasca..penal :lol: :oops:
|
E Honda :? ?
|
shogun esti f.aproape sa o ghicesti...e tot de la honda....mai bine zis e o acura...haideti k v`am dat un indiciu bun...acum ziceti si modelul :lol:
|
e cumva Acura Legend? :?
|
chiar k Legend e, modelul din anii '80 dupa cate vad, cred k ar merge si o poza dupa raspunsul asta maskt :lol:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
o poza noua, ce-ai inteles tu :?: :lol: :P
|
1 Attachment(s)
sper ca nu e greu :arrow:
|
in sfarsit ma ...ati ghicit :)))) e acura legend
...hai cu poza :lol: |
1 Attachment(s)
e oldsmobile toronado..de prin 1967 -1970
P.s: uite o poza |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
da...un pik cam usoara...nu`i nik...hai k bag alta...tot usoara :lol:
|
toyota town ace? :?
|
mai incearca :wink:
|
mike20, eu zic sa revii asupra raspunsului cu confirmarea pt k oricine poa' sa vaza dubitza in cauza..Toyota Town Ace :wink:
http://www.honeymotors.co.jp/honeymo...a_file/977.htm http://tadauto.at.infoseek.co.jp/index-Townace1.html http://www.avtomonitor.ru/Toyota-10607/ |
| All times are GMT +2. The time now is 21:31. |
- Copyright 2026 4Tuning