Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1300 la a doua tinerete - BR 98 NIG (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/38440-dacia-1300-doua-tinerete-br-98-nig.html)

NightDevil 30-06-08 23:36

Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG

foarte frumoasa .. dar scaunele alea nu au ce cauta acolo pune si u ceva mai retro sau niste scoici ..

AG-20-MCA 01-07-08 01:00

2 Attachment(s)
a iesit super masina:shock: tot respectul:yikes:

k_cristi87 01-07-08 01:05

Felicitari,e foarte frumoasa.Mai are multi km de batut pe drumurile patriei.Bafta si sa ai mare grija de ea

CocoT 28 01-07-08 01:24

Foarte reusita!... Felicitari!...

GTXR 01-07-08 01:24

de ce nu ionizezi si geamurile fata

toody 01-07-08 02:09

GTXR , cred ca sunt si geamurile fata ionizate , dar cu un grad de transparenta mai mare.Posibil sa gresesc ... dar asa am eu impresia :)

Canim Danut 01-07-08 02:22

Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeee eeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ....fara cuvinte

strik3ru 01-07-08 02:34

wow :shock: BESTIALA Dacia

Canim Danut 01-07-08 02:48

cate spire ai taiat pe fata/spate?

Nastase Bogdan 01-07-08 09:46

8 Attachment(s)
Va multumesc din suflet baieti:-)..ma bucur ca rezultatul muncii mele si a celor care au colaborat la acest proiect atrage admiratori si va place:-)

Snapy,masina a facut deja fiori ieri prin oras..mai intai se auzea zgomotul ca de raliu al tobei si apoi aparea..si cat a stat ieri la reparat se uitau toti la ea8)

Preparatu,sambata am vazut 5 buc identice ca model cu ale mele la un centru de dezmembrari..pacat ca esti din Buc..

Night devil,pe viitor poate niste scoici..nu pot sa le fac pe toate odata..:rolleyes2
Momentan,la aceste scaune imi place ca sunt f joase,eu le-am prins direct pe podea,si sunt si f comode.

Geamurile fata sunt si ele ionizate,dar au o tenta discreta..am acte pt ele,aprobate RAR,si acolo atat da voie pe fata,ca transparentza;)

Pe fata am taiat 3 spire iar pe spate 3,5.Pe spate am arcuri fata de papuc diesel;)

Tot ieri s-au facut masuratorile pt dungi,poate azi vor fi gata si reusim sa le si aplicam8)..voi pune poze imediat ce apar modificari.
Intre timp,mai am de montat pe ea si mai am de aranjat toba finala(vreau sa o scot mai inafara)
Au mai ramas cateva poze de ieri..:-)

VBogdan 01-07-08 11:24

buna! foarte tare masina. am observat k nu ai scaunele stock. sunt de golf sau de unde? le ai luat de la dezmembrari? cum le ai fixat?pur si simplu ai dat gaura in podea si le ai fixat cu tot cu sina? bafta in continuare....:-)

GL91ANB 01-07-08 14:38

Superba.Cuvintele sunt de prisos.
Spor la treaba in continuare. :-)

cata_tm 01-07-08 15:06

e fantastica masina asta..nu ma pot abtine sa nu scriu la fiecare set nou de poze...

UAU!

Bogyciu 01-07-08 19:54

ASA DA! Cea mai cu stil Dacie care am vazut-o eu (parerea mea). Nu trebuie sa ai jante 4 prezoane, bari de fibra sau alte k k turi ca sa ai Dacie frumoasa... Trebuie doar vopsea, cat mai jos si eventual alte roti si pasaje care sa le imbrace :lol:... Niste scaune dragute erau pe 4Tuning la Bazar, si mie mi se cam scurg ochiii dupa ele, dar si 8 mil... :sad:

BTL-gordini 01-07-08 20:41

2 Attachment(s)
E f.aranjata masina ca si aspect exterior ,ai nota zece,dar vreau sa vad si partea de motor,masina trebuie sa arate bine de la un capat la altul,daca e doar exterior si parte de motor si interior slabut,atunci degeaba ai facut totul,ma refer ca si curatenie sa aiba aspect placut, asa i sta bine la o masina sa arate bine la un capat la altul in rest nu iti reprosez nimic sunt in aceeasi bransa cu tine, referitor la Gordini style,spor la munca in continuare.:D

CED 01-07-08 21:02

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1623850)
E f.aranjata masina ca si aspect exterior ,ai nota zece,dar vreau sa vad si partea de motor,masina trebuie sa arate bine de la un capat la altul,daca e doar exterior si parte de motor si interior slabut,atunci degeaba ai facut totul,ma refer ca si curatenie sa aiba aspect placut, asa i sta bine la o masina sa arate bine la un capat la altul in rest nu iti reprosez nimic sunt in aceeasi bransa cu tine, referitor la Gordini style,spor la munca in continuare.:D

are dreptate btl - o masina pe care o iubesti e ingrijita corect din toate punctele de vedere si asta se vede imediat

BTL-gordini 01-07-08 21:04

2 Attachment(s)
Ti-am mai pus niste poze sa vezi.:D

Nastase Bogdan 01-07-08 21:41

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by VBogdan (Post 1622828)
buna! foarte tare masina. am observat k nu ai scaunele stock. sunt de golf sau de unde? le ai luat de la dezmembrari? cum le ai fixat?pur si simplu ai dat gaura in podea si le ai fixat cu tot cu sina? bafta in continuare....:-)

Scaunele sunt luate de mai mult timp de la dezmembrari si nu stiu exact de la ce masina provin..eu am cautat sa aiba mecanismul cat mai simplu si pozitia sezutului cat mai coborata;)..la fixarea lor,prima data,a trebuit sa dau cate un rand de gauri pe fiecare parte,pt ca au distanta dintre sine putin mai mica decat la cele originale.Acum sunt fixate direct pe podea,cu tot cu sine,cu suruburi,seibi si piulitze.Nu ma intereseaza sa mearga reglajul fata-spate,oricum va ramane numai cu scaunele de fata,va fi masina de maxim 2 persoane8)

BTL-Gordini,daca te uiti la tine pe topic vei vedea ca ti-am scris si eu..si stiu cum arata masina ta;)..ca interior va fi total clasica,peste ceea ce am avut inainte8)..interiorul tau chiar nu e un exemplu pt mine..:rolleyes2
La exterior iti dadusem nota 10,insa la o analiza mai atenta a pozelor am ramas putin dezamagit..
Ca motor..e si a mea curatica acolo,insa eu prefer ca motorul sa traga bine si sa functioneze perfect,nu sa sticleasca;)
Iata cateva poze cu interiorul inainte de a o baga in lucru..acum va primi in plus o consola centrala de R12 TS.Eu zic ca la capitolul interior tu trebuie sa te inspiri de la mine:rolleyes2

BTL-gordini 01-07-08 22:58

Stiu ca ai intrat la mine si ai apreciat,merci de tot,avand in vedereconsola de bord care nu arata la fel de bine ca a ta in sensul ca eu am facut ceva retusuri cu privire la ceasuri pt o mai buna vedere,dar tre sa dau si eu tot bordul jos deoarece sunt ceva gauri aiurea care sunt astupate de autocolant si care au fost dinainte sa am masina,nici mie nu0mi plac dar le voi schimba,cu referire la tablarie stiu si eu f.bine ca trebuie revopsita masina dar sa stii ca vopseaua care este pe masina are 11 ani si nu e cea originala si nu o pti pastra fara sa nu apara ceva pe ea,chiar daca eu o spal in fiecare zi ,nici prful nu apuca sa se puna,cu referire la motor sa stii ca nu vreau sa imi dau eu cu parerea la ce poate al meu si e un motor simplu dar sa stii ca ce scrie in carte ca la 155km/ora la 5250rot/min i atinge BTL-ul fara modificari la motor,doar cum il vezi,sincer sau ras altii de dacile noastre dar cand au vazut pe drum ce pot ele sau mai linistit,ar trebuii si ei sa ne respecte dar fara grija am grija de fiecare indiferent de marca in oras iti spun poti sa-i faci de ras,arate ce pot dacile 1300,cu referire la datele tehnice sau suspensii poti sa ma intrebi ce vrei,eu vreau doar sa imi zici daca din telescopul de fata ai facut modificari,ca ai zis ca ai taiat3 spire,si eu am taiat 2,5 si mai nimic cu coborarea?

Nastase Bogdan 01-07-08 23:16

Mai pune si tu punct si virgula,ca am obosit citind lunga ta fraza..:rolleyes2:-)
Stiu ca si motorul de 1.3 poate f mult in oras,dar stai sa-l vezi pe asta de 1.4 comprimat la 10 bar/cilindru cum trage..8)
Pe fata,am taiat din filetul de jos al amortizorului,(acolo unde se infileteaza in T-ul amortizor) ca sa evit sa bata la comprimare maxima;)
Pe fata mai am si bara torsiune de 22 mm si pe spate bara torsiune de break,venita odata cu puntea cu tamburi mari.
In rest a coborat asa cum o vezi numai din arcuri.

Eu sunt f mandru de Dacia mea si de ceea ce am scos din ea si nu avem de ce sa ne fie rusine cu ele..sunt super masini pt varsta lor8):-)

negrey_1300 01-07-08 23:24

Eu sunt f mandru de Dacia mea si de ceea ce am scos din ea si nu avem de ce sa ne fie rusine cu ele..sunt super masini pt varsta lor8):-)[/QUOTE]

frumoase vorbe :D:D

LUCI BV 89 WRC 01-07-08 23:28

Iar eu sunt mandru de voi si mandru de mine ca am dacie
ne vedem la mare pe 21 iulie sper sa termin baba pana atunci

toody 02-07-08 00:30

Arata prea bine masina , nu stiu ce mai pot zice .... Respect !

punktnet 02-07-08 02:18

bravo.......

VBogdan 02-07-08 12:32

bogdan ai putea pune niste poze cu motorul (nu conteaza cat e de curat sau murdar) sa vad si eu bara de torsiune. ai putea sa mi mai dai niste informatii despre ea(cum ai facut rost de ea, din c tip de fier ai facut o, dimensiuni, etc.)? chiar la motor c vrei sa faci?il lesi stock sau ii mai pui un filtru de aer ceva,etc.bafta in continuare si mersi pt informatii:D

apline5 02-07-08 12:53

baietii trag capota sa vada bara de torsiune :lol::lol::lol:

razak 02-07-08 13:08

sa-mi bag "|?::|"{:L cum poate sa arate!

NOTA 10 BOGDANE ! daca mi-as lua un 1300 cam ca asta ar arata :D

PS : pana acum :) cu siguranta 1300'le meu preferat :D

BTL-gordini 02-07-08 14:52

bogdane iti dau eu detalii despre bara fata de torsiune ;te duci la o reprezentanta dacia la magazin la ei sau la unul de piuese auto si cere o bara de torsiune de paupuc 1.9 diesel sunt cele mai groase si mai rezistente,eu pe masina din aceea am si intra extraordinar in curbe,te costa 50 ron,altele nu sunt mai bune

vlad_VSV 02-07-08 15:09

numa' nemtii sa-si faca golfurile lor mk1,noi sa nu fim patrioti :D
nu am cuvinte cum arata,bravo,imi pare rau acuma ca mi-am vandut DACIA :D

Nastase Bogdan 02-07-08 19:01

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1625234)
bogdane iti dau eu detalii despre bara fata de torsiune ;te duci la o reprezentanta dacia la magazin la ei sau la unul de piuese auto si cere o bara de torsiune de paupuc 1.9 diesel sunt cele mai groase si mai rezistente,eu pe masina din aceea am si intra extraordinar in curbe,te costa 50 ron,altele nu sunt mai bune

Te rog sa citesti topicul..am de mult timp pe fata bara de torsiune de 22 mm,de Papuc diesel..
Mai poti gasii la Pitesti bara de 26 mm;)

VBogdan,cred ca tu confunzi bara de torsiune cu bara de rigidizare dintre amortizoare..:???::???:..ca altfel nu stiu la ce bara te gandeai tu..:oops:
Deasemenea,daca citesti si tu topicul vei vedea ca nu mai am motorul de 1.3 ci am pus 1.4 cu chiulasa planata,care trage ff bine;)..am modificari la evacuare,aprindere si voi pune si filtru de aer sport,in curand:-)

Baieti,va mai dau un detaliu PICANT:D..azi am pus dungile Gordini pe masina8)8)..arata BESTIAL:!::!:..am sa revin cu poze,insa azi nu mai am timp sa ajung pe la garaj.

negrey_1300 02-07-08 19:52

Baieti,va mai dau un detaliu PICANT:D..azi am pus dungile Gordini pe masina8)8)..arata BESTIAL:!::!:..am sa revin cu poze,insa azi nu mai am timp sa ajung pe la garaj.[/QUOTE]

asteptam pozele cu dungi ''gordini':shock:

LUCI BV 89 WRC 02-07-08 21:40

asteptam pozele cu dungi ''gordini':shock:[/QUOTE]

cu siguranta bogdanel e de cuvant ....SI O SA VEDEM SI POZELE STAI LINISTIT

CristiRS 02-07-08 23:45

sper sa te ajute cu ceva http://www.renault12gordini.com/r12g1972/interior.htm

ynp_46 03-07-08 02:30

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 1622670)
Va multumesc din suflet baieti:-)..ma bucur ca rezultatul muncii mele si a celor care au colaborat la acest proiect atrage admiratori si va place:-)

Snapy,masina a facut deja fiori ieri prin oras..mai intai se auzea zgomotul ca de raliu al tobei si apoi aparea..si cat a stat ieri la reparat se uitau toti la ea8)

Preparatu,sambata am vazut 5 buc identice ca model cu ale mele la un centru de dezmembrari..pacat ca esti din Buc..

Night devil,pe viitor poate niste scoici..nu pot sa le fac pe toate odata..:rolleyes2
Momentan,la aceste scaune imi place ca sunt f joase,eu le-am prins direct pe podea,si sunt si f comode.

Geamurile fata sunt si ele ionizate,dar au o tenta discreta..am acte pt ele,aprobate RAR,si acolo atat da voie pe fata,ca transparentza;)

Pe fata am taiat 3 spire iar pe spate 3,5.Pe spate am arcuri fata de papuc diesel;)

Tot ieri s-au facut masuratorile pt dungi,poate azi vor fi gata si reusim sa le si aplicam8)..voi pune poze imediat ce apar modificari.
Intre timp,mai am de montat pe ea si mai am de aranjat toba finala(vreau sa o scot mai inafara)
Au mai ramas cateva poze de ieri..:-)

Colosala...:shock::shock::shock::shock:deci am stat vreo 15 minute in fata pozelor...si ma gandeam...."ba..cand trece asta cu masina prin oras...toti intorc capul in jurul lui":lol: bafta mult si ai grija de ea:D

apline5 03-07-08 13:24

1 Attachment(s)
daca tot va place asa mult masina , si cititi topicu poate gasiti si voi inima de cheder in stare buna si ajutati masinuta sa arate si mai bine 8)
in constanta m-am convins a mea e singura masina care are, am cotrobait peste tot numai ruginituri:cry: se halesc repede masinile aici .....aerul le termina :rolleyes2

HotWheels 03-07-08 13:34

@apline5, sarea e de vina :)) Sambata, ma duc la mosuletii mei, si s-ar putea sa-ti fac rost. Vorbim daca asa. Iti dau un pm.

@Bogdane, ti-am citit cu interes topicul inca de cand l-ai inceput, dar nu am apucat sa te felicit. Poate trebuia sa o fac mai devreme, poate nu, dar oricum, niciodata nu e prea tarziu. Asadar, ai toata admiratia mea pentru munca si efortul depus (de partea financiara nu vreau sa vorbesc, ca stim cu totii cum e aia). Tine-o tot asa!

cata_tm 03-07-08 17:01

nu vreau sa cobesc...dar se desfasoara cam toate etapele "tipice"... adica..vreau sa zic, acum ce va urma? sa vedem peste cateva pagini: "masina se vinde" ? :( :( :(

Snapy_xxl 03-07-08 17:07

La cat suflet si bani s-au investit in masina asta, f slabe sanse sa o vedem la vanzare. Hai cu dungile!!! :D

SirNenea 03-07-08 18:10

nu te grabi snapy pt ca si SGM si WRC au pus fff mult suflet si totusi au renuntat la ele

apline5 03-07-08 18:49

Quote:

Originally Posted by HotWheels (Post 1627018)
@apline5, sarea e de vina :)) Sambata, ma duc la mosuletii mei, si s-ar putea sa-ti fac rost. Vorbim daca asa. Iti dau un pm.

@Bogdane, ti-am citit cu interes topicul inca de cand l-ai inceput, dar nu am apucat sa te felicit. Poate trebuia sa o fac mai devreme, poate nu, dar oricum, niciodata nu e prea tarziu. Asadar, ai toata admiratia mea pentru munca si efortul depus (de partea financiara nu vreau sa vorbesc, ca stim cu totii cum e aia). Tine-o tot asa!

nu ai inteles cui ii trebuie inima ;) e vorba de masina lui bogdan nu a mea , a mea e aia din poza si din cate se vede are inima :!:

All times are GMT +2. The time now is 05:40.

- Copyright 2026 4Tuning