Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Intalniri membrii 4Tuning Rm.Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34923-intalniri-membrii-4tuning-rm-valcea.html)

lupalb 11-02-08 12:19

Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea

Deci a ramas la 14.... eu o sa fiu prezent.... shi se pare ca asta e linishtea dinaintea furtunii.... ca vad ca nu mai scrie nimeni nimik.....

recBeat 11-02-08 15:20

la 14 ca la 14, dar seara nu ne strangem pe vre-undeva sa facem dezmatz? ca doar o data in viata implinim 1an..

trafy-vr6 11-02-08 17:06

io merg oriunde:D

L4uR 12-02-08 11:16

:twisted: se pare ca pana atunci se face frumos afara....da am inteles ca deja au inceput sa puna schele si tije si etc:))

lupalb 12-02-08 11:22

chiar voiam sa va intreb, UNDE se face intalnirea?? nu de alta, da sa nu ma invart prin orash de nebun cautandu va...:)

Adytzu_JerrY 12-02-08 12:07

pai trb anuntata pe forum...sper k la intalnirea asta sa ajung ...nu de alta dar nu am mai fost la nici o intalnire de muuult...:(

Aaronnel^ 12-02-08 13:22

Unde a fost si data trecuta

lupalb 12-02-08 22:41

Data trecuta insemnand pe 29 ianuarie?? Macar sa stiu un lucru, sa nu stau sa orbecai prin oras, dupa cum am mai spus....

Aaronnel^ 13-02-08 13:55

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 1353171)
Data trecuta insemnand pe 29 ianuarie?? Macar sa stiu un lucru, sa nu stau sa orbecai prin oras, dupa cum am mai spus....

Da da... stiu ca trafy zicea ca facem tot acolo(unde a fost cursa). Acum asteptam raspunsul lui.

vl16vip 13-02-08 15:57

Deci in primu rand ramane Sambata si trebuie stabilita ora si locul nu?

IONUT-GBP 13-02-08 17:11

ora 14:00 si locatia aceeasi, cel mai bine cei care nu stiu unde, v-a intalniti cu cineva care stie si mergeti impreuna sau faceti cum vretzi :-P

Sper sa fie Soare si cald :):rolleyes2 si cati mai multi participanti!!!!

trafy-vr6 13-02-08 17:24

ionute cand faci o intalnire nu zici: sau faceti ce vreti.

Intalnirea ramane Sambata la ora 14:00 unde se face acuma Nordexim, Dovali ( in parcarea din spate ) daca nu va descurcati aveti nr meu...

IONUT-GBP 13-02-08 17:34

nu am zis fiecare sa faca ce vrea ....prima data am scris locatia da am dat edit si am sters ca poate mai citeste cineva :lol: si ne strica distractia :-P

lupalb 13-02-08 20:25

ionute tata, politia din valcea crede ma ca nu prea stie ce e ala internet, ei stau 2 saptamani sa citeasca (pe litere) cum se aprinde calculatoru` , ca scrie pe buton, dupa care vad multi fluturasi pe televizoru calculatorului si cred ca a inceput teleenciclopedia, si il sting repede ca cine stie, poate invata ceva si ii retrogradeaza vreun sef ca stiu mai multe decat ei..... deci poti sa zici linistit unde va avea loc, trust me.

trafy-vr6 13-02-08 20:39

crezi tu frate ca nu se uita vreun politist pe forum ? e imposibil sa nu se uite pe un forum care e super cunoscut, unde scriu multi participanti la curse ( legale, ilegale ).....

lupalb 13-02-08 20:41

frate tu nu stii ca politistii daca dau de ceva ce are mai mult de 3 butoane cheama o blonda in ajutor?? (no offence pentru blondele existente sau inexistente pe forum) Ei nu se descurca , de aia pentru ei exista un singur buton de reset, ca nu stiu sa dea ctrl+alt+del.

DjRainManFast 14-02-08 03:03

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 1355088)
frate tu nu stii ca politistii daca dau de ceva ce are mai mult de 3 butoane cheama o blonda in ajutor?? (no offence pentru blondele existente sau inexistente pe forum) Ei nu se descurca , de aia pentru ei exista un singur buton de reset, ca nu stiu sa dea ctrl+alt+del.

Nu ii subestima.....crede-ma ca sunt si politisti destepti.....nu se uita tablagii....se uita tot aia de la crima organizata and shit......pt ca abia asteapta sa vada ceva legat de pariuri si faze mai grave....dar la noi nu e panica....sau prins ca sunt la stadiu de intalniri si discutii despre masinii si atat...rar se mai da unul dintre noi! Dar parca totusi nu e bine sa stie chiar tot....ca numai de ai dracu ne trimit o rutiera :))

lupalb 14-02-08 09:18

Frate, sincer, tu daca ai fi politai la crima organizata, si ai avea traficanti de droguri in oras, criminali, violatori, "hackeri" (a se citi "scameri") si alte chestii asa, tu ai sta dupa niste copii care isi ard gumele intr-o parcare privata?? Poa sa trimita si pe mama lu Stefan cel Mare, atata timp cat noi suntem pe loc privat, nu vad care ar fi problema..... unde ne intalnim noi cred ca e ultima lor "provocare" ....pentru ca daca ai putina materie cenusie in cap, iti cam dai seama defapt ca noi nu facem pariuri, noi suntem doar niste "copii" obsedati de masini, care vor sa si le modifice cat mai mult LEGAL, si sa participe cu ele la prezentari (stiu, asta e visul meu cel putin) si in ultimu` rand la curse....dar ideea principala e ca noi vrem sa ne intalnim sa VORBIM, sa ne aratam masinile , sa ne cunoastem (cei noi veniti cu cei "vechi") si cam atat.
Daca aia vor sa trimita politia la noi, pai sa o trimita frate, ce ne poate face politia?? Ok, nu mai depasim viteza de 50 la ora, dar dupa cum zicea trafy dupa niste clasici in viata : "arde-o incet, ca graba strica orice efect". Oare la ce am scris eu aici sunt mai mult de 10 caractere?? imi intra intr-un post?

trafy-vr6 14-02-08 09:33

Daca tot vor sa ne strice distractia crede-ma ca pot. Aia nu cred ca e parcare privata pt ca e semn de trecere pt pietoni si e pe malu Oltului ( nu se vinde teren la distanta mai mcia de 500M de Olt ). Crede`ma ca politia stie tot ce se petrece in Valcea dar atata timp cat facem intalnirile seara sau ziua intr`un loc retras nu vad de ce s`ar lua de noi oricum se stie ca nu se depaseste 70km/h :D Oricum daca vor sa vina ii asteptam, ii alergam putin si ne schimbam locatia...NU NE POT OPRI ! Deja fenomenu curselor ilegale e in crestere in Valcea. haha ce am dat din mine:))

lupalb 14-02-08 09:39

Frate, de la intalnire pana la "cursa ilegala" e un pas si-o treapta.... Ce voi sunteti nebuni daca vedeti politia sa ii dati blana?? mai mult de amenda pentru disturbarea linistii publice nu au ce sa ne dea, pentru ca daca stau sa ma gandesc , daca ii vedem mergem in parcare undeva, si acolo chiar nu au nici o treaba oamenii, pentru ca nu esti pe drum public, esti in parcare, loc public dar necirculat, si cand faci cerculete nu cred ca depasesti 50/h nu? Cat despre fenomenu` asta cu street racing.... mie mi se pare un pic aiurea , atata timp cat le faci retras undeva, sa vina si ei....poate numai sa participe.Daca vor treaba asta, le fac invitatie de pe acuma.

L4uR 14-02-08 19:03

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 1356160)
Frate, de la intalnire pana la "cursa ilegala" e un pas si-o treapta.... Ce voi sunteti nebuni daca vedeti politia sa ii dati blana?? mai mult de amenda pentru disturbarea linistii publice nu au ce sa ne dea, pentru ca daca stau sa ma gandesc , daca ii vedem mergem in parcare undeva, si acolo chiar nu au nici o treaba oamenii, pentru ca nu esti pe drum public, esti in parcare, loc public dar necirculat, si cand faci cerculete nu cred ca depasesti 50/h nu? Cat despre fenomenu` asta cu street racing.... mie mi se pare un pic aiurea , atata timp cat le faci retras undeva, sa vina si ei....poate numai sa participe.Daca vor treaba asta, le fac invitatie de pe acuma.

ce disturbare frate:))se numeste margine de oras:))....poate vin ******* alea de prin padure....:D:))

lupalb 15-02-08 10:41

sa dea Domnu, laure, ca nu strica sa dam o ****....oricum, ori la alea, ori la ei....tot **** se numeste:))
Mai e o zi, mereti la spalatorii fratilor, sa va faceti masinutele frumoase.

trafy-vr6 15-02-08 10:58

unii la spalatorii, altii la examene:)) fiecare cum apuca

lupalb 15-02-08 11:31

trafy trafy, ce ti place tie sa iti plangi de mila.Lasa frate ca si noi am avut,....unii au trecut, altii au picat.... se mai intampla

Adytzu_JerrY 15-02-08 17:43

trafy ..cu ce merem maine la intalnire ? ca maine 98 % ajung :D ...trebuie sa mai vin si eu ...mie dor de intalniri :D :)

trafy-vr6 15-02-08 17:49

io maine ajung cu taxiu frate ca am facultate si cand ies iau taxi de la 24. Daca vrei te sun si ne intalnim la Biserica in Nord si plecam de acolo sau daca nu pleaca taicameo maine ne intalnim asta seara sa iti las cheile de la masina si actele si cand iti dau beep vi sa ma iei de la nr 2...dar nush sigur sa vad cum sta treaba cu patronu

Adytzu_JerrY 15-02-08 18:10

pai normal...vb cu patronu...
daca nu ...Ma suni si pe mine cand iesi de la facultate...pls...ca asa nu am cu cine sa vin :(
si vedem unde ne intalnim ...ok ?

trafy-vr6 15-02-08 20:23

Cine Are Cateva Bidoane Umpleti`le Cu Apa Si Aduceti`le..nu De Tot..putina Apa Acolo Cat Sa Stea Ca Sa Putem Face Terenu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

lupalb 15-02-08 20:29

sper ca de data asta nu o sa fie numa circuit, ca eu vreau si CP vs CP.... drag frate...

Kaluvr6 15-02-08 20:39

nu prea ai unde drag acolo ca e drumu prea ingust.

Kaluvr6 15-02-08 20:44

ba poti sa faci drag...unu pe o banda unu pe cealalta despartiti de 10 m de pamant :))

Robbert 15-02-08 20:54

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 1360096)
ba poti sa faci drag...unu pe o banda unu pe cealalta despartiti de 10 m de pamant :))

bine si asa :lol:

Kaluvr6 15-02-08 21:04

sunt curios cata lume vine maine si cate masini si cati participa.

lupalb 15-02-08 22:27

kalu fac drag contra ta, te provoc, numa ca am o rugaminte.... tu sa mergi cu frana de mana trasa:lol:

Kaluvr6 15-02-08 22:54

nu`mi tine frana de mana :D

lupalb 15-02-08 23:01

atunci iti leg eu un bolovan de masina.... si rezolv problema.... sau te las pe tine pe strada cu gropi, ca stiu ca tii la masina si nu o sa o calci:lol:

radu_nb1 15-02-08 23:03

kalu, ai luat cumva jantele de la motor top sau cam asa ceva? vizavi de politia municipala am vazut un model de jante expuse acolo si seamana cu cele de pe masina ta

Kaluvr6 16-02-08 09:20

nu, eu le`am comandat prin aia de la GOMM si mi le`au adus a doua zi. Cu tot cu cauciucuri.

L4uR 16-02-08 09:24

ce frate....sa vedeti voi ca nam cu cine venii:)))=))tzai sa-mi *** ****....pfff

Kaluvr6 16-02-08 09:25

pai de unde esti sa n`ai cu cine veni? Nu poti sa iei un taxi? :)

All times are GMT +2. The time now is 08:47.

- Copyright 2026 4Tuning