![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Gohan pot sa te ajut si eu .....am un DVD-RW LG scrie pe el DVD+R DL Multi Record :D
V`a prezint noul Corrado :shock: :shock: :oops: ...si o idee ptr eleronu lu Geo :twisted: |
Quote:
nu stiu, vedem oricum...o sa mai vorbim si azi sa vedem ce si cum cei ce ne vom intalni :) sper sa vina mai multi ca data trecuta...cand am fost 11 :) LE: si eu n-am zis ca e lege...daca eu nu mi-am permis sa zic asa ceva, de ce iti permiti tu sa-mi zici "e prea tarziu ca sa amani" ? eu am propus ceva si dupa cum ai vazut deja incepe lumea sa isi exprime parerea...sa stii Aaronele ca nu toate sunt cum vrei tu...nu trebuie sa fie decat cum VOR TOTI, nu cum vreau eu si etc...daca nu se poate amana, nu se poate si gata...nu e capat de lume... |
Quote:
Plm ... |
Quote:
|
Quote:
Si de unde ai luat pozele ca pe planurile de viitor ale VW nu apare modelul asta ;) Mai fain EOS-ul de 1000 de ori |
aronele cum e ma cu TDI power :)) ma face tdi`u? Ca am auit ca erai in culmea fericirii ca s`a tinut ala dupa mine, si tu ai sperante ca ma face:)) ia zi
|
Geo intra pe mess sa`ti dau ceva :X
|
Quote:
Inca m-ai am sperante ....:-P :-P Il trec pe MUGe pe lista de soferi preferati :D:D:D |
oh boy...
grow tf up |
Quote:
|
aaronele....ma dau cu 4motion....da cu o conditie :) daca il fac imi da camera ta. Daca esti bazat si esti asa fidel TDIului ar trebui sa fii bazat si nu ar fi probleme. Deci ne dam pe camera ta :) a mers??
|
Quote:
Quote:
Pe Conty l-am bagat la categoria DRIFTER alaturi de GoGu. Tu nu esti pe nicaieri... nu te-am vazut in actiune. |
ne dam pe orice dispozitiv de facut poze care il ai tu ( KaluVr6 )
Cred ca o sa ma vezi pe mine in actiune cand iti sparg camera ca sa ma poti baga in categoria respect people ( trafy-vr6 ) |
Aaronel.... tu sustii k modelul 4motion are demaraj mai bun decat modelul FWD si k un 4motion ar avea shanse impotriva vr6-ului.... ei bine eu o sa te rog sa intri pe site-ul oficial vw.... sa si vezi diferentele la cifrele date de fabrica si o sa observi k 4motionu tau are o acceleratie 0-100 mai slaba decat FWD-ul...
|
Quote:
|
Quote:
Am Nokia 1110i :twisted: |
bun si ala...aaromele te dau intr`o zi cu o calibra sunrise edition 4x4 si te rog io sa spui la lume ca face VR6:) pls:D da sa nu mai zici la nimeni.astept un raspuns
|
Quote:
Vezi ca ti-o aduc pe mamaie de la Viena .. aia care era sa-l pishe pe MUGe:))) Ai vazut ce stie ;) |
Eu zic totusi ca e o lupta destul de stransa intre calibra 4x4 turbo de 204 Cp si Vr6.....dar daca Aronel spune!! Apropo TDI rules!! Soferul ala MUG al tau accepta si altceva in afara de liniute??
|
Deci pun niste date asa sa isi faca unii niste idei.
2006 Volkswagen Passat 2.0 FSI 4MOTION 150.1 PS 0-100km/h 9.90s 2006 Volkswagen Passat 2.0 TDI DPF 4MOTION 139.9 PS 0-100km/h 10.20s 2006 Volkswagen Passat 3.2 V6 4MOTION 250.4 PS 0-100km/h 6.90s 2005 Volkswagen Passat 3.6 4MOTION (US) (Model year 2006) 283.9 PS 0-60mph 6.20s 1999 Volkswagen Passat Limousine 4MOTION (Model year 1999) 193.7 PS 0-100km/h 7.70s 1999 Volkswagen Passat Limousine 4MOTION Automatic (Model year 1999) 193.7 PS 0-100km/h 9.70s 2006 Volkswagen Passat Variant 3.2 V6 4MOTION 250.4 PS 0-100km/h 7.20s 1992 Volkswagen Corrado VR6 189.6 PS 0-100km/h 6.90s Ia compara tu aaronele datele astea si spune`le alora de la VW ca sunt prosti. |
Geo jante ca astea vreai tu la inceput ? :oops: :shock: sau ma insel :-P
:2006 Volkswagen Passat 3.2 V6 4MOTION 250.4 PS 0-100km/h 6.90s 1992 Volkswagen Corrado VR6 189.6 PS 0-100km/h 6.90s mama ce mare e diferenta la CP..dak corrado ar avea 250 cp ar scoate 0-100km/h in 6s ? :-P 8) 8) |
Quote:
TT are Passat din 03;) Nu-l vad in tabel;) asa ca n-am ce compara + ca este chipat |
Quote:
Lumeeee suntem fara fotograf :cry: :lol: SA VENITI CU CAMERE DE ACUM INCOLO... :| EDIT: @ Aaronel: Las-o mai usor cu expresia "plm" sau altele care se incadreaza in categoria limbaj vulgar, ca lui Ionitza i-am dat warn + ban pe motivul asta. Valabil si pentru ceilalti care au nervi si expresia "plm" in vocabularul de forum. |
Vin cu camera dar pozez ... doar masinile la care am AUTORIZATIE(acceptul de la propietar).
Tariful este 0 RON / poza |
Quote:
UITE, O SA INCERC SA ITI FAC UN REZUMAT, ASA SUB FORMA UNUI RATIONAMENT LOGIC, DESPRE CARE AR TREBUI SA STII CA PREA MULTA VREME TE-AI TOT SCUZAT CA SCOALA ITI MANANCA TOT TIMPUL. AR VENI CAM ASA: PASSAT V6 DIN 2006 SI 4MOTION DE PESTE 200 CP SCOATE 0-100 IN X SECUNDE. CORRADO VR6 FWD DE 192 CP SCOATE 0-100 IN MAI PUTIN DE X SECUNDE PASSAT (CARE SIGUR NU E V6 SI MAI E SI TDI PE DEASUPRA) DIN 2003 (PARCA ASA ZICEAI) 4MOTION SUB 200 CP (TU CU GURA TA AI SPUS VREO 130 CP STOCK + 30 DIN CHIP) SCOATE 0-100 IN MAI MULT DE X SECUNDE. CONCLUZIA: DACA VW CORRADO BATE V6-LE PASSAT DIN 2006, AUTOMAT BATE SI TDI-ul tau DIN 2003. SINCER, NU PREA IMI IES DIN FIRE DE OBICEI, DAR CU DATELE OFICIALE IN FATA TU VII SI SPUI CA E MAI BUN UN DIESEL LIMUZINA DECAT O MASINA SPORTIVA? DECI AI DEPASIT TOATE LIMITELE SF... :| |
Quote:
|
tu dai quote tot la ce ai scris tu .. si`l aprobi pe oli ? :lol: manutza... vezi k eshti kam luat azi .. de la caldura :))
|
VW Passat 2003 1.9 TDI
Kerb weight 1396 kg 3078 lb Max. output 129.8 PS (128.0 bhp) (95.4 kW) @4000 rpm Max. torque 385.0 Nm (284 lbft) (39.3 kgm) @1750 rpm Power-to-weight 91.69 bhp/ton VW Corrado 92 vr6 Kerb weight 1240 kg 2734 lb Max. output (DIN) 189.6 PS (187.0 bhp) (139.4 kW) @5800 rpm Max. torque (DIN) 245.0 Nm (181 lbft) (25 kgm) @4200 rpm Power-to-weight 150.81 bhp/ton desi in general e vorba de mult mai multe considerente precum "drag coefficient"... etc... dar aici nu e cazul pentru k nu face mare diferenta si nici nu am chef sa discut despre asa ceva... ideea e k acel passat chiar si cu 160 cai ar avea un Power-to-weight undeva la 112 bhp/ton ceea ce e sub 150.81... plus k mai vorbim si de transmisii iar corrado fiind o masina sport are avantaj net superior. |
Lasa-l mai razv fra`, isi sustine si el punctul de vedere. Ai dreptate ionutz, asta zisesei si tu, eu am intarit, iar ce am zis noi doi a fost intarit si de Herb, care ne-a oferit comparatia intre cele doua masini. Concluzia: Din punct de vedere tehnic, Passatul ala (in conditii ideale, adica acelasi asfalt, fara probleme, cu fructificarea maxima a transmisiei, cu soferi la fel de buni etc) o sa faca un VR6 ....LA Pastele Cailor :lol:...All my money on the Corrado! :D
|
Daca luam dupa DATE OFICIALE cum spuneai tu cu gura ta... Dacia Logan 1.6 16v face Opel Astra G 1.2 16V
Corect?? Acum ce o fi o fi.... la o liniuta intra in calcul multe considerente. Masina / Soferul / Asfaltul / Tractiunea / Schimbarea vitezelor / Plecarea de pe loc / Sunt multe chestii...... acum om trai si om vedea. |
ma .. bag de seama k tu ai pune la liniutza oricare mashina din comunitate impotriva corradoului ... doar de dagu liniei.
eu numai din ambitzie, daca ash fi in locu lu` Geo nu ash accepta nici o linie cu passatU` lu `TT :) putetzi sa`mi aratatzi orice site sau date oficiale... PASSATU MEU DE 90 CP FACE CORRADO DE 192CP daca bate vantu asa cum tre k sa ma avantajeze si corrado merge fara o roata ... si e k mine nu k voi :D :lol: |
Quote:
|
gata cu cearta si hai la intalnire. continuam discutia acolo :lol:
|
Incepand de astazi 13-07-2007 eu ma retrag de pe aceasta " comunitate " din cauza multor perosane care nu le credeam asa. Acuma ii dau dreptate lui Aaaronel cand a zis: parerile se mai schimba. Cu parere de rau va spun ca am observat ca majoritatea sunteti pe interes. Imi pare rau daca supar pe vreunu dar asta e adevaru....mai vorbeati de aaronel....sorry 4 all...va doresc mai multe intalniri cat mai frumoase si dati`i bataie cu clubu. Respectele mele. Multa bafta in continuare si sper sa realizati ce ati propus ( clubu ). La mai multi useri cu masini frumoase ca mai nou doar masinile conteaza, proprietarii nu conteaza si toti se sucesc cand e vb de vreo masina calumea...bafta ! ( inca mai am repsect pt unele persoane pe care le stiu de mult )
|
Moama vreau sa o vad si pe asta... daca renunti... :D
Te mai laudai u ca faci asta poate reusesti sa te ti de cuvant :D sa fii un om serios nu ca ceilalti care se dau dupa cum bate vantul... pai da ai dreptate aici |
io ma tzin de cuvant nu ca altii care zic: vin la intalnire si nu vin
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:29. |
- Copyright 2026 4Tuning