![]() |
Re: Test Drive Unlimited
salut!!cine ma ajuta si pe mine la test drive 1...am de facut 3 curse dar nu stiu de unde sa cumpar masini de categoriile urm(este cea cu m deasupra si A sau B jos),cine poate sa-mi spuna si mie pls ce trb [email protected]
|
6 Attachment(s)
pai este foarte usor.Acele categorii sunt de motociclete.Showroom-urile de moto se deblocheaza doar dupa ce le-ai deblocat pe cele de masini.Bafta.
Ce mai ziceti despre TDU.Eu sunt la 85%.Si acum este foarte plictisitor deoarece sunt numai misiuni.Cursele toate le-am terminat. Cateva poze cu nervoasa mea care este foarte nemanevrabila. |
nu mai joaca nimeni TDU?
|
Quote:
|
Care e data exacta cand apare TDU2?
|
In primul trimestru al anului 2011:D sa speram ca asa v-a fi:-P
|
Sa speram ca nu va avea contolul din demo, si nici bug-urile :???:...
|
7 Attachment(s)
Am revenit:D
Citroen DS3 |
Quote:
|
salut. am si eu o mica problema.. miam pus si eu niste masini printre care bmw 760 li mercedes ml500 si nu imi apar... cand intru la showroom imi scrie numele masinii insa nu arata nicio masina si nici nu pot sa cumpar..f multe masini nu le pot vedea..in schimb un bmw m5 il vad ... si cand copiii magic map ul pt versiunea 1.45 se intampla chestia asta insa daca copii pt versiunea 1.66 nu imi apar deloc pe harta magazinele... cand sunt in meniul jocului imi scrie ca e versiunea 1.66 A ....pls help
|
Quote:
2.Scuze ca te intreb poate nu am fost atent tu ai bagat megapatch-ul in care iti da in pus mai multe masini sau le-ai inlocuit pe celelalte? |
nu am bagat niciun megapach....am inlocuit doar cele originale cu alte masini...
|
Re: Inmatriculari Bulgaria
Quote:
|
am rezolvat oarecum problmea... masinile merg...problema care mia ramas e ca la unele masini se vede naspa de la volan iar bmw x5 si x6 caroseria e prea jos... incat rotile intra in masina... un mitsubishi outlander nu se face ?;;)
|
toate suvurile pe care le-am pus au caroseria prea jos... q7, touareg, x5,x6 ml500...ce pot sa fac?
|
Quote:
Numai bine! si sper sa rezolvi problema.... |
imi poti spune de unde pot face rost de asta? sau trebuie sal cumpar..
am luat un TDUPE 2.78 si modific toate suspensiile pe aici insa in joc nicio diferenta... doar la touareg am gasit in readme Height suspension:350 insa in program nu este heigght susp.. am reusit. multumesc mult |
Quote:
1: deschizi TDUPE te duci la car, selectezi masina dorita si dai LOAD CAR 2: pt suspensie te duci la AESTHETIC VALUES si modifici doar (RIGHT HEIGHT FRONT/ REAR) 3:dupa asta dai SAVE CAR si apoi te duci sus la file si dai SAVE DATA..OK si gata... asta e tot...sper sa iti fie de ajutor....:D |
4 Attachment(s)
Chevrolet Monte Carlo SS Attachment 1697935 Attachment 1697936Attachment 1697937 Attachment 1697938 PS : Masina asta a fost printre masinile originale ale jocului (+megapatch) sau este un addon pentru ca eu nu imi amintesc sa o fi bagat...si am gasito la dealerul Oahu Cars sub numele de Saleen... :shock: |
uitati cel mai tare site de masini:http://www.tduaddons.com/tdu/cars
|
4 Attachment(s)
va place?:D Chevrolet Camaro 1991..
|
Evil ai niste shooturi incredibile...:shock:
|
Quote:
|
Salut..as dori si eu daca se poate in cd-key pentru TDU2:)...contact gti_bass
multumesc anticipat:) |
Am si eu o problema la tdu. Cand apas M sa deschid harta, nu merge de fiecare data, ci ori imi iese din joc instant, ori imi apare mesajul connection lost si se inchide jocul. Stie cineva cum pot scapa de problema asta?
|
@iraniki21: cd key pt TDU2 poti sa iti iei doar aplicand pt BETA pe site'ul lor....altfel nu ai cum.....:sad:
@3Xtreme: incearca o reinstalare....si dupa aceea sa iti instalezi "patch 1.66a" numai bine.....:D |
Nu merge nici cu reinstalare, ca asa face de cand il am si tot l-am mai instalat eu de cateva ori. Patch-ul il am...
|
salut!am si eu o problema,mi-am adaugat masini si din care am gasit doar una audi q7 dar nu o pot lau din showroom,de unde le pot lua pe restul?
|
hyyy vreau sa intru si eu intr un club si nu stiu cum ca am jocul original ma ajuta si pe mine cineva pls :cry::cry::cry:
|
Quote:
|
ahaa ms eu inca sunt la amator si nu imi apare nik ms incerc sa fac cat mai multe curse sa imi cresc rangu
|
3 Attachment(s)
BMW M3 e46--->>:twisted:
|
Quote:
|
Hmm nu stiu ce sa zic, se pare ca tu ai o problema daca zici ca nu iti apar cluburile pe harta....incearca sa intri aici: www.tdu-central.com/forum si cauta acolo poate gasesti vreo solutie:-)
app: cluburile le poti vedea doar daca dai sa vezi showroom'urile;) |
Salut!
Am bagat Dacia Sandero in TDU dar cand ma duc la shop nu mi-o arata ma puteti ajuta va rog ? bobo_delux1 id meu daca ma puteti ajuta! |
Salut , am o problema in tdu.. pc este bun dar am bagat niste moduri aiurea si acum imi da erori , nu pot sa intru in showroomuri etc , l`am dezinstalat din control panel , am luat hatredu , si tot asa face..:| imi poate spune si mie cineva un joc lafel ca tdu , in special sa pot sa dau de la volan si sa pot sa ma plimb prin oras..sa dea add la danyel_n0n3 sau lasati pe forum
|
6 Attachment(s)
Random Shots |
Quote:
|
Salutare la toti,am o problema cu TDU cand bag logan sau sandero cand ma duc in showroom imi da dont send , mentionez ca am versiunea 1.45 A ma ajuta si pe mine cineva va rog frumos
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:33. |
- Copyright 2026 4Tuning