![]() |
santos nu vrei Bucharest CHill&Trills???este tot chill dar cu romani...este frumusel...ma gandeam la colectia aia ca mergea :wink:
|
Re:
3 Attachment(s)
Quote:
nici n-as vrea sa asculte toti fatalaii muzica asta .. ti-a, va placut Loft Lounge ? o sa uploadez DUBAI Lounge , super pisda ! |
vai deci 2 piese de te ung la corazon ....
smechere FOC !!!!!! 1 : Dreamscape - Make U Wish (Dreamlounge Mix) - De pe Dubai Chill out Lounge .... si In Credo - Sea of Eden (Vocal Mix) mari sansele sa nu le gasiti ... daca nu le gasiti ziceti ,ca le urc, sunt SUPERBE !!!! |
Re:
Quote:
mersi |
1 Attachment(s)
HAHA ! iubesc sa aud chestia asta !
uite, pun 3 melodii .. dar va rog , astept o parere .. despre ele , eu sunt curios , chiar as vrea sa vad cum vad altii ... genul asta de muzica .. plz so .. here you are .. In Credo - Sea Of Eden * Vocal MiX in plus Secret Garden - Nocturne si Dreamscape - Make U Wish (Dreamlounge Mix) - De pe Dubai Chill out Lounge .... |
Re:
Quote:
cea mai tare e Secret Garden - nocturne :wink: si In Credo iar ce sa mai zic de Dreamscape -make u wish :peace: ACUM STAU SI LE SAVUREZ :headfones :wink: |
oho , parfum , mai am ... multe :)
o sa mai pun , spune-mi cand te plictisesti de astea |
Re:
Quote:
|
3 Attachment(s)
hai .. fara numar .. inca 3 ...
Thievery Corporation - Omid ! this is new, acum am ascultat-o , imi place .. anyway ,si acum ,2 bombe ! deci cu astea 2 s-a terminat ! In Credo - Siesta del sol si .. Trumpet Thing - La Sonadora N-joy |
frumos...furmos rau..jmecherie tati....hai go to sleep k te-am tinut sa faci upload :wink:
|
in sfarsit am luat si eu primele 3 melodii... si mi se par super tari.. maine le iau pe celelalte,, eventual dak santos mai bag ceva in seara asta le iau si pe alea... :headfones
in legatura cu Loft Lounge... nu merge sa deschid arhiva.. imi da eroare... da lasa ca il iau din nou ca shtiu ca muzica pusa de santos e de super calitate... Respect Santose... si baga toata muzica de genu asta ca e super mistoo :peace: :peace: :peace: |
Ma unge la sufleu` Secret Garden- Nocturne
Daca mai ai ... mai pune...dar asa melodii, nu in arhive mari ca eu nu pot sa iau(mi se blocheaza :( ) |
da.. pai .. o sa pun si restu de dubai chillout lounge , e genial ;)
|
Thievery Corporation - The RIchest Man In Babylon ;) numele albumului, si totodata melodiei , e de luat ;)
frumoasa foc |
https://forum.4tuning.ro/viewtopic.ph...asc&start=1320 10xz 2 zero cool , aveti o parte din melodii acolo ! ...
enjoy the download ! |
1 Attachment(s)
:o :lol:
|
mai intai numele , cautati , in caz ca nu gasiti ... spunetzi .. ;)
Rue Du Soleil - In My Heart ------ -DUMNEZEIASCA !! Kinema - Katia cu asta s-a terminat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! VARGO - THE MOMENT ( ORIGNAL MIX ) .... PUNCT ! |
nu m-am putut abtine ..
|
Re:
Quote:
ESTI TARE :peace: :peace: |
Pt Santos :D
|
1 Attachment(s)
It's a deal, it's a steal . it's the mother fucking deal :lol:
|
1 Attachment(s)
Rue Du Soleil - In My Heart>>>chiar ca este superba !!!!!!!!!!!!
bv santose ca ne-ai zis de ea ! :!: |
mai sunt .. ff multe ... MULTE RAU ...
o sa mai pun .. din ... 3-4 care le pun ,tre sa se prinda cel putin una ,de fiecare ;) sunt superbe ;) |
santose de unde ai meldiile astea??? de unde ai stii de ele?? nu de alta da vreau si eu :lol: :lol:
|
Buddha Bar !!!
|
si nu numai ...
Cottonbelly vs Trumpet Man - Don`t Move ;) |
alta piesa de .. unge suflete ! adevarat ..
Hans Zimmer - Lisa Gerard - Elysium + Honour Him .. prea tare .. |
Dreamscape - Come to the sea (dp NY LOUNGE 2002 ) +++++ Faithless - Crazy English Summer , bestiale ;)
|
1 Attachment(s)
va zic un singur lucru ! luati melodia !
comentarii pe urma :) |
hmmm... mie nu-mi place
mai bine da un B.U.G. MAFIA & PUIA - HAI SA FIM HIGH (veche dar imi merge la suflet) :yes: :yes: |
hmmm... mie nu-mi place
mai bine da un B.U.G. MAFIA & PUIA - HAI SA FIM HIGH (veche dar imi merge la suflet) :yes: :yes: |
asta a fost o parere contra ...
:) daca nu va place bassu ..... :? tre sa ii placa cuiva |
o stiu de ceva mai mult timp meldoia...e prea tare :wink: 8)
|
dap .. tare rau.
a mai fost pusa de xxdadixx mai acu` ceva vreme |
mafia-hai sa fim high ,tare RAU de tot .... pe bune , veche dar.. super tare ..
now .. tng .. madskilz ,etc, luatzi d`aci ... |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
:roll:
|
Un remix super mishto ......
|
Sper ca acu il ataseaza :lol: Am uitat sa il arhivez :lol:
|
Hi-Tack - Say say say