Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Masina mea... (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/27160-masina-mea.html)

WarAng3l 01-06-11 17:06

Re: Masina mea...

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3996164)
mai terminati mai cu discutiile despre consum ca sunt altii care se oftica, de exemplu eu :)) Ce sa zic ca eu bag benzina de 100 lei si fac 150 km, 13-14 la suta in oras.

Esti mic, eu am si 17 consum in oras daca merg bara la bara si o medie de 11-12

bartolomeus 02-06-11 20:15

Quote:

Originally Posted by WarAng3l (Post 4367172)
Salut, am si eu o Laguna 1 Ph1 ( 3.0 v6 `94 Z7X 760 167 Cp) .Masina am cumparato cu garniturile de la chiuloase arse. Am avut probleme cu : Termocupla(motivul pt care s-au ars garniturile), cu pompa de servo, caseta de directie(am avut un mecanic ce mi-a infiletat furtunul inclinat si mi-a stricat filetul, si pierdeam ulei), si cu catalizatorul, cred ca era crapat( ceramica dinauntru) ca m-a intors de la verificare de 2 ori si pana la urma cand am intrat intro balta a bubuit ceva sub masina si zdranganea ceva in el( am scos ceramica din el) :d .
Ma "bate" gandul sa imi pun 2 turbine kkk dar ma ajunge 1 pic cam scump sau sa imi pun motorul de pe Safren-ul 3.0 biturbo (z7x 726) dar nu stiu ce diferente sunt intre ele ca de exemplu prinderea la cutie inclinatia motorului, etc. Astept cateva pareri, sugestii ceva sfaturi daca stiti ceva sau ati auzit pe la cineva.

Daca ai nevoie de turbine am eu una de pe un Audi benzinar, cred ca e numai buna pentru ce-ti trebuie tie.
Si vezi ca e un user aici cipig60 are si el cateva, ca i-au ramas de la un proiect. Poate te mai ajuta el cu inca una.
Eu sunt de parere ca cu cat mai multe turbine cu atata mai bine.

cipig60 02-06-11 20:19

eu am vreo 7 turbine si le dau gratis daca mai faci rost de trei faci zece ATUNCI MERE TARE

si daca le pui pe un motor de lastun deabea atunci sa te ti bine

cel putin 4899 hp 0-100 0,1 sec consum 1%100

lupalb 03-06-11 06:19

da voi cand ziceti turbine va referiti la melcii aia de se pun unu dupa altu ca sa traga aer mai bine in instalatia de racire? io zic ca un compresor de aerografie ajuta mai mult decat o turbina...merge la mai multi bari, si il poate monta in portbagaj, sa nu vada lumea de unde are atata putere...
Dar merge si cum au zis baietii, cu cat mai multe turbine cu atat mai bine.

PaulMIG 05-06-11 14:07

ma gandeam sa imi cumpar un veyron dar ii cam scump... Cred ca iau doar motorul si il pun pe masina. Voi ce ziceti?

focusalex 27-06-11 19:29

PaulMIG daca iti iei un veyron pe drumurile din Ro nici nai iesi bine din curte ca deja trebe sa mergi la service dar ideea cu luatul motorului ii interesanta daca reusesti sa-mi spui si mie ca si eu vreau. Succes

d_a_v_i_d 19-08-11 18:05

Quote:

Originally Posted by Ghita (Post 624398)
ce sa zic....model 2003, 1.9 TDI, jante ENZO pe 15, la muzik nu stau prea bine k am un mp3 Sony X-plod 4X50 si 4+4 boxe din dotarea standard....restu va urma.....

salut!Ma numesc David ...si as dori sa-mi pun pe Skoda Fabia niste [5x100-14-15 inch] daca cunoasteti pe cineva ...va rog sa-i dati adr mea de mess david.rasnov sa ma contacteza sa vb...
Ms O zii buna!
Si apropo tariasca Audi,Vw,Skoda,Seat,opel,Mercedes

Atma 24-08-11 14:07

Salut ! Poate ma ajutati si pe mine cu o informatie !

Caut un atelier bun in Sibiu sau in imprejurimi ca sa imi schimbe folia "imitatie carbon" de pe capota fata. Capota a fost initial infoliata acum 3 ani in SUA dar se pare ca i-a expirat termenul de garatie si au inceput sa apara fisuri fine de-a lungul capotei....nu se vede prea clar in poza dar oricum trebuie schimbata.

https://i98.photobucket.com/albums/l2...ofSDC16330.jpg

Poate imi recomandati si mie unde pot gasi folie carbon 2D lucioasa. In pozele de mai jos e profilul original la folia de pe masina dar nu am gasit decat la un magazin din SUA si aia nu expediaza in Romania :(
https://i98.photobucket.com/albums/l2...292600x600.jpg

https://i98.photobucket.com/albums/l2...IO/tqK9292.jpg

As pune cofolie cat de cat asemanatoare daca gasesc dar vreau sa fie lucioasa si nu mata. Nu imi plac deloc foliile sau vopselele mate!
Chiar si un hidrotransfer m-ar tenta, dar, doar daca gasesc vreo firma serioasa. Mi-e teama ca la suprafete asa mari nu o sa iasa foarte exacta textura si nu as risca sa banii si sa nu fiu multumit.

Oricum orice sfat sau sugestie sau informatie e bine venita ! Mersi !

lupalb 24-08-11 15:36

atma, poti incerca la numarul de telefon 0744150259, alex il cheama... se ocupa de infolieri (in sensul ca are propria lui firma)

trafy-vr6 24-08-11 15:37

Frumos Cougar-ul. ceva detalii si poze se poate ?

Atma 24-08-11 15:58

@lupalb: mersi mult de ajutor ! o sa iau lagatura !

@trafy-vr6 : Am pus mai demult cateva poze si detalii pe forum.
Pe scurt: E un "Mercury Cougar" din seria Eliminator Turbo. E o editie limitata ce a aparut in Sua cu motor de 3 Litri Turbo (276 Hp). Turbo-ul este Vortech, frane Brembo, Exhaust Remuss, filtru sport KN....

Urmeaza sa mai fac cateva modificari la motor (axe cu came performante, schimbat galerie de evacuare,...) si un chip tuning. Dar probabil numai in primavara ca mai am 2 masini la care m-am apucat de mici modificari :D

Pilu_alex 24-08-11 22:23

Frumoasa masina .:D:D

Nosfer 24-08-11 23:02

Da da, foarte faina masina, am vazut-o de cateva ori prin oras si am ramas cu gatu' intors dupa ea :)) Alex se pricepe foarte bine la folii si te poate ajuta cu asa ceva, cum ti-a spus LupAlb.

Bassu_SIV 19-10-11 20:49

4 Attachment(s)
achizitie temporara :D pana se vinde :D

lupalb 19-10-11 21:35

nu vrei sa facem o treaba cu jantele?

SB.89.MRS 19-10-11 21:37

iei jantele, masina e bonus. :))

Bassu_SIV 19-10-11 21:57

jantele nu se vand separat :D dar masina se vinde separat :D

Jbwkzz 22-10-11 16:43

8 Attachment(s)
Salutare uite sa imi prezint si eu masinutza pe care o ador :X
BMW 320D 136 de ponei
an: Aprilie 2000
Dotari nu mai spun ca nu vad rostul :D las pozele sa vorbeasca

Planuri de viitor:
Sa o aranjez tehnic dupa care:
Badboy look
Grila neagra neaparat
Jante cu buza 17 sau 18
Subwoofer + statie
O vopsea ca saraca e toata patata si cam atat pana rezolv cele enumerate

POZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:

PS: IUBITI SI CAINI VAGABONZI

ChuckyOvi 22-10-11 21:23

Si stopurile negre neaparat sa intre in peisaj cum trebuie

trafy-vr6 23-10-11 11:18

exclus stopuri innegrite....pe un e46 e maxim de cocalarism sincer...mai bine lasa-le asa sau pune pe partea de sus unde ai alb , folie pentru triple foarte putin neagra...

Jbwkzz 23-10-11 11:59

Nu o sa fie vopsite eventual schimbate cu unele negre acolo unde am eu alb......

alexfaq 24-10-11 10:09

Aici are dreptate Trafy, a trecut perdioada cu stopuri inegrite, eventual unele fumurii OEM(daca exista), badboy parearea mea ca strica masina total, cea mai proasta idee de tuning la un e46, dar asta e doar parerea mea!

PaulMIG 24-10-11 11:24

1 Attachment(s)
Subscriu, stopuri negre si badboy sunt din secolul trecut si nu arata bine. Daca vrei sa modifici ceva, scoate emblemele de pe portbagaj si capota. Arata demential. Poti si un portbagaj de CSL dar nu exagerat. Investeste in starea tehnica, e de 10 ori mai important decat aspectul exterior.

p.s: triplele perfecte pentru e46

lupalb 24-10-11 11:38

2 Attachment(s)
paul, ceva de genu:
pentru eleron spate ?
Si cred ca vrea bad boy ceva de genu:

Jbwkzz 24-10-11 13:39

Stopurile puse de paul sunt perfecte mi sa mai spus si de catre DACI , si imi plac foarte mult si ma bate gandul sa scot emblemele :) iar in legatura cu badboy-ul o sa fie cva mai finut decat acela de pe e46-le alb plus ca acela e modelul 2003+ cel cu facelift si arata total diferit badboy-ul .
Dar cum a spus si paul sa o pun la punct tehnic sa fiu linistit deabea atunci o sa ma pot gandi la celelalte lucruri :D
Astazi i-am luat placute de frane noi (fata) si urmeaza sa fie puse pe ea maine sau poimaine.
daca stie cineva un sudor bun ... sa sudez saxofonu sau nu stiu ce dreq sai fac sa fie in regula la R.A.R ! Multzam

PaulMIG 24-10-11 16:17

intr-adevar badboy da mai bine pe facelift. Portbagajul pe ala alb nu e urat dar ori CSL ori si mai bine eleronul micut de M3 simplu(mai ales daca restul masinii nu e mpaket).
Bafta cu ea!

Jbwkzz 24-10-11 17:08

Mersi Paul incet incet o scot la capat :D akm m-am interesat d un injector cu fir si costa 1400 lei original, ca a dat eroare la tester(senzor miscare AC sau ceva de genu si am inteles ca este injectorul cu fir) , cand schimb placutele miercuri il pun p mecanic sa se uite umpic si pe acolo. Daca aveti idee ce este .... sau daca e grav spune-ti va rog .... ca asa mai bine o las pe dreapta cateva zile si il schimb ...

lupalb 24-10-11 17:18

frate, o gramada de bani.... 1400 de lei pentru un singur senzor.... incepe sa imi para bine ca nu am atata tehnologie pe masina...
@PaulMIG: arata-mi si mie te rog cum arata un portbagaj de CSL...ca eu credeam ca ala ce l-am pus eu in poza e asa ceva (recunosc ca nu ma pricep la treaba asta)

PaulMIG 24-10-11 17:51

1 Attachment(s)
e un pic mai curbat CSL-ul.

deyu010 19-11-11 17:26

5 Attachment(s)
sa pun si eu viitoarea masinutza cu telecomanda :)) deocamdata cateva poze de inceput o sa mai revin cu cateva dupa ce ee gata...

Bassu_SIV 19-11-11 19:30

prinde forma, culoarea e frumoasa dar pragurile nu se prea potrivesc cu masina
incearca sa cauti pragurile de kadett gsi

deyu010 19-11-11 23:12

deocamdata cred ca le las pe astea dupa ce ee gata cu totu mai vedem poate caut niste praguri de gsi :D

dragomir_tibi 04-01-12 17:23

3 Attachment(s)
ceva poze si cu asta mica a mea:-)

mai multe pe aici
https://forum.4tuning.ro/644-masina-m...20i-vanos.html

trafy-vr6 04-01-12 17:40

stiu masina, o alegere foarte buna, felicitari

dragomir_tibi 04-01-12 17:45

mersi..e o alegere de prin 2007... asta e a treia care am nimerit-o mai ok :-)

lupalb 04-01-12 20:34

@TFY: de unde stii tu ma masina?:)
@Dragomir (nume de rus, masina nemteasca) : sa o stapanesti sanatos. Am vazut pe topicu` tau ca te ai pus serios pe munca...

dragomir_tibi 04-01-12 20:45

nici nu stii cat de bine ma simt acuma ca e vopsita si pot merge cu ea....si cred ca am ajuns la 50% din lucrare! deci mai am de bagat:D

Nosfer 06-01-12 11:10

si eu am vazut-o prin oras de cateva ori, draguta masina, bafta cu ea

dragomir_tibi 06-01-12 11:14

mersi

Bughilas 10-01-12 16:01

@Tiby las-o cat mai clean..
felicitari si bafta in continuare

All times are GMT +2. The time now is 13:46.

- Copyright 2026 4Tuning