![]() |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
uite si restul
|
cine stie de melodia asta: robert calota si sarbu de al valcea-smecherii si amente. melodia vine pe albumul \"chef la smecherii\" pls ajutatima de 2 luni o caut.
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Care ma poate ajuta si pe mine cu ceva melodii de la JOAL? Eu am doar \"Don't miss the turn\" si e super faina (rock). V-as fii recunoscator :bunch:
|
Re:
Quote:
Quote:
|
nu man ,stii ca te iubesc, }{ , stii ca las` ym`u deschis aiurea cand eu umblu prin lume }{
chill .. daca mai vrei chill out , spune-mi ... mi-am luat asian lounge vol. 1/2 ... super pisde ! am ajuns la 5 GB de chillout :D :D buddha bar 1/2/3/4/5/6/7 :D etc :P just tell me }{ |
santos tata, esti adicted :lol:
10 x :wink: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
o sa fac in curandun upload de vreo 300 de mega :) cu o parte din buddha bar 7 + o chestie. .. pe nume .. Ambiental Nights ... superba ! u`ll see. . de fapt o sa auziti .... cine o sa le ia :) n`o sa regrete .. :) |
Cine stie cum se numeste ultima mel. de la Activ ?
|
1 Attachment(s)
zile cu tine :wink:
|
Ştie cineva cum se numeşte melodia din reclama de la Libresse Invisible? :lol:
E ceva de genu' \"I wouldn't let nobody, turn me arrownd, turn me arrownd...\". Mulţam anticipat! |
Re:
Quote:
itzi multumesc mult de tot. |
melodii cu andain ... anyone ??? :P
in afara de beautiful things, as the rush comes, make me, I still love you ... |
Andain - Summer Calling (club mix) Andain - Summer Calling (Josh Gabriel Mix) astea sunt bune?
|
Vreau si eu asa plz , ca de abia am formatat :)
1: Sant0s - No ticket , No Run ( KRAFTY KUTZ mix ) [danke speeder] 2: Papi Sanchez - Enamorame ... 3: Apollo 440 - Dude ( Stanton Warriors Remix , breakbeat remix ) astea 3 momentan , plz ! |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Re:
4 Attachment(s)
Quote:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Sper ca asta sa fie. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Merci mult, ZerO_CooL. Nu e exact melodia din reclamă, dar merge. Asta, din cāte mi-am dat eu seama, e cāntată live. Merci oricum! :wink: |
melodia din reclama de la ciocolata kandia
ceva care pare a suna in franceza sau portugheza ...o stie careva ? |
Re:
Quote:
:D cel mai tare :D sa ne traiesti :D |
Cum adica glumesti ? Adica nu sunt bun la casa omului ? :evil:
Pentru Santos si Gabi (adica in sensul ca ma adresez voua, nu ca nu ar fi o placere sa pun muzica si pentru altii), placerea e de partea mea. |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
Acum nu mai pot sa uploadez nimic... dar aseara mai urcasem 8 melodii, acum nu mai sunt posturile respective. :?
|
Forumul a fost mutat pe server nou şi s-au pierdut cāteva mesaje. Īn plus, sunt cāteva probleme pānă se \"acomodează\" şi el. Sorry!
|
Nici o problema, vroiam doar sa stiu ce s-a intamplat.
|
cine are melodia asta si o urca aia e zeu in okii mei.. am cautat-o pe tot web-ul, pur si simplu nu se gaseste. melodia este de pe coloana sonora a filmului \"into the blue\" cu jessica alba si ala din fast & furious. este un fel de summertime reggae cantat de cativa dintre baietii de la baja men si se pare k a fost facuta special pt film, nu am gasit-o nicaieri si nici soundtrack oficial pt film nu exista.
deci melodia este \"I'll be\" de la OS XP (sau OS Xperience), e super tare si daca totusi o are cineva raman dator vandut :lol: |
Re:
Quote:
|
lemme give you a tip ...
cand mai cautati melodii din care nu stiti decat versuri , la modul ca nu stiti cum se cheama , melodia .. faceti asa google search ... textele pe care le stiti , PLUS \" lyrics \" la sfarsit .. la mine a mers, de N ori .. la melodiile care ... pe care nu mi le gasea nimeni aici ;) baftos |
2 Attachment(s)
Am incercat si ieri si alaltaieri, dar pana acum n-a mers, credeai ca te-am uitat ? :P
|
3 Attachment(s)
|
mersi sefule !
esti de aur , jur ! acum te rog eu o chestie , asculta si tu asa : Viaggio , Segesta , Sa Lughe si Memento , si spune-mi daca-ti plac sau nu ... sunt cred ca FIX melodii de ascultat la ora asta ,cand te i-a melancolia ... astept pareri .. :hug: :) tai tai |
1 Attachment(s)
|
Imi plac, intr-adevar se potrivesc perfect cu aceasta parte a zilei, noaptea :lol: Doar ca pe mine nu ma ia numai melancolia, ci si somnul. :hug:
|
parfum , foloseste-le ca somnifere, it work`s :D
|
caut o melodie house ... revin cu detalii .. sa vedem daca imi poate zice ceva despre ea ... oricum v`am lamurit :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:48. |
- Copyright 2026 4Tuning