Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/24920-conteaza-pt-femeie-masina-conduci.html)

r0xanicutza 12-11-08 02:03

re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

cuvant cu cuvant!

Mustang 12-11-08 08:08

Quote:

Originally Posted by needBrain (Post 1858458)
:))
io raman la noul mercedes-benz CL500,o masina pe care am avut ocazia sa o calaresc,si...garantez ca ar conta nu numai pt o femeie..cat pt toata lumea ca ai o masina ca aceasta
ce suzuki,sau etc fiecare masina,fiecare motorizare in parte va avea intotdeauna ceva al ei,unicat,in primul rand pt ca,dupa 1 an de utilizare masina incepe sa reflecte si personalitatea posesorului,adica:gradul de uzura sau mai bine zis deteriorare,cum merge,cum miroase in ea,etc etc etc
sincer,eu cred ca o fata cu capu pe umeri e mult mai atrasa de un tip care are grija de ceea ce e al lui,care se si ingrijeste bla bla bla

doamnelor si domnisoarelor,am dreptate?

Vezi ca fetele cu capul pe umeri, se gandesc mai mult la partea financiara!
Tocmai, pentru a trai in puf. Si incearca sa ignore destul de mult sentimentele profunde.

Au fetele o zicala, daca nu ma insel:
"Decat sclava celui pe care il iubesc, mai bine printesa celui care ma iubeste."

Trixi 12-11-08 09:17

creierash,eu tin cu tine,as always...
@mustang: esti tu pa dracu printesa,linga ala cu bani!iti ia aur,aia sigur...dar colivie face din el,si in aia te baga!
oamenii cu multi bani,care isi permit sa tina o femeie in puf,nu cunosc dialogul,doar monologul...si doar ei stiu ce este bine pentru ea(sper ca se intelege)...si evident,nu generalizam, sunt barbati care nu devin tirani,dar eu una nu am vazut nici unul pana acum.
intr-adevar,trebuie sa traiesti cel putin o experienta din asta,dar dupa aia te mai gindesti daca vrei sau nu...ca tot colivie pare sa fie!

masina barbatului descrie personalitatea lui.este perfect adevarat.te poate atrage,sau respinge dupa caz...in functie de cate ai patit inainte si cu cine asociezi dintre oamenii pe care i-ai cunoscut...insa cind iti alegi omul pentru o perioada mai lunga decit 24 de ore,devine un amanunt la fel de "important" ca si echipa de fotbal pe care o sustine.

bodyspeed 12-11-08 09:32

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 1858689)
esti tu pa dracu printesa,linga ala cu bani!iti ia aur,aia sigur...dar colivie face din el,si in aia te baga!
oamenii cu multi bani,care isi permit sa tina o femeie in puf,nu cunosc dialogul,doar monologul...si doar ei stiu ce este bine pentru ea(sper ca se intelege)...si evident,nu generalizam, sunt barbati care nu devin tirani,dar eu una nu am vazut nici unul pana acum.
intr-adevar,trebuie sa traiesti cel putin o experienta din asta,dar dupa aia te mai gindesti daca vrei sau nu...ca tot colivie pare sa fie!

Trixi te contrazic putin ,iti face si o usita la colivie , dar ti-o va deschide doar cand considera el ca ai uitat sa zbori (si aici ma refer strict la faptul ca ai uitat sa traiesti si pentru tine.. traind doar pentru cel care ii esti printesa )...;)In unele cazuri reusesti sa treci si sa evadezi.. altele nu!!
Quote:

Originally Posted by Trixi
masina barbatului descrie personalitatea lui.este perfect adevarat.te poate atrage,sau respinge dupa caz...in functie de cate ai patit inainte si cu cine asociezi dintre oamenii pe care i-ai cunoscut...insa cind iti alegi omul pentru o perioada mai lunga decit 24 de ore,devine un amanunt la fel de "important" ca si echipa de fotbal pe care o sustine

daca nu bagai in ghilimele..important ..le bagam eu
Asta cu masina.. sa prezinte si sa ofere siguranta.. acestea fiind obtinute printr-o ingrijire atenta ... a masini...

needBrain 12-11-08 11:17

ce-mi place ca nasc controverse :))

iar pt acele pitzy de 5000 de euro conteaza masina :))

momo 14-11-08 11:28

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1858609)
Vezi ca fetele cu capul pe umeri, se gandesc mai mult la partea financiara!
Tocmai, pentru a trai in puf. Si incearca sa ignore destul de mult sentimentele profunde.

Au fetele o zicala, daca nu ma insel:
"Decat sclava celui pe care il iubesc, mai bine printesa celui care ma iubeste."

frate eu cred ca alea cu capu' pe umeri nu alearga ele dupa bani...

cat despre zicala ta... nu cred ca va mai fi valabila foarte mult timp :twisted:

Mustang 14-11-08 11:50

Nu e zicala mea: e a lor. :)
Vezi omule ca s-a schimbat nitel moda.
Cele de acum cauta barbatul perfect: frumos, cu bani, mai prost decat ele ca sa il joace cum vor, care sa tina sincer la ele, sa nu le ceara sex in fiecare zi, etc etc.
Daca nu il gasesc pe ala perfect, se multumesc: cu bani, sa fie mai lent la gandire, si sa nu le ceara sex in fiecare zi. ;)

Nu mai sunt multe fete care sa faca compromisuri: e frumos, ma iubeste, da-i dracu' de bani si masina.

Claudia 14-11-08 11:55

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1863408)
Nu e zicala mea: e a lor. :)
Vezi omule ca s-a schimbat nitel moda.
Cele de acum cauta barbatul perfect: frumos, cu bani, mai prost decat ele ca sa il joace cum vor, care sa tina sincer la ele, sa nu le ceara sex in fiecare zi, etc etc.
Daca nu il gasesc pe ala perfect, se multumesc: cu bani, sa fie mai lent la gandire, si sa nu le ceara sex in fiecare zi. ;)

Nu mai sunt multe fete care sa faca compromisuri: e frumos, ma iubeste, da-i dracu' de bani si masina.

Bai, esti nebun? pai daca ma prind ca e lent si n-am ce sa invat de la el ii dau papucii. E mai interesant sa te joci cu unu` care iti poate face fata decat cu un batut in cap (mai rau imi fac nervi). In alta ordine de idei: "frumos, destept si cu bani" mai rar, dar exista. Cat despre "sex in fiecare zi".... iti zic eu ceva pe privat ;)

In concluzie, nu sunt de acord cu ce ai zis.

Mustang 14-11-08 11:56

Claudia, tu oricum esti o exceptie. :D
Eu zic de generatia <=20 ani. ;)

Claudia 14-11-08 12:01

Hai ma lasa-ma cu dulcegariile, ca pana pe 25 si eu tot 20 de ani am :lol: si n-am auzit tip care sa vrea chiar zi de zi... si imi zici ca nu vor femeile? :D
Hai sa revenim la subiect: CONTEAZA?

Mustang 14-11-08 12:01

In 80% din cazuri, da.

momo 14-11-08 12:08

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1863436)
In 80% din cazuri, da.

90%! liciteaza cineva mai sus? :twisted:

bodyspeed 14-11-08 16:59

Quote:

Originally Posted by momo (Post 1863446)
90%! liciteaza cineva mai sus? :twisted:

100 % :lol::lol:

dogy_10 14-11-08 17:18

cum dracu sa nu conteze.....o vreme am crezut si euca nu conteaza, dar pana la urma realitatea mi-a arata ca, conteaza......hai sa va dau un ex, colegele mele de faculta (facultatea de medicina, si garantez ca nu sunt proaste) imi petrec mult timp cu ele, si le-am vazut des uitanduse dupa barbati, un lucru normal, niciodata, repet niciodata nu le-am vazut sa zica uite ce dragut e asta din dacia aia sau din matizu ala etc.....in schimb uite ce dragut e ala din x5-ul ala sau uite ce dragut e asta, el conducand un mercedes...si ma intreb acum oare dc e asa, si nu e vb de bani ca maj sunt fete de doctori si au tot ce isi pot dori......parerea mea e ca o masina scumpa te face mai frumos, lafel cum banii transforma un barbat frumos in ochii femeilor in unul superb....si intr-un fel e normal pt ca atunci cand ai bani si iti permiti sa ai o masina scumpa si sa te imbraci in haine foarte scumpe esti inevitabil mai interesant.....

Eugen_TL 14-11-08 21:08

o masina misto ATRAGE in primul rand... dupa ce vede masina se uita si la SOFER ! poti spune DA sau poti spune NU... dar faza e ca masina TARE atrage indiferent ca esti M sau F... si o RABLA poate atrage (CRED) dar sa fie PREA RABLA incat sa atraga doar pt a fi very FUNNY... si poate e observat si soferul :D

needBrain 15-11-08 01:20

daca te duce bila....;) apoi masina sa ai orice ar fi ea ;)

Anka Blonda 15-11-08 19:27

Quote:

Originally Posted by Bytzu (Post 1822603)
sus si raspicat: da, conteaza, dar probabil de cele mai multe ori nu din punctul de vedere pe care multi vad ca-l imbratisati...ci poate din alte puncte de vedere

sa pun altfel problema: voi nu vreti la mai bine?din toate punctele de vedere? balanta sa fie cat mai echitabila iar valoarea ei sa fie cat mai mare?

daca ei ii place de mine in pejo, nu inseamna automat ca ma va iubi in bmw, dar nici ca ma place pentru masina

suntem oameni maturi ( sau cel putin unii), totul conteaza in viatza, de la mia de lei care n-o ai la ghiseu, la ce mananci seara, cum sa nu conteze masina?

cel mai inteligent post de pe thread:peace:

T-E-N 21-11-08 00:17

Quote:

Originally Posted by Anka Blonda (Post 1866145)

Cred ca incepe sa conteze cat mai putin ... dar in mare masura conteaza... nu neaparat ca vezi Doamne vad ele ca ai tu bani si esti potent financiar...ci doar ca o masina te poate coafa extrem de mult , la fel ca si o haina frumoasa dar nu cred ca o femeie de calitate te va alege doar pentru masina ta .

aleks 21-11-08 08:45

Quote:

Originally Posted by Anka Blonda (Post 1866145)

sigur ai citit toate posturile? :)

Mustang 21-11-08 08:48

Conteaza pentru femei, dar conteaza si zona unde se face esantionul. ;)
In marile orase - Bucuresti - conteaza si nu o sa vezi o gagica frumoasa foc si corp de fotomodel combinata cu unul care conduce Dacia 1310 din '85, chiar daca masina e in stare tipla. Si nici cu Matiz, Tico, sau mai nou Logan.

Sindrom 21-11-08 09:07

facem pariu ca gasesti????? Culmea si nu una, acum ce facem spunem ca toate femeile frumoase foc si schiloade ca fotomodelele sunt curve????

Mustang 21-11-08 09:23

N-am zis ca sunt curve.
Ma refeream la faptul ca au pretentii pentru ca sunt constiente de "bogatiile" pe care le detin.
Nu trebuia sa generalizez. Scuze.

Sindrom 22-11-08 18:57

Asa da, ei ma gandeam acum ca problema nu ar fi ce masina conduce, ci cum o conduce, astfel cred eu ca e destul de simplu sa-ti dai seama de ce vrea si de felul ei de a fi.
Se zicea odata, ca cel mai bine comportamentul unui om se vede la volan.

b01uxd 22-11-08 23:31

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1877699)
Conteaza pentru femei, dar conteaza si zona unde se face esantionul. ;)
In marile orase - Bucuresti - conteaza si nu o sa vezi o gagica frumoasa foc si corp de fotomodel combinata cu unul care conduce Dacia 1310 din '85, chiar daca masina e in stare tipla. Si nici cu Matiz, Tico, sau mai nou Logan.

printre masinile enumerate vad ca nu se afla si oltcit:D deci ar trebui sa fiu fericit=))

Bytzu 24-11-08 14:21

voi ii dati sus si tare ca pt femei conteaza; poate sunt offtopic, dar cum naiba sa nu conteze cand si pt voi conteaza? cum te simti in mercedes, in bmw, in ce vreti voi, si cum te simti in cazan de acie 1310 cu nike pe luneta si lipita cu scotch la pasaje?

aleks 24-11-08 15:08

Bytzu, foarte adevarat si foarte corect, si eu spun asta de ani de zile si toti se inflameaza de parca ii injuri de mama ;)

needBrain 24-11-08 15:45

Quote:

Originally Posted by Bytzu (Post 1883725)
voi ii dati sus si tare ca pt femei conteaza; poate sunt offtopic, dar cum naiba sa nu conteze cand si pt voi conteaza? cum te simti in mercedes, in bmw, in ce vreti voi, si cum te simti in cazan de acie 1310 cu nike pe luneta si lipita cu scotch la pasaje?

uite aici post inteligent :)))
si daca nu scrie nike scrie "te pupa taty" :)))

dogy_10 24-11-08 18:26

corect....eu nu critic femeile din cauza faptului ca "pt ele conteaza masina" ci pt ca nu recunosc asta

Hori 24-11-08 22:21

Eu nu cred ca o sa vezi femei cu dacii din 85 care au pe luneta abtibilde cu NIKE si alte minnatii,
@Mustang Mach One - pe cat dai pariu ca nu e chiar asa? nu generaliza, sunt fete si fete, am vazut multe frumoase care chiar conduc dacii vechi din 85 si multe frumoase care chiar umbla cu baieti ce conduc dacii berline sau chiar break din 85 sau poate chiar 75, nu cred ca vrei sa fac poze la toate exemplele date de mine, pt ca mi-ar lua o luna intreaga ;)

Mustang 24-11-08 22:38

Am zis ca e foarte importanta si zona unde se face esantionul. ;)
In plus, conteaza pentru oricine si o repet a nu stiu cata oara impreuna cu precizarea suplimentara:

Pentru o femeie conteaza masina pe care o ai, indiferent ca este pe interes sau chiar te iubeste. Daca te iubeste cu Dacie, conteaza pentru ea si stie ca si tu ti-ai dori altceva si te sustine, te ajuta, etc sa treci peste impedimente sa iti iei altceva. Te va iubi la fel de mult si cu Dacie, si cu BMW.
Pentru una materialista, n-ai sa vezi asa ceva: masina trebuie sa fie peste anumite criterii pe care si le impune ea. Pentru ea ar conta mai mult decat pentru cea care te iubeste si cu rabla mancata de rugina pe care o ai in spatele blocului.

Precizarea suplimentara: am constatat recent in Bucuresti ca multe dintre domnisoarele cu adevarat "bine" au prieteni care depasesc un banal Logan/Tico/Matiz/etc. Se preteaza la un BMW/Mercedes/Audi/VW Passat/etc mult mai usor. Repet: nu zic ca toate sunt luate din acelasi aluat - sunt si exceptii - dar, din pacate sunt relativ putine.
Am vazut o domnisoara frumusica, cu un corp placut langa un tip cu un papuc. (asta ca sa demonstrez faptul ca nu sunt cu ochi de cal sa sustin ideea ca toate frumoase umbla dupa Lamborghini-uri si alte OZN-uri).
Eu acum vorbesc din punctul meu de vedere. Stii cum e expresia aia: pana nu vad ca sunt mai multe femei sincere si neinteresate de masina din garaj si banii din portofel, nu ma conving doar din vorbe.

momo 25-11-08 11:47

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1884872)

Pentru o femeie conteaza masina pe care o ai, indiferent ca este pe interes sau chiar te iubeste. Daca te iubeste cu Dacie, conteaza pentru ea si stie ca si tu ti-ai dori altceva si te sustine, te ajuta, etc sa treci peste impedimente sa iti iei altceva. Te va iubi la fel de mult si cu Dacie, si cu BMW.

si unde le gasim p-astea ca la metro sa terminat stocul?!!... :lol: :lol:

Mustang 25-11-08 12:01

Sunt RARE! :)

momo 25-11-08 12:15

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1885571)
Sunt RARE! :)

puii mei frate... chiar nu-si dau seama ca fara maciliile noastre nu ar mai exista viata pe pamantu' asta nenorocit? :rolleyes2 :lol:

aleks 25-11-08 13:59

daca ajungem pana la argumentul asta momo, treaba e grava, crede-ma :lol:
sigur n-ai nevoie de asta, eu unul am destule argumente inaintea astuia :)

Trixi 25-11-08 14:11

Quote:

Originally Posted by momo (Post 1885595)
puii mei frate... chiar nu-si dau seama ca fara maciliile noastre nu ar mai exista viata pe pamantu' asta nenorocit? :rolleyes2 :lol:

moaaa...bine ca zici,ca altfel muream inconstienta.

momo 25-11-08 20:15

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 1885811)
moaaa...bine ca zici,ca altfel muream inconstienta.

trixi, nu te contrazic pentru intre noi face diferenta in primul rand varsta si apoi experienta de viata, dar arata-mi cate sunt in stare sa recunoasca chestia asta? :rolleyes2

Trixi 25-11-08 20:45

momo...am avut un om linga mine care a fost si el tare convins ca nu sunt in stare nici sa respir daca el nu ma ajuta cu indicatii pretioase cum sa o fac.am stat 11 ani de zile linga el si am auzit zi de zi ca nu sunt buna de nimica,pana ce l-am lasat in durerea lui si in 3 luni de zile am reusit tot ce nu am putut linga el in 11 ani.am masina la care visam,sunt sofer...ma descurc destul de ok....si el si acuma asteapta cind am sa ma duc inapoi in 4 labe...ca nu e in stare sa isi deie seama ca nu a fost si nu e nici acum buricul pamintului.
tot ce vroiam sa subliniez,e faptul ca nu e sanatoasa gindirea ta si daca nu esti capabil sa te uiti un pic mai bine jur imprejur s-ar putea sa te trezesti intr-o zi cu o mare dezamagire.femeile nu sunt atat de timpite precum credeti voi ca sunt...nici atunci cind par sa fie cele mai blonde si cele mai neajutorate fiinte pe lumea asta....se descurca ele si in situatii tare grele.
believe me...exista viata si fara "maciile" voastre...;)imi pare rau daca am fost prea rautacioasa...ai grija un pic si tu,ca poate jignesti fara sa vrei.iara daca am inteles gresit,imi cer scuze.

momo 25-11-08 22:50

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 1886518)
momo...am avut un om linga mine care a fost si el tare convins ca nu sunt in stare nici sa respir daca el nu ma ajuta cu indicatii pretioase cum sa o fac.am stat 11 ani de zile linga el si am auzit zi de zi ca nu sunt buna de nimica,pana ce l-am lasat in durerea lui si in 3 luni de zile am reusit tot ce nu am putut linga el in 11 ani.am masina la care visam,sunt sofer...ma descurc destul de ok....si el si acuma asteapta cind am sa ma duc inapoi in 4 labe...ca nu e in stare sa isi deie seama ca nu a fost si nu e nici acum buricul pamintului.
tot ce vroiam sa subliniez,e faptul ca nu e sanatoasa gindirea ta si daca nu esti capabil sa te uiti un pic mai bine jur imprejur s-ar putea sa te trezesti intr-o zi cu o mare dezamagire.femeile nu sunt atat de timpite precum credeti voi ca sunt...nici atunci cind par sa fie cele mai blonde si cele mai neajutorate fiinte pe lumea asta....se descurca ele si in situatii tare grele.
believe me...exista viata si fara "maciile" voastre...;)imi pare rau daca am fost prea rautacioasa...ai grija un pic si tu,ca poate jignesti fara sa vrei.iara daca am inteles gresit,imi cer scuze.

ok... nu am vrut sa jignesc pe nimeni. nu m-am referit la o persoana anume. nu am batut apropouri!

gandeste-te si priveste si tu viata de azi care o duc unele fete. la 20 - 25 de ani nu au nimic in cap decat masini fitoase, cluburi, bani, multi bani, baieti cu muschi etc... gresesc?

la categoria asta ma refeream. categorie care din pacate predomina!

Sindrom 27-11-08 17:09

Quote:

Originally Posted by momo (Post 1886788)
ok... nu am vrut sa jignesc pe nimeni. nu m-am referit la o persoana anume. nu am batut apropouri!

gandeste-te si priveste si tu viata de azi care o duc UNELEfete. la 20 - 25 de ani nu au nimic in cap decat masini fitoase, cluburi, bani, multi bani, baieti cu muschi etc... gresesc?

la categoria asta ma refeream. categorie care din pacate predomina!

bine subliniat, categoria asta cred ca reprezinta 20-30 % maxim. Nu stiu daca nu cumva noi suntem de vina ca le dam atata importanta

Mustang 27-11-08 18:10

Sindrom, tati ... esti foarte norocos de ai intalnit doar 20-30%.
La mine trece foarte usor de 70%. :)

Dar ma rog ... noi vorbim din intamplarile de care ne lovim zi de zi. De aici ne facem o parere fiecare, iar adevarul este intotdeauna la mijloc.

All times are GMT +2. The time now is 01:48.

- Copyright 2026 4Tuning