![]() |
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
Quote:
Vad "2 roti" deci nu esti de al meu....in Brasov puteti sa faceti si azi si maine... Aici este vorba de Bucuresti!!! |
Quote:
Daca esti asa bun organizator, ia spune ce se intampla pe 15 de ai hotarat data asta ? In mod sigur sambata, 15 ianuarie, lumea se va ingramadi sa alimenteze, ganditi strategic inainte sa aruncati aberatii Un protest, facut aiurea, nu are nici o sansa de reusita. Cea mai buna data, ma rog, zi, este vinerea cand multi alimenteaza |
Quote:
:joy::joy::joy::joy: |
Quote:
|
gen ia terminati'va ma X(...ce dracu v'a apucat chiar in ziua de revelion....certati'va pe mess,pe privat unde vreti voi....hai shhht,gura mica si joc de glezne:>
Un an nou fericit va doresc:X Hai bulgaria=))))) valabil pt rover:)) |
La multi ani tuturor!!:peace::bunch::drunk::drunk::drunk::drunk ::drunk::drunk::drunk:
|
La Cat Mai Multa Benzina tuturor :D
|
1.Am observat un coleg forumist ca a pus problema agitatorilor.Este perfect reala si viabila.Cand cineva,la un moment dat, o sa considere ca suntem pericol si ca subminam economia sau dracu stie ce,o sa dea drumu agitatorilor.ATENTIE,nu ii baga,le dau drumu.La Craiova am facut o mica strategie pentru a-i depista.Deocamdata sunt in stadiul de culegere de informatii.Toata lumea din parcare stia ca mergem la o anumita statie Petrom din Centru,micuta,etc.Exact cand am plecat din parcare am schimbat locatia.La 30 de secunde ma suna cineva trimis inainte la prima benzinarie sa-mi spuna ca e politie acolo.Ajungem la cea de-a doua si surpriza,politie si acolo.Drumul de la Billa pana la a doua benzinarie stabilita a durat MAXIM 10 minute.Masinile de rutiera de la prima benzinarie au ajuns inaintea noastra la cea de-a doua.Li s-a comunicat imediat ce am plecat noi din parcare a doua locatie.Cei doi pe care i-am depistat ca sunt sifoanele au fost tot timpul langa cine parea a fi liderul si s-au amestecat printre ceilalti participanti cerand pareri,discutand,etc.La nevoie astia doi plus altii care o sa se alature pe parcurs o sa fie agitatorii,cei care o sa injure,o sa instige,etc.Numai ca o s-o faca din multime si in afara razei camerelor de filmat.Deocamdata aduna informatii despre "capii" miscarii (denumiti si instigatori) si despre coeziunea grupurilor,despre posibile locatii,etc.
2.Pericolul instigatorilor on-line.Sunt cei care or sa faca in asa fel incat sa incerce sa rupa coeziunea miscarii de protest.Fac asta prin urmatoarele metode: -cat de grav incalcam legea -ce vina au saracii angajati ai benzinariilor -suntem niste prosti ca incercam sa facem ceva -ei se dau exemplu de stat acasa pentru ca orice am face nu se schimba nimic sa fim intelesi,nu afirm ca cine a spus asta e sigur de-al lor.doar enumar metodele de descurajare cele mai comune si pe care le pot folosi in asa fel incat sa slabeasca coeziunea miscarii de protest -cea mai buna arma e uitarea,asa ca o sa se incerce amanarea succesiva a unei noi miscari unite in toata tzara,fiindca spre asta se indreapta ce facem noi.De aceea am sustinut LUNI 3 Ianuarie,cand 80% merg din nou la munca,vin de la munte,mare,tzari straine si sunt cu rezervoarele goale.O astfel de ocazie e rara.Si se pare ca incepe sa se departeze de noi ocazia asta.Din nou,sa nu inteleaga bau88g3 ca il arat cu degetul ca e de-al lor sau ca a fost convins sa renunte sau sa destabilizeze.Daca am convingerea acuz direct,nu sugerez.Si asta o sa fac cand o sa vad semnele celor ce v-am zis aici. ok,bau88g3,nu vrei tu sa fie in Bucuresti pe 3 sau pe 7,atunci nu veni,lasa-i pe altii sa decida pentru ei daca vin sau ba o miscare de protest ca a noastra e foarte usor de destabilizat,oamenii se bazeaza foarte mult unii pe altii si isi pierd interesul relativ repede asa ca cea mai buna metoda e s-o tinem in continuare cum am inceput-o,respectiv din 2 in 2 zile concertat in toata tara,la ora 5 cand iasa lumea de la servici sau dimineata cand am vazut ca alimenteaza multi in intervalul orar 9-11 acestea fiind spuse,sa ne auzim cu bine la anu',sa aveti An Nou fericit,implinit,cu bucurii si tot ce va doriti. P.S. felicitari pentru cei doi initiatori ai blogurilor,mergeti in continuare cu strangerea de materiale ca mergeti bine,nu va certati care sa faceti,faceti amandoi si probabil o sa devina bloguri foarte urmarite. |
La multi ani,tuturor,si sa ne vedem cu bine la anul!!!
|
Ati inceput deja sa beti?
Fara mine? :lol: Hai... eu va urez La Multi Ani! Tuturor... Ca ne-am certat pe subiectul protestelor, ca ne-am jignit, ca ne-am aia si pe dincolo, ramanem totusi oameni. Si oamenii sanatosi isi ureaza toate cele bune de noul an. Asa ca... sarbatori fericite, multa sanatate si... succese maxime in 2011! :) Salutare! |
In primul rand nu stiu ce lege am putea incalca !!!!
In al doilea rand totul trebuie planificat cu grija, cea mai mare vanzare la benzinarii este ori dimineata la 7-8 cand pleaca lumea la munca ori vineri seara la 4-5 cand orasenii pleaca la tara, atunci ii putem lovi cel mai bine pe benzinari. Cel mai mare aport il poate aduce colegii ce lucreaza pe masini mai mari si baga de multe milioane combustibil. Eventual se pot utiliza statiile CB pentru a aduce cat mai multi participanti nemultumiti de jecmaneala la care au ajuns astia.. |
sall .. la urmatoarea intalnire o sa vin si eu , am strans ceva maruntis :D
|
La Mulţi Ani tuturor , vă doresc un an nou cāt mai bun ...să aveţi parte de tot ce vă doriţi şi să ne vedem cu bine la următoarele īntālniri !! Sănătate multă :D
Acum ....hai să bem ..............:drunk::drunk::drunk: |
1 Attachment(s)
Se pare ca aceste sarbatori ne-au adus mai aproape unii de altii, colegi din toate orasele, simtind la fel de calduros unii pentru ceilalti ...Un mare MULTUMESC si va doresc sa va aduca Noul An tot ce va lipseste, sa simtiti sarbatorile vibrandu-va in suflet, iar anii viitori sa fie plini de reusite !
|
HAI BULGARIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AM INECPUT LA 6 petrecerea paicin pe la mine !!! multi ani la toata luenam prezenta paici !!! |
https://forum.4tuning.ro/36-iasi/2294...ie/page-7.html
putin din ceia ce e in iasi si comunitatea 4 tuning in iasi acum inteleg de ce sa strigat si o sa se mai strige iasul lasul si acum va cred de ce va tot luati de cei din iasi cind vin prin bucuresti asa ca spor la protest si la stirpit ieseni lasi care ne-au facut de rusine in toata tara cu respect pentru voi cei care luptati pentru o cauza dreapta un an nou fericit si plin de impliniri |
https://forum.4tuning.ro/36-iasi/2294...ml#post3944247
LA IASI A FOST INABISITA MICA NOASTRA MISCARE DE CATRE POSESORII SECTIUNII IASI FELICITARI LOR |
La multi ani si respect!
https://www.youtube.com/watch?v=k_BCrvPsejE |
Quote:
La ultima actiune au venit infiltrate dupa parerea mea 3 masini din care una bag mana in foc...vw-ul scirocco din intamplare stata la mine pe strada si ai stiam numarul i-am zis-o pe fata ca e cadru..a ras si a dat din cap lucreaza la filaje si alte chestii...in acelasi grup de discutie a mai fost un astra gtc alb si un mercedes E negru...culmea ei discutau foarte mult cu domnul de la jandarmerie in geaca portocalie...va spun foarte clar ca daca vor in 5 secunde ne discrediteaza lejer. Cand anuntam baietii ceva si le ziceam sa vb incet ca vin antenele se gasea unu sa tipe in gura mare sau sa ma intrebe daca mergem unde am zis bau88g3 NU FACE PARTE DINTRE AGITATORI Ideea ca urmatoarele actiuni sa se faca dupa 15.01.2011 o sustin si eu |
La multi ani la toata lumea...un an nou cat mai bun si plin de satisfactii pe toate planurile.
|
2 Attachment(s)
https://www.youtube.com/watch?v=ixHV3v35Dyg
CHIAR nu avem si noi putina valoare ? nu se pune poblema ....e cevva afplam si noi inaninte |
la MULTI ani la toata lumea si ....sa ne auzim cu mai bine in 2011 !!!
JOS taxa auto !!! Preturi mai bune la BENZINA !!! |
Quote:
|
La multi ani!!!Sanatate multa va doresc la toti!!!:-):-):-)
|
Quote:
Ideea e ca nu trebuie sa ne certam si nici sa apara discutii sau sa facem pe sefii sau organizatorii....trebuie sa fim uniti ca sa facem treaba buna!!! Nu am vrut sa te deranjez cu postul meu dar asta e adevara, |
Quote:
Ok, vrei pe 15, spune un motiv de ce vrei pe acea data ? Va intreb: vreti ca protestu sa ii loveasca acolo unde ii doare (la profit) sau vreti sa protestati doar de dragul de a protesta ? |
Am si eu o curiozitatea, la protestele voastre de pana acum cati au fost protestatari adevarati si cati securisti imputiti? 50-50%, 80-20$, 60-40%??
Ca vreau sa realizez mai bine in ce tara traiesc! |
LA MULTI ANI LA TOATA LUMEA !!!!!
sa ne auzim cu bine in 2011 ...si cat mai multe impliniri !!! eu am inceput BINE 2011 :lol::lol::lol: am nevoie de USA NOUA la sufragerie (a sarit cu totul din TOC) .....o noua LUSTRA in sufragerie (acum am un bec atarnat ....avea unu capu mare) ....si 1 set nou de pahare :lol::lol::lol: HAI BULGARIAAAAAAA !!!! |
Quote:
La multi ani la toata lumea,sanatate si virtute s'avem ce bea s'avem....benzina in rezervor mai ieftina=))) Hai sa ne auzim intr'un 2011 mai frumos,plin de bucurii,ca in rest noi sa fim sanatosi:)) |
in primul rand, imi pare bine ca va vad pe toti in noul an, fie ca-n 2011 sa luptam pt un nivel de trai mai decent si sa nu inghitim atatea porcarii.. pentru ca, dupa cum stau lucrurile, n-o sa ni se dea pe tava. asta ne-au dat de inteles anii ce au trecut.
probabil ca exista un grup care converseaza pe messenger despre cum si care va fi urmatoarea intalnire, dupa care posteaza aici pe forum. ma refer la bucuresti. ideea ca un grup restrans sa se ocupe de asa ceva e ~ok, pentru ca stiu cum e la romani. daca ne intreaba cineva "e bine pe data de ...??" gata s-a terminat. apare unu ca poate pe 7, altu poate pe 10, dar totusi parca-i mai bine pe .... adica nimic concret. asa s-ar umple pagini degeaba. pana acum, fara prea multe negocieri, ne-am strans destule masini. ni s-a spus data, am venit sau n-am venit. dar acum nu doar bucurestenii stabilesc intalnirea. vrem sa facem ceva la nivel national nu? trebuie sa discutam aici pe forum si sa ajungem la un punct comun, fara sa ne lungim prea mult. P.S: pacat de atitudinea colegului nostru bau88g3 VOI SUNTETI OILE MELE EHEHEHEHEHE PAC PAC adica inteleg, avem nevoie de ceva ordine, dar vii tu si incepi cu pi2de si chestii d'astea nu merge. daca stiu o chestie, stiu ca doar cu vorba buna atragi oamenii de partea ta. |
Quote:
Bai in alta zi nu puteai sa postezi decat astazi?Traiasca tie,e 1 ianuarie,vreau inca sa petrec,inca sunt mahmura prietene :)) Hai la multi ani si tie:> |
Quote:
|
a vazut cineva noul pret la benzina:shock: si motorina?:shock:
|
FELICITARI Sharpe pt descoperirea facuta , sunt comvins ca si printre noi din bucuresti avem asa ceva in special pe forumuri, sincer nu ii inteleg pt ca ei ar trebui sa fie cei mai indreptatiti pt ca lor li sa taiat cei mai multi bani,ce sa mai securistii inca exista, pacat ca nu facem doar noi , baieti sau invatat si stiu ce sa faca in caz de gen `89. LA MULTI ANII SI NUMAI REALIZARI !!!
|
Quote:
|
cuuumm??? s-a scumpit IAR benzina????? deci mi-e frica sa ma duc la mol sa ma uit cat s-a facut evo98.. astia si asa au preturi bomba...MI-E FRICA pur si simplu...asta in cazul in care a scumpit si alta benzinarie in afara de omv si petrom...sa speram ca nu. inca mai am vreo 20-22L inca nu am ajuns la benzinarie.
|
Quote:
|
Quote:
|
ce ma ca pana acum mi-era rusine sa ma duc la casa cu 20-25 lei-si poate nu-s singurul..na cand vezi pe unu in fata ta ca baga de 150-200lei si vi tu motz si bagi de 20 :)) acum cred ca o sa fiu tovarasu lor...o sa ma vad cu ei la 2 zile si o sa bag de 25 de lei...strigator la cer!!!
|
Inca nu am apucat sa vad pretul,mai pe seara ies sa vad ce scoruri dau ei la preturi
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:16. |
- Copyright 2026 4Tuning