![]() |
Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA
Felicitari pentru tzava de net!
_______________________________________ In seara asta, imi iau camera foto cu mine, poate mai prind vreo linie, ceva :D |
Quote:
|
imi place de tine , eshti baiat deshtept dar credema ca nimeni nu da 30.000 euro pe o mashina doar pt culoare.30 editionu are turbina mai mare ceea ce zic eu ca inseamna ca mere dus in mai multi cai decat gtiul,iar pe langa ii si dsg,asha ca ii o situatie dif,ps..nu sia luato din targ ;)) ii baiat deshtept ;) iar la legale nu prea are probleme inafar de un TT nesimtit,iar la demaraj <launch control> gata , hai numa bine
|
:)) eu am dat liniuta cu el... voi ziceti ca are dsg si ca e bine...eu zic ca e cel mai prost lucru care si lo pus pe masina aia...in rest nota zece...daca avea o cutie manuala poate putea scoate unpik si mai mult din el!
|
Uite-te la filmuletul din link si zi-mi daca schimbi ( manual ) mai repede ca japonezul, pe urma o sa recunosti performantele DSG-ului. https://www.youtube.com/watch?v=gmMNRQ1GJ3o
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Nu e vorba de stock ce spuneam eu...cutia DSG este setata sa scoata performantele cele mai bune din 230 cai (la ed 30) Cand ia schimbat softul la masina toate setarile cutiei de viteze au fost data peste cap... Am si filmarea de la liniuta cu el... rotile mergea prea mult "in gol" si cand pleca de pe loc si cand schimba dintr-a I-a intr-a II-a. Poate fi doar o parere...dar pierdea mult! |
apai ba frate acum fiecare cu treaba lui,eu ash da oricand 30k pe golfu lui.http://roadrunners.ro/forum/viewtopic.php?t=1871
|
Frumoasa jucarie :dribble: si filmu pus de dadi demostreaza ca stie si ceva trucuri in plus :inyourfac
|
Quote:
Daca tot ai zis ceva de o filmare,pune-o te rog aici sau pe sectiunea de filmulete... :) |
Baa e incediu la mine-n bloc pe scara a 3-a(eu stau pe prima:D) ...am vrut doar sa va informez in caz ca sunt ultimele cuvinte inainte sa sara blocu in aer...e toata trupa afara:)))) 2 masini de pompieri agitati, politia , oameni de la gaz...fum cat cuprinde..si lume panicata ... ce sa mai atmosfera incendiara ca pe stadion :D Mi-a facut placere!!
|
Burn baby burn.............:))
|
stati chill ca nu si resoftat golfu in chizid la garaje,la oradea a batut s3 quattro<263cai> mai nou un focus ST model nou si cipuit<260-270> deci toate rotile se invart cum trebe .
|
Quote:
|
se poate conduce si cu cutia lui,pe triptonic te lasa sa intrii pe rosu,oricum nui vb ce as face eu cu banii sau ce ai face tu cu banii,mashina pe langa faptu ca ii frumoasa mai este si full option deaia ii 30k,iar nu imi pare interesant sa imi iau in g5r32 si sa ma apuc sa pun turbine pe el si alea alea,daca as fi avut eu bani mai multi miash lua g4r32 imi place mai mult,iar daca tot ash vrea performante apai ba frate nu cred ca ar fi nemtzeasca mashina ce miash luao...https://youtube.com/watch?v=52E1IZwRr1M enjoy.mere mai bine putin ca r32iu, apropo ce mashina ai de meri la unguri ? :D
|
Si eu tot la 4r32 ma refeream 5 nu imi place deloc,frumoasa supra :dribble: dar eu sunt fan de r32 din alte motive,la supra sti ca si modelul stock e performant pe cand la golf 4 la cate diseluri sunt tunate :)) ai un soc sa vezi unul cu adevarat rau.Pt unguri am 2 Golfuri 4 unul schimbat in proportie de 90% tehnic vorbind,mai trebuie sa ii fac interiorul dar acum baietii din oradea sunt putin ocupati si unul o sa fie marea surpriza peste 3-4 luni cand gat cu el,o sa pun poze cum se desfasoara lucrarea,inca nu mi-a venit masina si piesele necesare..so deocamdata stau ca pe ace. :D
|
naissss..asteptam poze. numa bine:D:D
|
S-a sters ;)
Ba cine e tipu cu calibra albastruie cu numere straine din oras????? Era sa intre in mine aseara mancami-ar :censored: :omfg: ...la union facea liniuta cu stilo rosu "TUN" si s-o bagat pe contrasens, eu eram parcat pe partea cu "DACIA MINUT" era sa se suie pe mine...e meserias si el feriti-va!!!:nervious: |
Quote:
|
Au bani sa le repare :p
|
Sau fitele sunt de vina!8)
|
bunilla ieri te strigasem pt ca vroiam sa te intreb daca vii la intalnire in cazul in care facem una :)
|
In caz ca sunteti satui de miturile din popor:
http://www.caranddriver.com/features...the-tread.html |
PLEASE HELP A BROTHER OUT!! :help::help::help:
Ma poate ajuta cineva? Cati kilometri sunt de la noi pana in Berlin .. Ba dadi tu ai fost in austria asa-i? ... nu stie careva un site cu o harta ceva cum as putea ajunge acolo sa-mi si eu un cabriolet ?? :) Bad-Guy ziceai ca ai un prieten ce face drumuri in germania dupa masini... ma poti ajuta? ...:help::help::help: Cine are un GPS de inprumutat :D |
Quote:
Duminica pleaca in Germania,el merge cu o dubitza,mergi cu el...suna-ma si vorbim concret. |
Da am gasit o masina in berlin si vreau s-o cumpar...am vb cu omu pe mailuri si cred ca e ok..acuma o sa vb si cu un coleg de la lucru ce si-a adus de curant o astra sa vad cum a facut exact si maine te sun Adi pe la 18-19 si vb ca acuma ma bag la un mic somn ca imediat plec la lucru si is rupt de la sala :D;)...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:)) Da m-am linistit :(
mama lor de hoti si tradatori cu W.U cu tot :D |
slip-ule mersi de invitatie dar e cam departe de noi :sadblinky nu cred ca o sa ajunga cineva de aici pe-acolo ..frumoasa initiativa cu old-school.. ps: pt ceilalti...voua va mere linku pus de slip?? :D
|
Bafta!...sa iasa ceva frumos...
|
Cu de dicatie pt snap:)
http://www.sotto.ro/articol/Stiri/16...nt-580-CP.html |
Quote:
.. nu las eu RS4 :D dar tot e un Audi asa ca e FAIN |
12 Attachment(s)
New vw scirocco asteptat in 2008 si cel mai probabil va arata ca si cel verde,dar eu personal il prefer pe cel rosu are linie mai apropiata de predecesor si se poate vedea de unde se trage,numele sau va fi Iroc,sper sa placa.
|
Sper sa-i schimbe grila din fata
|
Conceptul asta circula de mult pe internet. Speram sa se hotarasca sa-l scoata odata.8)
|
Program "Festivalul Berii"
Locaţia Centrul Vechi. VINERI – 14.09.2007 Discoteca īn aer liber SĀMBĂTĂ – 15.09.2007 17,30 – 18,00 – Trupa „TOPAZ” – Deva 18,00 – 19,15 – Divertisment muzical – coregrafic cu formaţiile Casei de Cultură a municipiului Hunedoara 19,15 – 20,00 – Trupa „INTENS” – Tārgu Mureş 20,00 – 22,00 RECITALURI RAMONA IMPACT FUNKY DJ'S FOC DE ARTIFICII DUMINICĂ – 16.09.2007 17,30 – 18,30 – Ansamblul „HAŢEGANA” :D 18,30 – 20,00 – Orchestra „DOINA CRIŞULUI” cu solişti din judeţ 20,00 – 22,00 – Invitaţi special: Mariana Suciu Viorica Brānduşan Lupu Elena Māndrescu Alina Pinca Maria Loga Cristian Pomohaci Traian Jurchela |
UAU Alina Pinca... si io vin... LOLOZAUR
dar vin oricum ca ma plictisesc... :( |
Am uitat de Alina ...da e foarte talentata adica e produs costi ionitza ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
- Copyright 2026 4Tuning