![]() |
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
welcome to the club :D
|
Quote:
|
multumesc tuturor pt. primirea calduroasa.:D:D:D
|
5 Attachment(s)
Salut tuturor pasionatilor de tuning ! Numele meu este Alin si as vrea sa ma alatur si eu clubului vostru .. Ma primiti ? Masina mea este un logan diesel cu 48kw din fabrica , i`am adus unele modificare printre care : suspensie sport (arcuri , amortizoare si suplimentar bari intre telescoape) jante pe 17 cu cauciucuri 215/45/17 usi lambo , neaone multicolore , ceasuri suplimentare , scaune sport , bord modificat plus multe altele
|
Te primim Aline... dar am o rugaminte la tine. Fa-ti te rog o prezentare, masina, cati ani... chestii deastea, intelegi tu ;)
Bafta si bine ai venit printre noi ... |
scuze .. nu mi`am dat seama la inceput la ce se referea , ! pt orice informatie despre mine puteti suna (la ore rezonabile ) la nr de tel 0720247904 !
|
6 Attachment(s)
salut la toata lumea!si La multi ani :-) sunt alex (snacks) sin deva/simeria am 21 de ani.sunt un adept BMW ,am avut mai multe masini dar la BMW mi-o ramas gandul.ultima masina a fost un compact din 95 ,pun si o poza cu el.acum conduc tot un BMW dar 320d din 99.deocamdata nu prea are modificari dar urmeaza,are numai suspensi sport si un pic de muzica :D.nr la masina este HD-89-SCU,asa am avut si inainte.imi pare rau ca nu am gasit topicul numai acum,sper sa cunosc cat mai multi pasionati de masini din judetul HD aici.Multi Km si fara probleme tuturor.
|
3 Attachment(s)
cateva poze
|
Bine ati venit baieti, aveti masini faine, sa le stapaniti sanatosi si sa aveti parte de cati mai multi km fara gropi :-D
|
Asa baieti....ma bucur ca ati prins ideea de prezentare :D ... bine ati venit printre noi.....
@Aline- mie personal imi place golanul tau...felicitari @Alex - Frumos Bmw-ul tau, sa ai parte de el si sa-i aduci cat mai multe modificari, binenteles pe care ti le doresti tu ;) |
Bun venit si din partea mea si la cat mai multi Km fara evenimente nedorite.
|
Salutari celor noi.
|
3 Attachment(s)
hai ca sa nu mai fiu OFF-topic sa ma prezint si eu... ma numesc alex,am 23 ani,sunt din hunedoara si lucrez in domeniul telefoniei mobile de ceva timp.posed un logan 1,4mpi gri metalizat ,deocamdata modificari la masina nu sunt prea multe:schimbat lumini bord si consola,faruri cu lupa si angel eyes + xenon,stopuri,resoftare,jante negru polish cu crom si vor urma mai multe anul acesta.salutare la toti,pe majoritatea va stiu dar nu personal,doar de prin oras...apropo sunt membru si pe alte forumuri de mult timp si cunosc reguliile!
|
au aparut membri noi ca ciupercile dupa ploaie :)) welcome :D p.s. stickere nu sunt :(
|
2 Attachment(s)
salut..... sunt andrei si am o Celica T23.... nr. HD-88-DEY.. din 2000 si mult de muca la ea.
vreau sa intru si eu in grupul vostru. |
Quote:
Quote:
|
Wow cati membri au venit :D Sunt foarte frumoase masinile voastre,sa aveti grija de ele si cat mai putine incidente in trafic:peace:
|
Welcome to the club ;) have fun
|
Salutari noilor membrii, proprietarii celor 2 Golane is cunosc :) .
|
bun venit tuturor .Frumoase masini :)
|
Quote:
|
Sa vedem si cati raman.
|
Quote:
|
vor ramane amandoua golane :D
|
Bine ati venit flacai!!! :-):twisted:
|
bine venit si din partea celor noi!!
|
Salut,eu sunt Catalin sau Dudu (cum ma stiu naltii mai vechi)
ma (re)primiti si pe mine? am o masina mica,gri si puturoasa... nu am modificari si nici nu am degand sa fac. P.S. serios :)) |
Quote:
|
Quote:
|
welcome back :)
|
nu am poza
lasa ca poate imi face careva una azi |
Welcomw back imediat iti pun eu si poza ;) acum le arhivez
|
Bun venit tuturor :)
@ Alin, pacat ca ti-ai pus kit`ul ala de la Pilot, arata mai bine masina inainte, lasata si roti pe 17. |
Frumosilor... mutati-va pe topicul discutii... ca ati umplut topicul asta de off-uri:evil_laug:wink:
|
Bun venit noilor veniti;) Alin pe mine cred ca ma sti, cel cu loganu cu BUnicu :lol:
|
4 Attachment(s)
salutare! sunt sandor, 20 de ani, din vulcan/valea jiului! :) am fost 4 ani la liceu in deva si acum sunt anul 1 la o facultate din hunedoara! si am o dacie 1310 li din 2000! ah si un id de messenger: [email protected]
|
Salutare si bine ai venit !
|
Quote:
|
Bine ai venit !
|
Quote: