![]() |
Re: Focsani
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1241390737 nu prea se vede bine ,dar asa scoate flacara oltcitu meu ..
|
mai bine va uitati aici pt otlcit in flacari https://www.youtube.com/watch?v=WCRv235MQHI a lui mobranyk
|
pe 17 mai sunt
Delta Speedline Challenge editia 2 si astia chiar fac ... si iese bine pe aeroport acolo am fost eu si la prima editie si totul a fost OK |
Quote:
|
exista inferno motorsport la focsani... o sa facem o intalnire intr o seara si doritori trebuie sa vina. deocamdata membri sunt eu, ben, glavana si thunder
|
5 Attachment(s)
:twisted:poze........
|
Dragut..
|
cand facem intalnirea?????? pareri.....care cum aveti timp? haideti sa facem ceva ca vine vara!!!!!!
|
La sfarsitul saptamanii ? sambata sau duminica..
|
sambata ar fi bine ... ma bag si eu daca e
|
vin si eu... :d daca ma primiti :D
|
Toata lumea e binevenita !
|
la ce ora?si unde ?la mol?
|
Bai Thunder dar ziceai ultima data cand ne-am intalnit ca nu faci parte din "inferno motorsport''....!?mai exact acum 2 zile...
|
pana la urma cand e intalnirea?
|
maine e bine?? ne intalnim maine?
|
e bine si maine..o ora cv?
|
Quote:
|
Quote:
|
Duminica ma ... unde ? si la cat ?
|
Quote:
|
nenciule merem amandoi
|
Nu pot veni , ti-am explicat pe mess :) Banchet :>:>:>
|
Acum vad mai bine ca esti cu doua fete...
|
deci v-ati intalnit la 13 sau va intalniti in seara asta?
|
vb acu cu unu p mess si zicea ca s-au intalnit la 3.desi nu e sigur de ce zice:D
|
da ce liniste s-a lasat...........:shock:
|
Cine e cu 3 ma ? Ca m-am desp de aia cu care eram ... niste neintelegeri si a pus pe unu sa ma bata ... cine ma are pe hi5 se poate uita ... oricum ii rezolv eu :D ...
|
Ceva pe la Focsani ? Intalniri in viitor ? Daca e ne vom face si noi prezenta pe acolo.Bafta !
|
o intrebare.....Care din inferno motorsport vine duminica la tulcea....si il rog pe vlad sa zica cate parasolare are nevoie ca sa stiu care ii fac....
P.S o lista cu membrii si conducerea se poate? eventual si niste poze |
momentan nu sunt oficial membru Inferno... dar sper ca pe viitor o sa fiu
Eu vin duminica la Tulcea |
cum fac sa ma insriu in club(inferno motorsport) :)
|
......:)
|
care merge duminica la suceava ???
|
Eu sunt in Ploiesti de 2 zile.. intr-o delegatie.. aseara am vazut o Jetta de la Inferno si inca vreo 2 ursi:P As vrea sa vin si eu la Tulcea dar nu am cum ... :( hf acolo. PS Vlad sa-mi iei si mie un parasolar :D
|
pt a adera in clubul Inferno MotorSport Focsani, va rog luati legatura cu Vlad (0742276662)
P.S ce Jetta? si ce ursi?....numere de inmatriculare cv?....se poate sa fie de la filiala din gaesti... bafta all |
Quote:
|
ok....
|
cine merge duminica la Tulcea ?
|
eu merg. ne intalnim maine? sambata adica? sa facem liste cu toti membrii...si poze.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:40. |
- Copyright 2026 4Tuning