![]() |
Re: Provocari ! Cine cu Cine ?
Eu va recomand sa incetati ;)
|
De ce dispar posturi? Am lezat mandria de street "ricer" cuiva? Mi-am sustinut un punct de vedere vis-a-vis de tampeniile alea de city drive, care n-au nici o treaba cu realitatea!!
|
Te cred Maus dar am preferat sa evit niste discutii la care se tot arunca posturi fara oprire dupaia , sunt de aceiasi parere cu tine legat de ele , dar ii las sa se descurce cu provocarea lor ( fie ca o accepta unu sau altul ) .
Nu am sters doar unui om , ba chiar la mai multi , fiecare o face cum crede ca e bine , in rest noi astia iubitorii de linii sa ne vedem de ele , caci la Tulcea o sa fie nebunie :) |
Eu cred ca ar trebui lasate posturile, ca sa se vada ce pot unii sa debiteze.
Cred ca era o discutie destul de constructiva, poate asa unu, doi raceri de city drive isi schimba ideile, si sansele ca cineva nevinovat sa fie implicat intr-un accident sunt mai mici... Sunt o gramada de copii care citesc pe forum, multi nu au user sau nu vor sa scrie, dar sigur citesc, si o mare parte din ei au in sange treaba asta de "ilegal racing" sau Nfs... poate discutia asta le mai schimba putin ideile... Sau ... poate sunt eu patetic si gandesc prea departe... hai sa lasam posturile scrise la caterinca (ca de asta sigur nu duce lispa sectiunea ) ... e un adevarat messenger pe sectiunea Constanta. |
Bai calmati-va.pana la urma fiecare cu conceptiile lui si tot asa.fiecare are libertatea sa-si exprime punctu de vedere,sa creada ce vrea si trebuie sa respectam asta nu sa ingradim aceste drepturi.iar ajungem sa ne intepam de la niste posturi si sa iasa ditamai discutiile??lasti-o mai moale:):*
|
Ok atunci daca asta doriti .... MAGIE au aparut posturile la loc , enjoy dar pastrati lucrurile de o maniera civilizata.
|
eu ash pastra totusi o linie de respect in posturi .
copil sau nu , nu`mi dati nici de mancare , nu ma duceti nici de mana la scoala ... da ? va respect parerile , intr`o buna masura sunt de acord cu ele ... dar tonul zeflemitor e deranjant ! |
Quote:
Zici ca lucrezi la stiri si ca vezi des accidente. Ai pus mana vreodata pe un mort rupt in bucati? Ai auzit urletele familiei ca un nenorocit gonea pe strazi si le-a omarat copii? Da u esti stapan pe volan si stii exact ce faci si nu poti sa crezi ca instinctu sau masina te poate trada. Jumatate din Stirile de la ora5 sunt cu viteji care cred ca lor nu li se poate intampla. Eu zic sa faci o analiza asupra riscurilor care le inplica o astfel de cursa si vezi ce este mai important in viata. Cand o sa ai (daca o sa ai) o masina performanta o sa vezi ca nu e chiar asa usor pe 402m |
dmx .. am purtat aceeasi discutie si cu maus mai devreme . postul meu cu city driveul a avut un post . nu am zis nici un moment ca voi nu aveti dreptate . scopul postului a fost altul ! si raspunsul la toate intrebarile tale vis a vis de morti etc e "da ... "
|
poti face un cricuit si in afara strazilor circulate si oricum la 12-1 noaptea nu cred ca e atat de multa lume pe strada sa pui cuiva viata in pericol.
|
Quote:
|
Postul lui NRG avea alte conotatii,nu neaparat sa se laude el ca este stapan pe volan si etc...aveti dreptate si voi dar totusi haideti s-o lasam asa.ce a fost a fost,s-a postat dar nu va mai atacati unul pe celalalt ca umplem topicul degeaba.nu iau apararea nimanui dar asa mi se pare corect.nu credeti?
|
Pana la urma ... mai provoaca cineva pe cineva sau doar va umflati ca zmeii ?
|
eu lansasem provocarea aia .
si zeze lansase . cineva nu mai raspunde pe topicul asta . soarta`i cruda rece si pustiu , ziua`in neagra si pisica`i 13 :) |
alex se pare ca doar noi doi suntem dispusi sa ne dam pe circuit din oras sau la carrefour, de exemplu unde nu e nimeni la ora aia. nu zic ca nu e periculos, dar nu e mai periculos decat liniile ,dar mi se pare mult mai fun.
|
asta e ...
p.s. iese si 1.4`u meu azi cred:D |
Quote:
|
city drag-u intr-adevar este f periculos aici ii dau dreptate si lui DMX si Maus credeti-ma k si NRG-u stie kt de periculos poate fi dar inainte sa va tot exprimati parereile k jucam mult NFS sau 2f2f ganditi-va k majoritate de aici au participat la asa ceva fie k se numeste alergat prin oras cu un prieten,fie k era unu care te fugareste prin oras k i-ai babardit nevasta/prietena, sau pur si simplu k aveai chef sa ii dai toti ati facuto............maicutelor :)
|
eu nu am facut asa ceva niciodata.nici nu stiu cum se face
|
Cine ce a facut??Doamne fereste! stai alex calm ca nu face nimeni nimic...toti suntem disciplinati in trafic:P
|
Quote:
|
nici de savarina nu stiu nimic:)))))))))))tu imi potzi spune ceva ?
|
Organizeaza cineva un track day?
|
in weekend la tulcea
|
Track day adica la circuit nu drag day....
|
mdah city drag...pai o poveste mai pt copii asa...intr-o noapte pe la 2 prin bucale(nu zic unde) eram la semafor langa un q7 alb care avea un poster pe spate cu "blonda la volan" si ce sa vezi:blonda la volan!!!:D eu cocos cu o masina stock de 75 cp ma dau la ea(adik sa ne dam nu la propriu),bineinteles asta nu se intampla dak era vreun baban la volan k plangeam knd il vedeam la 100 m in 3 sec...si eu inaintam 10 cm si ea si eu si ea si se face verde,ii dau forja si ea si eu si ea si dontr-o data ramane in spate mai mai sa se opreasca (pp k i-a dat a3-a din a 1-a si i s-a cam inecat,deh blonda) si cu ochii la ea in spate realizez k am o viteza f mare si cu a 3-a,ma uit-110/h aprox,realizez k e extrem...in sec 1 femeia care fuge k din pusca pe trecerea de pietoni si evitarea stalpului de care ma apropiam insistent cu tras stanga de volan extrem si revenire la fix sa nu iau gardu de la protectia de tramvai,dupa ce trecusem pe rosu,inspaimantat la prima intersectie fac dreapta si opresc!!!!!
2 sec de liniste,ma cobor trag o tigare cu mana si picioarele tremurand mai rau k la -20 grade,ma calmez si apoi rad km 10 min k dambu de aia si de faptul k am scapat cu viatza...nebunia se plateste scump de cele mai multe ori...am avut NOROC...mi-am jurat k nu mai fac in viatza mea..dupa noaptea nedormita si frica prinsa parca totusi m-as mai da,sigur m-as mai da dar numai si numai organizat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bineinteles k nu am masina sa ma dau dar mere si asta,oricum vb dupa ce imi iau carnetul inapoi de la "siguranta si incredere"! Un sfat sincer:nu in oras nu neorganizat nu euforic...totul calm,gandit si in cea mai mare siguranta....drum intins si incidente 0 :D |
SAL,n am putut sa vin la tulcea deoarece fac rodajul deocamdata la masina,dar dak totul e ok, de lunea viit adik de pe 03.11. pot sa onorez provocarile din ct(mai ales k am inteles k 335i se misca foarte bine),eventual ne putem intalni si la pitesti pe 01.11 la probabil ultimele curse ale anului
|
Quote:
|
am si eu o intrebare un audi a6 2,4 v6 din 2005 are curea de distributie sau lant?
|
Quote:
|
Quote:
|
felicitari si pentru GNT a fost in mare forma bravo lui ... si a lui andrei a confirmat ....
|
Imi face si mie cineva un rezumat? Desi as fii vrut sa ajung pe la curse n-am reusit.
|
Quote:
|
Quote:
Fernando de la Caransebes s-a cuplat cu Lola Nebuna si au un copil impreuna dar ea era sora cu verisoara lui si oarecum rude apropiate...pluus ca ea se culcase si cu Antonio din trupa de dansatori Egreta buclucasa . Rezumat la ce??invingatori , invinsi , semintari , temperatura. |
Va salut! Nu e chiar o provocare ci mai degraba o invitatie. Vreau ca cineva de-aici, de preferat unu care s-a dat cu destule masini pe la curse, sa o conduca pe-a mea. Alternez intre a o vinde sau nu. Parca as vrea s-o tin, si ca un hobby, atunci cand se organizeaza legale, sa merg si eu. In fine.
Am un calibra, caroserie c20ne cu motor let 230 cai. Acelasi id pe mess |
si de ce vrei sa o dai ? multi ar vrea sa aiba tractiune integrala si c20let....vinde-o doar daca vrei una mai puternica...
|
Si eu sunt disponibil pt incercari de genul asta .... :D De obicei sunt in cta in weekend asa ca daca va place mutra mea si considerati ca sunt o prezenta placuta dati-mi de veste :))
|
Quote:
|
sal, vin sapt viit cu masina in ct,astept provocari
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:22. |
- Copyright 2026 4Tuning