![]() |
Re: Masini Abandonate!
Quote:
|
1 Attachment(s)
dacia 1100
|
1 Attachment(s)
opel calibra
|
2 Attachment(s)
Broscuta Stance.
P.S.: E din acelasi loc de unde am luat motocicleta, poate o iau si pe asta :lol: |
Quote:
|
Habar nu am. Daca intereseaza pe cineva, e in Constanta. Pot sa dau si adresa exacta.
Deocamdata am o motocicleta care inghite multi bani si imi ocupa mult timp. :rolleyes2 |
Daniel_DRV, vezi ca ai dezactivat optiunea pentru a primi mesaje private si nu pot sa iti raspund.
In caz ca intereseaza pe cineva Luni o sa ma uit daca are motor / altceva. Din ce am vazut eu, de la distanta, parea a fi doar coaja. |
Quote:
Fa-i mai multe poze..din mai multe unghiuri...si poate gasesti propietarul ;) |
Pai ii cunosc proprietarul, ca de la el am cumparat eu o motocicleta.
Poze o sa ii fac Luni mai multe. |
3 Attachment(s)
Maseratti :
Mai e si un Porsche pe acolo dar .. mai e doar caroseria din el ..fara capota , motor etc. |
Quote:
|
Ce n-am īnţeles eu la maşinile abandonate ar fi faptul că sunt lăsate total aiurea...
Am īnţeles, nu se mai merită investiţia de a o īntretine, repara dar oamenii nici nu doresc să le vāndă dar măcar să le caute un "loc de veci" mai protejat. |
Am vazut Maseratti asta si la rubrica "Masina mea", e singurul Maseratti prezentat.
|
Quote:
PS: Zilele astea va fac "cadou" poze cu 2 americane. PS2: O sa fac poze cu Porsche-ul ala prin 26-27 mai .. ca nu e de la mine din oras si nu pot merge pana acolo .. criza cu motorina asta.Din cate am vazut .. e vorba de un 928. |
Este un Maserati Biturbo 425 Quattroporte 2.5 V6 Biturbo 147kW, cred ca de prin `86 ,pretul unuia in stare buna tehnic si estetic este in jurul a 2.000 Euro...
|
Quote:
exista doar Maserati 425 Biturbo sau Maserati Quattroporte cele doua nu au nici o legatura. acesta din poze este Quattroporte. |
Quote:
1-"maserati" se scrie cu un singur "t" 2-masina nu este abandonata,imi apartine 3-din porsche exista si restul doar ca o folosesc pentru piese pentru alt 928 4-nu mai trage concluzii inainte sa intrebi |
Quote:
|
Wv T1/T2 abandonat,am mai vorbit despre el,o sa revin mai tarziu cu poze,poate aflu mai multe detalii curand
|
3 Attachment(s)
sunt curios din ce am este si ce motor are pe el,am vazut ca are cutie automata
|
Quote:
|
Quote:
|
ok.multumesc
|
stie cineva cum imi dau seama ce an e si ce motor are?unde ii gasesc VIN-ul?
|
Quote:
E tot o masina abandonata si aia..nu o folosesti..se vede dupa ea.pacat de ea !! |
Quote:
chiar nu sunt interesat de parerea ta. |
Ideea era ca atata timp cat nu o foloseste nimeni e abandonata. E clar ca fierul apartine cuiva, dar tot abandonat e !
|
Quote:
Singura chestie care ii confera o calitate in plus fata de un T2b normal, este cv AUTO, asta daca o mai are macar ;) |
Quote:
pai T2b-ul s-a fabricat incepand cu '72, abia din '73 a primit cv AUTO, si aceasta doar pe motoarele de 1.7, 1.8 si 2.0. Motoarele ce aveau cv AUTO erau mai slabe cu 5-6Cp fata de cele ce aveau cv manuala. Seria nu am idee unde este, pe langa fulie pe undeva, deasupra ei parca..poate gresesc. Reparatia motorului e mai scumpa decat merita buzul cu totul(adica 3-MAX 400eu cu acte OK), dar cum nu are acte..:rolleyes2 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
un Aro dus saracu'
|
5 Attachment(s)
Un oltcit si un .. Opel :D
|
Quote:
|
Daca vreti.. mai vreo 2 dacia 1300.Pe zilele viitoare :)
|
5 Attachment(s)
O frumusete de BMW E21 abandonat in curtea unui service la Braila
|
Quote:
Chiar sunt interesat de achizitionarea lui . |
Quote:
|