![]() |
Re: Intalnirea membrilor 4tuning Constanta
Quote:
@O fata .. bine ai venit pe forum ;) |
Quote:
am zis sa fac si eu o niste fapte bune :)) le dau cadou asa cui cred eu ca merita .....si hellman mi sa parut mie ca merita .. la fel si ceilati care ati primit ;) :D stiti voi care .. hai poate la urmatoarea intalnire mai scap de cateva ... sa vedem :D |
Quote:
|
Quote:
acum ceva timp am trecut pe langa tine .. esti blonda nuh ... pe undeva pe mircea inainte sa faci dreapta pe mamaia ... pe o stradutza " stramta " ... hahaha |
Quote:
|
Quote:
|
buhaha...deja avem mai multe membre 4tunign cta....ia uite..blonda..devilish...si o' fata (gygy) :D
|
Mai sunt....Blonda...Blueeyes
|
Quote:
|
Quote:
imi pare rau k nu am ramas sa urmaresc continuarea :D ... ok .. deci t shtiu din vedere " " |
Quote:
mai insista....poate ai noroc si iti rapunde :)) |
nieh .. nici o shansa ....
ce face fetele .. se plimba ?! |
Quote:
....uite mah k mai zice si cineva de mine k vad k psycho degeaba ...8) ...i am a girl :lol:....al draq psycho numai peste blonde da si culmea le si tine minte pe toate va dati seama ce coincidente :-P |
Quote:
``Auzi ma? Mamaia ta e tzigan? Lasa`ma k am invatzat azi noapte toata`ziua ``:lol: 8) :lol: |
da pe aia cu bufnitza care o shtie?:))))
|
bunicule, bunicule
|
ce zicetzi fratilor merem la o plimbare pe plaja cu masinile ca e vremea frumoasa nu trebuie irosita ziua ? la modern acolo sa facem niste cerculetze in nisip si sa le pozam de sus sau dak avetzi alte idei spuneti !!
|
Constanteni dormiti ???????? iar ne uitam la moldoveni cum se strang cu masinile ????ei deja vad ca s-au pus deja pe organizarea intalniri,noi ne uitam sau facem ceva ca sa le dam peste bot si lor si la toti din tara ???
|
fara suparare nahsule...da u de cand tziai luat mashina ..nu team vazut niciodata sa te dai.....nici macar nu team avzut pe la sala sau prin port..sau pe unde ne mai strangem noi ..nici macar la intalnirea aia nu ai venit cu amshina........asha ca...nushi are rostu postul tau......
|
Lasa Hellmane sa te stie aia poate iti faci pile pe acolo la Dacia.
Petru moderatori sincer acum topicul asta e cam degeaba, ma refer ca nu a-ti facut si voi o adunare a membrilor care sa implice venirea membrilor si din alte orase. Poate ma leg si de intalnirea din Iasi dar poate ca ar trebui sa mai faceti si voi ceva. Astia mai mici ma refer pana in 25 de ani am mai iesit am mai facut poate a fost intalnirea juniorilor poate au fost si seniori dar a fost totul organizat de astia mici. Greii ca sa zic asa ai forumului nu fac nimic? Stiu aveti munca dar odata la cateva luni nu credeti ca ar merita facut ceva? |
..pai cel mai frumos ar fii ......sa se adune toata comunitatea 4 tuning constanta ....dar nu neaparat la curse ..ci la un bairam ......imginativa ce ar iesii ....bine ...ca asta nuse va intampla ......altii vor altii nu vor .....stiu ce zic uniii acum ...eee stau sa fac intalnire cu toti ciutanii.....dar ..ciutanii aia uneori sunt mai activi ca cei vechi ....ca sa nu zic altfel ....ciutanii aia sunt viitorul ....
sory daca nu am dreptate |
......pai cam asta e .....ciutani ma refer la noi care eram inainte Junior team .....si la astia care sunt mai noi pe forum .
|
Quote:
|
Credema ca si eu veneam destul de des la sala apoi la suc cu TRA MDN ZMA GEC BCC fostul JIA GNT si altii dar ma gandeam la ceva mai oficial, ceva cu poze pe aici sa vada si altii din alte parti ale tarii ce facem noi nu ma refer la liniute la alte chestii pur si simplu "ceva". Nu cred ca m-am facut prea inteles. In fine...
|
Quote:
ultima oara cand neam vazut mai multi a fost dora un anonym?sau ma inshel eu... a fost baiatu ala cu bora aia alba... tot respectu si ptr el dar alti anonymy nu au fost... toti facem parte din aceasi echipa 4tuning macar odata la 2luni sa ne vedem cu toti ca impartasim aceleashi pasiuni si ne plac aceleasi lucruri... avem ceva in comun nu? |
Quote:
u vorbesti aiurea de tot nush eu nu team vazut decat la vreo 2 intalniri si alea ale juniorilor si acolo ai aparut fara masina ...... asa ca ...... |
Ba copii atunci daca va readuceti bine aminte aveam masina in service asa ca numai comentati aiurea despre acele intalniri.;)
|
Quote:
|
ce ziceti de o intalnire 4tuning ?
|
stai ma calm nu vei reusii
|
dece ii tai ma avantu din prima... a??? da ca ne chinuim strangem20de mashini :P
|
mai dca vei strange ....vor venii aceeasi care va vedeti pana acum..........
|
da pui mei incercarea moarte nare:P
|
Stiti care este problema...va zic sincer si sa nu intelegeti gresit...dupa cate dobitocenii se scriu in ultimul timp pe aici de multi dintre voi...nici unul dintre cei "vechi" nu sunt nerabdatori sa va cunoasca....toti spun acelasi lucru...ca nu sunteti pasionati de masini ci doar de vorbe aruncate aiurea...si adevaru cam asta este...putini dintre voi sunteti pasionati de masini...multi doar vor sa se afirme...si o fac in cel mai nasol mod cu putinta......daca voi credeti ca ma insel....pute-ti face un poll cu chestia asta...sa vedem ce cred ceilalti despre voi.....membrii vechi ai forumului. Sincer.....sunte-ti baieti buni probabil....dar modul in care bate-ti campii pe aici nu va aduce nici un beneficiu....nici macar unul....din potriva.
Uitati-va de exmplu la Alex...Quick Shifter...baiatu super pasionat, cu un Tico unicat si facut in intregime de mana lui....este membru 4 tuning de o caruta de timp si are mai putine posturi ca unul care a intrat pt prima oara pe forumul asta de cateva saptamani......si el doar un exmplu...uitati-va la Andrei aka X-Ray ...cu totii stiti Astra lui WRC.....il vedeti pe el sa foloseasca pe el forumul asta ca pe un Mirc......?Vede-ti pe oricare dintre membrii vechi ai forumului sa faca acest lucru...? NU. ....si atunci de ce credeti ca are vrea sa se intalneasca si sa stea de vorba cu voi...ce sa discutati...... sa bateti campii....? Nu cred ca ar vrea nici unul dintre ei.... |
daaaaaaaaaaaaaaaa ai dreptate taie in carne vieeeeeeeeeee stege tot aaaaaaaaa si propunere cei care au pina in 18 ani sa nu poata sa scrie mai mult de 2 posturi pe zii si alea la subiect la 3 abateri bannnnnn
|
Quote:
da da si ar trebui sa facem si ptr aia cu IQ-ul mai mic de 100 :)) |
nu inteleg treaba cu 18 ani,pana in 18 ani nu gandesti
sau nu sti nimic de masini,nu te pasioneaza?? |
ce tare ar fi faza cu 2 posturi... shi alea puse cu cap
concluzia...? cand shi unde...? vreau sa imi fac curaj sa vin shi eu odata, chiar daca nu am mashina de talia unora, macar ce am facut pe ea am facut cu mana mea. |
o sa fi anuntat ,o sa primesti PM ,undeva pe sf sapt
|
MS
astept |
| All times are GMT +2. The time now is 23:50. |
- Copyright 2026 4Tuning