Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Intalnirea membrilor 4tuning Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1839-intalnirea-membrilor-4tuning-constanta.html)

GRIGO 28-12-06 20:19

Re: Intalnirea membrilor 4tuning Constanta

Quote:

Originally Posted by peter (Post 674357)
cat de incepatoare sa fi mah ?? :lol::lol:

ce ai mah cu fata .. lasa sa se vada .. e vb de siguranta ei :D

@O fata .. bine ai venit pe forum ;)

GRIGO 28-12-06 20:26

Quote:

Originally Posted by Hellman (Post 673920)
eu am dat alcool lu grigo si s'a rezolvat :P cum era vorba aia .. de craciun fii mai bun fii adevarat ... ia'ti stikeru 4tuning :D

nu esti singuru care in sera aia a primit stiker moca ....
am zis sa fac si eu o niste fapte bune :))
le dau cadou asa cui cred eu ca merita .....si hellman mi sa parut mie ca merita .. la fel si ceilati care ati primit ;) :D stiti voi care ..
hai poate la urmatoarea intalnire mai scap de cateva ... sa vedem :D

Psycho 31-12-06 16:05

Quote:

Originally Posted by omarica (Post 675878)
incearca /server 2peu.ro ;)

bah eu sunt suparat pe X nu mai vb cu mine de mult timp ...

Psycho 31-12-06 16:22

Quote:

Originally Posted by o`fata (Post 674865)
:O nu`mi vine sa cred ... =)) ce aveti mai cu semnele mele ?:)))

acum ceva timp am trecut pe langa tine .. esti blonda nuh ... pe undeva pe mircea inainte sa faci dreapta pe mamaia ... pe o stradutza " stramta " ... hahaha

o`fata 04-01-07 00:19

Quote:

Originally Posted by GRIGO-X2 (Post 678059)
ce ai mah cu fata .. lasa sa se vada .. e vb de siguranta ei :D

@O fata .. bine ai venit pe forum ;)

bine v`am gasit ;))

o`fata 04-01-07 00:22

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 680773)
acum ceva timp am trecut pe langa tine .. esti blonda nuh ... pe undeva pe mircea inainte sa faci dreapta pe mamaia ... pe o stradutza " stramta " ... hahaha

dapik .. imi aduc aminte .. ma dadeam cu ruj` .. si m`ai intrerupt din importanta mea activitate ;)) nice 2 meet u :)))

peter 04-01-07 10:14

buhaha...deja avem mai multe membre 4tunign cta....ia uite..blonda..devilish...si o' fata (gygy) :D

ERY 04-01-07 11:20

Mai sunt....Blonda...Blueeyes

peter 04-01-07 19:55

Quote:

Originally Posted by peter (Post 684229)
blonda

e grele..:P oricum avem mai multe fete..:D

Psycho 04-01-07 20:28

Quote:

Originally Posted by o`fata (Post 683964)
dapik .. imi aduc aminte .. ma dadeam cu ruj` .. si m`ai intrerupt din importanta mea activitate ;)) nice 2 meet u :)))

imi pare rau k nu am ramas sa urmaresc continuarea :D ... ok .. deci t shtiu din vedere " "

omarica 09-01-07 18:20

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 680757)
bah eu sunt suparat pe X nu mai vb cu mine de mult timp ...

mai insista....poate ai noroc si iti rapunde :))

Psycho 10-01-07 20:25

nieh .. nici o shansa ....

ce face fetele .. se plimba ?!

d3vilish_lips 11-01-07 18:03

Quote:

Originally Posted by peter (Post 684229)
buhaha...deja avem mai multe membre 4tunign cta....ia uite..blonda..devilish...si o' fata (gygy) :D

....uite mah k mai zice si cineva de mine k vad k psycho degeaba ...8) ...i am a girl :lol:....al draq psycho numai peste blonde da si culmea le si tine minte pe toate va dati seama ce coincidente :-P

sonykel 11-01-07 18:12

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 692837)
nieh .. nici o shansa ....

ce face fetele .. se plimba ?!

si fetele ti-ar raspunde:
``Auzi ma? Mamaia ta e tzigan?
Lasa`ma k am invatzat azi noapte toata`ziua
``:lol: 8) :lol:

leonard 11-01-07 18:17

da pe aia cu bufnitza care o shtie?:))))

bogdan C.E.T. 11-01-07 20:01

bunicule, bunicule

BuGyy 13-01-07 12:05

ce zicetzi fratilor merem la o plimbare pe plaja cu masinile ca e vremea frumoasa nu trebuie irosita ziua ? la modern acolo sa facem niste cerculetze in nisip si sa le pozam de sus sau dak avetzi alte idei spuneti !!

Daniel_DRV 13-01-07 20:02

Constanteni dormiti ???????? iar ne uitam la moldoveni cum se strang cu masinile ????ei deja vad ca s-au pus deja pe organizarea intalniri,noi ne uitam sau facem ceva ca sa le dam peste bot si lor si la toti din tara ???

leonard 14-01-07 14:34

fara suparare nahsule...da u de cand tziai luat mashina ..nu team vazut niciodata sa te dai.....nici macar nu team avzut pe la sala sau prin port..sau pe unde ne mai strangem noi ..nici macar la intalnirea aia nu ai venit cu amshina........asha ca...nushi are rostu postul tau......

CT-07-APV 14-01-07 17:41

Lasa Hellmane sa te stie aia poate iti faci pile pe acolo la Dacia.
Petru moderatori sincer acum topicul asta e cam degeaba, ma refer ca nu a-ti facut si voi o adunare a membrilor care sa implice venirea membrilor si din alte orase. Poate ma leg si de intalnirea din Iasi dar poate ca ar trebui sa mai faceti si voi ceva. Astia mai mici ma refer pana in 25 de ani am mai iesit am mai facut poate a fost intalnirea juniorilor poate au fost si seniori dar a fost totul organizat de astia mici. Greii ca sa zic asa ai forumului nu fac nimic? Stiu aveti munca dar odata la cateva luni nu credeti ca ar merita facut ceva?

Most_Wanted 14-01-07 21:02

..pai cel mai frumos ar fii ......sa se adune toata comunitatea 4 tuning constanta ....dar nu neaparat la curse ..ci la un bairam ......imginativa ce ar iesii ....bine ...ca asta nuse va intampla ......altii vor altii nu vor .....stiu ce zic uniii acum ...eee stau sa fac intalnire cu toti ciutanii.....dar ..ciutanii aia uneori sunt mai activi ca cei vechi ....ca sa nu zic altfel ....ciutanii aia sunt viitorul ....

sory daca nu am dreptate

Most_Wanted 14-01-07 21:15

......pai cam asta e .....ciutani ma refer la noi care eram inainte Junior team .....si la astia care sunt mai noi pe forum .

ERY 15-01-07 17:20

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV (Post 698082)
Greii ca sa zic asa ai forumului nu fac nimic? Stiu aveti munca dar odata la cateva luni nu credeti ca ar merita facut ceva?

Noi ne intalnim zilnic...nu este nevoie de nimic special.....in fiecare zi este intalnire 4 tuning pt mine, DMX, Ceres, X RAY, TRA, MDN, PFL, PIA, EVO, s.a.m.d.....

CT-07-APV 15-01-07 18:12

Credema ca si eu veneam destul de des la sala apoi la suc cu TRA MDN ZMA GEC BCC fostul JIA GNT si altii dar ma gandeam la ceva mai oficial, ceva cu poze pe aici sa vada si altii din alte parti ale tarii ce facem noi nu ma refer la liniute la alte chestii pur si simplu "ceva". Nu cred ca m-am facut prea inteles. In fine...

sonykel 15-01-07 18:18

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY (Post 699454)
Noi ne intalnim zilnic...nu este nevoie de nimic special.....in fiecare zi este intalnire 4 tuning pt mine, DMX, Ceres, X RAY, TRA, MDN, PFL, PIA, EVO, s.a.m.d.....

ery scuzama ca ma bag dar nu cumva din cei enumerati de tine sunt 80%sau chiar mai multi sunt anonymy???nu ca as avea ceva cu anonymus tot respectu pentru ei adica si ptr tine... dar totusi intalnire 4tuning ptr mine inseamna de la 25-30de masini incolo... fara sa tinem cont de marca masini din ce club suntem si abilitatile noastre in ale shofatului... adica sa afle toata lumea de la cel mai nou in forum pana la cel mai vechi...
ultima oara cand neam vazut mai multi a fost dora un anonym?sau ma inshel eu... a fost baiatu ala cu bora aia alba... tot respectu si ptr el dar alti anonymy nu au fost... toti facem parte din aceasi echipa 4tuning macar odata la 2luni sa ne vedem cu toti ca impartasim aceleashi pasiuni si ne plac aceleasi lucruri... avem ceva in comun nu?

GRIGO 15-01-07 18:33

Quote:

Originally Posted by NasuL (Post 696903)
Constanteni dormiti ???????? iar ne uitam la moldoveni cum se strang cu masinile ????ei deja vad ca s-au pus deja pe organizarea intalniri,noi ne uitam sau facem ceva ca sa le dam peste bot si lor si la toti din tara ???

ma uimesti omule .....
u vorbesti aiurea de tot nush eu nu team vazut decat la vreo 2 intalniri si alea ale juniorilor si acolo ai aparut fara masina ......
asa ca ......

Daniel_DRV 15-01-07 19:48

Ba copii atunci daca va readuceti bine aminte aveam masina in service asa ca numai comentati aiurea despre acele intalniri.;)

Most_Wanted 15-01-07 19:50

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY (Post 699454)

te intalnesti cu cunoscutii tai ...dar nu cu toti...cred ca ar iesii ceva tare daca sar aduna odata toti

BuGyy 15-01-07 20:25

ce ziceti de o intalnire 4tuning ?

Most_Wanted 15-01-07 20:30

stai ma calm nu vei reusii

sonykel 15-01-07 20:32

dece ii tai ma avantu din prima... a??? da ca ne chinuim strangem20de mashini :P

Most_Wanted 15-01-07 20:35

mai dca vei strange ....vor venii aceeasi care va vedeti pana acum..........

sonykel 15-01-07 20:36

da pui mei incercarea moarte nare:P

ERY 15-01-07 20:37

Stiti care este problema...va zic sincer si sa nu intelegeti gresit...dupa cate dobitocenii se scriu in ultimul timp pe aici de multi dintre voi...nici unul dintre cei "vechi" nu sunt nerabdatori sa va cunoasca....toti spun acelasi lucru...ca nu sunteti pasionati de masini ci doar de vorbe aruncate aiurea...si adevaru cam asta este...putini dintre voi sunteti pasionati de masini...multi doar vor sa se afirme...si o fac in cel mai nasol mod cu putinta......daca voi credeti ca ma insel....pute-ti face un poll cu chestia asta...sa vedem ce cred ceilalti despre voi.....membrii vechi ai forumului. Sincer.....sunte-ti baieti buni probabil....dar modul in care bate-ti campii pe aici nu va aduce nici un beneficiu....nici macar unul....din potriva.

Uitati-va de exmplu la Alex...Quick Shifter...baiatu super pasionat, cu un Tico unicat si facut in intregime de mana lui....este membru 4 tuning de o caruta de timp si are mai putine posturi ca unul care a intrat pt prima oara pe forumul asta de cateva saptamani......si el doar un exmplu...uitati-va la Andrei aka X-Ray ...cu totii stiti Astra lui WRC.....il vedeti pe el sa foloseasca pe el forumul asta ca pe un Mirc......?Vede-ti pe oricare dintre membrii vechi ai forumului sa faca acest lucru...? NU. ....si atunci de ce credeti ca are vrea sa se intalneasca si sa stea de vorba cu voi...ce sa discutati...... sa bateti campii....? Nu cred ca ar vrea nici unul dintre ei....

ct77pia 15-01-07 20:55

daaaaaaaaaaaaaaaa ai dreptate taie in carne vieeeeeeeeeee stege tot aaaaaaaaa si propunere cei care au pina in 18 ani sa nu poata sa scrie mai mult de 2 posturi pe zii si alea la subiect la 3 abateri bannnnnn

Psycho 19-01-07 19:02

Quote:

Originally Posted by ct77pia (Post 699825)
daaaaaaaaaaaaaaaa ai dreptate taie in carne vieeeeeeeeeee stege tot aaaaaaaaa si propunere cei care au pina in 18 ani sa nu poata sa scrie mai mult de 2 posturi pe zii si alea la subiect la 3 abateri bannnnnn

da da si ar trebui sa facem si ptr aia cu IQ-ul mai mic de 100 :))

Doctorul 26-01-07 18:58

nu inteleg treaba cu 18 ani,pana in 18 ani nu gandesti
sau nu sti nimic de masini,nu te pasioneaza??

andy_x3m 29-01-07 18:12

ce tare ar fi faza cu 2 posturi... shi alea puse cu cap
concluzia...? cand shi unde...? vreau sa imi fac curaj sa vin shi eu odata, chiar daca nu am mashina de talia unora, macar ce am facut pe ea am facut cu mana mea.

GABBY_ 29-01-07 18:27

o sa fi anuntat ,o sa primesti PM ,undeva pe sf sapt

andy_x3m 30-01-07 16:47

MS
astept

All times are GMT +2. The time now is 23:50.

- Copyright 2026 4Tuning