![]() |
Re: VT Usergroup - Provocari
1 Attachment(s)
GRIGO-X2..........pe masina asta........termen pana miercuri........k nu am nik de pierdut
|
1 Attachment(s)
gata si cazemata mea :lol: e calda aku am facuto ;)
|
|
Quote:
|
_seby_ cum stai cu astra ?? o termini pana maine ?
|
bah keemo am facut o varianta,toata ziua am lucrat.ii gata,da vreau sa mai fac una(la culoare) sa le compar,stii?si o postez pe a mai faina!daca vrei si a ta i gata si vrei sa o pui o pun si io...
|
mai am cateva lucruri de facut la ea ...mici retusuri...maine o s-o postez ;)
bafta ! |
Quote:
userul grigo-x2 nu mai exista de ceva timp ...este doar grigo:)..si el e menbru Virtual Tuning 3d. deci in concluzie tu nu ai nici o treaba cu el aici |
imi poate spune si mie cineva unde gasesc o lista q cei care fac parte din VT usergroup? sau daca o are cineva, sa mi-o dea si mie
|
lista trebuie reactualizata ca in ultimul timp au fost facute multe modificari...o sa apara in curand si lista completa:)
|
cmdbass & SodAbubble, chiar nu inteleg de ce ati dat join la usergroup din moment ce nu ati indeplinit conditiile necesare pentru asta.
O lista actualizata cu membrii grupului, pe prima pagina, in primul mesaj al topicului. |
Re: VT UserGroup - provocari
Este evident ca Reme nu accepta battleul deoarece i-am trimis pm cand era online cu linkul si nu a zis nimic. Ajungand la aceasta concluzie, cine vrea sa faca battleul cu mine pentru loc?:D ..Oricine, oricum nu am nimic de pierdut :)
PS: Nu ar strica un pic de curatenie prin usergroup avand in vedere ca unii useri nici nu au mai intrat pe forum sau nu au mai lucrat deloc ;) |
ma bag eu eagle........stiu ca nu am nici o sansa.........da nu strica putina munca......
pana joi e bine? |
Eu ma refeream pentru loc in VT, intelegi? Daca era friendly postam la "Challenges". ;) ....Oferta e inca valabila :lol:
|
oki.......am inteles..........
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
gata!astaranu meu!final version!
|
1 Attachment(s)
carutza mea ...numai lucrez la ea..
un moderator sa faca polul multzumesc... |
bravo keemo!faina(rugam sa se faca poll,originala ii la pg 80)multumim frumos
|
Quote:
imi place bafta ! |
nu vreau sa fiu insistent,da mai rog inca o data un moderator sa imi faca mie si lu` keemo un poll pe astra de mai sus...pls pls...:cry:
|
Prietene, lumea mai are si alte probleme in afara de forum. Nu mai criza, ca iti sta ceasu'. Care era problema daca nu se facea in seara asta, ci maine ?
VT UserGroup || _seby_ vs. aic_keemo Quote:
|
Quote:
|
:(...Ok ..cum vrei! Chiar nimeni nu vrea? Care e problema? Va e frica de mine ? :lol: :|
|
Quote:
|
Quote:
|
Uite aici masina :D https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=1197 ...cand esti tu gata o pui si o pun si eu...eu am lucrat un pic la ea...2-3-5 zile cate vrei :D
Chiar daca nu intru in VT macar imi fac de lucru :) |
Quote:
o sa o tin din battle in battle ..dak o sa castig battle`u cu _seby_ accept battle`u si cu tine...;) |
Quote:
naaah srry man,nu 350z...prea spurcata,gaseste ceva mai tunabil...n`am chef sa ma apuc sa adaptez kituri veilside acuma... |
se pare ca a inceput iar sezonul battle`urilor ....frumos,imi place!
bafta |
Daca vrei bine ..daca nu ..srry...nu e nimeni care vrea sa lucreze un pic mai mult la ea ? :) ..Unu bun ...:) Gabi :roll:
Daca, chiar nu vrea nimeni pe asta..intai fac un friendly cu ea apoi revin ;) |
Quote:
|
ma bag si eu la un frenldy cu cineva din vt group ;)) gabi se poate ?
|
Lulu.. aici se fac provocari INTRE membri Virtual Tuning sau intre un membru care nu e in VT si doreste sa intre si un membru din VT. In cazul de fata tu nu ai voie sa intri in acest grup.. deci.. ai postat degeaba.. :)
Salut :) |
Quote:
Hai sa-ti explic ceva. Tu (de mult) vrei sa demonstrezi ca esti mai bun ca mine, lucru foarte adevarat, pe care l-am mai recunoscut. Faptul ca eu nu am timpul tau liber, a dus la diferenta asta. Problema e alta, ca tu, indiferent cat de bun ai fi in VT, ai un caracter maro, detestat de lume, chiar daca unii par a-ti fi prieteni. Reflecteaza la chestia asta ! |
VT UserGroup
1 Attachment(s)
Gabi, am terminat masina :-) . Dupa cum am vorbit, in seara asta:-) . Felicitari ca oricum ai sa castigi :rolleyes2 :cry: :lol:
PS:Mie imi place asa cum e:-) :arrow: |
1 Attachment(s)
Cred ca in viata voastra n-ati vazut o masina in halu' asta :lol:
|
Se pare ca te-ai tinut de promisiunea facuta lui lilu :lol:
|
horicutz te provoc :) daca refuzi vei muri :evil:
pune masina :mrgreen: timp de lucru : maxim pana duminica |
| All times are GMT +2. The time now is 15:33. |