![]() |
Re: Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Modificate din Cluj
io strang banii , pt bere..er oups, medalie pardon :P
|
ma...mazda aia..
am vazut-o si io ..si papagalu ala sau ce dreq ii pe capota .i groaznic...si nici vinylu lateral nu ii prea frumos...daca ar da jos vinylurile alea jos ar arata de 10 ori mai bine...in rest masina e frumoasa |
Quote:
|
Quote:
limbajul folosit aici e unul civilizat si deocamdata ne respectam unul pe celalalt! fara sa ne jignim personal! dumnezeii aici sunt moderatorii forumului care au dreptul din pacate sa taie si sa spanzure :) ...daca dintr-o discutie sau alta mai iese cate o caterinca pe care cativa dintre noi o gustam , asta inseamna ca avem simtul umorului(lucru care romanul nu s-i la pierdut inca). in speranta ca m-am facut inteles va doresc ''postare placuta '' |
asa ma gandeam si eu :) ...da nu imi place ca si asa postez rar mai mult citesc noutatile cam de pe tot site`ul si atat...cand pun si eu un post se gasesc care sa faca vrajeala..ba unu ca iam copiat useru altu ca nush ce...si alte porcarii care se putea si fara ele da noah..asta`i omu...o sa`mi fac alt user dak e pana acolo...in fine :) ..
|
oricum ai doar 20 posturi ! poti avea ce user doresti dar uite ca userul tau se confunda cu a altui coleg de-al nostru asa ac poti incerca varianta unui alt username.
cat despre postat te asteptam cu materiale, comentarii , idei sfaturi, si pareri !!!! poti incepe de aici ;) https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/19074-sudden-impact-vw-mania.html intra si datzi cu parerea !!! |
2 Attachment(s)
mie imi place de baiatu asta ;))))))))))))))
|
1 Attachment(s)
care stie ceva de bora verde din CJ cu kitu asta ?
sta in capat gheorgheni! |
este si un logan cu asemenea kit :P
|
Quote:
sunt ceva poze pe forum cu bora aceea...din pacate ii numai bara ni fatza si are ceva eleron, nu e tot kitul:( |
4 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
hanca neste aratari de pa dealu clujului
|
3 Attachment(s)
Rau ..............
|
ati vazut Supra aia rosie (ultimul model) din dej ??
|
9 Attachment(s)
...........
|
in sfarsit ne areti si tu ceva... calumea.. numa ca eclipsu asta.. ii destul de expiret... dar se vede ca incepi sa progresezi.. :P
Bafta |
Quote:
numa bine |
supr5a aiaii foarte taree .bi turbo si are vreo 300si ceva de caluti
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
.... dupa cum v-am promis .....:))
|
frumos....to respectu:D....am vazut-o intr-o zi cu jante langa ira... si asteptam poze ..f frumoasa...felicitari
|
no offence ,dar daca kitu e de Carzone Specials de ce scrie Irmscher??? poate e la motor umblat de irmscher ..doar intreb nu dau cu paru' ...masina e super arata foarte bine
|
frumos f frumos !!!
|
2 Attachment(s)
Quote:
avuma nu vreau sa fiu carcotas sau ceva dar mie nu prea imi plac jentile... uite am facut ceva cu ele mie personal mi se pare ca ii schimba aspectul masinii fff mult: (prima e originala iar a 2-a e cu jentzile mai mari .... poate am exagerat eu putin cu maritul... dar am facut-o ca sa se vada mai clar diferenta ;) stiu ca nu e asa practic... dar tinand cont cati bani ai bagat in masina eu zic ca se merita... any way e doar o sugestie :P ) bafta :peace: |
2 Attachment(s)
scuzati faptul ca postez asa chiar dupa postul meu dar mi-am mai pus cateva idei in practica:
prima poza: -jentile marite -schos imbinarile de la spoilere(o idee de asemenea nu prea practica dar care da parca putin mai bine... desi mi se pare cam absurd sa faci acuma treba asta abea ti-ai vopsit masina nu merita ;) ... era doar asa :P de idee :) ) -la geamurile spate un tint putin diferit, cu o mica tenta de culoare.. nimic diferit -coborat putin garda la sol a 2-a, in + fata de prima +parasolar :) nu e nimic deosebit dupa parerea mea singura care schimba cu adevarat aspectul masinii e marirea jantelor ;) in rest au fost asa idei... am zis ca dc tot m-am apucat de ea sa ii mai fac una alta... nu sunt prea finisate ca nu am timp :/ |
superba masina, felicitari
intradevar niste jante mai mari ar schimba muuuult aspectul da' cu drumurile noastre, nu prea ai de ales.... |
in sfarsit o masina care poti sa o compari cu ce este afara, si nu facute deampulea...
Felicitari ! |
1 Attachment(s)
doamne Ajuta!
|
WOB...calmeaza-te, a avut vremea ei :P
|
amus 2-3 ani cand nu erau tyuninguri pe dealu clujului :)))))
|
Quote:
Apropo...asta mie noul user nu`l mai folosesc ala cu tofast4u sa nu se supere domu RA ;) |
ase omu ;) numa bine si te asteptam sa postezi aci pa KOLOSVAR :))
|
3 Attachment(s)
ce ziceti de asta...n-am mai vazuto pe aici....desi ii mai veche poza, numerele-s schimbate , eleron...
|
hai ... ma.. ca nu ai mai vazut-o... asta e perla :) silvertuning.. ai id de 4tuning , ... all the best from SmokeDesign
|
Thanks man..
|
misto vectra, pacat de culoare, chiar nu imi place dar gusturile nu se discuta, oricum pare mai occidentala nu ai zice e facuta la noi in romanica
|
care vectra?
|
aia portocalie
|
1 Attachment(s)
Matizul ..... al cui este este super fain .... ma bolanzit in 2004 cu muzika lui ...
|
1 Attachment(s)
matizul acum...e sa zicem "avion" pt ca s-a modificat ;la extrem de atunci. Toata comunitatea din cluj este foarte mandra de masina aia! ;) una dintre cele mai frumoase masini din cluj + ca este cel mai tare matiz din Romania ...de asta suntem convinsi ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:31. |
- Copyright 2026 4Tuning