![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
Da. Vezi ca sunt doi turci , la ultimul trebuie sa ajungi, chear inainte de strada lacul lui Binder.
|
Quote:
|
care user lucreaza in service la boar, pe str. eschile?
|
eu =))))
|
Quote:
hahahaha sa dai un beep pe marti sau miercuri pe la 15.00, daca ai liber sa facem schimbul de lichid de frana... P.S. data viitoare sa inveti sa faci franele si pentru blonde cu dacii... hahahahhaha |
Quote:
hahahahaha |
la blonde, da...
imi pare rau ca nu te-am filmat, cum stateai sub dacie si te tineai de burta sa nu te auda blonda cum razi de ea... :) :) :) |
leo, nu ai ceva prezoane, sa imi prind jantele de flanse, la skoda?
astea ce le am acuma se desfac singure in 10 metri... |
sun maine un prieten de la dezmembrari si poate te ajut. cat despre blonda cum sa nu razi cand ea aerisea frana calcand cu sete pedala de acceleratie.....
|
Quote:
P.S. eu in locul blondei... plecam de acolo imediat... |
cine ma poate ajuta si pe mine pls imi trebuie o aripa de fiat uno 75 si nu stiu le ce firma de dezmenbrari sa ma duc pls P.S.Apocalipsa
|
|
@leosb, am vazut abia acasa mesajul tau, aveam telefonul in masina...
sper ca ajung saptamana asta pe la tine sa scimb lichidul de frana si eventual flansele de la amortizoare de pe spate. Mersi |
ok.numai sa zici din timp ca sunt facute programari pana joi(18.09)
|
stie careva unde e parcul auto T&O ? astept niste raspunsuri. multumesc
|
La intrarea in Selimbar dupa benzinaria lukoil pe stanga.
|
multumesc frumos sef, raman dator
|
https://www.youtube.com/watch?v=2UxeyNk42WU
Gasita de altcineva, dar merita vazuta ...o "reclama" foarte bine gandita... si care te cam face sa iei picioru` de pe acceleratie uneori. |
da..o sa ne gandim destul de mult la reclama asta...cam pana atunci cand o sa auzim sunetul unui esapament sport si o sa uitam tot.
|
Quote:
|
in legatura cu reclama , chear te pune pe ganduri daca ai inima , si chear e f.faina , pacat k iti cam frange inima cand o privesti..
INTREBARE PENTRU TOTI SIBIENII !!!! cand facem o intalnire intr-o zi , cu majoritatea celor care sunt aici pe forum ,care aveti chef si timp de o intalnire , intr-o dupamasa, undeva , sa ne vedem , sa ne facem cunoscute masinutzele , si sa ne cunoastem si noi intre noi.. care e sunteti deacord si si vreti sa ne intalnim cat mai multi , poate si in weekendul acesta, stabiliti voi o ziua , locatia si ora , ne dam fiecare cu pareriile dupa cum putem fiecare.. sper sa iasa ceva frumos , la ce masini frumoase sunt si ce membrii de comitet suntem noi sibienii , trebuia sa fim in stare sa facem si noi o intalnire ca la carte |
Quote:
|
Maine sunt la Brasov...Cand ma intorc dau un telefon si daca mai sunteti prin oras, cu cea mai mare placere.
P.S: e topic de intalniri |
si eu ma bag cu cea mai mare placere .numai sa nu ma fac de ras cu apocalipsa mea .P.S.Apocalipsa
|
are careva idee cand e VTM la Sibiu ?
|
din cate am auzit eu, oficial nu mai este VTM la Sibiu....la Bv saptamana asta sau viitoare
|
nu stiu nimic clar da cred ca va mai fi unu' ...nimic oficial!
|
are cineva nr de mobil al userului @leosb?
|
dydy ai vandut bmw ?
|
Quote:
|
Quote:
|
pai barti, cu tine ma intalnesc mereu, ideea era sa ne intalnim toti, leosb, dydy, migu (desi si cu el ma intalnesc mai mereu), bila , etc:))
Saptamana asta nu pot din pacate, dar ramane pe saptamana viitoare, intr-o sambata.... Barti sa ma cauti sa te mint cu ceva ce m-ai rugat tu mai demult:) |
va cer ajutor ptr, instalatia electrica +partea mecanica la o motocicleta ,, kawasaki KL 650,, daca aveti cunostinte de un meserias priceput,va raman dator ,toate bune.......
|
e buna ideea ...ar cam trebui sa avem o adunare a celor pasionati de masini tunate,ca sant destule in sb....
|
stie cineva un sudor bun in aluminiu? capabil sa sudeze o crapatura de la capacul compresorului de aer conditionat.
|
tot e sibiu discutii off.....eu cred ca astia is prea increzatori in logan...https://img152.imageshack.us/img152/8...c081105ua3.jpg
https://img152.imageshack.us/img152/f...jpg/1/w600.png pe www.rallycross.com mai jos pe home gasiti si poza si detalli.... in camiponatu international de rallycross exista logan cup :D |
si ce e rau ca exista cupa logan in alte campionate? mai ales ca si participa o romanca...
|
"astia" e o fata si loganu e extraordinar!
|
stie cineva ceva despre bmw-urile pe pe M. Vitezul cele 2 negre?
|
nu stiu multe dar iti pot da un numar de tel daca te intereseaza.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
- Copyright 2026 4Tuning