Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - steaua23 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/157403-machetele-mele-steaua23.html)

steaua23 09-09-10 20:15

Re: Machetele mele - steaua23

24 Attachment(s)
Porsche 959 - AutoArt 1:18

Din punctul meu de vedere, aceasta macheta isi merita toti banii, fiind realizata extraordinar. Este un autoart de generatie noua, iar pretul este cu 20-30% mai mare, dar si detalile oferite sunt mai bune.
Mai multe detalii in poze ...

ps: ultimele 2 poze prezinta cele 4 modele porsche din colectie

CALIN 79 09-09-10 20:20

Wow! E superba macheta, si modelul asta de Porsche e tare fain. Foarte frumoasa familia Porsche. Spor la inmultit!

steaua23 09-09-10 20:23

Quote:

Originally Posted by CALIN 79 (Post 3646835)
Wow! E superba macheta, si modelul asta de Porsche e tare fain. Foarte frumoasa familia Porsche. Spor la inmultit!

Merci. Personal consider ca e peste modelul exoto, dar e oarecum normal, acela fiind produs acum multa vreme.
Multe porsche-uri nu o sa fie, dar cu siguranta vor aparea si 2-3 modele 996 si 997. :)

schumimodells 09-09-10 20:47

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3646828)

Din punctul meu de vedere, aceasta macheta isi merita toti banii, fiind realizata extraordinar. Este un autoart de generatie noua, iar pretul este cu 20-30% mai mare, dar si detalile oferite sunt mai bune.

Foarte-foarte-foarte faina,felicitari.
Place mie tare Porscheul asta.

radu_bv 09-09-10 21:12

Quote:

Frumos Porsche-le:-P realizat super bine.....nu e unul din modele mele preferate de Porsche,dar e foarte misto:-P

promo 09-09-10 22:08

Quote:

foarte frumos.... o sa il cumpar si eu...dar astept pe alb...

DrifterGT 09-09-10 22:19

Quote:

E foarte frumos acest model de prosche ! Cat despre detalii ... nu am cuvinte... Bravo pentru achizitie!.

e30_eVG3n 09-09-10 22:29

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3646844)
... Personal consider ca e peste modelul exoto, dar e oarecum normal, ...

La asta ma gandeam si eu, o comparatie cu modelul Exoto :D si tiind sa cred ca modelul Aa e superior. In rest, o macheta superba care merita sa o ai in colectie ;)

andreigica 09-09-10 23:30

E reusit,dar se putea si mai bine la pentru pretul sau,versiunea produsa de Exoto costand pe site 100$,in timp ce pe site-ul AA 959 costa 150$!
Versiunea AA este mult mai bine realizata la interior,inclusiv partea din fata,motorul fiind net superior,in schimb la exterior farurile sunt mai fin realizate la versiunea produsa de Exoto,cat despre stopuri,sunt realizate execrabil(nu sunt la nivelul unui AA recent),semnul Porsche aproape nefiind vizibil,in realitate el fiind mult mai bine evidentiat,asemeni versiunii Exoto.
Versiune care din pacate nu se mai gaseste aproape deloc........

eddy_grasu 09-09-10 23:56

Ce macheta..., ce detalii..., la cat mai multe de genu'!!

2010 10-09-10 00:09

O macheta de nota 10, cuvintele nu mai au loc...felicitari:!:

radu_rs 10-09-10 00:09

Bine ai revenit cu prezentarile mestere!

Asta este generatia noua de Aa si se vede! Macheta pot spune ca este reprodusa impecabil din toate punctele de vedere. Motor, discuri, forma, interior, tot. Se pare ca si-a meritat fiecare Euro-cent. Stii ce iti (ne) lipseste nu? Porsche 924 Gt de Autoart!
Astept cu mare interes prezentarea suv-ului Porsche.

P.S imi place poza de grup cu modelele pe care le detii, supercar-uri.

FED express 10-09-10 08:18

Superba achizitie domnule, felicitari:bunch: o macheta care si-ar dori-o orice pasionat de machete si o masina la fel de valoroasa si minunata, un model extraoridinar la vremea lui echipat cu tractiune intergrala si alte sisteme complexe, o bijuterie:!::flower::wink:

Racer21 10-09-10 11:46

Superba, detaliile sunt chiar mai bune decat m-am asteptat, cel putin motorul mi se pare demn de high-end, in orice caz, si restul machetei e realizat impecabil, peste media AA !

steaua23 12-09-10 19:35

Ma bucur ca va place. Motorul nu se vede extraordinar in poze dar este detul de bine realizat. Este peste majoritatea aa-urilor.
Comparatia cu exoto e unpic depasita, cel din urma fiind produs acum ceva ani.
Modelul AA are o gramada de detalii in plus si finisaje mai bune, dar nu dispune de multe elemente metalice ca un high-end. Pana una alta, din punctul meu de vedere este clar cea mai buna varianta disponibila pe piata. Ca e cu mult sau cu putin peste modelul exoto e o alta poveste ...

steaua23 12-09-10 19:42

21 Attachment(s)
Porsche Cayenne Turbo - AutoArt 1:18

Este o macheta ce mi-o doream de multa vreme, strict in varianta asta de culori. Interiorul este superb, poate cel mai bun din cate am vazut eu pana acum. Per total este o macheta foarte buna, dar care nu isi justifica pretul. Un kyosho 4x4 costa 70-80 euro ... iar acest aa nu justifica diferenta de pret ...

makvld 12-09-10 19:42

Quote:

superba colectia de porsche...se vede ca sunt lucrate foarte frumos...imi place acel panamera mult...am vazut la cayene ca are parasolare mobile...suuuuuuuuper:shock:

vlad_brasov 12-09-10 19:48

MACHETA ESTE SUPERBA SUPER DETALII,FELICITARI DE MACHETA !!!!!!!!!!!

FED express 12-09-10 20:04

Arata foarte bine Cayenne-ul! imi place mai ales felul in care i se deschide haionnul:wink: frumoasa piesa:!:

promo 12-09-10 21:58

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3653398)

Este o macheta ce mi-o doream de multa vreme, strict in varianta asta de culori. Interiorul este superb, poate cel mai bun din cate am vazut eu pana acum. Per total este o macheta foarte buna, dar care nu isi justifica pretul. Un kyosho 4x4 costa 70-80 euro ... iar acest aa nu justifica diferenta de pret ...

lucrat frumos, demult il voiai....acum ai scapat de grija.

despre pret: cand a aparut era mai ieftin, acum nu se mai fabrica si deja are pret de raritate ... :???:

radu_rs 13-09-10 00:49

intr-adevar o macheta foarte buna.
Arata atat de bine de parca ar fi reala la scara 1:1. Interiorul este frumos reprodus, bravo, esti fanul No.1 in materie de 4x4.

Ar fi fain daca ai pune langa acest Cayenne o alta macheta 4x4, gen X6M pentru pozat. :evil_laug

DrifterGT 13-09-10 00:53

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3653398)

Urata urata ... cat despre pret... eu zic ca merita toti banii! Uite-te omule la ea , ce nu iti place ? toata e facuta superb ! Interiorul nu mai zic!

O afacere buna! Si un fan 4x4 ! Bun asa :D

2010 13-09-10 07:36

WOW..Porsche black...superba macheta din toate punctele de vedere, felicitari man:!::!::!:

Racer21 13-09-10 12:28

Bine a zis Radu, esti no1 la SUV/offroad/4x4 :D Superb Cayenne !

ksm170 13-09-10 12:53

nu stiu cat mai costa acum, stiu doar ca Xurile Kyosho sunt destul de scumpe (in jur de 350 lei) si sunt mai slab realizate, mai ales la detalii, daca la finisare nu (ca se vede mai putin in poze)...

steaua23 13-09-10 22:47

Quote:

Originally Posted by makvld (Post 3653401)
superba colectia de porsche...se vede ca sunt lucrate foarte frumos...imi place acel panamera mult...am vazut la cayene ca are parasolare mobile...suuuuuuuuper:shock:

Merci. Multe autoart-uri au parasolare mobile ...

Quote:

Originally Posted by vlad_brasov (Post 3653417)
MACHETA ESTE SUPERBA SUPER DETALII,FELICITARI DE MACHETA !!!!!!!!!!!

Merci. Si eu sunt multumit de cum arata.

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3653462)
Arata foarte bine Cayenne-ul! imi place mai ales felul in care i se deschide haionnul:wink: frumoasa piesa:!:

Merci. Hayonul este un amanunt interesant.

Quote:

Originally Posted by promo (Post 3653754)
lucrat frumos, demult il voiai....acum ai scapat de grija.

despre pret: cand a aparut era mai ieftin, acum nu se mai fabrica si deja are pret de raritate ... :???:

Corect. Nu este relativ pretul atat timp cat este out of production.

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3654061)
intr-adevar o macheta foarte buna.
Arata atat de bine de parca ar fi reala la scara 1:1. Interiorul este frumos reprodus, bravo, esti fanul No.1 in materie de 4x4.

Ar fi fain daca ai pune langa acest Cayenne o alta macheta 4x4, gen X6M pentru pozat. :evil_laug

O sa vina si randul lor, dar mai dureaza unpic. Oricum, prima sesiune foto e ocupata cu cele 2 hummer-e.

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3654066)
Urata urata ... cat despre pret... eu zic ca merita toti banii! Uite-te omule la ea , ce nu iti place ? toata e facuta superb ! Interiorul nu mai zic!

O afacere buna! Si un fan 4x4 ! Bun asa :D

Imi place, iar interiorul este peste ce ma asteptam eu sa fie. Pretul este piperat, dar mi-a placut, am luat-o si nu-mi pare rau.
O sa incerc sa ma axex in principiu pe modele 4x4, dar sunt putine cele de la producatori buni si foarte scumpe ... :(

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3654216)
WOW..Porsche black...superba macheta din toate punctele de vedere, felicitari man:!::!::!:

Merci. Si eu ma bucur ca am facut un efort sa o iau in culorile astea si nu m-am oprit la cea argintie cu interior negru ...

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 3654883)
Bine a zis Radu, esti no1 la SUV/offroad/4x4 :D Superb Cayenne !

Merci. Momentan am 24 de modele 4x4 si inca 2 pe drum. Multe care imi plac sunt deja raritati si costa de la 100E in sus ... asa ca vor fi greu de achizitionat ...

Quote:

Originally Posted by ksm170 (Post 3654941)
nu stiu cat mai costa acum, stiu doar ca Xurile Kyosho sunt destul de scumpe (in jur de 350 lei) si sunt mai slab realizate, mai ales la detalii, daca la finisare nu (ca se vede mai putin in poze)...

Ai dreptate, cam asa sunt x-urile. In principiu alea sunt mai solide, dar unpic mai slabut facute. Un cayenne e aprox. cu 100ron mai scump si nu prea justifica banii.

ksm170 14-09-10 08:20

450 lei a ajuns?:doh:

mi-amintesc ca Promo l-a adus prima oara cu 200 si ceva de lei... acu 2 ani...

steaua23 14-09-10 09:58

Quote:

Originally Posted by ksm170 (Post 3656756)
450 lei a ajuns?:doh:

mi-amintesc ca Promo l-a adus prima oara cu 200 si ceva de lei... acu 2 ani...

O fi fost, dar pe vremea aia nu prea frecventam eu zona asta.
Oricum asa e cu toate. Un evo6 nu costa mult la vremea lui si acum costa cat 2 machete noi :lol:.

X1190 14-09-10 12:30

:shock::shock::shock::shock: am ramas masca cand am vazut Cayenne....
e superb ... feliciari pentru achizitie

andreigica 14-09-10 17:00

Macheta e realizata aproape perfect,felicitari pentru achizitie!:shock:
P.S:nu inteleg ce va mira pretul,atat timp cat noile machete AA ajung usor la 150$:rolleyes2

steaua23 15-09-10 22:13

14 Attachment(s)
Renault 8 Gordini - Solido 1:18

O macheta fara pretentii, dar binvenita in orice colectie. Este macheta ce seamana cel mai mult cu vechea dacia 1100, acesta fiind si motivul pentru care am cumparat-o. Totusi ar fi de precizat ca este mult mai slaba ca sora mai mare, Renaul 12.

Urmeaza in lista de prezentari Range Rover 4.6HSE - AutoArt 1:18.

ciprian_f 16-09-10 09:30

Am avut-o si eu albastra la un moment dat. Fara pretentii intr-adevar, dar modelul e special la noi. Am vandut-o cam repede, avea tot felul de probleme tampite: roti strambe, usi care nu se inchideau ca lumea, cred ca am nimerit eu unul aiurea.

radu_rs 16-09-10 14:19

De Renault 12 am fost chiar multumit. Ma gandeam sa cumpar si eu modelul pt. ca intr-adevar seamana cel mai mult cu Dacia 1100 dar m-am razgandit. Voi face o selectie cu anumite modele Renault care-mi plac.

Macheta ai ales-o zic eu cel mai bine in aceasta culoare, arata foarte frumos.

vlad_brasov 16-09-10 14:32

arata foarte bine pe rosu si de detalii nu mai zic nimic ca,chiar n-am ce zice

Racer21 16-09-10 14:54

Ca tot veni vb de R 12TS (cea galbena zic), si mie mi-a placut, culoarea, desi la inceput nu m-a impresionat, acum mi se pare cea mai potrivita pentru r12TS, plus realizarea foarte ok ... exterior rezonabil (din pacate ca nu se deschid usile spate si portbagajul), interiorul din nou rezonabil, dar motorul mi s-a parut frumos, poate mi-au placut firele alea rosii ca erau cool :lol: In fine, mi-a placut mult ...

...si acuma despre asta: mi se pare realizarea la fel ca si la r12, interiorul & detaliile din exterior mai bune, si motorul bunicel si el :-) Oricum eu zic ca n-ar trebui sa lipseasca din nici o colectie 1/18 care se respecta ;) (bineinteles fiecare cu gusturile lui, dar na, e intr-un fel Dacie, Dacie de-a noastra)

DTH 16-09-10 15:16

Superbe toate , bine că le-ai făcut poze pe măsură :D Mai aşteptăm !

2010 16-09-10 15:52

Absolut superb pe culoarea asta man, nu trebuia sa lipseasca din colectia ta:!:

bobo-wow 16-09-10 17:35

Culoarea face toti bani.

FED express 16-09-10 20:06

Asta si eu o vreau sa stea langa cea albastra.Minunata.Dupa modelul stock de Gordini s-a lansat si la noi in tara varianta DACIA 1100 S de la Sport, varianta care venea cu patru faruri , sigla speciala si interior diferit.Adica putin diferit, intelegeti.Pacat ca s-au facut foarte putine versiuni din care nu a mai ramas nici una in tara:sad::sad:
Foarte frumos la fel ca si 12-le care mi-l doresc si eu mult de tot.Sper sa le am vreodata.Felicitari tie domnule:bunch::bunch::!:

steaua23 17-09-10 19:20

1 Attachment(s)
News ...

All times are GMT +2. The time now is 11:52.

- Copyright 2026 4Tuning