Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Accidente in Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/13342-accidente-bacau.html)

Boasa 04-12-08 13:22

Re: accidente in Bacău

Si el mai mergea si mai repede asa de felul lui, a cui a fost vina ca nu-mi dau seama din poze.
Cand vrei sa te afirmi prin viteza ca ai masina si esti sofer ti se intampla sa te pupi cu cineva chiar daca nu din vina ta!

pytyk' 04-12-08 13:29

tipul cu aia rosie ii cam dadea in nas, mai tot timpul

viruszatu1 09-12-08 10:06

tipul cu vectra a vrut sa iasa de pe o straduta si sa intre in str.G. Bacovia, e ntersectia aceea, a oprit si s`a asigurat dar din cauza cetei dese nu a observat ca se apropie o masina care mergea cu viteza mare si care l`a surprins imediat ce a iesit ...

TYBYSTC 02-01-09 08:32

Re: Accidente in Bacău

pe 01 01 2009 ora 06 10 pe strada vadul bistritei ia intersectia cu kaufland un bmw seria 3 facut varza fata -spate , plus un vw golf 4 avariat fata ___ mai multe detalii nu stiu ,banuiesc ca si cauza-- viteza excesiva + neatentia+teribilism
cine poate pune poze rog postati !!!!
LA MULTI ANI --- 2009 ---- !!!!!!!

resa 02-01-09 12:08

Quote:

Originally Posted by TYBYSTC (Post 1952632)
pe 01 01 2009 ora 06 10 pe strada vadul bistritei ia intersectia cu kaufland un bmw seria 3 facut varza fata -spate , plus un vw golf 4 avariat fata ___ mai multe detalii nu stiu ,banuiesc ca si cauza-- viteza excesiva + neatentia+teribilism
cine poate pune poze rog postati !!!!
LA MULTI ANI --- 2009 ---- !!!!!!!

bmw era un M3 cu numere de italia,mai era un opel parcat,o dubita,si golf-ul 4

Al3xxx 02-01-09 15:55

Quote:

Originally Posted by resa (Post 1952858)
bmw era un M3 cu numere de italia,mai era un opel parcat,o dubita,si golf-ul 4

daca bmw-ul era negru inseamna ca e a unui vecin de al meu .ca nu l-am mai vazut prin zona zilelele astea...

TYBYSTC 07-01-09 15:14

accident azi 07 01 2009 ora proximativa 14 : 30
pe strada 22 decembrie in dreptul benzinariei de la e on
protagonist din cate am vazut un bmw si o alta masina -ambele inchise la culoare [negre]
cauza principala viteza si patrunderea in intersectie fara sa se asigure
cam atat stiu eu daca mai stie cineva detalii va rog sa completati !!!
la multi ani !!! ioane,ioni,ionele......

Shorty 12-01-09 21:53

5 Attachment(s)
in seara asta pe la 10 in fata la agentia TAROM

pytyk' 12-01-09 23:23

frateee!!! da ce cauta pe acolo

sageata 12-01-09 23:34

si cu vreo 5 min inainte era o octavia calare pe braduletii de la ciupercute...

Andr3i 12-01-09 23:34

Cum draq a ajuns ala acolo?

sageata 12-01-09 23:35

Quote:

Originally Posted by Andr3i (Post 1977133)
Cum draq a ajuns ala acolo?

era o aia.:lol:

pytyk' 13-01-09 10:12

cred ca avea treaba la banca:hahano:

cristi_407 13-01-09 13:58

Si cica a facut scoala cu Sageata :)))

pytyk' 13-01-09 15:06

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 1978219)

:lol::lol::D:lol:

viruszatu1 13-01-09 17:57

Quote:

Originally Posted by pytyk' (Post 1977101)
frateee!!! da ce cauta pe acolo

probabil vreun loc de parcare :rolleyes2

sageata 13-01-09 23:04

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 1978219)

normal! ai vazut ce parcare a facut? nu a daramat jaloanele. sunt mandru de ea.:lol::lol::lol:

sageata 17-01-09 16:00

astazi ora 13.30 accident pe milcov. dacia logan cu alfa romeo. protagonisti: dacia logan (scoala) mandrul sageata la volan oprit la trecera de pietoni, curios, acordam prioritate, alfa romeo (ITALIA) a dimenticato dove este la frana si m-a lins un pic mai apasat in fund. invingator la puncte:.............dacia logan. alfa e tandari. nu s-a mai putut deplasa. :peace::joy::joy:

morpheusmaster 17-01-09 19:02

:)) Imi place la nebunie cum ai prezentat accidentul...ma omule da vad ca in ultimul timp te pupa lumea'n fund umpic cam des :)) stii tu :)) Bine ca ai scapat cu bine!!! Si sa scapi de bafta asta la asskissers :)

sageata 17-01-09 22:53

5 Attachment(s)
revin cu foto logan... penultima: fusta spate unde e rezerva iar ultima e rezerva care tine spatarul dupa ce s-a rupt. fara sa mai pun la socoteala faptul ca cd player-ul original al loganului a ajuns in bratele mele. un hot se cam chinuia sa-l scoata iar asta cu buleala l-a desfacut intr-o secunda:lol::lol:

aleks 18-01-09 03:29

pfff, te-a pus la umblatura, ba pe la asigurari, ba pe la service.. miiinunat... not :|

bc_04_aju 20-01-09 06:39

Vezi ce inseamna sa ai fundu sexy toti vor sa intre in el:)

Facem noi haz dar na e chiar belea tinand cont ca tre sa o duci la dedeman unde e si masina mea acolo de vreo 3 luni jumate X-(

aleks 20-01-09 08:29

Eu la Dedeman astept sa immi monteze un mp3 si un carlig(utilitara noua) de 2 saptamani, si nu sunt in stare sa o faca. In timpul asta se plateste leasingul, care, bineinteles, a inceput din decembrie deja, fara sa tina nimeni cont de faptul ca eu abia saptamana asta(daca am noroc) primesc masina...

sageata 20-01-09 23:10

iaca de aia nu am dus-o la dedeman.

AViOn 21-01-09 09:41

hmm ... la dedeman nu am avut niciodata probleme si au fost destul de rapizi mereu ... nu am avut masina la ei in service mai mult de 3 zile, desi trebuie sa recunosc ca nu am avut decat doua ocazii : portiera dreapta infundata cu mecanismul geamului busit: 3 zile , schimbare parbriz crapat(facut comanda 1 saptamana inainte): 24 de ore .

se misca destul de bine zic eu.

sageata 21-01-09 21:10

da, da! se misca bine angajatele alea pe acolo. m-as misca si eu cu cateva din ele.

bc_04_aju 25-01-09 22:15

4 sep 2008 Programat masina la Dedeman
5 noeb 2008 dus masina la service
au avut de schimbat un prag, bara fata, aripa dreapta fata, parbrizul si shi ambele portiere

MASINA E INCA LA EI:(

buddy_lexx 26-01-09 00:42

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 1989749)
revin cu foto logan... penultima: fusta spate unde e rezerva iar ultima e rezerva care tine spatarul dupa ce s-a rupt. fara sa mai pun la socoteala faptul ca cd player-ul original al loganului a ajuns in bratele mele. un hot se cam chinuia sa-l scoata iar asta cu buleala l-a desfacut intr-o secunda:lol::lol:

poate iti era dor de umblat prin service..:)

geani29 28-01-09 07:02

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 1989749)

iar te ţii de prostii:?::twisted:

MON-u 29-01-09 21:56

am avut din pacate si eu un accident destul de grav luni la 16:30 in margineni respectiv in trebes...Mam rasturnat cu matizul de la firma de 3 ori la 90 km/h
am sa revin cu pozele aferente...dar din fericire am scapat teafar doar cu cateva zgarieturi...

Acc3l3ratoR 30-01-09 09:00

bine ca esti teafar ...:-)

Bmw_Rulllzzz 30-01-09 09:56

asta conteaza nicule, ca n-ai patit nimic ;)

Boasa 30-01-09 18:49

Quote:

Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON (Post 2021841)
am avut din pacate si eu un accident destul de grav luni la 16:30 in margineni respectiv in trebes...Mam rasturnat cu matizul de la firma de 3 ori la 90 km/h
am sa revin cu pozele aferente...dar din fericire am scapat teafar doar cu cateva zgarieturi...

Sunt curios cum ai sa conduci dupa evenimentul asta. Totul e bine cand se termina cu bine. Ti-ai pastrat postul? Baga poze sa vedem si noi!

Francezu 28-02-09 14:56

Mi se pare mie sau exista o isterie "Am facut accident! Yoo-hoo! Abia astept sa urc pozele! Yoo-hoo !" . Nu cred ca i asa bine sa faci accident, asta in primul rand, iar in al doilea rand, sa iti mai pozezi si beleaua....nu vad sensul. Si nu vad sensul iarasi, la pozele cu o bara indoita, un proiector spart... Daca tin eu bine minte, topicul asta plecase ca idee sa se urce poze care "sa sperie" vitezomanii sau pe cei care cred ca pot conduce ore intregi fara sa se odihneasca..
Na, zic si eu, chiar e mult offtopic p'aici si cred sincer ca topicul si a pierdut din mesajul care vrea sa l transmita. In loc de atentie la neatentie a devenit "atentie, poze noi".

viperCCB 01-03-09 10:45

Quote:

Originally Posted by DrruzzuBoss (Post 1867217)
am ajuns din nou aici...vineri seara am avut un mic incident cu un autobuz la narcisa in statia de la evrika:-)pagubele nu sunt mari.si eu am scapat usor cu o amenda si 3 puncte:Psoferul de la autobuz a fost baiat si nu a declarat k am intors pe linie dubla continua...

postand asa ceva pe aici crezi tu ca faci un bine tie si ceilaltor "colegi de trafic"??sau tu de fapt ce crezi ca gaborii nu stiu sa scrie"4tuning"????tot pt o astfel de declaratie scrisa pe 4tuning "cineva"a fost chemat in instanta si a pierdut dreptul de a conduce!!!asa ca mai usurel ca poate nu tu dar omul cu autobuzul are si el dreptul de a avea un umil servici..

Francezu 01-03-09 19:21

Quote:

Originally Posted by viperCCB (Post 2109198)
postand asa ceva pe aici crezi tu ca faci un bine tie si ceilaltor "colegi de trafic"??sau tu de fapt ce crezi ca gaborii nu stiu sa scrie"4tuning"????tot pt o astfel de declaratie scrisa pe 4tuning "cineva"a fost chemat in instanta si a pierdut dreptul de a conduce!!!asa ca mai usurel ca poate nu tu dar omul cu autobuzul are si el dreptul de a avea un umil servici..

Corect!

TYBYSTC 01-03-09 20:03

DrruzzuBoss --- man cate accidente ai avut de cand ai luat permisul ?

markizu 02-03-09 10:26

pai la cum merge cred ca ar trebui sa il ia de tot nu ?;-)

Bmw_Rulllzzz 02-03-09 11:18

vi s-a pus pata pe om rau de tot huh ?

sageata 29-03-09 08:50

chiar nu am mai fost pocnit demult. pana ieri... masina era pe cric la vulcanizare si un BOU a dat cu spatele sa iasa in strada si a virat brusc dreapta intrand cu bara fata in portiera mea. mai mult de atat, vazand ca nu merge a insistat si mai tare poate intr-un final iese.:censored::censored::censored:

All times are GMT +2. The time now is 05:39.

- Copyright 2026 4Tuning