Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Chat (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274-chat.html)

Piry 12-12-05 10:24

1 Attachment(s)
Cum sa pacalim noile radare de mii de euro?

Cum sa pacalim noile radare de mii de euro?

Iata o intrebare ce are si raspunsuri. Deoarece Statul Roman & Politia Romana au fonduri suficiente si se grabesc sa intre in EU cu viteza mare , au stricat milioane de euro pentru achizitionarea acestor radare ultimul racnet. Cum problemele cele mai complicate au solutii simple , s-au gasit cateva si in acest caz.

1. Mergeti regulamentar si nu aveti probleme

2. Mergeti cu viteza foarte mare si radarul se sperie

3. Folositi cateva din aceste produse

PhotoStopper - este un spray invizibil ce se aplica o data si bine pe placuta de inmatriculare. Aceasta va deveni super-reflectorizanta si majoritatea radarelor cu blitz , camarelor cu infra-rosu nu vor putea poza numarul dumneavoastra. Acest spray functioneaza numai in aceste cazuri , deci in proportie de 70% este eficient(costa 20$ si ajunge pentru 6 placute).

Super Protector - este o placuta anti-foto din material special transparent ce se aplica peste numarul dumneavoastra. Partea proasta este ca aceste placute pot fi considerate ilegale in anumite zone si riscati amenzi.

ZanDer 12-12-05 11:26

deci ... se risca careva cu mine la un spray de asta ?

ingustu 12-12-05 13:46

flanse

ma care stiti cat costa un set de flanse pt dacie ca sa pui jante pe 4 sau 5 prejoane, sau ce tamburi si fuzete se potrivesc pe dacia 1310; ce e mai avantajos flansele sau tamburi + fuzete?

DACIA-Wrc 12-12-05 15:41

Eu as merge pe schimbat nu pe flanse
puntea spate merge de reno 18 t
si fata ori de papuc cu ceva adaptare ori tot de la ceva reno

NightRider 12-12-05 16:14

Ce inseamna fender in engleza ???

DACIA-Wrc 12-12-05 16:17

www.dictionare.com vezi acolo la limba engleza :p

tekno 12-12-05 16:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NightRider\"
Ce inseamna fender in engleza ???

aripa/aparatoare

NightRider 12-12-05 16:22

K, ms tekno, esti corect :)...

Eagle_flyaway 12-12-05 17:17

eu as merge pe faza cu placutza anti foto!!!! :lol: zi un pretz Piry si unde se gaseste? :wink:

hg 12-12-05 20:11

cu ala iti dai numaru numa la motocicleta (adevarata), cand nu prea are shanse politzia chiar daca se ia dupa tine, daca esti cu mashina si iti face semn sa opresti, si tu te tot duci, iti vede cu ochiu numaru si se si ia dupa tine

ZanDer 12-12-05 20:13

da ma da avand in vedere k se vor instala camere de luat vederi ... ala ii pontu ... deci se baga careva cu mine ?

bobo32 12-12-05 20:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZanDer\"
da ma da avand in vedere k se vor instala camere de luat vederi ... ala ii pontu ... deci se baga careva cu mine ?

si cand prinzi un radar mobil, si tu ai date placutele cu spray ce faci?

ZanDer 12-12-05 20:35

dara ce oi face ? ii zic ca ase is si nu am facut nimic cu ele, dara ce sa fi facut ?

bobo32 12-12-05 20:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZanDer\"
dara ce oi face ? ii zic ca ase is si nu am facut nimic cu ele, dara ce sa fi facut ?

astai toata problema la noi... ca inca-i plin de radare mobile, si si radarele fixe is monitorizate tot de oameni... pentru faza asta singura sanctiune ce ti-ar putea-o da ii ca umbli cu numere neomologate, care chiar n-am habar cu cat se sanctioneaza.

Eagle_flyaway 12-12-05 21:04

mah nu va tot ambalati!!!

acuma baga BOC poc radare pe stalpi si te trezesti acasa cu surpriza!!!! amenda nush cate sute de mii pt 62 la ora sau 100 si ceva si vine si hartiuta sa te prezinti la politie sa depui permisu!

si chiar si cu radarele mobile .... prima masina e cu radaru care vede nr si comunica la echipaju 2 sa opreasca autovehicu cu nr de inmatriculare cj - xx - xxx ... dar daca echipaju 1 nu vede nr ... poate scapi ... si oricum nu poate zice sigur daca tu erai ala cu viteza ce i-o da radaru sau alta masina asemanatoare :P

sandrei 12-12-05 22:20

ma scuzati ca ma bag :P dar vreau sa fac un anunt : unul dintre voi va primi din partea mea si a lui nuiu sapt viit un cadou care consta intr-un accesoriu de tuning...montajul il vom face noi.. :lol: :lol: ARE U THE CHOSEN ONE?? :lol: :lol:

lancerEvo 12-12-05 22:39

uaaaaaaaaaaaaaaaaa

Eagle_flyaway 12-12-05 23:05

luna cadourilor!!! :lol: :lol: :lol:

mosule ce tanar esti! ... ce cadou, cine, ce, cum, cand, unde? :lol:

Motor 12-12-05 23:25

Dak atzi fost cumintzi..... :twisted:

DACIA-Wrc 13-12-05 09:17

mno m-am hotarat ce vreau, sa vedem ori o toba finala, ori un scaun recaro sau sparco, nu ma deranjeaza firna, ori scaun + centuri...ori imi sudati poodu pedalier si imi schimbati un lonjeron, ori......astept variante din partea voastra...deci...va astept cu drag, numa piesele sa mi le dati voi, ca montaju mi l-oi face eu...sa va fac si eu o reducere :lol: :lol:

cj98czh 13-12-05 11:20

Dacia WRC

Dacia WRC - chiar trebuie sa completezi de fiecare data cand scrie cineva ceva, indiferent daca ai habar sau nu ......(si in general nu prea sti pe ce planeta esti)
Sincer cred ca ai ramas cu mintea undeva pe la 8 ani.....saracu de tine... :oops:
In locul moderatorilor io nu te-as mai lasa sa postezi nimic.

bobo32 13-12-05 15:21

de la faza de mirc nu prea o evoluat...

andreinui 13-12-05 18:32

batalia e mare intre eagle si dacia wrc pentru acest cadou minunat :tetter:

hg 13-12-05 19:43

Draga moshule
Pentru ca am fost cuminte anul acesta si nu am mai avut nici un accident din ianuarie, vreau shi eu ceva! un cadou micutz micut! vreau un chip tuning pentru gramajoara mea de fiere trasa de 120 calutzi, ca ei is obositi saracii... si-au facut datoria in mare shi mai vor un ajutor!
Multumesc anticipat :)

fiat500 13-12-05 20:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sandrei\"
ma scuzati ca ma bag :P dar vreau sa fac un anunt : unul dintre voi va primi din partea mea si a lui nuiu sapt viit un cadou care consta intr-un accesoriu de tuning...montajul il vom face noi.. :lol: :lol: ARE U THE CHOSEN ONE?? :lol: :lol:

ii clar, io-s ala :D eu am fost cel mai cuminte si is cel mai nou si mai mic de pe aici ...deci

DaNuTzU' 13-12-05 21:03

ma e un cadou pt eagle si dacia wrc deci va dati seama..... :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SpeedFreak 13-12-05 21:24

Re: Dacia WRC

Quote:

Originally Posted by \"cj98czh\"
Dacia WRC - chiar trebuie sa completezi de fiecare data cand scrie cineva ceva, indiferent daca ai habar sau nu ......(si in general nu prea sti pe ce planeta esti)
Sincer cred ca ai ramas cu mintea undeva pe la 8 ani.....saracu de tine... :oops:
In locul moderatorilor io nu te-as mai lasa sa postezi nimic.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Nu fiti rai ma copii. Dacia WRC chiar meriti un cadou. Un sticker \"Nike\" sau \"Boss\" 50 de cai in plus.

PS. BAG PU*A-N POLITIA ROMANA. Al doilea radar in 3 saptamani, de data asta m-au luat pe turzii. Era si un gabor retardat care cred ca era proaspat iesit din scoala ajutatoare.
Legat de chestia asta ce pot face daca nu opresti? Acum nu era cazut ca a iesit in mijlocu benzii in fata mea, da am fugit o data si am scapat si as vrea sa stiu care-s sanciunile sau ce pot face. 8)

ZanDer 13-12-05 22:19

:lol: cum ai zis si tu ... cu pedala aia din dreapta, nu tra sa tzii tot timpu picioru pe ea :lol:

Motor 13-12-05 22:56

in legatura cu cadoul.......cred ca Eagle o fo mai cuminte :P

Eagle_flyaway 13-12-05 23:15

Re: Dacia WRC

Quote:

Originally Posted by \"SpeedFreak\"

PS. BAG PU*A-N POLITIA ROMANA. Al doilea radar in 3 saptamani, de data asta m-au luat pe turzii. Era si un gabor retardat care cred ca era proaspat iesit din scoala ajutatoare.
Legat de chestia asta ce pot face daca nu opresti? Acum nu era cazut ca a iesit in mijlocu benzii in fata mea, da am fugit o data si am scapat si as vrea sa stiu care-s sanciunile sau ce pot face. 8)

daca chiar poti sa-i evitzi si nu e chiar evident ca ai fugit practic de politie ... conform noului cod rutier care e intr-o continua schimbare ... pur si simplu zici ca nu l-ai observat si n-are ce-ti face ... scapi, dar daca ai ghinionu si se ia cu masina dupa tine si te opreste, iei amenda cuvenita si atat!

DACIA-Wrc 14-12-05 08:51

mdea, pe turzi...umpic mai sus de sensu giratoriu si mie ieri mi-o sunat detectoru, da n-am vazut absolut, si ...mi-o mai bipait si umpic mai sus de pod, da acolo am vazut ca era ...pe partea cu statia cum se coboara din zorilor, statea soarecu pe trotuar....si cat ai de platit radaru?

DACIA-Wrc 14-12-05 21:33

mno, happy in sfarsit, mi-o venit lada mult asteptata
o venit...am dat comanda in 06.dec.2005 si azi mi-o venit...deci 7 zile
apoi......azi cand mi-o adus-o...mi s-o parut super nasoala masina
ii mare, are 1290 kile real+ la care se aduna, bull-bar-ul din teava plina inca vreo 90 de kile, treptele tot pline+ si + si + multe altele
are 3 schimbatoare...
masina merge de tuna, urca bine, doar ca nu ma pot obisnui inca cu schikbatoru ca-i in alta parte ca normal, are niste frane de si mor...mno in rest...ii ok masina, o meritat 12 mii de euro, nu-mi pare rau deloc...merita, maine ma duc pe dealuri sa vad...face fata si troliu sau l-am cumparat degeaba.

Eagle_flyaway 14-12-05 21:43

sa ai noroc de \"ruskaia padruska\" si vezi n-o incalzi prea tare!!!

DACIA-Wrc 14-12-05 21:52

abea rodaju :d

Piry 15-12-05 22:07

renault, phase 2 tuning :lol: ieri :?

cj98czh 15-12-05 22:24

Lada....

Da ma ii foarte buna Lada, motor de 1,7 injectie 8ocp consum 14-16% in oras, lenesa de numa, aspect foarte bune (ca un fier de calcat) bull barul rugineste dupa o luna, dupa 4000 de km scartie totul inauntru ce sa zic merita 12.000 de euro......decat un Renault Laguna, Passat, sau Audi second mai bine Lada oricum........ :P

Stiu chestiile astea pentru ca am avut recent una in familie si a fost foarte usor sa o cumpere mai greu o fost sa se scape de ea.....oricum sa ai noroc de ea.

Eagle_flyaway 15-12-05 23:06

oooops ... viitor promitzator!!!

Motor 15-12-05 23:10

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu il descurajatzi... :P lasatzi omu sa se bucure de \"tractoras\"

Motor 15-12-05 23:35

NightRider tu ai in Clio GZ ala???

NightRider 15-12-05 23:46

:))...da...m-ai vazut la c...?

All times are GMT +2. The time now is 05:18.

- Copyright 2026 4Tuning