![]() |
Re: Ce telefon mobil ai?
Quote:
|
1 Attachment(s)
:lol::lol::lol::lol:
|
nokia n70... caut carcasa de music edition si boxa pt tel... adica in + si tastatura neagra!
|
nokia 8800 siroco -> vodafone
motorola mpx220 cu win mobile -> cosmote :D edit: cel mai naspa ca tre sa le tin la incarcat zi de zi :(..si m-au rupt la buzunare...sunt cam grele |
am trecut la un Nokia N73 Music Edition :D
|
Samsung SGH-C160 cu 2-3 melodii si vibratie . Fara optiuni de fitze . L-am luat de la germanos cu 2 mil , mi-au dat si un sim cosmote "cadou" .
Consider ca e un telefon low-end ieftin si bun , tine bateria si am semnal :P |
SE k750i,chiar iubesc telefonul asta,si face prea multe pt banii astia gatza de altele :)
|
LG 8290 ... abia l'am decodat de pe Germania (T-Mobile)
+ caut carcasa pt acumulator (sau macar una sa se potriveasca de la alt LG ..ca asa am auzit..stie cineva ? ) |
mi-au adus telefonu` de la reparat in sfarsit! :D
nokia 3250 music edition :) |
nokia 1112 si 6230i.Primul cosmo ,al doilea voda :)
|
nokia 8800 siroco Gold edition..... nokia 6280....nokia 9210i...nokia n93....Spv m3100.... si urmeaza un nokia 8800 ferrari edition:D si unu Lamborghini edition:D care vor inlocuii 8800`le gold si 9210`iu
|
eu am schimbat 3220 cu un 1600 din necesitate:( ce sa-i faci daca omu e nebun si da cu telu de pamant :))) da e mai bun asta ca tine bateria nu ca la ala
|
robertzel bz... dami un pm si zimi de unde iti iei 8800 ferarri edition... si la ce pret
|
exista si 8800 lamborghini edition :D
are un tov...adus din afara... ar trebui sa apara cat de curand si dacia edition...sa vezi atunci vanzari :lol: |
eventual LOGAN edition :lol:
|
nokia 6085... vad ca nu are nimeni pe aici....
eu un telefon ok... tine bateria destul... arata bine, si nu e de fitze :) |
Nokia 9300i comunicator...bateria tine, are o multime de chestii si in + ma ajuta foarte mult la munca...merita banii
|
Quote:
|
clasicul... legendarul =)) V360
|
800 e? muuuuuuuuuuuuuuuuuuult ... ai de masa... f mult...
|
salut!again mi-am luat un Nokia E 65 mai are cineva pe aici?poate mai schimbam o parere ceva....mai aflu si yo ceva noutati....stie cineva cam ce-i poate pielea?
|
motofone... si un n73 :D
|
Cel mai tare telefon din punctul meu de vedere:Nokia 6230i...foarte multumit,si un Nokia N91...4GB:D
|
mi-am laut tel nou....Motorola mpx220
mie imi place...are windows mobile second edition.... are internet explorer...outlook...si le pot sincroniza cu cele din PC.... plus ca am gasit multe programe ptr el...are un procesor bun...fata de cele cu simbian.. citeste mpeg..mpg.....nu trebe sa le convertesc... am card de 512 la el..si mai are si el memoria interna.... |
SonyEricsson K800i
Super multumit! |
Quote:
|
daca zici tu:rolleyes2
|
am avut acu' 1 an mpx220 ;) chiar e tare telefonu...
|
dc ti se pare mult 800 de euro pt un ferrari sau lamborghini edition...knd ala suflat cu aur e 1500 de euro...:)
|
de o saptamana am un nokia 8600 luna(mi-am dat 1110i-ul :P) ... te indragostesti de el la design...dar la camera nu straluceste ft mult...e cam slabuta..insa la design e piesa
|
imi zice cineva va rog un pret la n95.. la liber... din magazin... a si ce se ofera in pachet... multumesc... si sorry daca ii offtopic
|
De 2 zile nokia E50 ... foarte tare telefonul mai ales ca e pe symbian , un smartphone reusit .
|
n96i ........cred ca sunt primul........:lol:
|
Quote:
|
imi cer scuze pt off-topic am postat aici sa nu fac alt topic...
am un nokia 8600 luna (ma repet) si cand il conectez la calculator se incarca bateria...e normal? ar trebui sa ma duc cu el la garantie?(l-am luat din brasov eu sunt din buzau...nu e chiar comod sa te bati un drum..dar daca trebuie)s-a mai intamplat cuiva? |
Quote:
|
Eu am un Lg u880 Roberto Cavalli edition!Si sunt super multumit de el!
|
cat ar costa un 8800 sirocco/gold edition???va rog...deja imi fac lista de craciun:))....
eu am acum un samsung e900... |
Quote:
|
ms robertzel_bz
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning