![]() |
Re: Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
masina asta are potential se vede pasiunea unde se duce bravo, munca munca dar si rezultatul este pe masura... un sincer bravo pentru tot ceea ce ai facut :D
|
Vopsitoria de nota 10. Oglinda !
Cu gri, merg cel mai bine rotile rosii. |
Foarte frumos Caline 8) felicitari pentru munca si pasiunea depusa pentru acest proiect
Rotile pe rosu parca dau mai bine... alea cu auriu zici ca ca au hepatita, arata aiurea rau... Poze cu compartimentul motor nu ne arati si noua? |
10+ pentru culoare da superb , hai ca iese ceva frumos din sportiva asta.dar dupa sper sa o tii sa nu ajunga cum au ajuns si alte dacii precum sgm , tau etc etc.
|
Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
Un link catre un video cu evolutia masinii de cand am cumparat-o si pana in momentul de fata:-)
https://www.youtube.com/watch?v=bW6QfUVgr7A |
Foarte Frumoasa a iesit....felicitari. Sa ai grija de ea cum o pastrezi;) bafta in continuare
|
Clar miezul rosu...cat despre masina nu are rost sa vb!:D
|
Bravo popasan, foarte frumos ce ai facut!
|
9 Attachment(s)
....cateva poze la soare8)
|
Inca o data, foarte misto ce ai facut cu ea!
Quote:
|
Auriu da bine
|
Poate nu o sa fiu luat in seama,dar si eu sunt de parere ca auriul da mai bine decat rosu,pentru ca se "asorteaza" cu farurile galbene...:oops::oops:
|
Propper old school! Si ce linie :shock: ... Cat te-a costat vopsitul? daca nu e sercret:D + pregatit
|
Manopera - 700
Vopsea - 350 Lac, cabina, suflat - 600 + kit, sprit kit, diluant..... |
frumos frumos, felicitari caline !
|
Foarte frumos ,am vazut ca ai folosit vopsea glasurit .
M-ar interesa ce lac ai folosit. Mult succes in continuare ,iar referitor la jante votez sa faci miezul auriu iar exteriorul sa il lustruiesti pana iese oglinda. Ceva de genul https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1282087173 |
Nu copiez pe nimeni, iar miezurile vor fi rosii;)
|
Quote:
|
Quote:
Eram curios ce lac ai folosit dar am vazut ca lacul era glasurit nu m-am uitat cu atentie prima oara. |
cuvintele sunt de prisos .... absolut superba masinuta in legatura cu jantele si eu zic sa le faci aurii... nu e vb de copitat daca vrei iti pot trimite eu vopsea ca mi-a mai ramas si chiar nu mai am ce face cu ea.... inca o data felicitari ai o masina de invidiat !:twisted::twisted::twisted:;)
|
Mai conteaza daca da bine auriul sau nu, eu zic sa le faci portocalii:lol: ca da bine cu scrisul de pe geam:lol::lol:.Eu nu stiu de ce ai mai pus pozele cu jantele aurii daca tie iti plac rosii(iei vopsea de la CAT:lol::lol:), subiect incheiat,trece la alta tema.
|
Felicitari Caline,a iesit foarte bine masina.Ai facut o alegere buna parerea mea daca faci jantele cu rosu.Grija mare la asamblat masina,ca detaliile sunt cele care fac diferenta.Sunt convins ca va iesii foarte bine la final masina cu asa o echipa alaturi de tine ;) .
|
felicitari ptr. ce a iesit, imi place mult !
iar vopsitoria de nota 20 ! |
Hai cu motorul !
|
Superb ! superb ! superb ! este culoarea perfecta pentru masina iar vopsitul a iesit impecabil . Te-ai hotarat ce motor ii pui?
|
Multumesc tuturor.
Stage 1 la motor va fi asa: set 1.6, carb. weber 32dir, serpii de la DVL si aprindere cu senzor pe volanta.... dar asta dupa ce termin cu franele;) |
Quote:
Abia astept sa o vad la gata, dar probabil undeva in primavara, asta depinde si cum va fi vremea:rolleyes2 P.S: cat am frecat eu la serpii aia...:-) |
1 Attachment(s)
felicitari pentru masina este originala.
intrati cu incredere pe www.daciasport.ro sa vedeti si acolo o mica bestie! |
1 Attachment(s)
@ Nastase Bogdan - Mersi frumos, corect in primavara va fi gata:-), oricum nu trag tare s-o termin acum iarna, mai trebuie facute ceva piese8), iar vreau sa ma pot da cu ea prin april, cand face exact 2 ani de cand e in posesia mea:-P
@ bishop - nu mai este "originala", asa a fost cand a iesit de pe poarta fabricii, cum am mai zis masina vreau sa fie o replica a celor care au alergat pe vremuri, cu mici modificari;) P.S. A vazut cineva asa suruburi prin Romania asta? sau ceva asemanator... |
ce dimensiuni si cate ? unde le pui ?
|
1 Attachment(s)
Attachment 1734412
:rolleyes2 Nu te supari. Voiam sa iti arat ceva. :flower::mrhappy: Ce parere ati? |
M6x35mm ..... cam 50bucati, pentru jante vreau.
|
la jante ar cam trebui din inox. la ale tale prinde magnetul pe ele ?
Lawrence - super lampa dar cam greu de realizat in realitate. |
4 Attachment(s)
Sunt de metal, nu inox, nici macar cromate, uite o poza.
Si inca niste poze sa vada lumea exact ce caut:???: |
Quote:
|
Corect:lol:
|
2 Attachment(s)
sau asa:rolleyes2
|
Da, un subiect interesant :D . Daca gasesti pe undeva pe la noi, te rog posteaza si aici sursa ca as avea si eu nevoie de 48. Atentie insa, astea is suruburi cu un grad mare de rezistenta, asta fiind si motivul pentru care sunt atat de scumpe. Nu arunca orice suruburi pe jante doar de dragul de a arata bine.
|
Calin, astfel de suruburi o sa gasesti la magazine de biciclete dar nu magazine de genu first bike, cauta magazine mai profi cu echipamente serioase, au tot felu de suruburi de genu imbus sau torx si sigur o sa gasesti negre(sunt mai rezistente)
Sau daca nu incearca la HORNBACH daca ai asa ceva in aproprierea ta:) este imposibil sa nu gasesti, acolo e mama suruburilor si porcariilor Evacuarea o sa fie la prag? Sau in spate? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:07. |
- Copyright 2026 4Tuning