Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Īntālnirile pasionaţilor de maşini - una pe lună (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/11764-intalnirile-pasionatilor-masini-luna.html)

Ali_ump 09-06-07 19:51

Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau

Io stiam ceva de stadion ...asa am vb cu Al3xxx dar nu conteaza unde ....atmosfera sa fie

Boasa 09-06-07 19:56

De stadion stiu si eu... e mai mare locul acolo... Sau putem pe centru sa ne vada lumea :D

Ali_ump 09-06-07 19:59

Pai io zic ca la Stadion e bine...dupa care ne miscam noi intr-o parte si in alta daca e de miscare ...

Al3xxx 10-06-07 00:18

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 940947)
Io stiam ceva de stadion ...asa am vb cu Al3xxx dar nu conteaza unde ....atmosfera sa fie

Am scris de prima data ca ne vom intalni la stadion,pt a le fi usor si lor sa ajunga

® Al3cS ® 10-06-07 00:19

Haideti ... faceti eforturi sa fim cat mai multi :lol:!!!

sageata 10-06-07 00:36

Quote:

Originally Posted by ® Al3cS ® (Post 941339)
Haideti ... faceti eforturi sa fim cat mai multi :lol:!!!

SA TRAGEM DE FIARE?:workout: :workout: :workout: :lol: :lol: :lol: sa nu bem la gratar?:cry2: :cry2: :cry2:

mertan 10-06-07 11:23

la ce ora e intalnirea? as veni si eu.

® Al3cS ® 10-06-07 12:03

Quote:

Originally Posted by mertan (Post 941651)

La ora 19:00 la stadion :) te asteptam :-P

Boasa 10-06-07 13:42

Quote:

Originally Posted by ® Al3cS ® (Post 941701)
La ora 19:00 la stadion :) te asteptam :-P

Era vorba de 19 sau 20!

Ali_ump 10-06-07 13:43

Quote:

Da sa nu te gandesti sa nu vii...:evil:

Noi plecam de aici pana in ora 18:00 ...si pe la 19:00 io zic ca suntem acolo...;)

Ali_ump 10-06-07 14:20

Re: Propuneri Pentru Dezvoltarea Comunitatii Bacauane

Da am vb cu Cristi aseara ...si mi-a zis ca pleaca la Iasi ...era in Piatra ...pe SFW l-am vaz Vineri in drum spre Iasi deci banuiesc ca nici el nu o sa fie prezent ..ceva sperante de la ZZ si restul baietilor...
Noi o sa ajungem acolo cu vreo 5 sau 6 masini cel putin ..daca nu se mai hotarasc baietii intre timp sa vina ...si ajungem in jur de ora 19:00
Ne vedem acolo !!!

sageata 11-06-07 01:44

si ca de obicei asteptam poze. oare politia asteapta si ea?:D :D :D

MON-u 11-06-07 14:20

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 942838)
si ca de obicei asteptam poze. oare politia asteapta si ea?:D :D :D

oare........???:twisted: :twisted: :twisted: :lol:
se simte cineva cu musca pe caciula?:lol:

SashaNT 11-06-07 14:25

Nu conteaza !!! Noi vrem poze .. ! :twisted: :lol: 8)

MON-u 11-06-07 14:46

cine a facut sa le puna,si apropo si pe alea de la intal de la piatra cand am fost ultima oara!Numai filmele NU!!

Boasa 11-06-07 17:29

Lasati vorbaria si puneti poze! :evil:

Cristy_mat 11-06-07 18:53

Quote:

daaaaa mertan si ai venit.....si ca de obicei fara masina si umblai cu miloaga pe la altii ma iei si pe mine, bah eu macar in locu tau nu as mai zice nimik ca faci si dregi cu masina aia ca nici in parcare nu mai sta bine. Macar daca e vai de capu ei nu mai da frate cu noroi in altii cu accidente si alte stropeli ca sincer nu prea ne sta in caracter sa stropim noi, ca sincer am avea multe faze de zis ca sa te stropim, asa ca ciocu mic altadata mertan.
Oricum frumoasa intalnire duminica, RESPECT!!!

Al3xxx 11-06-07 19:32

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 943806)
daaaaa mertan si ai venit.....si ca de obicei fara masina si umblai cu miloaga pe la altii ma iei si pe mine, bah eu macar in locu tau nu as mai zice nimik ca faci si dregi cu masina aia ca nici in parcare nu mai sta bine. Macar daca e vai de capu ei nu mai da frate cu noroi in altii cu accidente si alte stropeli ca sincer nu prea ne sta in caracter sa stropim noi, ca sincer am avea multe faze de zis ca sa te stropim, asa ca ciocu mic altadata mertan.
Oricum frumoasa intalnire duminica, RESPECT!!!

Mare dreptate ai tu aici ... in fine numai comentez nimik chiar daca mi-au fost adresate mie comentariile lui mertan ... despre accidente si restul da oricum ...daca se tot da asa sofer hai sa facem ceva in legatura cu asta ca sa vedem daca esti asa de bun precum spui .
Si inchei aici ce am avut de zis .

Oricum ma bucur ca si celor de la Piatra le-a placut la noi :) si ii mai invitam si cu alte ocazii
PS : Daca s-ar strange in fiecare duminica atatea masini cate au fost ieri ar fi un lucru extraordinar :)

-ZZ- 11-06-07 19:36

am fost la 18 la 18 30 si la 19 30 am trecut pe langa si erau doar 4 masini...despre ce intalnire vbitzi voi ? :???:

Bmw_Rulllzzz 11-06-07 19:56

au fost cateva masini aseara si a iesit chiar frumos. btw...mertan cam au dreptate baietii ;)

SashaNT 11-06-07 20:19

A fost frumos aseara .. Si cu domnu mertan am si eu niste treburi de rezolvat .. Aseara a fost intalnire si nu am vrut sa fac show de fata cu toti .. Oricum ne mai vedem :twisted: :D :D :D

® Al3cS ® 11-06-07 20:31

Ma. ... voi sunteti nebuni ? iara incepeti cu de astea ? ... si mai ziceti dc nu mai vine lume .... pai e normal .... spuneti pe forum niste lucruri doar de dragu de a le vedea toata lumea ... ca doar puteti sa ii ziceti si lu mertan in fata lucrurile astea :|

P.S ma refer la alexxx si cristy_mat

sageata 11-06-07 20:47

:lol: :lol: :lol: iar se cearta fetitele? n-am mai vazut o paruiala cam de mult.:twisted: :twisted: :twisted:

Al3xxx 11-06-07 20:49

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 943888)
am fost la 18 la 18 30 si la 19 30 am trecut pe langa si erau doar 4 masini...despre ce intalnire vbitzi voi ? :???:

si daca tot ai trecut de ce nu ai oprit si tu ???
pe la 8 au inceput sa ajunga toti

Al3xxx 11-06-07 20:50

Quote:

Originally Posted by ® Al3cS ® (Post 943981)
Ma. ... voi sunteti nebuni ? iara incepeti cu de astea ? ... si mai ziceti dc nu mai vine lume .... pai e normal .... spuneti pe forum niste lucruri doar de dragu de a le vedea toata lumea ... ca doar puteti sa ii ziceti si lu mertan in fata lucrurile astea :|

P.S ma refer la alexxx si cristy_mat

nu e vb de asta ca i-am zis o si ii mai zic nu e problema dar am zis sa scriu pe forum... si mai vada si altii si dupa cate se vede si ei au aceasi parere oricum am zis ca am incheiat subiectul.

geani29 11-06-07 21:31

Da, a fost frumos, dar pozele unde-s?:-P :lol:

® Al3cS ® 11-06-07 21:37

Quote:

Originally Posted by Al3xxx (Post 944021)
nu e vb de asta ca i-am zis o si ii mai zic nu e problema dar am zis sa scriu pe forum... si mai vada si altii si dupa cate se vede si ei au aceasi parere oricum am zis ca am incheiat subiectul.

Da ma scrii pe forum... si uite asa vede lumea ... si zice. ... ma da eu dc sa mai vin ... sa se auda si despre mine de astea .... etc

Bmw_Rulllzzz 11-06-07 21:40

lasa sa stie toata lumea ;)

sageata 11-06-07 21:48

aruncati cu pietre in el! omorati-l! legati-i sireturile!:twisted: :twisted: :lol: :lol:

Boasa 11-06-07 23:21

Mah daca aveti ceva de rezolvat rezolvati-va intre voi nu va spalati rufele in public ca nu e frumos... In fine nu cunosc cazul dar cam multa vorbaraie si putina actiune... demonstrati-va calitatile in condus, gasiti voi o cale! Parerea mea e sa ne abtinem de la comentarii ce lasa loc la discutii aprinse... Suntem totusi o "comunitate"...

sageata 11-06-07 23:37

Quote:

Originally Posted by Boasa (Post 944312)
Mah daca aveti ceva de rezolvat rezolvati-va intre voi nu va spalati rufele in public ca nu e frumos... In fine nu cunosc cazul dar cam multa vorbaraie si putina actiune... demonstrati-va calitatile in condus, gasiti voi o cale! Parerea mea e sa ne abtinem de la comentarii ce lasa loc la discutii aprinse... Suntem totusi o "comunitate"...

touche!:clap: :clap: :clap:totusi, poze?

Bmw_Rulllzzz 11-06-07 23:57

8 Attachment(s)
pozele de la piatra :D am fost cam busy si n-am avut timp sa le pun :lol: :lol: :lol: merge??? :oops: :oops: :oops:
nu eu am facut pozele, alex le-a facut, deci nu-mi sariti mie in cap :D

cristi_407 11-06-07 23:58

Nu va mai luati de mertan..Luati-va de Zoz..Ce naiba..trece prin fata si nu opreste :) ..Rusine

Boasa 12-06-07 00:12

Chiar asa ZOZ! Pedeapsa: 5 min plimbare cu "magarusu"... :lol:

mertan 12-06-07 00:39

asa ceva nu se pune pe forum :O mai marius esti nebun?

Boasa 12-06-07 00:42

Cred ca ar trebui scoase...

mertan 12-06-07 00:42

iauzi ce vorbeste lumea pe forum de mine.... interesant.

Bmw_Rulllzzz 12-06-07 00:46

in toate pozele am sters numarul numai in una am uitat :oops: in rest care-i problema de nu s-ar pune ???

mertan 12-06-07 00:47

atunci scuze. nu am fost atent. sorry.

Bmw_Rulllzzz 12-06-07 01:00

gata, am rezolvat si cu acea poza la care uitasem sa sterg numarul (chiar la masina mea :oops: ) nu mai este :-P deci nu vad motivul pt care nu ar putea aparea pe forum

All times are GMT +2. The time now is 05:36.

- Copyright 2026 4Tuning