![]() |
Re: Dacia 1300 `79 - B 44 DVL
Quote:
|
Quote:
Nu luati in seama ce zice castoire, vorbeste invidia:lol: |
pfff..ce de invidie nici nu realizezi
intotdeauna mi-am dorit o masina mancatoare de ficati ca a ta |
Quote:
Quote:
Azi am aranjat evacuarea ca era foarte lasata si am etansato putin ca fasaia pe la toba de la mijloc si ma enerva...:) sper sa tina etansarea p.s. si acum ceva timp am cumparat si montat 2 sigurante mici de portbagaj, modelul cu cauciuc, ca sa tina porbagajul mai inchis, mai la linie si sa nu se mai deschida cand galopeaza masina de drumule patriei |
Quote:
Cat despre masina...usor asa...piesa cu piesa..ajungi la ceea ce voiai tu.De abia astept sa o vad gata.... Daca mai pierde gaze pe la evacuare...baga niste Red Gasket...la mine tine mai bine de 2 ani...nu s-a ars..nu s-a cojit. |
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Cam asa arata masina in momentul de fata:-P cu rotile pe 14 si lasata cum trebuie, pe spate mai trebuie sa umblu odata dar nu e cazul acum:)
Saptamana care vine masina o sa primeasca ceva nou:D sper..... |
murdara masina...si masina mea cu 2 roti e mai curata...
|
1 Attachment(s)
Speram ca in viitoru apropiat sa arate asa! :lol:
|
Quote:
Da si eu sper in viitorul apropiat sa fie si ea o singura culoare:-p |
1 Attachment(s)
mai rugnita ca niciodata...
|
Quote:
|
Quote:
Cristi, cand iti vad rotile asa?Mi-ar placea mult o abordare de genul asta... |
Quote:
Rotile probabil nici odata nu o sa le vezi asa:lol: culoarea poate dar albul pe guma nu prea ma pasioneaza, cel putin nu la masina mea |
nu ne arati si noua ce ai mai facut la ea?am vazut ca iti vinzi motoru....deci ai ceva sa-l inlocuiesti!nu ne arati si noua noua bestie:lol:si noile jante:lol:????
|
Saptamana care vine masina o sa primeasca ceva nou:D sper.....[/QUOTE]
Hmm suna bine hai sa vedem ce primeste!! |
5 Attachment(s)
Quote:
Rotile sunt de opel dublate la 7J au dunlop sp sport 185 55 R14 umflate cu azot;) la echilibrat au intrat 5grame cu 25 grame si 10grame cu 25, personal am ramas:rolleyes2 Sper saptamana care vine sa le fac si pe cele de pe spate:D si poze;) |
Quote:
|
fale macar 7.5 sau 8 j ca nu au nici un haz ... te salut ai grija de tine
|
mie imi plac. buna treaba!
|
Quote:
Quote:
|
negru lucios e mai frumos
|
Frumos ce a primit in dar daciana.
A venit Mosul mai devreme la ea. A fost cuminte.:)) |
de spate vb si eu ;) ... te pupa fratele tau ... ai grija de ea ... si sper sa o termini si tu odata si cand te hotarasti sa o vopsesti ... contacteaza-ma .
|
cand era la florin wrc arata belea acum s a ales praful pacat
|
Burlanul ala in spate nu are nici o legatura parerea mea...
|
Quote:
|
cristi nu lucreaza la pasaje....ar vrea sa lucreze la ele..dar acum are el alte treburi.
|
Pasajele alea de ce sunt asa de rupte?:oops:
|
Gume dastea am avut eu pe nova....numai ca erau 175/45R13
MONDIALEE...:shock: |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
incredibil cate explicatii stai si tu sa dai si scuze si pretexte...
pana la urma e fiecare cu p.... masii, si fiecare o face cum vrea el nu cum vor altii, corect? ah da, si pasajele eu le-am stricat, am muscat din ele. am precizat ca musc tare!? incredibil.. |
Carcotasi si ipocriti vor fii intotdeauna....
|
Quote:
|
Quote:
eu personal il admir pe el si ceilalti cati-va care incearca sa faca ceva cu masinile astea. cat despre faptul ca el raspunde acelor posturi acide cu atat de multa politete il face un baiat de 10+ pt ca altii deja ii bagau la origini. el este o dovada de bun simt asa cum multi ar trebuii sa arate. scuze de off-topic |
e baiat de nota 10..chiar daca se mai ia de perciunii de tip elvis:lol: cateodata...
|
Nu-l mai ridicati ma atata in slavi ca i se suie la cap...:))
|
sper ca acum crezi pe cuvant persoanele care te sfatuiau ca la o restaurare prima data faci caroseria apoi mecanica. (vezi timpul pierdut pe dvl).
Din pacate si cu wrc-ul mergi in aceeasi directie: tot schimbi pe jante si investesti bani in ele (in cate randuri de jante ai luat faceai tablaria si pe wrc si pe dvl ... Nu degeaba lumea iti recomanda sa faci rugina si mai apoi sa iei roti) ... Si acolo 10 cm de chit nu esti in stare sa il vopsesti sa iesi si tu in sfarsit din acea categorie a daciilor carpite. Imediat ai chitul ala pe pasajele din spate ... Imediat vine iarna si mai trece un an si nu rezolvi o palma de carpeala acolo dar tu schimbi jante dupa jante ;) si cu alea duble putea de exemplu sa ii faci evazari sau sa decupezi aripile si sa pui overfendere ... Dar nah. Parerea mea ca pe dvl in 1 an nu ai facut nimic constructiv in afara de etrierii de pe spate care sa fim realisti nu era o chestie necesara. Schimbul de motor la fel ... Motorul de 1.3 era functional etc. Sfatul meu ar fi sa nu pierzi vremea cu nimicuri fara de mare importanta si sa faci odata caroseria pana nu vine iarna peste tine si pe urma jante cu dungi si azot si cerculete si multe altele. |
Quote:
|
uite bai dvl-ule ca si pe tine te critica lumea...:D..tu stii sa ma critici numai pe mine ca nu am frane...toate la timpul lor...dar vezi mai intai mam apucat de caroserie..:D:P...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:41. |
- Copyright 2026 4Tuning