![]() |
Re: Fiabilitate: japoneze vs. germane
Quote:
Din posturile tale inteligente, de altfel lipsite de orice aranjare in ecran sau semne de punctuatie, facandu-le extrem de greu de citit, nu pot observa decat un aer de aroganta si superioritate, fata de "copiii" care activeaza pe forumul asta. Dar asta e viata...fiecare cu ale lui. |
Quote:
Ne putem contra pe orice tema despre masini dar vin o cu argumente tehnice,fezabile si probate de tine personal,nu din auzite sau vazute pe la vecinul,ok!Chiar m as bucura sa am cu cine conversa pe teme de auto,dar cum "golania" este marfa de schimb de aici,asta oferi cam ce ai vrea sa primesti,imi cer scuze ca am fost totusi diplomat si nu mi am expus prea tare o "gama " de epitete pe care unii le merita,ok! Dupa cum observi sint tolerant cu copilasii de aici,le inteleg frustrarile si faptul ca "v am invadat" teritoriul de parca ati fi proprietari pe acest forum,cum prindeti unul care va poate da peste nas "il sugrumati" ca asta i romania,asa se poarta!Cum vreti sa evoluati voi,asa falsind si din auzite,evenualk cel mult "am vazut la vecinul",nu merge asa,si ca sa fiu direct,nu stiu citi au masina de aici sau daca au pus mina pe cheie de 4 ori pe an/cincinal sa schimbe macar o placuta de frina(a se citii/traduce set de placute)asa ca ...lasatio mai usor cu "tangou rile ca nu prea tine.N o sa gasesti bmwix3 la vinzare vreodata,poate cu noroc,sint masini care nu se vind,le tii pina le ingropi de tot,adica minim 25 de ani,sau pina te ingropi,numai eu am fost oarecum neatent la detalii,nu m am ars pt ca mi am scos dublu la masinuta asta,plus ca am forjat o de a gasit o dracii!Te duci frumusel la pta obor si cu rabdare o vei gasii,e neagra,iar gentile sint cam unicate...ca sa stii ce sa cauti!Noapte buna,montoya |
Auzi daca mai recunosteai ca ai mai dat-o si in bara mai era cum mai era dar ai impresia ca esti perfect ceea ce de cele mai multe ori e semnul unei afectiuni, nu incerc sa te jignesc.
Numai eu cu cate ti-am dat peste nas dar n-ai zis nimic de genul "ok" am gresit aici. SI imi pare rau dar te cred ca ai desfacut motoare, (de fapt cred ca ai fost si tu acolo, nu cred ca ai condus operatiunile) si mai cred ca nu ai o pregatire, daca te intreb de exemplu sa calculezi cu cat creste presiunea la sfarsitul compresiei daca "iei' 1 mm dintr-o chiulasa data sunt sigur ca fara goagal n-ai stii sa explici de unde se apuca problema asta. @Alex mie mi-ai dat ban ca n-am argumentat dar niste alegeri dar lui pentru ca deja incepe cu amenintarii nu-i dai?!? |
Quote:
Urmatoarea remarca in stilul de mai sus iti va incheia glorios scurta cariera pe 4tuning, multumindu-ti pentru participarea intensa la binedispunerea colegilor de forum. Quote:
|
Quote:
Apropo e chiulasa nu chiulaoasa, simering nu semering, titanul are densitatea de doua ori mai mare decat aluminiul, Bmw325 ix3 nu exista, o planetara fata de BMW 325ix costa 1300$ nu 300$, Mercedes n-a facut motoare de 2.6 turbo , asa ca eu zic sa-ti cauti alte forumuri unde sa aberezi. |
Quote:
"dar mai puteai monta pe masina ceva optiuni care erau coordonate si controlate de computer, adica ceva optiuni pe care alte masini le aveau deja, cum ar fi esp de ex" :) Nu ma face sa rad ca tocmai m-am operat la o masea si ma doare gura. |
montoya ar trebuii sa incepi sa faci un proiect cum stii tu si sa il prezinti pe forulm, asta ca sa dai o palma tuturor celor care te critica, daca tu revolutionezi motoarele cum ai explicat mai sus.
|
Cred ca asta zice tot, nu?
http://www.whatcar.com/car-news/what...ey-2012/263555 Ce este interesant ca scrie si costul mediu al reparatiilor si nicidecum la japoneze pretul este mai ridicat ca si la europene. Deci concluziile? |
@Alex ai dreptate, oricum nu m-am enervat, ce ma enerveaza e ca ne ia pe toti de prosti cum ar fi dacia cu trei numere upgradata la trabant cu motor warp.
@Montoya Cum vine asta:ai condus fara carnet o dacie cu 3 numere deci erai cu pile, dupa care te alerga militia cu trabantul, deci si fara pile si cu bani mai putini, dupa care ai trecut la "ix3" si mercedes 2.6 (masini de cate doua apartamente dupa cum spui tu) in care ai bgat si o caruta debani (tot din ce zici tu) si acum ai cielo de 15-16 ani? Apropo cred ca stiu de unde vine confuzia, cred ca ai vazut pe undeva "ix 3 series" si n-ai inteles ca 3-ul se leaga de "series" nu de ix. Glumesc, nu mi-e rusine sa spun ca nu stiu daca masina asta a existat sau nu, e mai bine asa decat sa bag un goagle si sa cad in penibil dupa aia. |
Pai nu ti se pare ciudat ca din 800 de exemplare "ix3" cate zice el ca au fost, tocmai un roman sa aiba unul si culmea in anii cand era greu tare de plecat in vest si de adus masini? E ca si cum as zice eu ca ma duc in SUA cu bani putini si viza B2 de turist si vreau sa imi aduc un Shelby gt500....ce sanse am?
|
Nu chiar... cred ca a dat dacia cu 3 numere la schimb cu ix3+diferenta.
Eu nu stiu daca a existat, daca a avut el nici atat. Daca shelby e macheta ai sanse :) |
nu stiu ce consuma montoya si cu franz,dar sa fiu sincer ma tenteaza si pe mine...:twisted::lol:
|
Quote:
L am gasit pe ix3,in italia,la un amic,probabil o sa l aduc in tara,prin 2013,italianul este maniac cu masinile,le intretine mai ceva ca pe ochii din cap,stie ca o sa mi o vinda mie,si atunci,o sa va adun pe toti,sa il admirati,ca de condus, e mai greu asemenea bestie ,inca nu stiti ce i ala bmw ix3,este un M3 mascat pt raliuri preparat din fabrica, nu este e 30 iX dar se "aseamana" sau uite asa mai invata oamenii una alta,cine are ceva in cap stie de ce era mascat ix3 din M3..regulamente ...! Mercedes 260i turbo,benzina,au fost montate mai ales pe 260CE coupe...noapte buna atoate -stiitorule,pe unele 260e si 280e,300e,din fabrica...dar e greu sa recunosti cind te faci de ris,ia cauta pe mobile sau autoscout,autohasu samd...poate il gasesti,pe ala turbo!Noapte buna,montoya |
Quote:
E firesc sa ti se para ciudat ca un exemplar a ajuns la mine ,iar acum doar din 8 nu din 800,3 sint in italia,2 in romania si 3 in germania,oameni care stiu ce au si nu le scot la vinzare,sint niste bestii nu masini!Copilasi,daca vreti sa ma banati...pt mine este zero,alte amenzi mai aveti,amenzi pt ca spun adevarul si neavind informatia corecta,ma jigniti permanent...Cred ca de data asta,"v am jignit" eu mai finut si v am dat peste nas ca sinteti depasiti de situatie,ia de luati si mai sondati putin,asta daca aveti unde!Ciao bello,montoya |
Vad ca jignirile curg pe aici. In realitate nu aveti nici unu curaju sa bate-ti din gura, numai aici pe forum. Defapt nu voi sinteti de vina ci moderatoru care permite asa ceva. Nu-s eu moderator, ca de auzeam pe careva ca zice retardat sau mai stiu eu ce alte jigniri, va zburam din forum. Defapt sinteti romani, si asta explica tot. Daca mie a-mi zicea cineva in realitate - retardat, cum m-a facut aici unu, ai zburam dintii. Ne mai dam cu parerea pe aici, mai glumim, da voi deja intreceti masura. Traiasca moderatoru care permite asa ceva. Na puteti trece inapoi la germane vs japoneze.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:07. |
- Copyright 2026 4Tuning