![]() |
Re: Dacia PTM
decat 1 e putin belit ... ce atata retapitat .... pui husele pe ele ma .... nu conteaza design ci confortu .... buga se uita la TV in sufragerie dp ala intact :> sunt foarte confortabile
|
Quote:
Quote:
am sa le refac si tehnic si estetic zilele astea,sa vad cu prinderea aia cum pot adapta sinele de nova,pe modelele astea CN4 scaunele originale au fost cu sine de nova:idea: |
Quote:
o tapiterie frumoasa pe ele si sunt ca noi ;) frumoasa si masina ta , va fi mult mai frumoasa cand va fi in 4 prezoane:-) felicitarile mele . bafta , numai bine !:peace::drunk: |
zicea ceva cum k sapt asta le pune pe masina :D deabea ast sa vad ce iese :D
|
iar bagi ma strambe :)) de pus o sa le pun dar...trebuie sa fac ceva cu prinderea,ideea e ca la mine e prindere de nova cu suportii aia de 7cm si daca pun scaunele pe aia si daca le reglez si pe inaltime ies prin plafon deci trebuie sa ma duc undeva sa imi sudez alti suporti.
Ce bine era daca aveam prinderea direct in podea :) |
se face :) se rezolva sti doar unde`i mecanicu :)
|
5 Attachment(s)
Quote:
:arrow: cate ceva de azi:twisted: |
iar suferi ma :))) ? ce ne demonstrezi ca ai gumele praf si aluneca ? si ca iti tin franele :)) ... stiam asta alceva
|
cauciuce de iarna:D?
|
au mers gumele astea o vara si o iarna si sami bag pl daca nu mai tin inca o vara si inca o iarna
ps: urmele alea lungi sunt de la frana la 60 la ora :))) si asta mai mica de aici e demaraju de acum 2 zile :)) |
ai uitat sa precizezi ca urma aia ... e de la treapta 2 ;)) ala de la treapta 1 e mai in spate ... in dreptul locului meu de parcare
|
ce faci ma suferi de actiunile mele :))
|
ma rog ai uitat sa precizezi ca eu eram la volan ... hai lasa off topicu nu mai o arde aiurea .... zile la lume ca masina intra in RK !!!
|
ce-ti mai place sa o omori... COX cat cuprinde... De la gumele de iarna scartia asa de rau? Oricum arata bine asa mai jos. Sa o birjaresti sanatos.
|
1 Attachment(s)
ptm`ule iti propun :D un "paint" frumos frate ;;) mai roz asa :D ce era la mine in fata blocului acum :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning