![]() |
re: Oltcit Club 12TRS - DJ 03 TZH -The Beast Is Back!
pana sa o iei tu masina a stat la macerat:(?
|
Quote:
Quote:
|
merge la fel de bine si cu popnituri,sau orice fel de nituri ;)
|
Quote:
|
cine iti da tie cordon de sudura la acel petic?
asa daca dai cu antifon,si pui tabla sa se lipeasca de acel antifon,apoi prinzi popniturile,nu cred ca intra apa |
Gasesc eu pe cineva,imi este ca pun popnituri si in 2 ani se mananca iar
|
daca faci tabla de pe masina unde e ruginita sa luceasca,si dai cu feruginol,grund in doua straturi,apoi antifon,pui petec de tabla (si asta sa fie grunduit) si prinzi in popnituri nu vad de ce ar rugini
popnitul ala nu rugineste tu stii ca 80 din prinderile de table pe avioane sunt in nituri de aluminiu? :P |
Stiam ca are multe prinderi in nituri avionul, dar ce este feruginol?
|
feruginol teoretic este un inhibitor de rugina,dupa ce cureti bine de tot o tabla,daca ai ajuns la luciu metalic,o sa oxideze repede,chiar daca nu se vede,si atunci stratu de grund nu e asa eficient :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
DESCRIERE: Este o solutie pe baza de acizi, saruri anorganice, agenti tensioactivi, solventi organici si aditivi folosita pentru pretatrarea prin curatire si fosfatare a suprafetelor metalice in vederea vopsirii. CARACTERISTICI PRINCIPALE: METODE DE APLICARE: imersie, pensula AMBALARE ambalaj plastic: 1 L |
ala este,i-am spus si in privat ca la mag policolor sigur gaseste :D
mai este unu pe piata,dar nu stiu producatorul,si pet-ul arata ca un bidon de ulei,doar ca e incolor,nu galbui :D |
1 Attachment(s)
Azi ii cumparai stergator siliconat si ii pusai parasolar.Maine ma duc la un tinichigiu sa imi faca gaura din podea,sa o grunduiesc si sa o antifonez si urmeaza in sfarsit montatu interiorului
|
stergatorul ala acolo se opreste sau e doar pus pentru poza? :D
|
Quote:
|
da
desfaci aeroterma si slabesti piulita care tine tija mecanismului pe axul motorului,dupa care misti tija aia invers acelor de ceasornic pana cand iti ajunge stergatorul in pozitia dorita :P |
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning