Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   15-16 NOV - BRAILA - CURSA DE INDEMANARE SI CURSA DE ACCELERARE (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/96210-15-16-nov-braila-cursa-indemanare-cursa-accelerare.html)

SEJ 17-11-08 17:47

Re: 15-16 NOV - BRAILA - CURSA DE INDEMANARE SI CURSA DE ACCELERARE

Quote:

Originally Posted by MadCow (Post 1869961)
mai baiatule, ce sa ma inveti tu pe mine despre tuning? sa pun un spoiler si un eleron pe un cazan? tu nu stii pe unde se pune ulei un cutia de viteze si imi spui mie de tuning la motor?
te rog sa nu te chinui sa-mi raspunzi, si o sa-ti urmez si eu exemplul.

Aaa tu faci parte din categoria baiat bani gata,iti duci masina la vreun service si iti faci tuning... vi sa ma iei pe mine cu din astea apropo n-am eleron pe cazanul meu sifonier cum vrei tu :D
macar bujiile iridium le-ai schimbat tu singurel cu mana ta :D sau ai cerut bani de la mamica sa-ti dea bani de nu stiu ce si fara sa stie ai fost la service si le-ai schimbat
Probabil nu stiu prea multe si nu am prea multe pe masina ca n-am banii tai ;)

Gabi 17-11-08 17:49

Putem înceta cu presupunerile sau suntem ţigani în continuare ?

shadowro 17-11-08 17:51

Quote:

Originally Posted by geo_34 (Post 1869879)
de ce ar fi meritat golfu sa castige mai mult decat octavia ?
si cand o sa stea evo de braila langa evo lu ono vezi ca ono a luat 3 din 3 cu evo de braila inclusiv cand a plecat mai tarziu asa ca gura mica ca de la voi apar tot felu de vb

una e masina de strada alta e masina de raliu care costa 200.000 euro ... mai vrei ceva ?
omu cu evo gri a tunat-o conservativ. face drumuri de mii de km cu ea si nu ii e frica ca il lasa in drum. asta e tuningul nu o besina care merge 1data la 2 luni de zile. nu ma refer la evo-ul lui ono.

TuningBoy 17-11-08 17:57

Din ce observ, la Braiala iar a fost ceva reusit, unde Old School MotorSport si-a facut simtita prezenta :D

cicisxn 17-11-08 17:58

Sa incerc si altfel:

Curse mixte masina-motocicleta se fac?

adidelavalcea_crazy 17-11-08 17:59

are cineva o filmare mai buna si mai mare ??Am gasit numai din alea mici sub 10 mb.

leonard 17-11-08 18:03

Quote:

Originally Posted by cicisxn (Post 1870021)
Sa incerc si altfel:

Curse mixte masina-motocicleta se fac?

se fac dar mai rar...si pentru spectacol.
de exemplu editia 1 george dunareanu la braila...acolo s-au dat pepy cu un motor.

p0mpi 17-11-08 18:05

Quote:

Originally Posted by Cubanez84 (Post 1869680)
Se inscriu la curse unii oameni care nu vor decat sa castige,nu conteaza cum.E vorba despre SIO(OCTAVIA GRUPA A)CARE AR TREBUII SA FIE LEJER LA B DACA NU CHIAR LA C.Si golful HAN care radea de murea,cand a pierdut,stia el de ce radea!!!Organizatorii au urlat ca vezi doamne o sa se uite la toate masinile si nimic.Nu pot sa vada tot ce ascund uni sub capota dar pe unii deja ii cunosc!Cum ar fi daca se inscrie Fly la A1 sau la A sau la B toata lumea poate sa plece acasa!!!!!Promisiunea mea o sa cumpar o pisicuta 316 si ii sa ii pun motor de 2.5 si o sa ma inscriu la A dupa ce sudez capota si gata sunt cel mai mare smecher cand vin la curse.Sa NUMAI VB DE PUBLIC ,niste oameni care nu au ce cauta in sec.nostru(tarani, iobagi,samantari)toata scursura Brailei si Galatiului a fost acolo.Propun ca data viitoare se se faca curse cu spectatori 402m alergare da se se uite sa nu fie drogati sau altceva ca sa triseze!Sincer a totul a fost penal!Cine crede altfel inseamna ca acolo e locul lui intre taranii care orice vedeau la o masina tipau TURBO FRATE TURBO ARE SA MOARA MAMA(asta la grupa A1)deci invatati de la altii(Speedline) cum se organizeaza curse si numai va mai dati in petic atata!

stai frate linistit, la tulcea nu ai fost printre ei si d aia nu ai auzit, aici au fost spectatorii mai aproape si de aia, replicile sunt aceleasi, nu mai asculta daca nu iti place ce auzi

SEJ 17-11-08 18:08

Quote:

Originally Posted by p0mpi (Post 1870044)
stai frate linistit, la tulcea nu ai fost printre ei si d aia nu ai auzit, aici au fost spectatorii mai aproape si de aia, replicile sunt aceleasi, nu mai asculta daca nu iti place ce auzi

Da asa este si sunt peste tot... nici nu mai are rost sa vorbim despre asta... suntem in romania :D

kidu2006 17-11-08 18:11

Pozeeeeeeeee...si Filmeeeeeeeeeee...
De la grupa A aveti poze si filme?

cicisxn 17-11-08 18:12

ok,merci. E si normal sa fie pt spectacol. In fond,e competitie si am mai zis,totul e legat de divertisment...indiferent cine castiga. Oricum la noi nu se fac liniute pe bani multi

Cubanez84 17-11-08 18:13

BIne ma ati castigat aveti dreptate am gresit eu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ianyST 17-11-08 18:18

o filmare intre rs6 si porshe are cineva?

MadCow 17-11-08 18:19

Quote:

Originally Posted by SEJ (Post 1869982)
Aaa tu faci parte din categoria baiat bani gata,iti duci masina la vreun service si iti faci tuning... vi sa ma iei pe mine cu din astea apropo n-am eleron pe cazanul meu sifonier cum vrei tu :D
macar bujiile iridium le-ai schimbat tu singurel cu mana ta :D sau ai cerut bani de la mamica sa-ti dea bani de nu stiu ce si fara sa stie ai fost la service si le-ai schimbat
Probabil nu stiu prea multe si nu am prea multe pe masina ca n-am banii tai ;)

mi-as dori eu sa fiu de bani gata. probabil ar fi avut 500 cai masina pana acum, nu 300.
si masina si tuningul e din banii mei - iar masina mi-o fac dupa capul meu intr-un service ca nu am eu sculele necesare.
cred ca cel mai bine ar fi sa faca fiecare ce poate, tu sa mergi la expozitii de tuning exterior si cei care baga bani in motor sa vina la liniute.

kidu2006 17-11-08 18:27

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1870063)
Pozeeeeeeeee...si Filmeeeeeeeeeee...
De la grupa A aveti poze si filme?

:?::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::?:

All times are GMT +2. The time now is 02:26.

- Copyright 2026 4Tuning