![]() |
Re: Feed-back despre vanzatori/cumparatori
Salut all,
Il stiti pe RAZVAN ? COMAN RAZVAN. Sa vedeti ce mi-a facut; am cumparat de la el un BMW Seria 1, si mi-a explicat omul ca are un mic defect unde era carligul de tractare, ca a mochetat-o, a vopsit discurile de frana si etrierii. A pus omul macheta la posta si cand am ridicat-o........SURPRIZA! Domnule, era ambalata asa de bine, ca am pierdut 10 minute PRETIOASE :lol::lol::lol::lol::lol: ca sa o desfac. Era.............SUPER AMBALATA:yikes:, a taiat niste bucati de tub din plastic si le-a prins cu banda ca asa protejeze oglinzile, si bineinteles ca au ajuns impecabil! :pelvic_th Deci in concluzie....... :peace: RECOMAND cu cea mai MARE INCREDERE sa faceti tranzactii cu RAZVAN!!!!:peace: P.S. Si mie mi-a facut placere sa fac "afaceri" cu tine ;) Toate cele bune, Cristi!;) |
Haha ! Foarte tare mesajul de mai sus !
Şi ca să păstrăm acelaşi subiect, īl ştiţi pe steaua23 ? Băiatul ăsta mi-a trimis 4 machete moto, pe care le-a ambalat al dracului de bine. Machetele sunt īn stare perfectă şi le puteţi vedea mai pe seară, aici. Feedback cāt se poate de pozitiv pentru el şi īncă o dată, mulţumesc ! :peace: |
un mare plus pentru quick_silver2
si inca un plus la fel de mare pentru radu_rs....multumesc baieti |
Plus pt GAHU si Rekin !
|
Mare PLUS pentru Emin3m! Macheta ambalata bine si a ajuns in cea mai buna stare.
|
Plus pt. doyaseeme recomand cu cea mai mare incredere;):peace:
|
Un mare Plus si pentru VENOX.
Azi au venit banii:lol: |
Quote:
|
Un mare PLUS pentru CALIN_79. Un om foarte de treaba si serios. Am facut un schimb cu el de machete (nu una sau doua, ci zeci). Pachetul a fost pus la timp, machetele au fost ambalate extrem de bine. Recomand tuturor!
|
++++++ radu1976 toata increderea si tot respectul! Ambalat EXEMPLAR! Recomand!
|
un plus pentru radu1976
|
+ mare pentru LauTM ! coletul ambalat bine ,poate chiar prea bine ,m-am chinuit vreo 15 minute sa-l desfac.
|
Si iarasi ma vad nevoit sa-l trec aici pe Dorin. Bineanteles cu + si cu multumirile de rigoare. Recomand cu incredere, foarte serios. Inca odata multumiri.
+ dorin cdg |
Quote:
|
+++ FIVE STARS pt Steaua23 , tranzactie facila !
Andrei este un tip ff serios ! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:32. |
- Copyright 2026 4Tuning