![]() |
Re: Versuri preferate !
|
SDST - Ingeri deasupra Romaniei
Si-aici jos pe pamant,Romania de secole-ntregi parca se frange, De dincolo aud urlete,mesaje-n agonie, A celor ce sunt din aceeasi semitie cu mine, Sunt lucruri care nu trebuie spuse, Pentru ca ei nu vor. Au legat la gura si au calcat in picioare un intreg popor. Acest organism ce sangereaza de sute de ani, Muscat de teritorii mai ceva ca imperiul condus de romani, Suntem dirijati de niste lasi, Constiintza lor e oarba, Ghidati de o uniune ca in trecut de Poarta, Aceasta este tzara mea a voastra defapt a nimanui, Locul de impact european sustinut in apa pana la genunchi, De-atata timp incercati in zadar, Lasa-ti-o moarta, Tara Romaneasca n-o sa dispara in vecii vecilor de pe harta, Au schimbat tacticile dar scopul este strigator, Cand defapt vor sa ne manipuleze cu agenti romani, politici, ca spioni Factiuni politice ce nu ne reprezinta, Iau decizii-n locul meu, Cat de bine stiu astia se ne minta, Se folosesc de faptu ca taci si-nduri, Prin santaje politice castiga teren, Acesti ucrainieni, rusi si unguri, Si ei vin aici la costume-n avioane particulare, Nemultumiti de indicii nostrii economici de dezvoltare. Nu stiu ca sute de ani am fost cotropiti si exploatati cu randu, Ei luau lectii de vals iar bunicii mei munceau cu plugu pamantu`, Reamintim de zeci de ori conditiile UE de functionare, Unui segment de populatie ce nu castiga mai mult de cateva milioane, E trist, cand spui Romania, Spui suferinta si istorie zbuciumata, Dar pana cand caci stim ca n-o sa se termine niciodata. Asta nu este libertate si nici libera exprimare Cand ai mai multe sanse sa fi auzit daca strigi catre cer tare. Nu avem nevoie de suportul vostru, Avem propria esentza, ne vorbesc de independentza, Dar defapt asta presupune dependentza, Caci au gasit aici mana de lucru ieftina, si buna, Si pot sa ne ameninte exploatand saracii, Stiind ca acestia n-au curajul sa se-opuna Am ajuns slugi pe pamantul romanesc, defapt tu sti asta si d-aia taci cand eu vorbesc! Si-mi dai dreptate, si eu iti dau dreptate, Dar noua cine ne face dreptate? sau ne da dreptate? Caci trecem zilnic prin valul de aderare, Defapt tactici de manipulare, Sa tina tzara mea la departare, "Romania trebuie sa-si castige dreptul de a intra in NATO", spuneau la CNN Dar am fost in primele tzari cu cele mai multe victime, in primul razboi si-n al-2lea Astea de ce nu se pun? De ce au asezat pe mormintele eroilor nostrii un strat de scrum? Au auzit ei vreodata de triunghiul de fier? De armate germane distruse de idoli disparuti ai mei si-ai tai, Pana si bulgarii hotarati mi-au spus cs in optispe` saptesapte, Ei n-au fost eliberati de romani ci di-mpotriva de rusi, Nu am crezut asa ceva, Am vrut dovezi concrete, Si am observat ca multe localitati din nordul lor, Au nume de cadre sovietice, Au murit fratii mei eliberand Ungaria, Cehia si Slovacia, Si acum ei ne umilesc la Bruxelles, Sa le fie rusine pentru asta. Bunicul meu a vazut iadul la Odessa, Si-a-ngropat pe rand camarazii ca apoi, Sa se ascunda de securitate pentru c-a luptat impotriva rusilor. Satui de razii el si toti ceilalti, Ce nu au incetat sa creada-n libertate, Si cei intorsi intregi sau doar bucati cu mintile, Puternic zdruncinate. Suntem singura tzara care a platit unui imperiudaudne de razboi, Iar fortele sovietice ucideau partizanii romani din inchisori, Asa cum ne-au ucis toti generalii, executati pentru-nalta tradare, Si cei care-au fost zdrobiti in bataie, Ca nu au divulgat locatii vizate de anihilare, Partizani din munti ce nu au acceptat dominatia paganilor, Ce ne-au blestemat dar uite ca blestemul s-a intors asupra lor, Cand acest urias rosu s-a prabusit, Sub actiunea propriei greutati, In zeci de tzari si bucatzi, Ce inca mai simt pulsul comunist, Dar care usor dispare, Si santajeaza republica moldova, Sa nu se uneasca cu noi, Este ultimul lor act de disperare, Vorbim aceeasi limba, avem acelasi sange de roman, Credeti ca o sa puteti sa separati pe harta ceea ce este defapt acelasi pamant? Va garantez ca n-o sa puteti, Avem in noi o fortza imensa, Cultivata de Sfantul Andrei. Credinta noastra a infruntat repetat fortze malefice si fizice superioare ei, Si-avem puterea sa visam si stim ca putem muta muntii, Cum au facut-o si cei dinaintea noastra, Cu sange si sudoarea fruntzii, Renastem din resturi imprastiate de istorie, Ca suntem toti pe-aceleasi unde, Si ne regrupam precum armatele romane distruse la stalingrad, In cateva secunde noi zdruncinam imperii si forme de guvernare, Nu ma intereseaza ce este in alte sectoare, Dar stiu ca noi suntem in stare sa facem fatza ideilor turnate de aceasta masina media, Ce crede ca are puterea de a ne manipula, Prin stirile lor infecte, dar nu le ies media, Nu-ti dau nimic dar iti cer cu disperare votu, Cu studii de piatza si sondaje false-si maresc contu, Patati trecutul regimentelor, da-i jigniti cu acest tip de arma, Ca soldati romani in lupte care nu va privesc ca sa castigati suportul la americani, Nu va lasati manipualti, NU FITI TAMPITI! Astia incearca sa va schimbe conceptia, orientu mijlociu devine astfel un cuib de teroristi. Lupta impotriva terorii, hrana asta miroase urat in aceasta oala Ce-ascunde defapt un razboi de dominatie globala, Pe 11 septembrie au inscenat atentatele, de parca cativa teroristi inarmati cu plastic, Pot tine sub control sute de indivizi in spate, cat de prost ma crezi?? Cand tocmai casa alba scapa neatinsa, Iar celelalte tinte sunt lovite-n plin , Acest plan nu a fost facut de catre o fiintza, Aveau nevoie de un motiv plus suportul masiv al populatiei, Sa faca din Afghanistan un crater, Au pregatit invazia si-apoi l-au inventat pe bin laden, Conduc lumea si ne joaca ca pe-o tabla de sah, Vor sa credem in George W. Bush, Distrugand imaginea lui Allah, Aceste rasturnari de situatie ma sperie, De cand e lumea eroii se nasc in glorie si-apoi sfarsesc in mizerie.. Ridic steagul romanesc spre cer, Sunt mandru si trist, si spun lui Dumnezeu Multumesc ca exist aici, Mandru de faptele stramosilor mei pasesc pe aleea monumentelor care e imensa, Si-mi aduc aminte de ei, Si-ti dau o lectie pe negativ in versuri pentru zile negre pe care o vei asculta, De fiecare data cand simti ca ceva nu merge, Si te-nchini si crezi ca un bun crestin ortdox, adu-ti amïnte ca totul se petrece cu un scop... |
GJ 64 GAB@: Dude exact aia scultam acuma de pe albumu de la gazeta sportului
eu ascult in general rap si dubstep Bitza feat Vanessa - Take me slow Vanessa: how do u know there are lies da thingz i wanna say and show?.. if u never ever wanna let me go take me slooow.. take me slooow.. Bitza: Uneori as vrea sa daram intre noi zidul e ciudat cat de greu se scurge timpul daca as fi alergator ai fi linia mea de sosire daca n-ai fi tu as alerga in nestire spun direct , nu-s perfect , mor incet fiindca fara tine nu mai am decat o gaura in piept sa nu crezi ca mint , sa nu crezi ca joc vrun rol imi e greu sa vad ca locul tau in pat e gol fara sa vreau sunt un alt om ai incetat de mult sa fi doar vocea dintr-un telefon chiar daca imi torni cate odata otrava in ureche nu mai sunt solo incep sa cred in suflete pereche de vrei sa nu-mi dai niciodata drumu , ia-ma incet si stergeti de pe a ta fata falsul zambet nu mai zic nimic inchei aici ca doare daca ar fi sa curga lacrimi sa curga ale tale Bitza: how do u know there are lies da tngz i wanna say and show?.. if u never ever wanna let me go take me slooow.. take me slooow.. Vanessa: while i am lying here i am so confused (so confused) by da thought i stilll miss u baby.. everything i say it's true.. now i am cryin here.. all my tears are fallin down da floor.. how could u? where's da joy? leavin me behind all alone.. while i am wrtiting now i realize i wrote another love song.. i didn't meant to but it hurts so much.. it's not da lie.. i need ur touch.. Bitza: how do u know there are lies the tngz i wanna say and show?.. if u never ever wanna let me go take me slooow.. take me slooow.. Vanessa: how do u know there are lies da tngz i wanna say and show?.. if u never ever wanna let me go take me slooow.. take me slooow.. it hurts so much babe.. plïz come 2 me.. come back 2 me .. how do u know?.. |
a doua oara n'o mai fac,nuu,mi'am bagat mintile'n cap :lol:
Guess Who:A doua oara Guess who: A doua oara n-o mai fac (nuuu) mi-am bagat mintile in cap Promit ca o sa fiu cuminte de acuma inainte...de acuma inainte (x2) Poate ai ciordit cand erai mic vreo` ciunga din alimentara Cand ai iesit ai zis ca n-o mai faci a doua oara Poate ca spatele blocului la o tigara erai ametit Si ai zis ca n`o mai faci a doua oara Poate ai tras cu ochiu' chiar din prima zi de scoala Ea te-a dat afara...ai zis ca no mai faci a doua oara Poate ai crescut si-au aparut aparut deodata toate Care toate cap la cap legate te pun in dificultate Poate ai vorbit prost pe undeva pe afara E de ajuns un pumn sa zici ca no mai faci a doua oara Poate din 10 prieteni unu te asteptai sa sara S-au facut ca ploua...ai zis ca n-o mai faci a doua oara Poate ai tras de fiare crezand ca ajungi o fiara Te-au batut si asa ai zis ca n-o mai faci a doua oara Poate dupa toate intamplate in spate Ai aflat ca banii tin mereu problemele departe A doua oara n-o mai fac (nuuu) mi-am bagat mintile in cap Promit ca o sa fiu cuminte de acuma inainte...de acuma inainte (x2) Grasu XXL: Eu am ciordit cand eram mic o ciunga din alimentara Cand am iesit am zis ca n`o mai fac a doua oara Stii...in spatele blocului la prima tigara Eram verde...albastru am zis ca n`o mai fac a doua oara Am tras cu ochiu chiar din prima zis de scoala Ea m`a dat afara am zis ca no mai fac a doua oara Cand am crescut au aparut chiar toate Care cap la cap legate m-au pus in dificultate frate Am dat-o prost in cartier pe afara mi-am luat-o trist Am zis ca n-o mai fac a doua oara Eram vro 10...unu ma asteptam sa sara s-au dat la fund Am zis n-o mai fac a doua oara Am tras de fiare si tot nu am ajuns o fiara Mi-am luat-o iara am zis niciodata a doua oara Si dupa toate intamplate in spate Am aflat ca banii tin problemele departe A doua oara n-o mai fac (nuuu) mi-am bagat mintile in cap Promit ca o sa fiu cuminte de acuma inainte...de acuma inaïnte |
|
Nickelback - Rockstar I'm through with standin' in lines to clubs I'll never get in It's like the bottom of the ninth and I'm never gonna win this life hasn't turned out quite the way I want it to be (Tell me what you want) I want a brand new house on an episode of Cribs And a bathroom I can play baseball in And a king size tub big enough for ten plus me (Yeah, so what you need?) I need a a credit card that's got no limit And a big black jet with a bedroom in it Gonna join the mile high club At thirty-seven thousand feet (Been there, done that) I want a new tour bus full of old guitars My own star on Hollywood Boulevard Somewhere between Cher and James Dean is fine for me (So how you gonna do it?) I'm gonna trade this life for fortune and fame I'd even cut my hair and change my name [CHORUS] 'Cause we all just wanna be big rockstars and Live in hilltop houses driving fifteen cars The girls come easy and the drugs come cheap We'll all stay skinny 'cause we just won't eat And we'll hang out in the coolest bars in the VIP withthe movie stars Every good gold digger's Gonna wind up there Every Playboy bunny With her bleach blond hair And well... Hey, hey, I wanna be a rockstar Hey, hey, I wanna be a rockstar I wanna be great like Elvis without the tassels Hire eight body guards that love to beat up assholes Sign a couple autographs So I can eat my meals for free (I'll have the quesadilla, ha ha) I'm gonna dress my ass with the latest fashion Get a front door key to the Playboy mansion Gonna date a centerfold that loves to blow my money for me (So how you gonna do it?) I'm gonna trade this life For fortune and fame I'd even cut my hair And change my name 'Cause we all just wanna be big rockstars And live in hilltop houses driving fifteen cars The girls come easy and the drugs come cheap we'll all stay skinny 'cause we just won't eat And we'll hang out in the coolest bars in the VIP with the movie stars Every good gold digger's Gonna wind up there Every Playboy bunny With her bleach blond hair And we'll hide out in the private rooms With the latest dictionary of today's who's who They'll get you anything with that evil smile Everybody's got a drug dealer on speed dial, well Hey, hey, I wanna be a rockstar I'm gonna sing those songs that offend the censors Gonna pop my pills from a Pez dispenser Get washed-up singers writing all my songs Lipsynk 'em every night so I don't get 'em wrong Well we all just wanna be big rockstars And live in hilltop houses driving fifteen cars The girls come easy and the drugs come cheap We'll all stay skinny 'cause we just won't eat And we'll hang out in the coolest bars in the VIP with the movie stars Every good gold digger's Gonna wind up there Every Playboy bunny With her bleach blond hair And we'll hide out in the private rooms With the latest dictionary of today's who's who They'll get you anything with that evil smile Everybody's got a drug dealer on speed dïal, well Hey, hey, I wanna be a rockstar Hey, hey, I wanna be a rockstar |
Plain White T's - 1234 1,2 - 1 2 3 4 give me more lovin then i've ever had. make it all better when i'm feelin sad. tell me that i'm special even when i know i'm not. make me feel good when i hurt so bad. barely gettin mad, im so glad i found you. i love bein around you. you make it easy, as easy as 1 2,(1 2 3 4.) theres only one thing two do three words four you. i love you. (i love you) theres only one way two say those three words and that's what i'll do. i love you. (i love you) give me more lovin from the very start. piece me back together when i fall apart. tell me things you never even tell your closest friends. make me feel good when i hurt so bad. best that i've had. im so glad that i found you. i love bein around you. you make it easy as easy as 1 2,(1 2 3 4.) theres only one thing two do three words four you. i love you. (i love you) theres only one way two say those three words and that's what i'll do. i love you.i love you (i love you) you make it easy, its easy as 1234 theres only one thing two do three words four you i love you (i love you) theres only one way two say those three words thats what ill do i love you (i love you) i love you i love you. one two three four i love you. (iloveyou) i love you (i love you) |
Vita de Vie-Basul si cu toba mare:) ceva din alte vremi (acum 10 ani)
La orice piesa buna care vrea sa stea-n picioare E musai sa se auda basul si cu toba mare. La orice discoteca de la sat, oras sau mare E musai sa se auda basul si cu toba mare. Ma duc sa caut un loc sa ma arunc in cap Sa scap de trac, sa-mi fie bine si sa sar in sus pe difuzoare Cand se-aude tare basul si cu toba mare... Refren(x4): Basul si cu toba mare... II: Sunt multe fete bune care au si parul mare Sunt si mai multe fete care-l poarta pe picioare Dar cele mai multe fete si-l pastreza intre picioare Il flutura si-l usuca basul si cu toba mare. Si sare, ? sare in aer si moare orice nas oricat ar fi de tare Umezeala de canal, mirosul fatal imi intra in creier si devin un animal. Mai dau volum la bas, imi da sangele pe nas Si astept adrenalina sa ma bage in extaz Creierul cedeaza, muschii se-ncordeaza, inima-mi pompeaza tare.. Refren:.. III: La orice piesa buna care vrea sa stea-n picioare E musai sa se auda basul si cu toba mare. La orice discoteca de la sat, oras sau mare E musai sa se auda basul si cu toba mare. Refren:.. Baga basul, baga tare.. Basul sï cu toba mare... |
Versuri acustic - Zilele trec (corect)Iti jur,in sufletul meu ca nu e zeu Cand iti spuneam ca te iubesc stia numai Dumnezeu Acum ma uit in fata si te vad cum pasesti Cu lacrimile´n ochi imi imaginez cum imi vorbesti... Un tipat tacut,o noapte plina de durere Un suflet inocent ce plange dupa mangaiere Trec zile si nopti durerea ramane aici E greu sa ma gandesc ca astazi suntem doar amici Incatusat de sentimente si cuprins de un mister Trec clipele fara tine trebuie sa fie defecte Am noaptea,si ziua tu esti in gandul meu Ai fost raza de lumina la care am visat mereu Promit acum las totul dat uitarii Ramane totul o amintire,devin fapte iluzorii Vad multe amintiri infatisari ale iubirii A tot ce am sperat ca pune bazele fericirii Impreuna am trecut peste soare,peste ploi Azi nu mai exist eu nu mai exista noi Refren: Zile trec,zile vin,iar timpul ma omoara Plecarea ta subita a inceput sa doara Afara este soare,in sufletul meu furtuna Pentru fericirea mea esti unitatea de masura.[bis] II Destinul - arma ce´mi umple amintirea Sageata ce m´a lovit cand ti´am descoperit privirea Un zambet inocent si un sarut crispat O lacrima de fericire pe chipul incordat In viata am invatat ca fericirea se plateste Pierdut in amintiri vezi cum tot se prabuseste Am sentimente tatuate pe inima Numele tau este scris pe fiecare lacrima Am plecat la drum fericit precum lumina Credeam ca ma iubesti,insa a mea a fost vina O cale batuta,un drum fara inceput Doar o pagina lipsita din cartea unui suflet frant Ciudat,ca´n amintire totul pare un cosmar Ca intr´un joc stupid fara niciun adversar Ma lupt cu setnimente,nu stiu ce mai gandesc Ma uit iar in oglinda nu stiu de ce sa ma feresc De clipe,de zile,de ani intregi care m´apasa De toate sentimentele ce tie nu iti pasa E omeneste sa lupti,sa te ridici Un inger am in gand,pentru el voi fi aicï. |
Smiley - Plec pe Marte feat. Cheloo
Smiley Plec de tot, departe de tot De tot ce-am avut, dar am pierdut Plec departe, plec pe Marte Si de-acolo poate poate poate Plec de tot, departe de tot De tot ce-am avut, dar am pierdut Plec departe, plec pe Marte Si de-acolo poate poate poate Si mai departe... si mai departe Nu mai suport, plec de tot Imi iau lumea-n cap M-arunc peste port Plec de tot, n-am servici, N-am bani, bat pasul pe loc Nici prieteni nu am O sa mor singur, singur de tot Dar singur de tot De ce sa mai stau? N-am nici un motiv Ma simt inutil, n-am nimic din ce vreau M-a cautat norocul, dar nu stia unde stau Nu stia unde stau, nu stia unde stau, nu stia unde stau Plec de tot, departe de tot De tot ce-am avut, dar am pierdut Plec departe, plec pe Marte Si de-acolo poate poate poate Plec de tot, departe de tot De tot ce-am avut, dar am pierdut Plec departe, plec pe Marte Si de-acolo poate poate poate Si mai departe si mai deaprte Cheloo Unde sa ne mai ascundem cand fugim de noi? In jur e pace, nu-mi place In suflet tot un razboi Sunt un salbatic intr-o lume civilizata cu forta Si nu sunt genul sa va car torta Lumea fuge de cuvinte, deja nimeni nu spune ce simte Deci nu mai avem nevoie de cuvinte Constat ca sunt plecat cu capul Deci sunt normal. Am reusit, m-am relaxat in ultimul hal Orice vis devine realitate Daca esti tampit poti fi pus la locul tau cu medicamentul potrivit Uitandu-ma pe geam ma-ntorc si plec din nou Te invit sa vii cand nu nu sunt Prezenta ta imi face rau Prietenii care ma accepta cum sunt ma plictisesc Iar pe cei care fug de mine nu ii mai gasesc Daca mi-as permite sa fiu cum sunt N-as mai scrie, m-as duce sa [...] de zece ori la puscarie Gandesc la rece cand inima fierbe Sunt un intrus in propria mea lume Ma simt exclus, plec departe Plec de tot, departe de tot De tot ce-am avut, dar am pierdut Plec departe, plec pe Marte Si de-acolo poate poate poate Plec de tot, departe de tot De tot ce-am avut, dar am pierdut Plec departe, plec pe Marte Si de-acolo poate poate poate Si mai departe Si mai departe |
Prodigy - Diesel Power Yo, I used to checkout lyrics and pump the format Build with skill with technique. Computer A-DAT My lyrical form is clouds on your brainstorm I get hype. Think thought flow. Acrobat, sink the track, pump the track Transmissions,close like spores react past these visions And hurrying more reflects on the dancefloor Blowing up and having mad people showing up Packing crowds jam-packed venues Needles collapse, while atmosphere continue Sprinkle that, Winning like that, moving like that, hitting like that The melody is fat Yo, I'm on the energy source The cosmic boss With Prodigy Given astrology My intellect's devour With Diesel Power Blows your mind drastically, fantastically Blows your mind drastically, fantastically Blows your mind drastically, fantastically Blows your mind drastically, fanta.. We spun back rewind-Diesel Power Blows your mind drastically, fantastically It has to be, automatically Check it out. You better work it out Dreams to another bout My techniques, strategies, abilities. Will leave cordless mics hanging like spring leads Do a track so fast. Beyond from you and I Lyrical tactics, vocal gymnastics Ease and pepped up You get swept up Smacked up, backed up, your crew's all cracked up Check it slow Pick choose quick You can't stick My medical range is strange as angles You get tangled. Twist inside a fraction Channels repeat, complete. Can't complete Check the hour and texture Mind adventure Exploit the point Into tracks to devour My intellects proceed My diesel power Blows your mind drastically, fantastically Blows your mind drastically, fantastically Blows your mind drastically, fantastically Blows your mind drastically, fanta... Back attack the wack Pack the fax to me You don't want none High-quality action b/still standing Damaging your other manner Quick reverse Potent as the first verse My amplifier blows on your worlds, higher Words sire Cuts like a barbed wire Record-play I pull up on your energy day Fast-forward I move And I swings towards it Exit-load Put your brain in right mode Selective mix The man will perfect the fix heads lightly. Bite me Copy Xerox. Cop sand blocks You can't knock them out there I'll keep lifting, shifting, persistent Intelligent kingpin Given astrology As I roll with Prodigy With Diesel Power Blows your mind drastically, fantastically Blows your mind drastically, fantastically Blows your mind drastically, fantastically Blows your mind drastically, fanta... Mono 706 8073421 Robot sonic Blows your mind drastically, fantastically Blows your mind drastically, fantastically Blows your mind drastically, fantastically Blows your mind drastically, fantastïcally |
Tina Turner I Don't Wanna Lose You
WOMEN OF A CERTAIN AGE THEY LEARN TO RELY AND JUDGE ALL HIS RESPONSES HAVING PLAYED THE MATING GAME SHE'S DOESN'T WASTE TIME ALL THAT SHE WANTS IS REALLY HONEST EMOTION ONES HE CAN'T HELP BUT SHOW THOUGH I HARDLY KNOW YOUR NAME I KNOW ABOUT LOVE AND I KNOW I DON'T WANNA LOSE YOU I DON'T EVEN WANNA SAY GOOD-BYE I JUST WANNA HOLD ON THIS TRUE LOVE TRUE LOVE WOMEN WHO HAVE MADE MISTAKES ARE A LITTLE AFRAID THEY DON'T LIKE TAKING CHANCES SHE WILL PLAY THE WAITING GAME SHE'S NEVER IMPRESSED BY THE MANLY ADVANCES I KNOW I'VE JUST MET YOU MAYBE I SHOULD KNOW BETTER BUT WHEN YOU LOOK AT ME THAT WAY THERE'S SOMETHING INSIDE THAT'S SO RIGHT I DON'T WANNA LOSE YOU I DON'T EVEN WANNA SAY GOOD-BYE I JUST WANNA HOLD ON THIS TRUE LOVE TRUE LOVE I DON'T WANNA LOSE YOU AND I ALWAYS WANNA FEEL THIS WAY 'CAUSE EVERYTIME I'M WITH YOU I FEEL TRUE LOVE TRUE LOVE TRUE LOVE TELL ME YOU'RE REAL YOU'RE NOT PRETENDING LET'S MAKE A DEAL 'CAUSE MY HEART'S DEPENDING ON YOU I DON'T WANNA LOSE YOU I DON'T EVEN WANNA SAY GOOD-BYE I JUST WANNA HOLD ON TO THIS TRUE LOVE TRUE LOVE I DON'T WANNA LOSE YOU AND I ALWAYS WANNA FEEL THIS WAY 'CAUSE EVERYTIME I'M WITH YOU I FEEL YOUR TRUE LOVE TRUE LOVE I DON'T WANNA LOSE YOU I DON'T EVEN WANNA SAY GOOD-BYE I JUST WANNA HOLD ON TO THIS TRUE LOVE TRUE LOVE I DON'T WANNA LOSE YOU AND I ALWAYS WANNA FEEL THIS WAY 'CAUSE EVERYTIME I'M WITH YOU I FEEL YOUR TRUE LOVE TRUE LOVE |
Parazitii- Praf
Refren: Ia-ti femeia de b*ci, fa-te muci si baga bine in cap Mesajul meu neortodox livrat in ritm de rap. Am inspirat un fum ciudat, depresiile le-am aruncat Ma vad in ochii tai, ce p*la mea, sunt praf. Bem alcool nu racoritoare in beci la soare Sau oricum departe de soare Cand trag prea tare ma misc in reluare. Si vad fete care incerc sa spun vorbe murdare Nu stimulez colectionare de vibratoare In rai n-am rezervare, acolo platim sa plutim sau stam in picioare Par mereu pe picior de plecare e fals ca falsa mea pudoare Sunt preocupat de vin si gratare Sunt inca in stare de functionare Orice zi sa o facem sarbatoare Cu pahar sparte nu cu confetii si inimioare Esti tare suparat sau mi se pare, Frate c*rva ramane c*rva si la a 10a reincarnare Avem o iarba rea s-o terminam e o provocare Si-o sa aprind un mare joint direct din lumanare Da, sunt aici din pura intamplare si in continuoare dau la fel de lent rime ametitoare. Nu renunt la practicile mele barbare, Pentru un cerc de c*c*t pe cap si un set de aripioare Prezicandu-mi sfarsitul in saracie mare, o clar vazatoare croncane gretos si moare Hai sa ne-mbatam ce p*la mea, e vreo suparare? |
Versuri Guess Who - Ca 2 flori Ca doua flori,pe acelasi lac Ne ofilim la fel la fel la fel Nu mai dormi... nu mai visa... nu mai gandi... Ca doua flori... Partea I Vis de om , de om trezit din somn Si pus sa umple un biberon Intr-un sistem prea monoton Intr-un sincron imbatranit Si-un viitor nedefinit Cu doi copii pe cap Pornesc ca sau grabit Si dupa 90 cand toata tara zambea Lumea buna lua deja se impartea pe pasta Da nimeni nu sesiza Ca-n stanga dreapta nu se uita nimeni Si nu-i minte multa Asa si-au tras unii conducta cu marci si valuta Asculta de unde vine aceea durere acuta din portmoneu Port mereu pentru ca doar pornit mereu Cu gandu ca la ghiseu totu se misca incet si greu Si-ncerc si eu sa ma ghidez dupa un traseu Ca ii aud pe ai mei Cum vor sa-mi bage in cap idei Sa fiu sa fac ca ei Ca ei nu au avut tot ce-i normal sa vrei Si-au tras din greu Pentru un cer senin , un film de nor Sa-i vad acum cum se ofilesc usor Ca 2 Flori Refren Ca doua flori,pe acelasi lac Ne ofilim la fel la fel la fel Nu mai dormi... nu mai visa... nu mai gandi... Ca doua flori... Partea II Si-acum pe bune cum e Sa sti ca a venit pe lume Ca trebuie sa-i dai un nume Si ca iti spune tati Unde e mama Cred ca se prinde flama Cand il vezi ca e cat palma Si iti zambeste sa iti dispara teama Incepi sa strangi chiar daca Trebuie sa-neci corabii S-au sa muti muntii Sa urci stanci ,sa plangi Sau sa dai branci si ajungi Sa dai si ultimu leu din buzunar Pe ce mananci si atunci e atunci Nu-ti vine nici sa te mai culci Esti somnambul Ii dai cu alcool Si sticla e gata in doua guri Incepi sa spargi prin casa Copilu plange tu injuri A doua zi te juri ca nu mai faci C'ai avut si tu draci Incerci sa-npaci pe toata lumea Dar mai mult ii ataci Ei zic ca locul tau E printre maniaci Daia care'apasa pe tragaci..TACI! Iti iei haina si-o-nbraci Te uiti la ea Ea ti-arunca priviri ce dor Si iti dau fiori Cand voi trebuia sa infloriti CA 2 FLORI Ca doua flori,pe acelasi lac Ne ofilim la fel la fel la fel Nu mai dormi... nu mai visa... nu mai gandi... Ca doua flori... Ca doua flori....flori....flori...... Ca doua flori....flori....flori...... |
Spike - Scandal Veneam pe 7 carari Mancand pamant cu tot cu flori In timp ce aia din spatele meu cica "mai faci un pas si mori" Mai fac 104 strigand mata'i curva , dati-va dracu' Gandindu-ma ca daca ma-npiedic astia-mi rup capu Bai Spike ai belit p*la si nu-i nici urma de tactu Eu zic sa dai vina pe biserica Zi ca te-a posedat dracu' Plus ca nu-ti canta nici macar popa iti canta tarafu Sa mor daca stiu ce e in capul tau Si sa mor daca vreau sa aflu Ca-s undeva pe camp , am 8 km la ora e crunt Si se pare ca adidasi mei nu vor sa prinda mai mult Dau un telefon la garda desi sunt prea departe Aia de acolo ma intreaba "erau multi?" Vai cata frunza , cata iarba Incerc sa sun un prieten si sun toata agenda Raspunde una Geta (hei buna), da cine slob*z e Geta Profit de ocazie si spun inchide ca te sun mai tarziu Daca probabil raspund ai mei la telefon si ma gasesc viu ca... E scandal , scandal E scandal , e scandal Nu vrei sa dansam impreuna ? Sau sa ne tinem de mana ? Sa facem hora unirii Sau te bagam in porbagaj si te mai facem o tura Calare pe trei iezi Un fel de scufiti rosii cu ochii verzi Inaintand printr-o ploaie de pietre, Coaie ma vezi ? Nedumerit de teancu de oameni Toti cu ceasuri furate Voi sunteti banda de cartier, Un fel de benzi desenate ? Un fel de vad berze frate Tipii astia ii daia cu acte, sti tu Daia cu sindromu, Da mama in mine cu biciu Tranteste repede o poza, sa speriem hi5-ul Ca baietii astia e tare duri Si vor sa ma taie cu briciu Da ei n-aude ce zici tu Asa ca le iau la picioare X5-ul Cu scheme gen Corado Catanis Sa le mai dau un indiciu Am sa va arat un numar magic, Daca imi pot permite Am nevoie de unu din voi, Benzina si multe chibrite Apoi devine dramatic Apar ai mei cu cinci masini negre Se dau jos cu bate, lanturi Si-un ciocan pneumatic Unu din ei mai flegmatic Scoate un tun de bas gigantic Si da drumu la o piesa in timp ce alearga fanatic Strigand E scandal , scandal E scandal , e scandal Nu vrei sa dansam impreuna ? Sau sa ne tinem de mana ? Sa facem hora unirii Sau te bagam in porbagaj si te maï facem o tura |
| All times are GMT +2. The time now is 00:42. |
- Copyright 2026 4Tuning